Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Εικόνες από καταιγίδα .

Οι φωτογραφίες είναι από το υπέροχο φυσικό φαινόμενο γνωστό ως υπερκυψελίδα .
Amazing photos of supercell thunderstorms by Sean R Heavey
Amazing photos of supercell thunderstorms by Sean R Heavey
Amazing photos of supercell thunderstorms by Sean R Heavey
Amazing photos of supercell thunderstorms by Sean R Heavey
Amazing photos of supercell thunderstorms by Sean R Heavey
Amazing photos of supercell thunderstorms by Sean R Heavey

Οι rapunzels στην πραγματική ζωή .

Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life
Rapunzels in Real Life

Καταπληκτικά γλυπτά από ..μολύβια!!!

Και όμως επιπλέει ....

Τα πιό όμορφα στάδια του κόσμου .

The Most Beautiful Stadiums In The World
The Most Beautiful Stadiums In The World
The Most Beautiful Stadiums In The World
The Most Beautiful Stadiums In The World
The Most Beautiful Stadiums In The World
The Most Beautiful Stadiums In The World
The Most Beautiful Stadiums In The World

H Συχνή χρήση Αναλγητικών επηρεάζει την ακοή!!

‘Έρευνα αποκαλύπτει ότι η τακτική χρήση ασπιρίνης, ακεταμινοφένης και μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων αυξάνει τον κίνδυνο απώλειας ακοής στους άντρες, ιδιαίτερα κάτω των 60 ετών.

Η απώλεια ακοής είναι πολύ διαδεδομένη στους ηλικιωμένους, αλλά περίπου 1 στους 3 ανθρώπους ηλικίας 40 έως 49 ετών ήδη πάσχει από αυτήν. Ακόμα και η πιο ελαφριά απώλεια ακοής μπορεί να απειλήσει την ικανότητα κατανόησης λόγου σε περιβάλλον πολλών ομιλητών, οδηγώντας σε κοινωνική απομόνωση, κατάθλιψη και φτωχότερη ποιότητα ζωής.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, του Brigham and Women's Hospital, του Vanderbilt και του Massachusetts Eye and Ear Infirmary, στη Βοστόνη, εξέτασαν παράγοντες εκτός της ηλικίας και του θορύβου, που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης απώλειας ακοής.

Η ωτοτοξική επίδραση της ασπιρίνης είναι γνωστή, ενώ πιθανή θεωρείται και η ωτοτοξικότητα των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών. Ωστόσο η σχέση μεταξύ ακεταμινοφένης και απώλειας ακοής δεν είχε εξεταστεί. Εξετάστηκαν 26.000 άντρες, κάθε 2 χρόνια, για διάστημα 18 ετών. Ερωτηματολόγιο εντόπιζε τη χρήση αναλγητικών, την απώλεια ακοής και ποικιλία σωματικών, ιατρικών και δημογραφικών παραγόντων.

Για την ασπιρίνη, οι τακτικοί χρήστες κάτω των 50 ετών και όσοι ανήκαν στις ηλικίες 50 έως 59 ετών είχαν 33% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν απώλεια ακοής σε σχέση με τους μη τακτικούς χρήστες, αλλά δεν υπήρχε σχέση στους άντρες ηλικίας 60 ετών και άνω.

Για τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, οι τακτικοί χρήστες κάτω των 50 ετών είχαν 61% περισσότερες πιθανότητες, όσοι ανήκαν στις ηλικίες 50 έως 59 είχαν 32% περισσότερες πιθανότητες και όσοι ανήκαν στην ηλικία των 60 και άνω εμφάνιζαν 16% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν απώλεια ακοής σε σχέση με τους μη τακτικούς χρήστες.

Για την ακεταμινοφένη, οι τακτικοί χρήστες ηλικίας κάτω των 50 ετών είχαν 99% περισσότερε πιθανότητες, οι τακτικοί χρήστες ηλικίας 60 έως 59 ετών είχαν 38% περισσότερες πιθανότητες, ενώ οι άντρες ηλικίας 60 ετών και άνω είχαν 16% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν απώλεια ακοής σε σχέση με μη τακτικούς χρήστες ακεταμινοφένης.

Η έρευνα δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘The American Journal of Medicine.’

http://www.teamgr.gr/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=90&id=653&Itemid=271

Λάτιν mall στον Αγιο Δημήτριο ,


Παναγιώτης Κωνσταντίνου: «Για να κάνεις μια επένδυση στην Ελλάδα, εκτός από τον χρόνο και το χρήμα έχεις να παλέψεις και με τους νόμους» "

«Ηρθαμε στην Ελλάδα για να φτιάξουμε κάτι στην πατρίδα. Θέλουμε να κάνουμε επενδύσεις στον χώρο που γνωρίζουμε καλά: τα εμπορικά κέντρα, τις μεγάλες αποθήκες, το λιανεμπόριο». Ετσι απλά, με τον αυθορμητισμό που διαθέτουν συνήθως οι ομογενείς και κυρίως όσοι έχουν ζήσει σε αναπτυσσόμενες χώρες, έδωσε ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κωνσταντίνου το στίγμα της παρουσίας του στην Ελλάδα. Αφορμή για τη σύντομη αυτή κουβέντα στην είσοδο μιας αίθουσας εκδηλώσεων στην «Αίγλη» του Ζαππείου ήταν η πρώτη του «δημόσια» εμφάνισή του. Εκεί έγινε η παρουσίαση του νέου εμπορικού κέντρου Αthens Μetro Μall στον Αγιο Δημήτριο, ιδιοκτησίας της οικογένειας Κωνσταντίνου, που άνοιξε τις πόρτες του την προτελευταία ημέρα του Νοεμβρίου.

Μελωδική «πρώτη» του 2011με την Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης ,


Ο αυστριακός Φραντς Βέλσερ Μεστ είναι ο αρχιμουσικός ο οποίος θα διευθύνει εφέτος της περίφημη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο μουσικό γεγονός της χρονιάς αφού, για μια ακόμη φορά, θα μεταδοθεί τηλεοπτικώς σε περισσότερες από 70 χώρες κι εκτιμάται ότι θα το παρακολουθήσουν περί τους 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθετές. (Στην Ελλάδα μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΤ-1).

Ακολουθώντας τα βήματα του Κλέμενς Κράους, του Γιόζεφ Κριπς, του Βίλι Μποσκόφσκι, του Χέρμπερτ φον Κάραγιαν και του Νικολάους Αρνονκούρ, ο Φραντς Βέλσερ Μεστ είναι ο έκτος κατά σειρά αυστριακός αρχιμουσικός που θα διευθύνει, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, την λαμπερή συναυλία από την περίφημη χρυσοποίκιλτη αίθουσα της Musikverein της Βιέννης στέλνοντας το πρώτο αισιόδοξο μήνυμα του 2011. Οσο για το πρόγραμμα, για άλλη μια χρονιά θα κυριαρχήσουν τα βαλς, οι πόλκες και τα εμβατήρια της δυναστείας των Στράους και των συγχρόνων τους προσφέροντας στο διεθνές κοινό μια ευχάριστη «νότα» βιεννέζικης ευθυμίας και αίσθησης και καλώντας το ν΄ατενίσει τη νέα, δύσκολη όπως φαίνεται για αρκετούς χρονιά, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευφορία και θετική ενέργεια.

Κέρδος έως 2.800 ευρώ για αγορά Ι.Χ. ,

Ανάσα στον κλάδο του αυτοκινήτου θα δώσει η μείωση του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης στα Ι.Χ. σε συνδυασμό με την απόσυρση των ρυπογόνων μοντέλων. Οι αγοραστές αυτοκινήτων θα έχουν όφελος από 300 έως 2.800 ευρώ. Φως στο τούνελ βλέπει η αγορά αυτοκινήτου μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου, στο οποίο προβλέπονται μειώσεις του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης των Ι.Χ. σε συνδυασμό με απόσυρση γηρασμένων μοντέλων ηλικίας 12 ετών και παλαιότερων. Τα συγκεκριμένα μέτρα θα ισχύσουν έως τις 31/12/2011 και εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν τον κλάδο του αυτοκινήτου να βγει από το τέλμα και θα δώσουν μια γερή «ένεση» στα δημοσιονομικά έσοδα.


Αναδημοσιευση Απο τα Νεα

ΤΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΔΑΦΝΙΟΥ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ...


Φωτογραφική επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ

Η Μονή Δαφνίου βρίσκεται στο Χαϊδάρι, 11 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, νότια της λεωφόρου Αθηνών στο ομώνυμο δάσος και κοντά στην Ιερά Οδό που οδηγεί στην Ελευσίνα. Από το 1990 αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Στο σεισμό του 1999 υπέστη σοβαρές ζημιές. Μέχρι σήμερα είναι κλειστή για το κοινό λόγω των εργασιών αποκατάστασης.

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες ,


Ο Σούπερµαν / Κλαρκ Κεντ θα µπορούσε ίσως να «ενσαρκώσει» τα θετικά των δύο αντίθετων τύπων ανδρών που ζητούν οι γυναίκες: ως «αρρενωπός Σούπερµαν», τη δύναµη, τη σεξουαλικότητα και το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστηµα και ως «αδύναµος Κλαρκ Κεντ», την τρυφερότητα και τη φροντίδα προς τη σύντροφό του

Οι επιστήµονες φαίνεται πως αρχίζουν να τα καταφέρνουν εκεί όπου πολλοί άνδρες απέτυχαν: στην προσπάθεια δηλαδή να κατανοήσουν γιατί οι γυναίκες βρίσκουν µερικούς άνδρες «ωραίους» και κάποιους άλλους «άσχηµους».

Συχνά οι άνδρες θεωρούν το γούστο των γυναικών στην επιλογήτων συντρόφων τους άστατο και ακατανόητο. Μπορεί να µη φταίνε οι κυρίες. Ερευνες δείχνουν ότι η προτίµησή τους για ορισµένους τύπους ανδρικής φυσιογνωµίας µπορεί να επηρεάζεται από πράγµατα πέραν του συνειδητού ελέγχου τους – όπως οι ασθένειες ή η εγκληµατικότητα – και µάλιστα µε προβλεπτούς τρόπους.

Τα αρρενωπά χαρακτηριστικά – ας πούµε το µεγάλο σαγόνι ή τα πυκνά φρύδια – αντανακλούν φυσικά και συµπεριφορικά χαρακτηριστικά όπως δύναµη και επιθετικότητα. Συνδέονται επίσης στενά µε φυσιολογικά χαρακτηριστικά, όπως η σεξουαλική ικανότητα και το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστηµα.

Η άλλη πλευρά αυτών των επιθυµητών χαρακτηριστικών είναι λιγότερο ελκυστική. Η επιθετικότητα είναι καλή όταν κατευθύνεται προς εξωτερικές απειλές, αλλά όχι καλή όταν στρέφεται προς τηνοικογενειακή εστία. Η σεξουαλική ικανότητα εξασφαλίζει πολλούς απογόνους, συχνά όµως συµβαδίζει µε άστατη σεξουαλική ζωή και την τάση αποφυγής των γονικών καθηκόντων. Ετσι, όποτε µια γυναίκα πρέπει ναεπιλέξει έναν σύντροφο, πρέπει να αποφασίσει αν θα προκρίνει ταπιο εκλεκτά γονίδια που προσφέρει ο αρρενωπός ή την αγάπη και τη φροντίδα που θα βρει στην αγκαλιά του πιο αδύναµου.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory