Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Εργατικές και πανέξυπνες .Οι μέλισσες είναι σε θέση να λύνουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα, τα οποία παίρνουν μέρες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να τα λύσουν, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που έρχεται να αναδείξει μια ακόμη ικανότητα ενστικτώδους νοημοσύνης στο ζωικό βασίλειο.Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Λονδίνου Royal Holloway, υπό τον δρα Νάιτζελ Ρέιν της Σχολής Βιολογικών Επιστημών, δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο αμερικανικό περιοδικό οικολογίας και βιολογίας "The American Naturalist", σύμφωνα με τις βρετανικές "Γκάρντιαν" και "Ιντεπέντεντ". Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι μέλισσες μαθαίνουν να πετούν ακολουθώντας τη συντομότερη δυνατή διαδρομή ανάμεσα στα λουλούδια που έχουν προηγουμένως ανακαλύψει με τυχαία σειρά, με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά "λύνοντας" το λεγόμενο "πρόβλημα του περιοδεύοντος πωλητή", ένα διάσημο και δισεπίλυτο γρίφο στον χώρο των οικονομικών και των μαθηματικών.Στο πρόβλημα αυτό, ένας άνθρωπος  καλείται να βρει τη συντομότερη δυνατή διαδρομή ανάμεσα σε όλους τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτεί. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές λύνουν το πρόβλημα συγκρίνοντας το μήκος όλων των πιθανών διαδρομών και επιλέγοντας τον πιο σύντομο. Όμως οι μέλισσες φαίνεται να κάνουν ουσιαστικά το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, χωρίς καν τη βοήθεια κομπιούτερ, απλώς με ένα εγκέφαλο που δεν είναι μεγαλύτερος από ένα σπόρο φυτού.Όπως είπαν οι επιστήμονες, καθημερινά οι μέλισσες ξεκινούν να επισκεφτούν μια πληθώρα λουλουδιών σε διάφορες τοποθεσίες και, επειδή θέλουν να κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας για το πέταγμά τους, "υπολογίζουν" μια διαδρομή που τους επιτρέπει να βρίσκονται στον αέρα το ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα.Χρησιμοποιώντας τεχνητά άνθη, συνδεμένα με υπολογιστές, οι ερευνητές έδειξαν ότι οι μέλισσες δεν χαράζουν μια πορεία απλώς με βάση την τυχαία σειρά που βρήκαν προηγουμένως τα λουλούδια, αλλά πάνε από λουλούδι σε λουλούδι ακολουθώντας συγκεκριμένο "σχέδιο", που τους επιτρέπει να πετάνε όσο γίνεται λιγότερο. Αφού εντοπίσουν τις θέσεις των λουλουδιών, στη συνέχεια οι μέλισσες επιστρέφουν σε αυτά έχοντας μάθει -με μυστηριώδη τρόπο- να ακολουθούν πια τον καλύτερο δυνατό δρόμο, δηλαδή τον πιο σύντομο, ώστε να εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια .
"Παρά τους μικροσκοπικούς εγκεφάλους τους, οι μέλισσες είναι ικανές για εντυπωσιακά κατορθώματα στη συμπεριφορά τους. Πρέπει να καταλάβουμε με ποιο τρόπο μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του περιοδεύοντος πωλητή χωρίς κομπιούτερ", δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας.Οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι μια τέτοια ανακάλυψη θα μπορούσε να βοηθήσει και τους ανθρώπους σε διάφορα πρακτικά προβλήματα, όπως στην καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε ένα δίκτυο  ή στην εκτεταμένη αλυσίδα τροφοδοσίας μιας επιχείρησης, που στέλνει φορτηγά σε όλα σημεία του ορίζοντα και θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στις μετακινήσεις.

Τι ανάγκασε τον άνθρωπο να περπατήσει όρθιος ?

Homo erectus
Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς των ΗΠΑ, έρχεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα “τι ανάγκασε τον άνθρωπο να περπατήσει όρθιος στα δυο του πόδια;”.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι ο άνθρωπος σταμάτησε να περπατάει στα τέσσερα, εξ αιτίας της υπερβολικής ζέστης!
Η έρευνα που έγινε σε μία περιοχή της Κένυας, που θεωρείται λίκνο της εξέλιξης του ανθρώπου, έδειξε ότι την εποχή που τα πρώτα ανθρωποειδή έκαναν την εμφάνισή τουςεπικρατούσαν υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες.
  • Η “υπόθεση της θερμότητας”
Η ανακάλυψη αυτή ενίσχυσε τη λεγόμενη “Υπόθεση Θερμότητας”, η οποία υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος σηκώθηκε στα δυο του πόδια και άρχισε να περπατάει όρθιος εξαιτίας της ζέστης. Πιο συγκεκριμένα, λέει ότι τα πρώτα ανθρωποειδή συνέχισαν να κινούνται στα τέσσερα άκρα για αρκετό χρόνο μετά τον διαχωρισμό τους από τους πιθήκους.
Οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες όμως, οι οποίες επικρατούσαν στις σαβάνες όπου ζούσαν τα πρώτα ανθρωποειδή, έκαναν το έδαφος να καίει, δυσκολεύοντας την κίνηση! Κάπως έτσι οι πρόγονοι μας αναγκάστηκαν να σηκωθούν όρθιοι, ώστε να εκτίθεται μικρότερη επιφάνεια του σώματός τους στο καυτό έδαφος, από ό,τι όταν περπατούσαν στα τέσσερα.
  • Ο όρθιος άνθρωπος (Homo erectus)
Η πιο παλιά ονομασία του Homo Erectus ήταν “πιθηκάνθρωπος ο άλαλος”, αφού τον 19ο αιώνα τον θωρούσαν σαν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου. Έζησε πριν από 1.600.000 έως 400.000 χρόνια.
Από τα πιο γνωστά απολιθώματα Homo erectus είναι αυτά του “Συνανθρώπου του Πεκίνου” ο οποίος είχε χωρητικότητα εγκεφάλου 1000 cm3 και διέθετε μάλλον συνείδηση του εαυτού του. Έκανε χρήση της φωτιάς, η οποία στάθηκε σημαντικός παράγοντας στην πολιτιστική και κοινωνική εξέλιξη του ανθρώπου.
Η λογική αξιοποίηση του χεριού του “Ανθρώπου του όρθιου”, τον οδήγησε στην κατασκευή εργαλείων, μια κατεξοχήν ανθρώπινη ιδιότητα που είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της εγκεφαλικής χωρητικότητας.
Πηγή: Pyles.tv

Ποιά είναι τα πιό επικίνδυνα ζώα ?

Παρακάτω θα δείτε μία λίστα με τα 10 πιο επικίνδυνα ζώα. 

Ξεκινάμε από το λιγότερο, προς το περισσότερο επικίνδυνο. 


10) Δηλητηριώδης Βάτραχος Dart 

Ο βάτραχος Dart εκκρίνει μία νευροτοξίνη ώστε να αμύνεται σε επιθέσεις αρπακτικών. Κάθε τέτοιος βάτραχος, παράγει τέτοια ποσότητα νευροτοξίνης, που είναι ικανή να σκοτώσει 10 ανθρώπους με τη μία! 


9) Βουβάλι Cape 

Τα βουβάλια αυτά ζυγίζουν 1,5 τόνο. Όταν μυρίζονται τον κίνδυνο, επιτίθενται με τα αιχμηρά κέρατά τους. 
Ακόμα και τα λιοντάρια τα φοβούνται και αποφεύγουν να τα πλησιάσουν! 
Κάθε χρόνο αυτού του είδους το βουβάλι, ευθύνεται για πολλούς θανάτους ανθρώπων. 


8) Πολική Αρκούδα 

Οι πολικές αρκούδες είναι ικανές να κόψουν για πλάκα ένα ανθρώπινο κεφάλι, με ένα απλό χτύπημα του ποδιού τους! 
Είναι οι πιο σαρκοβόρες από όλες τις άλλες αρκούδες. 
Τρώνε θαλάσσια άλογα, φάλαινες, ταράνδους, ακόμα και άλλες πολικές αρκούδες! 


7) Αφρικάνικος Ελέφαντας 

Οι αφρικάνικοι ελέφαντες, δεν είναι και τόσο φιλικοί όσο μπορεί να νομίζουμε. Σκοτώνουν πάνω από 500 ανθρώπους κάθε χρόνο, είτε πατώντας τους, είτε ξεσκίζοντάς τους με τους αιχμηρούς χαυλιόδοντες. 
Ένας αφρικάνικος ελέφαντας, ζυγίζει κατά μέσο όρο 16 τόνους. 


6) Κροκόδειλος αλμυρού νερού 

Ζει στη Βόρεια Αυστραλία και στη Νοτιοανατολική Ασία. Έχει μήκος 5-7 μέτρα και ζυγίζει 1,6 τόνους περίπου. 
Αυτό το ερπετό είναι ικανό να σκοτώσει κάποιο άλλο ζώο που να ζυγίζει 1 τόνο, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Μέσα στο νερό, κινείται όσο κινείται ένα δελφίνι, ταχύτατα! 


5) Αφρικανικό Λιοντάρι 

Τα Αφρικανικά Λιοντάρια ζυγίζουν μέχρι μισό τόνο. Είναι υπεύθυνα για το θάνατο ~70 ανθρώπων κάθε χρόνο στην Τανζανία. 
Είναι πολύ επικίνδυνα και άμα βάλουν τη λεία τους στο μάτι, δύσκολα ξεφεύγει. 


4) Λευκός καρχαρίας 

Είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Μπορεί να φτάσει και τα 6 μέτρα σε μήκος και να ζυγίζει μέχρι και 5 τόνους. 
Σε γενικές γραμμές, δεν επιτίθενται στον άνθρωπο με την έννοια του να τον φάει ή κάτι τέτοιο. 
Αυτό όμως που τον κάνει τον λευκό καρχαρία επικίνδυνο για τους ανθρώπους, είναι τα δοκιμαστικά δαγκώματα που κάνει. 
Όταν δει άνθρωπο στη θάλασσα ή και ακόμα χειρότερα όταν αιμορραγεί και "μυριστεί" αίμα, κάνει τα δοκιμαστικά δαγκώματα για να καταλάβει τι αντικείμενο είναι. Ένα όμως δοκιμαστικό δάγκωμα, είναι αρκετό για να ξεσκίσει άνθρωπο. 


3) Μέδουσα σφήκα 

Οι μέδουσες σφήκες έχουν ως και 60 "αόρατα" πλοκάμια με μήκος του καθενός, έως και 4,5 μέτρα. 
Έχουν ένα ισχυρότατο δηλητήριο που κάθε πλοκάμι της, με ένα άγγιγμα, μπορεί να σκοτώσει 50 ανθρώπους με τη μία! 
Φανταστείτε εκεί τι γίνεται... 


2) Ασιατική κόμπρα 

Μία μέση ασιατική κόμπρα, έχει μήκος περίπου 1 μέτρο. 
Αν και οι ασιατικές κόμπρες, δεν έχουν το πιο επικίνδυνο δηλητήριο, είναι υπεύθυνες για τους περισσότερους θανάτους από τους 50.000 θανάτους ανθρώπων από φίδια, κάθε χρόνο! 
Είναι πολύ επιθετικό φίδι. 


1) Κουνούπι 

Εξαιτίας της ελονοσίας, το κουνούπι είναι το πιο επικίνδυνο από όλα τα υπόλοιπα που προαναφέραμε. 
Ένα τσίμπημα στον άνθρωπο είναι αρκετό για να του επιφέρει ακόμα και το θάνατο από ελονοσία ή και άλλες ασθένειες που του μεταδίδει το κουνούπι. 
Κάθε χρόνο πεθαίνουν εξαιτίας τσιμπήματος κουνουπιού και μετάδοση ασθενειών εξαιτίας του, 70 εκατομμύρια άνθρωποι!
πηγη

ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ....


Φωτογραφικη επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ

Στην ανατολική απόληξη του Πάρνωνα, σ' ένα τοπίο κατάφυτο, με ψήλα κορφώματα και χαραδρώσεις, που σβήνει στο ακρωτήριο του Μαλέα, βρίσκεται το σπήλαιο της Καστανιάς. Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, κατατάσσεται δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. 3.000.000 χρόνια χρειάστηκε η φύση για να δημιουργήσει τον απαράμιλλο λιθωματικό διάκοσμο και να πλάσει σώματα και μορφώματα μιας φαντασίας αμύθητης. Ανάμεσα στους θεόρατους κόκκινους και λευκούς "καταρράκτες" τις γιγάντιες πολύσχημες κολώνες, τις "κουρτίνες" και τα "σεντόνια" που ξεχύνονται σαν κέρινα ομοιώματα απ' την οροφή, φωλιάζουν "χταπόδια" και κοράλια", "ελεφαντάκια" και "μανιτάρια", "πουλιά" και καρικατούρες, "εξωτικά φυτά" και μνημειώδη πλάσματα...

“Άρωμα γυναίκας” στο cambionato..

Το "ασθενές" φύλο έχει από καιρό διεισδύσει σε παραδοσιακά ανδρικά ‘λημέρια’, αποδεικνύοντας πολλές φορές ότι μπορεί να τα καταφέρει και καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν γυναικείες ομάδες και πρωταθλήματα γυναικών, γυναίκες διαιτητές, ιατροί ομάδων, φυσικοθεραπεύτριες, διαιτολόγοι, μεταφράστριες, υπεύθυνες επικοινωνίας κ.α. Στην Ιταλία, αναλαμβάνουν και χρέη προέδρου!
Όταν στην Ελλάδα η Σμαράγδα Καρύδη έπαιρνε στη μεγάλη οθόνη το ρόλο της προέδρου των ‘Πανθήρων’ στην ταινία ‘Η κληρονόμος’, το σινεφίλ κοινό έσπευδε να παρακολουθήσει μία καλή κωμωδία για να διασκεδάσει. Στην Ιταλία όμως την ομάδα της Ρόμα διευθύνει η Ροζέλα Σένσι, την Μπολόνια η Φραντσέσκα Μεναρίνι και, απ’ότι φαίνεται πολύ σύντομα, την Μίλαν η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι. Η Ροζέλα διαδέχτηκε τον επί δεκαπέντε χρόνια πρόεδρο-πατέρα της Φράνκο. Η Φραντσέσκα ανέλαβε αφού πρώτα ο πρώην πρόεδρος της Μπολόνια Αλφρέντο Κατσόλα μεταβίβασε τις μετοχές στον πατέρα της Ρέντσο. Η Μπάρμπαρα, τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τα ΜΜΕ, θα διαδεχθεί επίσης τον πατέρα της, και πρωθυπουργό της χώρας, Σίλβιο στον θρόνο της Μίλαν! Φαίνεται πως κάποιοι ‘ευκατάστατοι μπαμπάδες’, βρήκαν έναν άλλο τρόπο να προικίσουν τις κόρες τους!
Ψάχνοντας λίγο πιο πίσω, την αρχή είχε κάνει στην γείτονα, η Τζούζι Ακίλι την περίοδο ’89-’94 με την Πάβια, ομάδα 4ης κατηγορίας.
Πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα.
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν κάποια γυναίκα αναλάμβανε την ευθύνη να ηγηθεί του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή ακόμα χειρότερα του ΠΑΟΚ και του Άρη και τις σχέσεις που θα είχε με τους οπαδούς τις κάθε ομάδας.

Ίσως αυτό να απαντηθεί στο άμεσο μέλλον!
http://emprosdrama.blogspot.com/

Η Νέα υόρκη το 1974 σε άσπρο - μαύρο .

Vintage New York Black and White Photos
Vintage New York Black and White Photos
Vintage New York Black and White Photos
Vintage New York Black and White Photos
Vintage New York Black and White Photos
Vintage New York Black and White Photos

Μπαλαρίνες για τον πόνο!ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕ ΣΤΥΛ
Oι έξυπνες ιδέες γεννιούνται από ανάγκη, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Γερμανίδας Ιζαμπέλα Φεντ. Αγανακτισμένη από τον πόνο που της προκαλούσαν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια έπειτα από ώρες χορού σε νυχτερινά κέντρα, είχε την ιδέα να τοποθετήσει έξω από τα κλαμπ μηχανήματα που πουλάνε μπαλαρίνες, προκειμένου να εξυπηρετήσει κι άλλες «παθούσες». Το συγκεκριμένο μηχάνημα λειτουργεί ακριβώς όπως και ένας αυτόματος πωλητής αναψυκτικών: αφού επιλέξεις το μέγεθος του παπουτσιού και εισάγεις 7 €, έρχονται στα χέρια σου ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια ικανά να ξεκουράσουν τα ταλαιπωρημένα από την ορθοστασία πόδια σου. Την ιδέα της υποδέχτηκαν με χαρά οι γυναίκες που τώρα τους δίνεται η δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να ξεκουραζουν τα πόδια τους.

Βότανα και μπαχαρικά της Ελληνικής κουζίνας .

Η παράδοσή μας είναι πλημμυρισμένη από γεύσεις εξαιρετικές, γεύσεις που σε ένα μεγάλο βαθμό, οφείλονται στα βότανα και τα μπαχαρικά της ελληνικής φύσης. Ρίγανη, βασιλικός και δυόσμος είναι μερικά μόνο από αυτά που κυριαρχούν στην καθημερινή  κουζίνα μας, προσδίδοντας, ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση ακόμα και χωρίς τη χρήση αλατιού. Ακολουθώντας λοιπόν τις παραδοσιακές συνταγές της πατρίδας μας, μπορούμε να προσδώσουμε στην καθημερινότητά μας μία ιδιαίτερα ευχάριστη και γευστική νότα.

Βασιλικός:
  • Συνδυάζεται με: σάλτσες ντομάτας συνοδεύοντας τα μακαρόνια μας και ψητά ενώ χρησιμοποιείται και για τον αρωματισμό ελαιολάδου
  • Ευεργετικές ουσίες – Ιδιότητες: πλούσιος σε ευγενόλη, εστραγόλη, λιναλούνη και άλλες ουσίες με σημαντική αντιμικροβιακή και ανιφλεγμονώδη δράση. Έχει αντισπασμωδικές ιδιότητες και καταπραΰνει τις ημικρανίες νευρικής φύσης. Δρα εναντίον του κρυολογήματος, του πονοκέφαλου και θεωρείται άριστο γαλακτογόνο για τις θηλάζουσες γυναίκες.
Γαρίφαλο:
  • Συνδυάζεται με: γλυκά και σάλτσες
  • Ευεργετικές ουσίες – Ιδιότητες: πλούσιο σε ευγενόλη, η οποία ανακουφίζει από τον πόνο, τον τυμπανισμό, τη δυσπεψία, τη ναυτία, και έχει ήπια αντισηπτική δράση. Έχει τανίνες και φλαβονοειδή, ουσίες στις οποίες αποδίδονται ευεργετικές ιδιότητες για την καρδιά.
Δάφνη:
  • Συνδυάζεται με: τις φακές,

Οπως βολέυεται ο καθένας

Δύσκολη μέρα
Δύσκολη μέρα
πηγη

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Αντί να καλούμε 11888 βάζουμε πρόθεμα το 210 και στο τέλος 00,

δηλ.210 11888 00 και χρεωνόμαστε αστικό.
 
Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό.
Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.
  Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία.
Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς.
 
Από σταθερό τηλέφωνο καλούμε το  210 1188000  210 1188000 που αν έχουμε εναλάκτικό πάροχο με δωρεάν σταθερά δεν χρεωνόμαστε
 
αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους λέμε με συνδέετε στο 69 τάδε? και σου λένε "Ευχαριστούμε σας
ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται"
Η οποία συνεχίζεται ποτέέέέέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Τώρα δεν προτιμάτε το 11880?
Σας έχω κι άλλα.  210 1188800  210 1188800 ΟΤΕ
 
 210 1185000  210 1185000 VIVODI
 210 1183300  210 1183300 Vodafone
 210 1182100  210 1182100 Δεν την ξέρει η μάνα της
 
Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι:
210 + υπηρεσία + 00
 
Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να χρεωνόμαστε υποτίθεται.
Ιδίως κάτι μικρές σας το 11821
 
Θέλετε κι άλλα? Σας έχω
 
Οι πενταψήφιοι αριθμοί έγιναν για να υπερχρεωνόμαστε.
 
πχ το 14944 τηλεπληροφορίες ΟΤΕ (φαρμακεία νοσοκομεία οπαπ κλπ)
 
Σας έχω ένα ενδεικτικό πινακάκι με αυτούς τους αριθμούς κλήσης.
 
14744 | Αποτελέσματα Παιχνιδιού
"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"  210 1474400  210 1474400 
 
14844 | Ωρα Ελλάδος  210 1484400  210 1484400 
 
14944 Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιατροί (Αττικής, Θεσ/κης, Πατρών, Κρήτης,Θεσσαλίας, Μυτιλήνης)
 
Δρομολόγια: Πλοίων, Ολυμπιακών Aερογραμμών- ΑEGEAN, OΣΕ, ΚΤΕΛ,Προαστιακού
 
Αποτελέσματα: SUPER 3, EXTRA 5, ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ - ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟ Γκόλ, Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο / Ιππόδρομος  Ζώδια & Συνταγές (από τη Μαρία Λόη)
 
Δελτίο καιρού Ελλάδος & Ατμοσφαιρική Ρύπανση Αττικής
 
ΚΤΕΟ (Αθηνών, Θεσ/κης, Πατρών),
 
Διανυκτερεύοντα Βενζινάδικα Αττική)  210 1494400  210 1494400 
 
Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό
ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00
 
Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
 
Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!
 
NEO!!!
 
Καλέστε  210 11889 00  210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο


 
 ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

Ροντ Στιούαρτ Εφτάψυχος, πολύτεκνος και με τέσσερις καριέρες ,

Ο βρετανός τραγουδιστής συνεχίζει στα 65 του να... πουλάει όσο κανείς άλλος, διασκευάζοντας τραγούδια του ΄30 και του ΄40

Ο Ροντ Στιούαρτ όπως εμφανίστηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε αμερικανικό τοκ σόου, τραγουδώντας- τι άλλο;κλασικές επιτυχίες από το παρελθόν (ΑΡ/ΑΒC, DΟΝΝΑ SVΕΝΝΕVΙΚ)
Τη στιγμή όπου οι περισσότεροι παλαίμαχοι της ροκ παιδεύονται να σκαρφιστούν τα τραγούδια που θα απαρτίζουν το επόμενο άλμπουμ τους, ο Ροντ Στιούαρτ δείχνει να διανύει μια... τέταρτη καριέρα- και την πιο επιτυχημένη του ως σήμερα- διασκευάζοντας απλώς τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αμερικανικού ρεπερτορίου. Ετσι, μόλις κυκλοφόρησε το πέμπτο και μάλλον τελευταίο σίκουελ της ιδιαιτέρως επιτυχημένης και στη χώρα μας σειράς «Τhe Great Αmerican Songbook», όπου ο βρετανός τραγουδιστής ερμηνεύει μεταξύ άλλων τα «Βeyond Τhe Sea», «Ι΄ve Got Υou Under Μy Skin» και «Fly Μe Τo Τhe Μoon», προσδίδοντάς τους, με την περίφημη βραχνάδα του, μια άλλη διάσταση.

Βάσω Κατράκη Η γυναίκα που έδωσε πνοή στην πέτρα ,

Εργα της κορυφαίας χαράκτριας Βάσως Κατράκη «αφηγούνται» στο Κυκλαδικό το πέρασμά της από τον 20ό αιώνα

 
Η Βάσω Κατράκη σε μεταπολεμική φωτογραφία. «Η τέχνη δεν είναι παιχνίδι για αργόσχολους. Είναι αστραπή, είναι πόνος, είναι γέννα» έλεγε η ελληνίδα καλλιτέχνις

Το Αιτωλικό και η λιμνοθάλασσα. Ο πόλεμος, η Κατοχή, η Αντίσταση. Οι ανατάσεις, οι προσδοκίες, οι διαψεύσεις... Το έργο της Βάσως Κατράκη είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωή της. Εργα της κορυφαίας χαράκτριας με το βαθύ ήθος, που άντλησε τη θεματολογία της από τον πολύπαθο 20ό αιώνα και έφυγε από τη ζωή το 1988 σε ηλικία 74 χρόνων, φιλοξενεί η έκθεση που με τίτλο «Βάσω ΚατράκηΠνοή στην Πέτρα» εγκαινιάστηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Η λίστα των γιατρών που λήστευαν το ΙΚΑ Εχει σταλεί στον Εισαγγελέα - Ο «πρωταθλητής» έγραψε 8.472 συνταγές αξίας 166.875 ευρώ ,

 
Κατάλογο με 200 ονόματα γιατρών όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι επί τρεις μήνες, δηλαδή από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο του 2010, κατέκλεβαν το ΙΚΑ έχει στα χέρια της η διοίκηση του Ιδρύματος
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory