Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Οι 6 πιό εντυπωσιακοί υγρότοποι στην Κίνα .


Τα πιό παράξενα εστιατορια στον κόσμο .Η εξομολόγηση μιας “παρθένας”

Η Katherine Chen από το Πανεπιστήμιο του Princeton δίνει τα 10 κύρια μειονεκτήματα μιας παρθένας. Πρόκειται για μια προσωπική ομολογία κι έχει καταχωρηθεί επίσημα στο «Ημερολόγιο μιας Παρθένας»

1. Αποκαλύπτοντας, πως δεν είχα ποτέ πριν σεξουαλική εμπειρία δυστυχώς έχανα την προοπτική μιας σεξουαλικής ολοκλήρωσης.
2. Κάθε φορά που φτάνω στο …παρά πέντε, φτάνω στα όρια της παράνοιας, σκεπτόμενη την εγκυμοσύνη και τα μέτρα πρόληψης.
3. Οι φαντασιώσεις μου γύρω από την ερωτική πορνογραφία έχουν μια σημαντική απόσταση έως την πραγματοποίηση της φαντασίωσης μου, που πολλές φορές επαναλαμβάνεται και εξελίσσεται σε μια βαρετή υπόθεση.
4. Το να είσαι παρθένα στις μέρες μας, ενέχει τον όρο της σεμνότυφης, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την ιδιοσυγκρασία μου.
5. Ο.κ. εν τέλει είμαι ευχαριστημένη που οι γονείς και οι συγγενείς μου χαίρονται που παραμένω παρθένα, αλλά εγώ μισώ τις δεσμευτικές αυτές εξαρτήσεις που με στοιχειώνουν με αξίες, μερικές από τις οποίες στη βάση τους δεν εγκρίνω.
6. Αποφεύγοντας όλες τις παγίδες του sex, έχασα τις ευκαιρίες της οικειότητας μιας διασύνδεσης, να διασκεδάσω και να περάσω καλά, βιώνοντας το απόλυτο πάθος με κάποιο άτομο.
7. Ο αυνανισμός, αν κρίνω εξ ιδίων, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αναπληρώσει την αξία ενός ενεργητικού παρτενέρ.
8. Θα μπορούσα να μιλήσω για τις εκατοντάδες ανδρών που προσπάθησαν να με «ρίξουν», στο κρεβάτι για sex κατά το παρελθόν, πως δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς να προσπαθήσει να μου ανατάξει την αυτοπεποίθηση. Έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να προσελκύσω κάποιον κι έτσι έκλεισα τον κύκλο μου. Η περίπτωση να επιστρέψω, διαβάζοντας το “The 40 Year Old Virgin” του Steve Carell’s, όπου ο χαρακτήρας της κεντρικής ηρωίδας τελικά, είναι περισσότερο πραγματικός, από την ιδέα της κατάθλιψης.
9. Η «αδιάφθορη Παρθένα» σ’ αυτή την κοινωνία, δεν έχει το ίδιο ειδικό βάρος, τουλάχιστον στο βαθμό που το δίνουν οι σκηνοθέτες στις ταινίες τρόμου.
10. Μερικές φορές θα προτιμούσα να αφήσω ελεύθερο το «κτήνος» που κρύβω μέσα μου με κάποιον, αλλά δεν έχω καμιά διέξοδο (τουλάχιστον με αυτούς που μπορώ να νιώσω καλά).
Β.Ζ.

O Tρίτος άνθρωπος στην ερωτική σχέση...

Η σκέψη και μόνο ότι ο σύντροφος μας μπορεί να έχει μία παράλληλη σχέση προκαλεί πανικό, αγωνία και ταραχή. Τα συναισθήματα είναι οδυνηρά τόσο σε αυτόν που τον απατούν όσο και σε αυτόν που απατά. Με την αποκάλυψη μίας απιστίας το ζευγάρι περνάει έντονη κρίση η οποία αρκετές φορές οδηγεί και στο χωρισμό. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγείται κάποιος στη δημιουργία μίας εξωσυζυγικής σχέσης; Συμβαίνει μόνο σε ζευγάρια που έχουν προβλήματα ή μπορεί να συμβεί και σε καθ όλα ευτυχισμένους και αρμονικούς δεσμούς; Είναι αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους θα εμπλακούν είτε απατώντας το σύντροφο τους είτε απατημένοι από αυτόν σε μία συζυγική απιστία; Και το πιο σημαντικό πως ξεπερνιέται αυτή η κρίση στη σχέση;

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν σε μία εξωσυζυγική σχέση;


Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους

κάποιος μπορεί να απατήσει το σύντροφο του. Ένας λόγος μπορεί να είναι η έλλειψη ευχαρίστησης που παίρνει από τη σχέση του. Είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα και να θεωρήσει είτε ο άντρας είτε η γυναίκα ότι με τον τρόπο αυτό βρίσκει διέξοδο από αυτά. Εάν για παράδειγμα ένας σύζυγος νιώθει ότι είναι για χρόνια παραμελημένος από το σύντροφο του μπορεί να επιδιώξει να γνωρίσει κάποιον άλλο και με αυτό τον τρόπο να διευκολύνει τη φυγή του από το γάμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μία απιστία συχνά οδηγεί στο χωρισμό.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι που οδηγούν στην απιστία. Εάν κάποιος νιώθει ...

Ερεθιστικό και delicatessen

Θέλετε να τον ξετρελάνετε και να σας ξαναερωτευτεί ;

Φτιάξτε μια σαλάτα εύκολη, που γίνεται στο λεπτό και αναμείνατε ....τα ευχαριστώ του!

Η συνταγή είναι Ιταλική και super delicatessen

Αγκινάρες σαλάτα(ωμές)

Υλικά :
Χρειάζεστε 6 αγκινάρες.
Παρμεζάνα
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Καθαρίστε τις αγκινάρες με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο
Κόψτε τες σε πολύ λεπτές φέτες (φλούδες)
Βάλτε τες σε νερό και αρκετό λεμόνι για να μην σας μαυρίσουν
Κόψτε με τον ίδιο τρόπο την παρμεζάνα (φλούδες)
Αλατοπιπερώστε καλά
Προσθέσατε το λάδι, το λεμόνι την παρμεζάνα στις αγκινάρες και ανακατέψτε σε ένα μπολ.
Θα έχετε την νοστιμότερη σαλάτα ever! .

Εχετε ζήσει προηγούμενες ζωές;

Έχετε νιώσει έντονη έλξη για μια χώρα που ποτέ δεν έχετε επισκεφτεί, σαν κάτι να σας καλεί κοντά της; Συμβαίνει συχνά να συναντάτε κάποιον και από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας, να νιώθετε απέχθεια γι αυτόν, χωρίς λόγο; Βλέπετε συχνά το ίδιο επαναλαμβανόμενο όνειρο με στοιχεία μιας εποχής που σας είναι εντελώς άγνωστη; Έχετε την άισθηση του deja vu για πρόσωπα, τόπους και καταστάσεις;

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν σίγουρα να οφείλονται σε μια σειρά από εμπειρίες και βιώματα της τωρινής σας ζωής, ενώ πολλά από αυτά εξηγούνται επιστημονικά. Όμως αν δεχτούμε την θεωρία της μετεμψύχωσης, τότε είναι πιθανό όλες αυτές οι γνωστές - άγνωστες καταστάσεις να αποτελούν μνήμες προηγούμενων ζωών..

Και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό...

Τελικά, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που προσποιούνται ότι έχουν οργασμό. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως η προσποίηση είναι πολύ συνηθισμένη και στα δύο φύλα, αν και τα κίνητρά της μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Στην πραγματικότητα, το ισχυρότερο κίνητρο για να προσποιηθεί ένας άνδρας οργασμό, είναι να διαφυλάξει το συναίσθημα της σχέσης και να μην πληγώσει τη σύντροφό του. Με τις γυναίκες, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο…

Η επιστημονική μελέτη έγινε από ψυχολόγους στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας και συμμετείχαν 180 άνδρες και 101 γυναίκες, όλοι φοιτητές. Κάθε συμμετέχων ερωτήθηκε εάν προσποιήθηκε ποτέ οργασμό και για ποιους λόγους.

Περίπου το 10% των ανδρών και το 19% των γυναικών που είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις, κατά τις οποίες δεν υπήρξε διείσδυση, ανάφεραν ότι προσποιήθηκαν οργασμό.

Στην περίπτωση της διείσδυσης, το 86% των ανδρών και το 82% των γυναικών, ανέφεραν ότι προσποιούνται οργασμό κατά τη διάρκεια της πράξης.

«Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζαμε είναι πως η προσποίηση του οργασμού ήταν κατ’ εξοχήν μια «γυναικεία υπόθεση», που «επιστρατεύονταν» ώστε να μπορεί η γυναίκα να αποκρύψει τη δυσκολία ή την αδυναμία της να φτάσει σε οργασμό. Σαφώς τα "oπτικοακουστικά τεκμήρια", η εφύγρανση της γεννητικής περιοχής της γυναίκας και οι παλμικές κινήσεις του κόλπου, δεν αποτελούν για τον άνδρα κριτήρια ασφάλειας για το αν η σύντροφος του κορύφωσε ή όχι, όμως αυτό που βλέπουμε πλέον είναι πως και οι άνδρες να ακολουθούν, σπανιότερα βέβαια, την ίδια τακτική κι ας είναι πολύ πιο δύσκολο ο άνδρας να κρύψει ή αντίστοιχα να αποδείξει ότι δεν προσποιείται, αφού η στύση και η εκσπερμάτιση είναι στοιχεία φανερά και ορατά», σχολιάζει η Ελεάνα Ελευθερίου Ψυχοθεραπεύτρια-Κλινική Θεραπεύτρια Σεξουαλικών Διαταραχών.

Οι αιτίες

Οι άνδρες συνήθως προσποιούνται οργασμό όταν επιθυμούν να δώσουν τέλος στη σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να πληγώσουν τη σύντροφό τους. Συγκεκριμένα, οι μισοί άνδρες ανέφεραν ότι το κίνητρό τους ήταν αυτό.

Τα 80% των γυναικών ανέφερε ότι προσποιούνται οργασμό για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, είναι προκειμένου να ερεθίσουν περισσότερο τον σύντροφό τους και να «τελειώσει».

Το κίνητρο αυτό όμως, δηλαδή το να φτάσουν και οι δύο σε οργασμό, ασκεί μεγάλη πίεση και στα δύο φύλα, επισημαίνει η Carol Ellison, συγγραφέας του βιβλίου «Women's Sexualities: Generations of Women Share Intimate Secrets of Sexual Self-Acceptance».

«Όταν το σεξ γίνεται για λόγους επίδειξης με σκοπό την επιβράβευση ή εμπεριέχει τέτοιους στόχους και επιδιώκει τη στύση – διέγερση, διείσδυση και οργασμό, τότε είναι προβληματικό», επισημαίνει η Ellison.

«Αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι πως στη θέση της απόκρυψης στοιχείων και της προσποίησης, θα πρέπει να μπει η εμπιστοσύνη και η διάθεση για ειλικρινή διάλογο ανάμεσα στους συντρόφους, που αποτελούν μέσα ασφάλειας και για τα δύο μέρη του ζευγαριού. Ο οργασμός δεν πρέπει να αποτελεί μέσο αυταπόδειξης και αυτοεπιβεβαίωσης ούτε για τον άνδρα ούτε για τη γυναίκα, ενώ όταν επιβάλλεται από τον έναν ή τον άλλο είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύουν και οι δύο από την αναγκαστική προσποίηση. Το σεξ δεν είναι αγώνισμα και ο οργασμός δεν πρέπει να αποτελεί έπαθλο-ούτε για τον άνδρα αλλά ούτε και για τη γυναίκα», εξηγεί η κ. Ελευθερίου.

Σύμφωνα με την ίδια ο όρος «σεξουαλική επιτυχία» θα πρέπει να οριστεί εκ νέου, ως κάτι το οποίο σε κάνει να νιώθει καλά για τον εαυτό σου, το σύντροφό σου και ως κάτι που βοηθά τη σχέση σας.

«Εάν λοιπόν, αλλάξεις το στόχο του σεξ και το μετατρέψεις σε κάτι που επιδιώκει τη δημιουργία αμοιβαίας ευχαρίστησης και εξεύρεσης όλωντων διαφορετικών τρόπων για τη δημιουργία ηδονής… τότε θα μάθεις πολλά περισσότερα για τη σεξουαλική απόκριση. Το σεξ θα μετατραπεί σε μία τελείως διαφορετική εμπειρία» λέει η Ellison.

«Σε καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε που η σεξουαλική υγεία και επίδοσητου άνδρα βάλλεται από τα κακώς κείμενα της οικονομίας και της κοινωνίας, ενώ προβλήματα όπως η ανεσταλμένη εκπερμάτιση έχουν ενταθεί σε σχέση με το παρελθόν, μάλλον η προσποίηση δεν κάνει πια φυλετικές διακρίσεις, και μπροστά στη πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση και ναδημιουργηθούν συναισθήματα απόρριψης και ανασφάλειας, μοιάζει ως λύση ανάγκης. Υιοθετείται λοιπόν από τους άνδρες ακόμα μια γυναικεία πρακτική ή είναι η καινούργια «δικλείδα ασφαλείας» των ανδρών; Θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα», καταλήγει η κ. Ελευθερίου.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal of Sex Research»..
ΝΕΑ

Η τρελή επιθυμία της κόρης της Αντζελίνα

Λαλίστατη αποδεικνύεται η Αντζελίνα Τζολί σε κάθε της συνέντευξη, καθώς δε διστάζει να μιλάει άνετα για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου της αμερικανικής Vogue η Τζολί αποκάλυψε ότι η μικρή της κόρη Shiloh πρόσφατα της ζήτησε να αποκτήσει ένα… νεκρό κατοικίδιο. Η Τζολί της εξήγησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ… ανθυγιεινό, υποστήριξε πάντως ότι, όταν η κόρη της λέει τέτοια πράγματα, είναι ξεκαρδιστικό. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι πολλοί θα σχολιάσουν αρνητικά αυτό που της ζήτησε η κόρη της, αλλά δεν την ενδιαφέρει καθόλου, καθώς δεν πρόκειται να τα διαβάσει… Μετά αναφέρθηκε στον γιο της Pax, λέγοντας ότι ο μικρός μαγειρεύει καλύτερα από εκείνη.

Όπως αποκάλυψε, ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά της μία μεγάλη οικογένεια, αντίθετα πάντοτε ήθελε να κάνει μόνο δύο παιδιά. Στην πορεία όμως συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει με περισσότερα και το αποτέλεσμα, λέει, είναι μία πολύ μεγάλη αλλά και πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Η σταρ πάντως έκλεψε την παράσταση και με τις υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της στο περιοδικό αποδεικνύοντας ότι ακόμα και ως μαμά έξι παιδιών μπορεί να παραμένει απλώς εκθαμβωτική! .

Ανοίγει το θέμα των «αιωνίων» φοιτητών ,

Θέμα «αιωνίων» φοιτητών ανοίγει το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από έρευνες για την οικογενειοκρατία στα πανεπιστήμια - οι οποίες ωστόσο δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Λεωφορείο γίγας «καταπίνει» την κίνηση

Λεωφορείο γίγας «καταπίνει» την κίνηση


Είναι η λύση του μέλλοντος στις αστικές και όχι μόνο συγκοινωνίες. Ο χρόνος θα το δείξει, αλλά σίγουρα είναι μια πρωτοποριακή ιδέα.
Πρόκειται για την πρόταση της κινεζικής εταιρείας Song Youzhou για τις μελλοντικές αστικές συγκοινωνίες. Η προτεινόμενη λύση είναι ένα μέσο σταθερής τροχιάς, υπερυψωμένο ώστε να επιτρέπει την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινητοδρόμων από κάτω του.
Πλεονεκτεί σε σχέση με τον υπόγειο σιδηρόδρομο τόσο στο κόστος και το χρόνο κατασκευής όσο και στο κόστος λειτουργίας.
Οι ράγες του βρίσκονται εκατέρωθεν του δρόμου με αποτέλεσμα να «καταπίνει» την κίνηση. Επιπλέον είναι οικολογικό καθώς κινείται με ηλεκτρική ενέργεια, μέρος της οποίας παράγεται από ηλιακούς συλλέκτες τοποθετημένους στην οροφή του….
Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz15394bK7O

Χρόνια πολλά! Το σουτιέν έγινε 100 χρονών

Το… στήριγμα όλων των γυναικών ανά τον κόσμο γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από τη μέρα που το δημιούργησε μία μεγαλοαστή αμερικανίδα.

Η Μέρι Φελπς Τζέικομπ ήταν μόλις 19 χρονών όταν δημιούργησε μία εναλλακτική λύση για τους κορσέδες της εποχής και λίγο αργότερα καταπιάστηκε με τη δημιουργία ενός εσώρουχου για το στήθος, μέσω του οποίου θα κολακεύεται το γυναικείο σώμα και θα «στρώνουν» καλύτερα στη γυναικεία φιγούρα τα φορέματα της εποχής. Η εποχή ήταν το 1910 και η νεοϋορκέζα Τζέικομπ δεν ήταν απλά μία κοπέλα της καλής κοινωνίας αλλά και απόγονος του εφευρέτη του ατμόπλοιου, Ρόμπερτ Φούλτον.

Μία μέρα ζήτησε από την υπηρέτριά της να ράψει δύο λευκά μαντήλια μαζί με μία ροζ κορδέλα, τα οποία πέρασε πίσω από το λαιμό της. Το αυτοσχέδιο ένδυμα δεν προσέφερε μεγάλη υποστήριξη, αλλά ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει την ίδια και τις φίλες της που της ζητούσαν στη συνέχεια να ράψει και σ’ αυτές αυτό το παράξενο εσώρουχο.

Η Τζέικομπ πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον στηθόδεσμο το 1914 και στη συνέχεια πούλησε τα δικαιώματα του προϊόντος της στη Warner Brothers Corset μόνο για 1.500 δολάρια.

«Δεν μπορώ να πω ότι ο στηθόδεσμος θα πάρει ποτέ τόσο μεγάλη θέση στην ιστορία όσο το ατμόπλοιο, αλλά το έχω εφεύρει εγώ» φέρεται να είχε πει σε εφημερίδα της εποχής…

Μέχρι το θάνατο της Τζέικομπ το 1970, σε ηλικία 78 χρονών, οι στηθόδεσμοι είχαν ήδη γίνει μία βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων. .

Πριν από 1,2 δισ. χρόνια η ζωή πάτησε γκάζι ,

 
Οι συνεχείς μεταβολές στις ατμοσφαιρικές συνθήκες της Γης οδήγησαν πριν από 1,2 δισ. έτη στην αύξηση των επιπέδων του οξυγόνου, γεγονός που ευνόησε την εξέλιξη της ζωής οδηγώντας στην εμφάνιση όλο και πιο σύνθετων οργανισμών

ΣΙΚΑΓΟ Τα αρχαιότερα ευρήματα ύπαρξης ζωής στη Γη έχουν ηλικία 3,8 δισ. έτη. Οι πρώτες μορφές ζωής που αναπτύχθηκαν στον πλανήτη ήταν απλοί μονοκύτταροι οργανισμοί οι οποίοι συνέχισαν να υπάρχουν για περίπου δύο δισεκατομμύρια έτη χωρίς να εξελιχθούν. Σύμφωνα με την κρατούσα θεωρία ο καταλύτης που βοήθησε τη ζωή να «προχωρήσει» και να αποκτήσει πολύπλοκες μορφές ήταν η αύξηση των επιπέδων του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα. Τα ευρήματα που είχαν στη διάθεσή τους επιστήμονες έδειχναν ότι αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο όπου το οξυγόνο αυξήθηκε στην ατμόσφαιρα ήταν πριν από 800 εκατομμύρια έτη. Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν τώρα ότι η αύξηση των επιπέδων του οξυγόνου και άρα το σημείο εκκίνησης της εξέλιξης της ζωής στη Γη έγινε πολύ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα πριν από 1,2 δισ. έτη.

Συναυλίες Ολη η Καραΐνδρου, από τον Αγγελόπουλο ως τον «Δαβίδ» ,

Αριστερά, ο νορβηγός σαξοφωνίστας και κατά καιρούς συνεργάτης της Ελένης Καραΐνδρου (επάνω) Γιαν Γκάρμπαρεκ που θα τη συνοδεύσει στις συναυλίες της στο Μέγαρο Μουσικής

Το χθες με το σήμερα επιχειρεί να ενώσει η Ελένη Καραΐνδρου : το πρόγραμμα των τριών νέων συναυλιών της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών περιλαμβάνει ολοκαίνουρια αλλά και παλαιότερα έργα της, δίνοντας έτσι μια αντιπροσωπευτική εικόνα του έργου της συνθέτριας.

Διώροφα λεωφορεία Η βρετανική παράδοση σε νέα δρομολόγια ,

Συντηρητικός ως το μεδούλι, πιστός στους θρύλους και στις παραδόσεις της πατρίδας του, ο δήμαρχος του ΛονδίνουΜπορίς Τζόνσον ποζάρει με υπερηφάνεια πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο διώροφο λεωφορείο. Πρόκειται για ένα από τα νεοσχεδιασμένα λεωφορεία που θα δρομολογηθούν στις γραμμές αστικών συγκοινωνιών της βρετανικής πρωτεύουσας το 2012. Πιο στρογγυλεμένα από τα παλιά, διότι πιο στρογγυλεμένη είναι και η καθημερινότητα αλλά και η ζωή εν γένει των Λονδρέζων. Τα διώροφα λεωφορεία- ουδείς αμφιβάλλει ότι πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία διάκρισης του Λονδίνου από τον προπερασμένο αιώνα, όταν τα έθεσε σε κυκλοφορία στην ιππήλατη εκδοχή τους ο φιλέλληνας πολιτικός Γουίλιαμ Γλάδστων- ουσιαστικά αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία το 2005 ως ρυπογόνα και καταστροφικά για το περιβάλλον. Ωστόσο επιστρέφουν, σεμνά, οικονομικά και οικολογικά. Προσαρμοσμένα στις νεοσυντηρητικές ανάγκες του 21ου αιώνα δηλαδή. Σαν να μη συνέβη τίποτε εν τω μεταξύ...

Αναδημοσιευση Απο το Βημα
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory