Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Γυναίκα πρόκληση!

Ποιος μπορεί να μείνει αδιάφορος σε μια τέτοιου είδους θέα; Έχει αποδειχτεί πως αυτό το "κολασμένο" τοπίο, που δεν είναι γυμνό, αυτό ακριβώς που υπόσχεται στο βλέμμα κι ακόμη περισσότερα στο μυαλό. Είναι η απόλυτη πρόκληση που χτυπά τη τεστοστερόνη στη καρδιά, προκαλώντας ...το έμφραγμα.

Αφήνετε λίγα να φαίνονται, που υπόσχονται πολλά! Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε ...άλλους! .

Η αρκούδα που κάνει γιόγκα .

Μία αρκούδα στον φιλανδικό ζωολογικό κήπο , έγινε παγκοσμίως γνωστή , επειδή κάνει καθημερινά γιόγκα για 15 λεπτά !

Bear Doing Yoga
Bear Doing Yoga
Bear Doing Yoga

Πώς να ”διαβάζετε” ένα πρόσωπο!

Συναντάτε εναν νέο πελάτη σήμερα, έναν διευθύνοντα σύμβουλο που χρειάζεστε τη συμφωνία για να διασφαλίσετε τη θέση σας στο διοικητικό συμβούλιο ή απλώς(;) το πρόσωπο που συγκεντρώνει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Έχετε την άποψή σας και μια γενική στρατηγική για το πως θα πετύχετε το σκοπό σας, αλλά πάντοτε υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας ο οποίος μπορεί να αλλάξει τους όρους του ”παιχνιδιού”. Μακάρι να μπορούσατε να καταλάβετε τι τύπος είναι μόνο και μόνο κοιτάζοντάς τον.
Μπορείτε! Λέγεται ”διάβασμα” προσώπου και οι άνθρωποι εξασκούν αυτές τις τεχνικές εδώ και αιώνες. Αν και η επιστημονική χρεωκοπία του χαρακτηρολογικού μοντέλου είναι γεγονός εδώ και περισσότερο από 100 χρόνια (κάποτε αποτελούσε βασικό εργαλείο της εγκληματολογίας), υπάρχουν πολλά που μπορείτε να διαπιστώσετε μόνο από την ανάλυση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
Σήμερα, οι επιστήμονες έχουν κατηγοριοποιήσει αυτές τις πρακτικές ως ψευδεπιστήμες και δεν ασχολούνται ιδιαίτερα. Τυγχάνουν της ίδιας ακριβώς μεταχείρισης με την αστρολογία: μια αναπόδεικτη αλλά αβλαβής θεώρηση των πραγμάτων.
Το διάβασμα προσώπου ενέχει τέτοια πολυπλοκότητα, που άλλοι αφιερώνουν ολόκληρη τη ζωή τους. Δεν θα πάμε τόσο μακριά. Θα παραμείνουμε στα στοιχειώδη και πιο βοηθητικά στοιχεία της πρακτικής αποδεχόμενοι το ποσοστό λάθους που είθισται να περιέχουν οι γενικεύσεις.
Εδώ και αιώνες, οι άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν διορατικότητα για τους υπόλοιπους, συνδέοντας χαρακτηριστικά του προσώπου τους με στοιχεία του χαρακτήρα τους. Στο πέρασμα των χρόνων, έχουν δοθεί διάφορες ονομασίες στις πρακτικές αυτές και έχουν διαχωριστεί ολόκληροι υποκλάδοι, όπως μετροσκοπία -η μελέτη των ρυτίδων ή φρενολογία, που αποτελεί την ερμηνεία της δομής των κρανίων.
Σχήμα προσώπου
Μακρύ και λεπτό: Κάποιος με τέτοιο σχήμα προσώπου έχει αυξημένες αντοχές και ικανότητα στην διευθέτηση καταστάσεων. Εάν επιπροσθέτως έχει ελκυστικά χαρακτηριστικά, συνήθως δεν αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές.
Ωοειδές: Ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου αποτελεί ένδειξη ζωτικότητας. Συνήθως αποτελούν την ψυχή της παρέας.
Τετράγωνο: Πρόκειται για άτομα αποφασιστικά στην επίτευξη των ονείρων τους. Είναι άνθρωποι της δράσης και της ταχύτητας.
Μέτωπο
Ομαλό: Κάποιος που δεν έχει ρυτίδες στο μέτωπό του είναι συνήθως εγκεφαλικό πρόσωπο. Σκέφτεται πολύ και λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις.
Ρυτίδες: Εάν υπάρχουν οριζόντιες γραμμές σε ολόκληρο το μέτωπο, αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός συγκινείται εύκολα.
Μάτια
Εκατοντάδες μυθιστορήματα, τραγούδια και ποιήματα έχουν γραφτεί για τα μάτια, τα παράθυρα της ψυχής. Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα και δείχνουν πώς πραγματικά αισθάνεται κάποιος.
Αγχωμένα: Εάν παρατηρείτε λευκό μεταξύ της ίριδας και του κάτω βλέφαρου και των δύο ματιών, ο άνθρωπος αυτός είναι αγχωμένος και ανήσυχος.
Οργισμένα: Εάν το άσπρο εμφανίζεται επάνω από την ίριδα, αυτό σημαίνει ότι εκτός του άγχους, το πρόσωπο αυτό είναι πιθανό να ανταποκριθεί βίαια. Επισημαίνεται ότι εάν το λευκό εμφανίζεται περιμετρικά της ίριδας, τρέξτε. Αυτό δηλώνει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι διανοητικά ασταθής.
Ρυτίδες: Εάν παρατηρήσετε μικρές ρυτίδες στα πλάγια των ματιών, βρίσκεστε με κάποιον που γελά πολύ και είναι σε γενικές γραμμές, ευτυχισμένος.
Φρύδια
Το διασκεδαστικό με τα φρύδια είναι ότι αποτελούν μια εξαιρετική ένδειξη του τι ακριβώς σκέπτεται κάποιος εκείνη τη στιγμή.
Ίσια: Τα επίπεδα, οριζόντια φρύδια δείχνουν ένα άτομο με ιδέες και καλό συζητητή.
Καμπυλωτά: Εάν τα φρύδια ενός ανθρώπου είναι καμπυλωτά, συνήθως λατρεύουν τα ανέκδοτα.
Λεπτά: Πρόκειται για ανθρώπους με χαμηλή αυτοπεποίθηση, ειδικά εάν τα φρύδια είναι καμπυλωτά και σε απόσταση από τα μάτια. Καθησυχάστε τους και τονίστε ότι δεν θα τους κρίνετε, ακόμη και εάν το κάνετε.
Συνεχόμενα: Εάν συναντήσετε άτομο με αδιάκοπα φρύδια, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι πρόκειται για κάποιον που σκέπτεται συνεχώς και ίσως είναι χρήσιμο να μοιραστεί τις ιδέες του μαζί σας.
Μύτη
Μικρή: Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι με μικρή μύτη είναι αδύναμοι και συχνά αναξιόπιστοι.
Μεγάλη: Μια μεγάλη μύτη αποτελεί ένδειξη αποφασιστικότητας και διάθεσης για πρωτοβουλία. Σημάδι ιδιαίτερα ισχυρού χαρακτήρα.
Χοντρή: Η χοντρή μύτη σηματοδοτεί τους ρεαλιστές, ανθρώπους που προσεγγίζουν τους άλλους με τόλμη.
Μυτερή: Μια τέτοια μύτη δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι εγωκεντρικός, αναποφάσιστος και ευαίσθητος.
Αυτιά
Μικρά: Τα μικρά αυτιά είναι συνήθως σημάδι ανασφάλειας, αλλά συνήθως ο κάτοχός τους ξέρει τι θέλει και είναι καλός εργαζόμενος.
Μυτερά: Όπως ακριβώς και ο καλύτερος εκπρόσωπός τους, ο Δρ. Σπόκ, οι άνθρωποι με μυτερά αυτιά είναι άκαμπτοι στις απόψεις τους και δυσκολεύονται να χαλαρώσουν.
Τριχωτά: Οι άνθρωποι με τριχωτά αυτιά δίνουν συνήθως έμφαση στις λεπτομέρειες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εμμένουν και στις ασήμαντες.
Πηγούνι
Τετραγωνικό: Οι άνθρωποι με τα τετραγωνικά πηγούνια είναι ακαταδάμαστοι και έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε πραγματικότητα.
Προεξέχον: Εάν το πηγούνι ενός προσώπου προεξέχει καταφανώς, πρόκειται συνήθως για υπεροπτικό άτομο. Θεωρούν ότι κρατούν την πανίσχυρη αλήθεια και κανένας άλλος δεν είναι ποτέ σωστός.
Χείλη:
Σαρκώδη: Εκτός του ότι ενισχύουν την ελκυστικότητα του προσώπου, τα σαρκώδη χείλη δείχνουν γενναιοδωρία και βαθιά επιθυμία του ατόμου να μιλά για τον εαυτό του.
Λεπτά: Σημάδι έντονα και έμφυτα εσωστρεφούς προσωπικότητας.

Παρέλαση με γόνδολες στην Βενετία .

Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta
Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta
Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta
Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta
Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta
Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta
Beautiful and Colorful Gondolas in a Parade Equals the Historical Regatta

Αναφέροντας τους πρώην: Πότε πρέπει να σωπαίνεις!!του Γιώργου Κόκουβα


Όλοι έχουμε παρελθόν πίσω μας. Οι αναμνήσεις από προηγούμενες σχέσεις δύσκολα μας εγκαταλείπουν, αλλά τα προβλήματα αρχίζουν όταν τα «φαντάσματα» των πρώην έρχονται για να στοιχειώσουν τις νέες μας σχέσεις. Μικρές φρασούλες και «ατάκτως ερριμένες» πληροφορίες είτε ασυνείδητα είτε ηθελημένα για τους προκατόχους της καρδιάς σας, μοιάζουν με βόμβες έτοιμες να εκραγούν και να δηλητηριάσουν την τωρινή σας σχέση. Ακολουθούν οδηγίες προς… ερωτευμένους: Πότε και τι να μην πείτε ποτέ για τους πρώην σας.


Αρχικά, μπορούμε να ξεχωρίσουμε δύο ειδών απαγορευμένες αναφορές στα «φαντάσματα»: τα θετικά σχόλια και την έντονη κριτική.

Επαινώντας τους πρώην


Στην πρώτη περίπτωση ανήκουν φράσεις όπως: «Ο/Η πρώην μου ήταν πολύ όμορφος/η» και «Ο Κώστας με πήγαινε στα ακριβότερα εστιατόρια». Επίσης, διαπιστώσεις του τύπου «η Μαρία είχε… πλούσια τα ελέη» ή παρόμοιες συζητήσεις περί μεγεθών που εξαίρουν τα προσόντα των πρώην, απαγορεύονται διά ροπάλου, καθώς μπορούν να καταρρακώσουν το «εγώ» του/της συντρόφου σας.


Στην ίδια κατηγορία ανήκουν οι αναμνήσεις όπως «Με τον πρώην μου είχαμε πάει εκεί εκδρομή» ή «συνηθίζαμε κάθε πρωί να πηγαίνουμε στο αγαπημένο μας καφέ». Αυτόματα, το «άλλο σας μισό» αρχίζει να μπαίνει σε διαδικασία μόνιμης σύγκρισης και να σκέφτεται πως ...

Δουλεύοντας με πολλούς υπολογιστές .

Φανταστήκατε ποτέ τον τρόπο εργασίας με περισσότερους από έναν υπολογιστές; Λοιπόν, εδώ είναι μερικοί άνθρωποι που καταφέρνουν να εργάζονται με περισσότερους από 4 υπολογιστές στο χρόνο.
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer
Working Buddy  Computer

Τι είναι αυτό που στη θέα μιας γυναίκας μεγαλώνει τρεις φορές;

Έρευνα 35 χρόνια πριν.
Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό γιατί δεν είναι αυτό που σκέφτεστε. Την απάντηση στο γρίφο: «Τι είναι αυτό που στη θέα μιας γυναίκας μεγαλώνει τρεις φορές;» έδωσε πριν από 35 χρόνια ο καθηγητής βιοψυχολογίας στο University of Chicago Eckhard Hess.

Και η απάντηση είναι: Οι κόρες των ματιών του! Ο καθηγητής έκανε ένα πείραμα στο οποίο συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες οι οποίοι έπρεπε να κοιτάξουν πέντε φωτογραφίες που απεικόνιζαν: έναν γυμνό άνδρα, μια γυμνή γυναίκα, ένα τοπίο, ένα μωράκι και μια μητέρα με ένα μωρό στην αγκαλιά.

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι κόρες των ματιών στους ετεροφυλόφιλους άνδρες διαστέλλονταν επικίνδυνα κάθε φορά που έβλεπαν την ερωτική φωτογραφία της

Παραδείγματα από 3d graffiti .

Examples of 3D Graffiti
Examples of 3D Graffiti
Examples of 3D Graffiti
Examples of 3D Graffiti
Examples of 3D Graffiti
Examples of 3D Graffiti
Examples of 3D Graffiti

Ρούχα που “γλύφουν” το κορμί

Τα εφαρμοστά τύπου επίδεσμος φορέματα δείχνουν μια καλοσχηματισμένη σιλουέτα, αλλά αν την έχεις την αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο. Το γυμνό

Οι καλοντυμένες γυναίκες επιθυμούν τέτοια φορέματα και οι περισσότερες celebrities, τα προτιμούν για μια ξεχωριστές και sexy εμφανίσεις, έτσι ώστε ποτέ να μην περνούν απαρατήρητες. .

Βλαστικά Κύτταρα Από δέρμα... αίμα!

Επανάσταση στις μεταγγίσεις φέρνει ανακάλυψη ερευνητών που βρήκαν τρόπο να μετατρέψουν δερματικά κύτταρα σε κύτταρα του αίματος


 
Ερευνητές μετέτρεψαν ενήλικα δερματικά κύτταρα σε κύτταρα του αίματος του ίδιου του ασθενούς καταργώντας την ανάγκη χρήσης των αμφιλεγόμενων εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Ερευνητές του πεδίου των βλαστικών κυττάρων ανακάλυψαν τον τρόπο ώστε να μετατρέπουν δερματικά κύτταρα σε κύτταρα του αίματος, ένα επίτευγμα που πιστεύεται ότι θα φέρει επανάσταση στις μεταγγίσεις.

Δημήτρης Γέρος Ο Καβάφης εμπνέει τον φωτογραφικό φακό,

Ο Μάρκες, ο Μαχφούζ και η Ολυμπία Δουκάκη είναι μερικές από τις διασημότητες που ποζάρουν για τον Δημήτρη ΓέροΟ Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και η Ολυμπία Δουκάκη (επάνω), ο Γκορ Βιντάλ (αριστερά) και ο Κάρλος Φουέντες (δεξιά) ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Γέρου με έμπνευση από τον Καβάφη

«Μιαν ημέρα ένας εκδότης συλλεκτικών βιβλίων μου ζήτησε να εικονογραφήσω για λογαριασμό του πέντε ποιήματα του Καβάφη,του σημαντικότερου,μετά την αρχαιότητα, έλληνα ποιητή. Επειδή αγαπούσα πολύ την ποίησή του, δέχθηκα ευχαρίστως την πρόταση και άρχισα να σκέπτομαι τις εικόνες που ο Καβάφης περιέγραφε στους στίχους του.Αρχισα να αναζητώ διάφορους γνωστούς και φίλους των οποίων η ζωή ή το έργο τους συνδεόταν κατάκάποιον τρόπο με τον Καβάφη και τον κόσμο του και προσπάθησα να τους δω μέσα από την ποίησή του. Σκέφτηκα ότι τα καταλληλότερα μοντέλα γι΄ αυτή τη δουλειά θα ήταν οι άνθρωποι που προέρχονταν από τον κόσμο των γραμμάτων και των τεχνών,γνώστες και θαυμαστές της ποίησης του Καβάφη».

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ....ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Φωτογραφική επιμέλεια ADH
Κείμενο ΧΡΟΝΟΣ

Λένε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.... Αρκεί αυτός που έβαλε την φωτιά να ήταν και αυτός που φώναξε....Καπνοοοος.... Ελπίζω να με καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.
Για τον τόπο αυτό πολλά έχουν ειπωθεί. Μερικές φορές η ύπαρξη του κεφαλιού μιας κούκλας μπορεί να θεωρηθεί προϊόν μαύρης μαγείας....Διάσπαρτοι σκελετοί ζωών ως θυσίες, ενώ σκιές πεύκων εμφανίζονται ως αιωρούμενες οπτασίες η φαντάσματα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory