Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Ο οργασμός, στα όνειρά μας!

Μια έρευνα στον Καναδά απέδειξε πως άνδρες και γυναίκες ονειρεύονται στον ίδιο βαθμό το αντίθετο φύλο.
Περίπου το 8 % των καθημερινών αναφορών στα όνειρα και από τα δύο φύλα περιέχουν κάποια μορφή σεξουαλικής δραστηριότητας, σύμφωνα με μια μελέτη ερευνητών από το πανεπιστήμιο της ψυχολογίας του Μόντρεαλ και τον καθηγητή Antonio Zadra.

Ο Dr Zadra σε περισσότερες από 3.500 περιπτώσεις αναφορών σχετικά με τα όνειρα εξετάζοντας άνδρες και γυναίκες διαπίστωσε ότι :
Ο πιο κοινός τύπος σεξουαλικού περιεχομένου στο όνειρο, ήταν η αυτή καθ’ εαυτή σεξουαλική επαφή, την οποία ακολούθησαν σεξουαλικές προτάσεις φανταστικά γαλλικά φιλιά καθώς επίσης και ‘’masturbation’’.

Και άλλες αποκαλύψεις σε σχέση με τα όνειρα:
• Και οι άνδρες και οι γυναίκες εξέθεσαν βιωματικές ονειρικές και οργασμικές εμπειρίες σε

H sexy mama Kendra Wilkinson

Ένα ακόμα σέξι βιντεάκι γύρισε το πρώην κουνελάκι, και νυν tv persona, Kendra Wilkinson. Η 25χρονη Kendra προσέλαβε βοηθό και γύρισε ένα ημίγυμνο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στο πρώτο επεισόδιο του reality-show, «Kendra» που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα βράδυ, στο Ε! Online.

« Μπορεί να είμαι μαμά αλλά είμαι ακόμα σέξι» δήλωσε η Kendra, η οποία χαρακτήρισε το βιντεάκι αυτό ως τεστ για μελλοντική φωτογράφηση στο Playboy..

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες…Οι γυναίκες σήμερα έχουν επιτύχει περισσότερα από όσα οι γιαγιάδες τους και οι προ-γιαγιάδες τους θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Γυναίκες στην πολιτική, γυναίκες στο διάστημα. Γυναίκες που διακρίνονται σε οποιοδήποτε επάγγελμα, σε οποιαδήποτε καριέρα. Οι γυναίκες σήμερα είναι δυνατές, ανεξάρτητες και… σεξουαλικά απελευθερωμένες. Η Gloria Steinem θα ήταν πραγματικά περήφανη.


Παρά την κοινωνική ανέλιξή τους, ωστόσο, ίσως -αγαπητοί μας άνδρες- να εκπλαγείτε μαθαίνοντας πως οι γυναίκες θέλουν ακόμα και σήμερα να αντιμετωπίζονται σαν γυναίκες, και πραγματικά απολαμβάνουν κάποια μικρά δείγματα ιπποτισμού, πού και πού. Όσο κλισέ και να ακούγεται αυτό, εφαρμόζοντας μερικές από τις παρακάτω συμβουλές θα σας χαρίσει μερικούς επιπλέον πόντους.


Τι θέλουν, λοιπόν, οι γυναίκες από τους άνδρες;


* Απαντάτε στα μηνύματά της: Πολλές γυναίκες «εκτιμούν» το επίπεδο ενδιαφέροντος ενός άνδρα από το πόσο χρόνο του παίρνει να απαντήσει όταν...

Ποιά μυστικά έχει ο γυναικείος οργασμός ?

Τι κρύβεται τελικά πίσω από τον γυναικείο οργασμό. Πως επιδρά στο κορμί και στο μυαλό. Το μυστήριο φτάνει στο…τέλος του!
Για πολλά χρόνια, τον γυναικείο οργασµό και πώς αυτός επιδρά στο κορµί και το µυαλό κάλυπτε ένα πέπλο µυστηρίου. Για πρώτη φορά όµως, οι νευροεπιστήµονες µπόρεσαν να απεικονίσουν τι ακριβώς συµβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας, όταν βιώνει τον οργασµό.
Χάρις σε µια νέα τεχνική, τη Λειτουργική Μηχανική Απεικόνιση, που εντοπίζει πού ακριβώς συντελούνται οι διάφορες λειτουργίες του εγκεφάλου, οι επιστήµονες από το Πανεπιστήµιο Ράτζερς του Νιου Τζέρσεϊ κατέγραψαν τη σεξουαλική δραστηριότητα του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του οργασµού. Ανακάλυψαν λοιπόν ότι η σεξουαλική διέγερση, στην κορύφωσή της, συνοδεύεται από διαδοχικές αντιδράσεις που επιδρούν σε 30 διαφορετικά µέρη του εγκεφάλου και στο κεντρικό νευρικό σύστηµα. Η επίδραση µάλιστα στο νευρικό σύστηµα είναι τόσο ισχυρή, ώστε η γυναίκα που βιώνει τον οργασµό µπορεί προσωρινά να χάσει την αίσθηση του πόνου. «Στις γυναίκες, ο οργασµός επιδρά και στο µυαλό και στο σώµα», επισηµαίνει στους «Τάιµς» ο καθηγητής Ψυχολογίας και επικεφαλής της έρευνας Μπάρι Κοµισαρούκ.
Στο πλαίσιο της µελέτης,ο Κοµισαρούκ και οι συνεργάτες του τοποθέτησαν οκτώ γυναίκες σε µαγνητικούς τοµογράφους, τους έδωσαν ένα σεντόνι να σκεπαστούν και τους ζήτησαν να αυνανιστούν έως ότου φθάσουν σε οργασµό. Παρά το κλινικό περιβάλλον, όλες οι γυναίκες τα κατάφεραν και µάλιστα οι περισσότερες σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Οσο οι γυναίκες αυτοϊκανοποιούνταν, ο µαγνητικός τοµογράφος τραβούσε φωτογραφίες του εγκεφάλου τους κάθε δύο δευτερόλεπτα, παρέχοντας στους επιστήµονες ένα πολύ κατατοπιστικό φιλµ σχετικά µε τα µέρη του εγκεφάλου που ενεργοποιούνταν σε κάθε φάση. Οι µελετητές διαπίστωσαν πως ο οργασµός δεν συνδέεται µόνο µε το λεγόµενο κύκλωµα επιβράβευσης του εγκεφάλου – όπως συµβαίνει π.χ. µε τα γλυκά – αλλά και µε την ορθολογική σκέψη. Καθώς επίσης ότι όταν η γυναίκα φθάνει στην κορύφωση, η δραστηριότητα του εγκεφάλου είναι πολύ αυξηµένη. Το φιλµ θα παρουσιαστεί εντός του Νοεµβρίου στο Συνέδριο Νευροεπιστήµη 2010 που οργανώνει η Αµερικανική Εταιρεία Νευροεπιστήµης.
Ο τρόπος αντίδρασης ήταν λίγο – πολύ κοινός σε όλες τις γυναίκες, γεγονός που θα µπορούσε να βοηθήσει τους επιστήµονες να σχηµατίσουν µια εικόνα για τον συνηθισµένο οργασµό – και πώς θα µπορούσαν να βοηθήσουν όσες πάσχουν από κάποιο είδος σεξουαλικής δυσλειτουργίας (περίπου µία στις επτά γυναίκες δεν έχουν βιώσει ποτέ οργασµό).
Ο δρ Κοµισαρούκ και η οµάδα του, κατά τη διάρκεια παλαιότερης έρευνας, ανακάλυψαν επίσης ότι ο γυναικείος οργασµός τείνει να διαρκεί περισσότερο και µπορεί να είναι πολλαπλός. Στο συµπέρασµα αυτό κατέληξαν αφού ζήτησαν από κάποιες γυναίκες να αυτοϊκανοποιηθούν και κάθε φορά που φθάνουν σε οργασµό να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. ∆εν ήταν λίγες εκείνες που σήκωσαν αρκετές φορές τα χέρια τους, συχνά µε διαφορά λίγων δευτερολέπτων.
Πηγή: Τα Νέα

Φθινοπωρινή ομορφιά σε εικόνες απολαύστε την!
Τατουάζ που κάνουν τους ανθρώπους να μοιάζουν με cyborg .

Cyborg Tattoos
Cyborg Tattoos
Cyborg Tattoos
Cyborg Tattoos
Cyborg Tattoos
Cyborg Tattoos

Γιγάντιες πεταλούδες .

Giant Butterflies
Giant Butterflies
Giant Butterflies
Giant Butterflies

5 μύθοι για τον αυνανισμό .

Όπως και το σεξ έτσι και ο αυνανισμός συνοδεύεται από ταμπού και προκαταλήψεις αιώνων. Ταμπού που αφενός δημιουργούν αισθήματα ενοχής και αφετέρου εμποδίζουν τα ζευγάρια να επικοινωνήσουν σεξουαλικά. 

Το ΜΕΝ 24, λοιπόν, έψαξε, βρήκε τι λέει η επιστήμη σχετικά και καταρρίπτει τους μύθους! 

Προκαλεί τύφλωση
Τα στατιστικά λένε ότι 9 στους 10 άντρες έχουν αυνανιστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους… και ό,τι ο δέκατος λέει ψέματα. Τις τελευταίες δεκαετίες το φεμινιστικό κίνημα, η σεξουαλική επανάσταση και η χειραφέτηση των γυναικών έχει απελευθερώσει το ασθενές φύλο και σε αυτό το θέμα. 

Όσες έρευνες έχουν γίνει για τον αυνανισμό καταλήγουν ότι δεν προκαλεί «καμία νόσο και καμία μαλακία». Μια έρευνα από το Ινστιτούτο Κίνσεϊ που μελέτησε ανθρώπους που αυνανίζονταν για χρόνια πάνω από τέσσερις φορές την ημέρα έδειξε ότι ήταν απολύτως υγιείς. Μια πρόσφατη έρευνα σε άντρες βρήκε και θετικές επιδράσεις σε ότι αφορά την απομάκρυνση καρκινογόνων χημικών (ανθρακένιο) από τους όρχεις. 

Είναι αφύσικο να αυνανίζονται οι παντρεμένοιΟι έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα δείχνουν ότι όχι μόνο είναι συνηθισμένοι και για τα δύο φύλα να αυνανίζονται ενώ είναι παντρεμένοι αλλά και ότι είναι επωφελές για τη σεξουαλική τους ζωή. Στις ευεργετικές επιδράσεις αναφέρονται η ανακούφιση από το στρες, ο καλύτερος έλεγχος των οργασμός και η χρήση του ως εναλλακτικής απόλαυσης στη σεξουαλική ζωή. 

Είναι αφύσικο να αυνανίζονται οι παντρεμένοι ο ένας μπροστά στον άλλοΑυτό είναι κάτι που συμβαίνει ιδιαίτερα με ζευγάρια που δεν είναι τόσο ανοιχτά στο θέμα του σεξ. Και δεδομένης όλης της αρνητικής δημοσιότητας του θέματος είναι λογικό να αισθάνεται κάποιος αμηχανία ή ντροπή να αυνανιστεί μπροστά στο σύντροφο του. 

Λογικό όμως δε σημαίνει και δικαιολογημένο. Σε ότι αφορά τις επιστημονικές προσεγγίσεις οι περισσότεροι ψυχολόγοι – σύμβουλοι γάμου συστήνουν την επικοινωνία ως το καλύτερο μέσο για να ξεπεραστούν τα αρνητικά συναισθήματα και οι επιπλοκές από τέτοια ζητήματα σε ένα γάμο. 

Ο αυνανισμός στερεί στις γυναίκες τον οργασμό κατά τη συνουσία
Η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Για τις περισσότερες γυναίκες η κλειτορίδα είναι το κέντρο της σεξουαλικής απόλαυσης. Η θέση της κλειτορίδας, όμως, δεν επιτρέπει τη διέγερση της κατά τη συνουσία και κατ’ επέκταση τον οργασμό. Αυτή είναι η αιτία που πολλές γυναίκες διαχωρίζουν τα δύο είδη σεξουαλικής απόλαυσης. 

Είναι αφύσικο να αυνανίζονται τα παιδιά της σχολικής ηλικίας
Διάφορες έρευνες δείχνουν ότι κινήσεις ψηλάφησης των γεννητικών οργάνων γίνονται ακόμα και κατά τη διάρκεια της κύησης. Το αφύσικο θα ήταν τα παιδιά της σχολικής ηλικίας να μην εξερευνούν το σώμα τους! 
πηγη

Μερική απαγόρευση απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων,

Μερική απαγόρευση απόπλου εξακολουθεί να ισχύει για ορισμένες περιοχές, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο και φθάνουν τα 8 και 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Πρίνου-Καβάλας και Κεραμωτή Θάσου.
Επίσης τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Στις υπόλοιπες περιοχές τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά.


Αναδημοσιευση Απο το Βημα

«Ζόρικοι Καιροί», µεγάλα τραγούδια ,

John Legend, The Roots «Wake Up» (Columbia)
Μια σκιά - γιγάντιο ταψί απλώνεται πάνω από τα κεφάλια µας και κανείς δεν ξέρει ώς πού θα φτάσει. Χαµηλώνουµε εµείς καθώς πέφτει αυτή βαριάκαι σκοτεινή, κοιτάµε δεξιά κι αριστερά και όλο και λιγότερο προς τα πάνω.

Ωσπου ξαφνικά µια γωνία φωτίζεται. Οχι µόνο τη λούζει το φως, αλλά δυνατές µουσικές που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός αρχίζουν να ξεφυτρώνουν παντού και φτάνουν ώςεκεί που στέκεσαι, όπου και να βρίσκεσαι. Μετά ακούς έναν ακόµη διακόπτη να κάνει κλικ. Φωτίζεται κι άλλη µια γωνία και σε λίγο γίνεται «µπλοκ πάρτι» φουλ στις µουσικές. Και τι µουσικές! Εκείνη η παλιά soul, φορτισµένη ξανά µε µηνύµατα και αντιστάσεις στις σκιές έρχεται φρέσκο πράγµα στη νέα µουσική σοδειά. Χαµόγελα, πολλά χαµόγελα.

< Βουτιά στο «άγνωστο»Αιγαίο τηςΑναγέννησης µέσααπό µία έκθεση Χάρτες σαν δηµοτικά τραγούδια ,

Σωστή για την εποχή της απεικόνιση  της Εύβοιας από τον Francesco Ferretti (1579-1580) σε έναν µικρό (13,2Χ9 εκ.) µεν, αλλά αξιόλογο χάρτη από τη συλλογή του ΜΙΕΤ
Προτού γίνουν έργα... τεχνικής, ήταν έργα τέχνης. Πολύχρωµοι, γεµάτοι στολίδια, ανάλογα µε την καταγωγή του δηµιουργού τους, µοιάζουν µε τα δηµοτικά τραγούδια: ακολουθούν τον ίδιο καµβά, έχουν όµως τις δικές τους µικρέςή µεγάλες παραλλαγές.

Είναι οι πρώτοι χάρτες που επιχείρησαν να «καθρεφτίσουν» τονκόσµο του Αιγαίου. Να διευκολύνουν τουςναυτικούς στηνκαθηµερινότητά τους, να αναζητήσουντα ίχνη της πορείας του Οδυσσέα και του Αινεία,να καταγράψουν φρούρια και λιµάνια για στρατιωτικούς σκοπούς.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory