Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Τέντες εξοχής για όλα τα γούστα .

Awesome Camping Tents
Awesome Camping Tents
Awesome Camping Tents
Awesome Camping Tents
Awesome Camping Tents
Awesome Camping Tents
Awesome Camping Tents

Τέχνη με αυτοκίνητα .

Art Autos
Art Autos
Art Autos
Art Autos
Art Autos
Art Autos
Art Autos
Art Autos

Οι εποχές αλλάζουν το σχήμα και τη μορφή του σώματός μας !

Οι εποχιακές αλλαγές αναγκάζουν το λίπος να μετατοπιστεί σε συγκεκριμένες θέσεις στο σώμα μας, γεγονός που αλλάζει τη μορφή μας αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ενός έτους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Η ποικιλία στα επίπεδα τεστοστερόνης οδηγούν σε αλλαγές του σχήματός μας, υποστηρίζει η μελέτη πουδημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Psychoneuroendocrinology. Η ορμόνη, που συχνά συσχετίζεται με τη μυϊκή δύναμη και την επιθετικότητα, μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια των εποχών τόσο σε άνδρες όσο και στις γυναίκες. Οι συνηθέστερες αλλαγές εμφανίζονται γύρω από τη μέση και τη περιοχή των ισχίων. Όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξάνονται, οι γυναίκες έχουν λιγότερες καμπύλες και το λίπος μετατοπίζεται προς τη μέση. Άλλη έρευνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως το αντίθετο συμβαίνει, όταν μειώνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης, σε άτομα που έχουν περισσότερο λίπος στην κοιλιακή τους περιοχή.
Οι επιστήμονες εξέτασαν τις εποχιακές διακυμάνσεις της τεστοστερόνης στο σάλιο 220 γυναικών και 127 ανδρών. Μέτρησαν επίσης τη μέση και τα ισχία κατά τη διάρκεια των εποχών, των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη. "Διαπιστώσαμε ότι η τεστοστερόνη των γυναικών και των ανδρών είναι υψηλότερη το φθινόπωρο", λέει ο Σαρί Βαν Άντερς, διδακτορικός φοιτητής στο πανεπιστήμιο Σίμον Φράσερ του Καναδά, που ήταν και επικεφαλής της μελέτης. "Επίσης, η αναλογία μέσης - ισχίων των γυναικών (δηλ, πόσο μεγάλη είναι η μέση σχετικά με τα ισχία) είναι η μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, όπως επίσης και οι αποθέσεις του κοιλιακού λίπους, που καταγράφηκαν υψηλότερες για την ίδια εποχή", αναφέρει ο Βαν Άντερς.
Οι γυναίκες είχαν επίσης υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης το καλοκαίρι. Οι άνδρες παρουσίαζαν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης την άνοιξη. Ο Βαν Άντερς επισημαίνει: "αυτό φανερώνει πως ...

Οι πιό παράξενες έρευνες γύρω από το σέξ .

“Μυρίζει” το sex; Λειτουργούν όντως οι επιμηκυντές πέους; Τι είναι εκείνο που μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πιο sexy; Διάβασε τι μας λένε οι ειδικοί!
Υπάρχουν ερωτήματα, και δη σεξουαλικά, που πάντα θα πλανώνται στον αέρα, καθώς θεωρείς, όπως και όλοι μας, ότι ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με το ποιο είναι το επιφώνημα που βγάζει η γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, όταν δεν υποκρίνεται; Και δίκιο έχεις. Κι όμως υπάρχουν ερευνητές, μάλλον διεστραμμένοι, που ξυπνάνε και κοιμούνται με τέτοιες σκέψεις στο μυαλό τους. Ας δούμε ορισμένες από τις πιο προκλητικές σεξουαλικές έρευνες.
  • Το sex μυρίζει
Ο ιδρώτας ενός άντρα μυρίζει διαφορετικά όταν είναι ερεθισμένος σεξουαλικά και η γυναίκα μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ του σεξουαλικού ιδρώτα και του κανονικού, σύμφωνα με μία έρευνα του The Journal of Neuroscience.
  • Το να τραβιέσαι κατά την ολοκλήρωση λειτουργεί
Ok, κατά περίπτωση. Σε ένα φύλλο που δημοσιεύτηκε σε κάποιο τεύχος του περιοδικού Conception, ερευνητές υποστήριξαν ότι η υποχώρηση από το γυναικείο κόλπο ήταν «σχεδόν το ίδιο αποτελεσματική με το προφυλακτικό» όσον αφορά την παρεμπόδιση εγκυμοσύνης (υπάρχει ενδεχόμενο αποτυχίας που φτάνει το 18%, όταν τα προφυλακτικά έχουν 17%).
  • Το παιχνίδι των παιδιών
Έρευνα ενός Πανεπιστημίου της Iowa βρήκε ότι το 25% των παιδιών –ηλικίας από 11 έως 16 ετών- σε μικρομεσαίες οικογένειες, έχουν κάνει sex. Ο μέσος όρος ηλικίας της «πρώτης φοράς» γι’ αυτό το γκρουπ ήταν τα 12.77 χρόνια.
  • Η άνθηση του πέους
Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Turin, οι επιμηκυντές πέους μπορεί να δουλεύουν. Συγκεκριμένη μάρκα που χρησιμοποιούσε την έλξη για το σταδιακό τέντωμα του πέους κατά τη διάρκεια του χρόνου, βρήκε ότι μπορεί να μεγαλώνει τα πλαδαρά μόρια σχεδόν κατά 2.54cm.
  • Η επιδίωξη της απόλαυσης
Άντρες που είναι πολύ σεξουαλικά ενεργοί στα 20 και τα 30 τους χρόνια -ειδικά αυτή που αυνανίζονται συχνά- έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Nottingham. Αλλά ο κίνδυνος αυτός μειώνεται όσο ο άντρας μεγαλώνει και όταν φτάσει στα 50, ακόμα και η μικρή σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να τον προστατεύσει από την ασθένεια.
  • Αν η σύντροφός σου είναι sexy, φαίνεσαι κι εσύ πιο sexy
Ο Brad Pitt φαίνεται πιο sexy από τότε που σύναψε σχέσεις με την Angelina Jolie. Αν εύχεσαι να είσαι σαγηνευτικός, ίσως θα πρέπει να βρεις μία πολύ όμορφη σύντροφο. Όταν οι άλλες γυναίκες θα βλέπουν τη σύντροφό σου, αμέσως στα μάτια τους θα γίνεσαι πιο ποθητός, σύμφωνα με έρευνα. Τα αποτελέσματα ισχύουν περισσότερο για γυναίκες παρά για άντρες, οι οποίοι τείνουν να βρίσκουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές, άσχετα με το πώς είναι ο σύντροφός τους.
Τη στιγμή που τα ευρήματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τους ελεύθερους, οι ερευνητές ενδιαφέρονται να μάθουν για τους μυστήριους κανόνες της έλξης που χρησιμοποιούνται στο ζωικό βασίλειο. Τα ζώα συχνά επιλέγουν συντρόφους μιμούμενα τις επιλογές των άλλων. Για παράδειγμα, τα θηλυκά guppies (ψάρια) συνήθως προτιμούν ανοιχτόχρωμα αρσενικά, αλλά μπορεί το ενδιαφέρον τους να αλλάξει προς τα μονότονα, αν δουν άλλα θηλυκά να ζευγαρώνουν μαζί τους. Η μίμηση άλλων μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, ειδικά για τους άπειρους που μιμούνται τους πιο έμπειρους. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά στο κάθε είδος.
  • Ο τύπος της χειρότερης απιστίας
Το να απατάς τη σύζυγο σου ή οποιαδήποτε άλλη είναι σίγουρο ότι προκαλεί αισθήματα ζήλιας και πόνου στην …κερατού. Αλλά οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν στο πιο κομμάτι της απιστίας του συντρόφου τους θεωρούν ότι είναι το χειρότερο: του άντρες τους ενδιαφέρει περισσότερο η σεξουαλική απιστία, τη στιγμή που οι γυναίκες νοιάζονται για τη συναισθηματική απιστία.
Πηγή: Menslounge.gr

Αόρατα δακτυλικά αποτυπώματα!

Βρετανοί επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα τεχνική για την καταπολέμηση του εγκλήματος που θα έκανε ακόμα και τον Σέρλοκ Χολμς υπερήφανο. Με τη μέθοδο αυτή η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει δακτυλικά αποτυπώματα ακόμα και σε σφαίρες τις οποίες έχει σκουπίσει ένας εγκληματίας προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του. Η τεχνική δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Forensic Sciences. Οι αρχές σε Βρετανία και τις ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τη μέθοδο για να μελετήσουν ξανά τρεις ξεχασμένες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας αμερικανικής διπλής δολοφονίας, με την αστυνομία να είναι αισιόδοξη πως θα κατορθώσει να τις εξιχνιάσει τελικά με τη χρήση της νέας τεχνικής.
Ο φυσικός που ανέπτυξε την τεχνική, Dr John Bond από το Πανεπιστήμιο του Leicester αναφέρει «πως ειδικά σε μία περίπτωση υπήρξαν αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του παραβάτη». Η συμβατική μέθοδος λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων χρονολογείται από τις αρχές του 1900 και περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας χημικής αντίδρασης με τον ιδρώτα που μένει σε ένα αντικείμενο προκειμένου να δημιουργηθεί εικόνα διαθέσιμη για την αστυνομία. Όμως, εάν ένας εγκληματίας σκουπίσει τον ιδρώτα, τότε παραμένει στην επιφάνεια του αντικειμένου λίγη ποσότητα για τον προσδιορισμό της ταυτότητας με τη συμβατική μέθοδο και ουσιαστικά δεν είναι δυνατή η δημιουργία της απαραίτητης εικόνας.
Η νέα τεχνική επιτρέπει στην αστυνομία να διαλευκάνει ένα έγκλημα και να παράγει ένα δακτυλικό αποτύπωμα ακόμα κι αν δεν υπάρχει καθόλου ποσότητα ιδρώτα για να χρησιμοποιήσει. Οι βρετανοί εμπειρογνώμονες εστίασαν σε διαβρωμένα τμήματα, πλάτους τρίχας, που ο ιδρώτας αφήνει συχνά σε ορισμένα μέταλλα, στις σφαίρες και στις βόμβες. Καλύπτουν το μέταλλο με λεπτή σκόνη και εφαρμόζουν ισχυρή ηλεκτρική τάση 2500 βολτ που κάνει τη σκόνη να κολλήσει στις διαβρωμένες περιοχές, παράγοντας ένα πιθανό δακτυλικό αποτύπωμα. «Η πολύ λεπτή σκόνη κολλά μόνο στο μέταλλο όπου είναι διαβρωμένο, δηλ. μόνο στα σημεία όπου υπάρχει δακτυλικό αποτύπωμα σχηματίζοντας την απαιτούμενη εικόνα» καταλήγει ο Bond. Και συνεχίζει: «Η τεχνική δεν είναι αλάθητη, ενώ μερικοί άνθρωποι δεν εκκρίνουν αρκετό άλας στον ιδρώτα τους για να διαβρώσουν το μέταλλο ώστε να δημιουργηθεί το αποτύπωμα. Αλλά για μερικές φαινομενικά αδιέξοδες περιπτώσεις μπορεί να παράσχει τα κρίσιμα στοιχεία και να δείξει το πρόσωπο που όπλισε ένα πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε ένα έγκλημα.

Ακραία τατουάζ .

Scarification Tattoos
Scarification Tattoos
Scarification Tattoos
Scarification Tattoos
Scarification Tattoos
Scarification Tattoos
Scarification Tattoos
Scarification Tattoos

Γιατί ονομάζονται ιερόδουλες ?

Όλοι μας ακούμε αυτό τον χαρακτηρισμό για γυναίκες που εμπορεύονται τον έρωτα. Γιατί όμως ονομάζονται ιερόδουλες; Ποιά η σημασία της λέξης;
Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε ακούσει να αποκαλούν κάποια πόρνη και μη, ιερόδουλη.

Πως όμως προέκυψε αυτή η ονομασία;

Λογικό είναι μερικοί να απορούν καθώς αν το καλοσκεφτούμε η λέξη "ιερόδουλος" προέρχεται από τα συνθετικά "ιερός" και "δούλος" δίνοντας έτσι ένα επιθετο που χαρακτηρίζει κάποιον που είναι δούλος, ή αν προτιμάτε υπηρέτης, του ιερού, δηλαδή της θρησκείας.

Η αλήθεια είναι ότι η θρησκεία έχει άμεση σημασία με αυτή τη λέξη. Όλα ξεκινάνε λοιπόν περίπου 500 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού.

Τότε ξεκίνησε ένα τελετουργικό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γελοίο από πολλούς. Η εκκλησία λοιπόν θεώρησε ότι η κορύφωση στην οποία ερχόταν ο ανθρώπινος οργανισμός μέσω της ερωτικής πράξης είχε διπλή σημασία.

Αφενός η σαρκική ικανοποίηση και αφετέρου η επικοινωνία με τον Θεό.

Τη στιγμή που δηλαδή, ο άνθρωπος ερχόταν σε οργασμό, επικρατούσε ένα κενό στο μυαλό του μέσω του οποίου μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Θεό.

Παρόμοια τελετουργικά συνέβαιναν και στην αρχαία Ελλάδα.

Έτσι μέσα στους ναούς, υπήρχαν γυναίκες, οι λεγόμενες ιερόδουλες, με τις οποίες οι πιστοί έκαναν έρωτα μέσα στον ναό προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον Θεό.
γυναίκες ιερόδουλες


Φυσικά οι γυναίκες θεωρούσαν τον εαυτό τους τυχερό που υπηρετούσαν το εργο του Κυρίου.

Έτσι λοιπον προέκυψε το επίθετο ιερόδουλες!

Ο όρος ιερόδουλες αποτελεί μία πιο "διακριτική" και "επίσιμη" ονοματολογία των γυναικών αυτών στη σημερινή μας εποχή. 

Χαρτί υγείας για απαιτητικούς

Έχετε μάθει πια απ έξω τις οδηγίες του απορρυπαντικού, τα συστατικά του σαμπουάν και στους πόσους βαθμούς πρέπει να πλένεται μία πετσέτα; Δεν υπάρχει κάτι νέο να διδαχθείτε ώστε να αξιοποιήσετε το χρόνο παραμονής σας στην τουαλέτα;

Κι όμως υπάρχει λύση. Χαρτιά υγείας που ανοίγουν νέους ορίζοντες στις πιο προσωπικές σας στιγμές. Ρίξτε μία ματιά κι ένας νέος κόσμος θα ορθωθεί μπροστά σας..


πηγη

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας Τεστ υπόσχεται ακριβέστερη διάγνωση ,

Νέα εξέταση ανιχνεύει τον ιό ΗΡV (Ηuman Ρapilloma Virus)

ΛΟΝΔΙΝΟ Oι ζωές χιλιάδων γυναικών θα μπορούσαν να σωθούν μέσω ενός νέου διαγνωστικού τεστ για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Η συγκεκριμένη εξέταση δίνει αποτελέσματα μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και σύμφωνα με τους ειδικούς που την ανάπτυξαν είναι πιο ακριβής από το συμβατικό τεστ Παπ, το οποίο εφαρμόζεται ευρέως σήμερα για τον εντοπισμό της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου. Το τεστ που ονομάζεται Cobas και αναπτύχθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία Roche είναι διαθέσιμο εδώ και περίπου έναν χρόνο σε διαφορετικές χώρες. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα εκτιμάται ότι μέσα στο 2011 θα «εξοπλίσει» εργαστήρια δημοσίων νοσοκομείων. Η αξία του αποδείχθηκε έπειτα από μεγάλη κλινική δοκιμή που διεξήγαγαν βρετανοί και αμερικανοί ερευνητές σε δεκάδες χιλιάδες γυναίκες.

Ερωτας, ένας πολεμικός χορός με πολλά ψέματα ,

Η Μαρία Τσιμά και ο Χρήστος Σαπουντζής υποδύονται το ζευγάρι του έργου «50 λέξεις». «Δεν είναι η ιστορία δύο δολοφόνων ή δύο εξαιρετικών ηρώων αλλά δύο πολύ καθημερινών ανθρώπων» λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Παλούμπης (στην ένθετη φωτογραφία)

«Αγάπη. Ανόητη λέξη. Θα έπρεπε να υπάρχουν 50 λέξεις για την αγάπη,όπως οι Εσκιμώοι έχουν 50 λέξεις για το χιόνι».

Πίνακας του Ιακωβίδη Το «Κρυφτουλάκι»... φανερώθηκε στο Λονδίνο,

Ακριβότερο ανάμεσα σε 139 έργα ελλήνων καλλιτεχνών που βγήκαν στο σφυρί αποδείχθηκε το «Κρυφτουλάκι» του Γεωργίου Ιακωβίδη

Από τα 139 έργα ελληνικής τέχνης που δημοπρατήθηκαν από τον οίκο Βonhams χθες βράδυ στο Λονδίνο, τo 68% κατέληξε σε ελληνικές και ξένες συλλογές, ενώ ο συνολικός τζίρος του Greek Sale έφθασε τα 2,1 εκατ. ευρώ- ποσό λιγότερο από το μισό των 4.644.408 ευρώ που συγκέντρωσε η προχθεσινή αντίστοιχη δημοπρασία του οίκου Sotheby΄s, όπου ωστόσο πουλήθηκε το 62,3% των έργων.

ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΒΥΤΙΝΑΣ... γνωστό ως «Σανατόριο της Ιθώμης».


Φωτογραφική επιμέλεια ADI


Το υγιεινό κλίμα της περιοχής έγινε αιτία κοντά στη Βυτίνα να κτιστούν δύο σανατόρια και άλλο ένα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λίγο πριν από την Αλωνίσταινα. Μοναδικό δείγμα νοσοκομειακής αρχιτεκτονικής και ένα σχεδόν κινηματογραφικό σκηνικό σήμερα είναι το σανατόριο «της Μάννας» στην Κορφοξυλιά Μαγουλιάνων. Κτίστηκε μεταξύ 1925-28 με πρωτοβουλία και εράνους της αδερφής του Παύλου Μελά Άννας Παπαδοπούλου - που ήταν γνωστή ως Μάννα- για τη νοσηλεία των φυματικών αρρώστων της μικρασιατικής εκστρατείας του 1920-22.

GΡS-«κατάσκοποι» για όλες τις δουλειές ,

Λίγα χρόνια νωρίτερα θα έμοιαζε με σκηνή από απαισιόδοξη ταινία για το μέλλον. Ο υπάλληλος παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή του στο γραφείο τη δραστηριότητα της οικιακής βοηθού του στο σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα εκτελεί ένα εταιρικό δρομολόγιο χωρίς ούτε μία διακοπή και τα GΡSτης εταιρείας καταγράφουν τη διαδρομή με λεπτομέρεια. Βέβαια όταν επιστρέφει σπίτι του οι ρόλοι αντιστρέφονται, αφού είναι εκείνος πια που ελέγχει την πορεία και τις ταχύτητες που αναπτύσσει ο γιος του κατά τη βραδινή του έξοδο.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory