Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Οι τύποι του αντρικού φλερτ

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας εντόπισαν τους διαφορετικούς τύπους συμπεριφοράς του φλερτ που οδηγεί κατ’ επέκταση σε διαφορετικούς τύπους σχέσεων.

Το παιχνιδιάρικο φλερτ

Διασκεδάζει φλερτάροντας και σε κάνει να νιώθεις ότι σε προσέχει σαν κόρη οφθαλμού. Όμως, πρόσεχε! Θα φλερτάρει οποιαδήποτε γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή.
Αν προχωρήσεις μαζί του, μπορείς να περιμένεις μια συνεύρεση γεμάτη καυτό σεξ που, όμως, ξεθυμαίνει γρήγορα.

Το ειλικρινές φλερτ

Αυτός ο γλυκός τύπος θα χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές σου με πολύωρες συζητήσεις. Δε θα κάνει κίνηση μέχρι να υπάρξει μια συναισθηματική επαφή, αλλά πρόσεξε – θα σε δεσμεύσει.

Το κλασικό φλερτ

Είτε είναι 80 χρόνων είτε νεότερος, έχει το κυνήγι στο αίμα του. Πληρώνει στα ραντεβού και πάντα κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί να φαίνεται σαν πρωταγωνιστής κλασικής ταινίας, αλλά είναι απίθανο να σε απατήσει με τη γραμματέα του. Είναι μονογαμικός τύπος. .

Εκπληκτικά tatoo .

Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo
Stunning Gaming Tattoo

ΤΟ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ....

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ


Φωτογραφική επιμέλεια ΕΚΠΤΩΤΟΣ


Το νεκρομαντείο του Αχέροντα, που ήταν ένα από τα σπουδαιότερα της Αρχαίας Ελλάδας, βρίσκεται ανατολικά του χωριού Μεσοχώρι, το οποίο απέχει 5 χιλιόμετρα από τις εκβολές του Αχέροντα.


Στην περιοχή υπήρχε η Αχερουσία λίμνη που εκτεινόταν ανατολικά του νεκρομαντείου, σε έκταση περίπου 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ανάμεσα στα χωριά Καναλάκι, Καστρί και Μεσοχώρι.

Γιατί προσποιούμαστε τον οργασμό;

Αν δεν το έχετε κάνει ποτέ, είστε από τις τυχερές που φθάνετε πάντα σε οργασμό, πράγμα σχεδόν αδύνατο, ή ο σύντροφός σας δεν γκρινιάζει, πράγμα ακόμα πιο απίθανο!

Καταρχάς, για να προσποιηθεί μια γυναίκα οργασμό σημαίνει ότι δεν έχει οργασμό. Γιατί το κάνουμε όμως; Γιατί δεν αφήνουμε τον ερωτικό μας σύντροφο να καταλάβει ότι δεν είχαμε οργασμό;

Σύμφωνα με ψυχολόγους, ο οργασμός της γυναίκας είναι ψυχοσυναισθηματικός. Πολλές φορές αισθάνεται ότι πρέπει να κορυφώσει κατά τη διάρκεια της επαφής ως εκδήλωση αγάπης και ενδιαφέροντος για τον σύντροφό της, αλλά και για την επιβεβαίωση της σεξουαλικής επιθυμίας προς αυτόν.

Οι προθέσεις της προσποίησης είναι καλές. Μήπως όμως αυτή η κατάσταση δεν είναι και ό, τι καλύτερο;

Μια γυναίκα μπορεί να μην φτάνει σε οργασμό μετά από:
-κάποια ιατρική κατάσταση
-ορμονική διαταραχή
-ψυχική διαταραχή
-αρνητική εμπειρία σχέσης
-κατάθλιψη
Μπορεί τα αίτια να είναι ψυχολογικά:
-Δυσάρεστες εμπειρίες
-Σεξουαλικές αντιλήψεις που έχουν υιοθετηθεί από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον
-Τραυματικά γεγονότα από την παιδική και εφηβική ηλικία
-Άγχος
-Εικόνα σώματος
-Χαμηλή αυτοεκτίμηση
-Θυμός, ενοχή, φόβος

Μπορεί όμως και να φταίει ο σύντροφος καθώς ο οργασμός μιας γυναίκας εξαρτάται και από τη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει μέσα από τη σχέση.

Το σίγουρο είναι πως όταν μια γυναίκα δεν έχει οργασμό καλό είναι κάτι να κάνει για αυτό και όχι να το κρύβει. Απευθύνσου σε έναν ψυχολόγο -αν τα αίτια είναι ψυχολογικά ή στον ειδικό θεράποντα ιατρό σου αν είναι αποτέλεσμα κάποιας ιατρικής κατάστασης..

Μουσείο με μπαχαρικά στο Αμβούργο .

Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg
Museum of spices in Hamburg

Φρέσκια και σέξι

Δύο είναι οι τρόποι στο μακιγιάζ ώστε να δείχνεις στο λεπτό φρέσκια και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τα ροδαλά μάγουλα και τα ζουμερά χείλη…

Τα ροδαλά μάγουλα μας κάνουν να δείχνουμε πιο υγιείς και πιο όμορφες.Το ρουζ όταν θέλετε να φρεσκαριστείτε στο λεπτό είναι η λύση. Το μυστικό; Φορέστε το πιο ψηλά από όσο νομίζατε. Η φρεσκάδα επιτυγχάνεται όταν το ρουζ βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα μάγουλά σας.

Επίσης τα δαγκωμένα χείλη θα σας δείξουν πολύ πιο συναρπαστική ειδικά αν είστε ο τύπος που ποτέ δεν κατάφερε να εφαρμόσει ενα έντονο λουκ στα χείλη. Πως; Προετοιμάστε τα χείλη σας με λίγο lip balm.Για να σταθεροποιήσετε το χρώμα δημιουργείστε μια βάση με ένα nude μολύβι χειλιών. Στη συνέχεια, περάστε το χρώμα. .

Φωτογραφίζοντας τα σύννεφα .

Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds
Photographing the Most Beautiful Clouds

Tip λάμψης στο λεπτό!

Το άγχος των τελευταίων ημερών να τα προλάβεις όλα έχει αντίκτυπο στην επιδερμίδα σου… Αν θες να δώσεις ένα touch λάμψης ακολούθησε μόνο τρεις απλές κινήσεις και κάνε την παρουσία σου στο πάρτι πιο λαμπερή από ποτέ!

Το μαγικό εργαλείο που θα σε μεταμορφώσει είναι μια λευκή ιριδίζουσα σκιά στα σωστά σημεία. Πιο συγκεκριμένα, στην εσωτερική γωνία των ματιών, στο κόκαλο του φρυδιού και ελάχιστη ποσότητα πάνω από το άνω χείλους.

Θα δείχνεις πιο glamorous ενώ σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα… .

Me Tarzan, you Jane

Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε! Γιατί οι γυναίκες μιλάνε με υπονοούμενα και οι άντρες πρέπει να αποκωδικοποιούν;

Διότι οι γυναίκες είναι από τη Σελήνη κι οι άνδρες απ’ τον Πλούτωνα, λένε μερικοί. Όπως και να έχει όμως, το θέμα είναι ότι αρσενικά και θηλυκά απανταχού της γης καλούνται να συνυπάρξουν. Το πρώτο ερμηνευτικό λεξικό γυναικείων λέξεων κι εκφράσεων που κυκλοφορεί έχει έναν ιερό σκοπό: Να γλιτώσει εκατομμύρια ζευγάρια από την ασυνεννοησία!

Γερμανο-γυναικείο, γυναικο-γερμανικό, το ονόμασε ο εμπνευστής του. Ο σκοπός ιερός! Να καταλάβουν κάποτε οι άνδρες τι εννοούν πραγματικά οι γυναίκες όταν μιλάνε «και να σωθεί ο ρομαντισμός των σχέσεων», λέει ο Μάριο Μπαρθ, ο Γερμανός κωμικός που αποφάσισε να εκδώσει αυτόν τον οδηγό ερμηνείας των γυναικείων εκφράσεων –αφού είναι παντοιοτρόπως αποδεδειγμένο ότι αρσενικά και θηλυκά άλλα λένε και άλλα εννοούν. «Οι γυναίκες μπορούν να σκεφτούν και να ερμηνεύσουν το ίδιο θέμα με 16 διαφορετικούς τρόπους», λέει ο Μάριο Μπαρθ, «ενώ οι άντρες καμμιά φορά δε ξέρουν ούτε να μετράνε μέχρι το 16»!

Το ανερχόμενο αστέρι του Βερολίνου –γνωστός στην πόλη του για το stand up comedy στο οποίο επιδίδεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια- συνεργάστηκε με ειδικούς γλωσσολόγους κι επικοινωνιολόγους προκειμένου να εκδώσει το εγχειρίδιο που θα βοηθήσει τους άντρες να κατανοήσουν τις γυναίκες –άρα και να συνυπάρξουν ομαλότερα.
«Οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες εξυπνότερους απ’ όσο είναι και πιστεύουν ότι τους είναι εύκολο να διαβάζουν ανάμεσα στις λέξεις», λέει ο συγγραφέας. Στο λεξικό προσπαθεί σε 14 κεφαλαία να εξηγήσει απλές, καθημερινές παγίδες στις οποίες οι άνδρες πέφτουν. Θέματα για τα οποία ακόμα και οι σύμβουλοι γάμου έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά! «Πω πω δεν έχω τίποτα να φορέσω»! παραπονιέται με νάζι το θηλυκό και οποιοσδήποτε άρρεν βρίσκεται στα πέριξ είναι υποχρεωμένος ν’ ακούσει: «Ξηλώσου για ν’ ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα μου ανόητε»!

Το να τις καταλάβεις, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο γι αυτό και στο λεξικό θα βρει κανείς πολλούς τρόπους να αποκωδικοποιήσει τις «γκαστρωμένες» παύσεις τα γυναικών και τα κρυμμένα μηνύματα στις δηλώσεις τους.

Το λεξικό παρουσιάστηκε στην έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης και αναμένεται σύντομα να το δούμε σύντομα στα ελληνικά ράφια των βιβλιοπωλείων, φυσικά μεταφρασμένο..
Μαρία Πανάγου

ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ,


Με τον χιονιά να σαρώνει όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη η ιστιοπλοΐα χιονιού είναι ασορτί με τον καιρό.Με το νερό στη λίμνη Τζεκεμέερ της Ολλανδίας να έχει παγώσει και το χιόνι να έχει επικαλύψει τον πάγο η πίστα ήταν ιδανική για τους ιστιοπλόους του χιονιού και τα ιδιόμορφα σκάφη τους.Η ιστιοδρομία χιονιού πάντως δεν είναι νέα ανακάλυψη αφού σκάφη για το χιόνι πρωτοεμφανίστηκαν το 1790 στον παγωμένο ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης.Στις ημέρες μας το άθλημα έχει πολλούς φίλους στην Ολλανδία,στη Φινλανδία,στη Βρετανία,στην Πολωνία,στη Νορβηγία και στη Σουηδία αλλά οι πιο φανατικοί ιστιοπλόοι χιονιού υπάρχουν στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Στις 3 Ιανουαρίου ανοίγει επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και ως τις 31 Ιανουαρίου που θα ολοκληρωθεί δεκάδες μαύρα, άσπρα, κόκκινα και κίτρινα ποδοσφαιρικά διαμάντια θα αποκτηθούν από τις ελληνικές ομάδες. Ακόμη δεν έφυγε το 2010 και ο οπαδικός Τύπος άρχισε να φέρνει «παικταράδες» δεξιά και αριστερά. Παίκτες δεύτερης διαλογής από το πανέρι με τα αζήτητα έρχονταν και θα συνεχίσουν να έρχονται σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Οι πρωτοσέλιδες μεταγραφές μπορεί να πουλάνε (φύλλα), ωστόσο εν μέσω οικονομικής κρίσης ακόμη και ο φανατικός οπαδός δεν μασάει κουτόχορτο.

Στολίδια του βυθού ,

1. Μπορεί να μοιάζουν με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για τα μονοκύτταρα ακανθάρια. 2. Τα χαριτωμένα αγγελούδια είναι στην πραγματικότητα θαλάσσια «φτερωτά» σαλιγκάρια, γνωστά και ως άγγελοι της θάλασσας του είδους Clione limacina. 3. Η προνύμφη μιας θαλάσσιας ανεμώνης θυμίζει το καπέλο του Αϊ-Βασίλη. 4. Το εικονιζόμενο διάφανο έλατο με τις έντονες άκρες δεν είναι άλλο από το σκουλήκι Tomopteris helgolandica. 5. Ο τροφαντός αστερίας Luidia ciliaris με επτά αντί πέντε άκρα θα μπορούσε να είναι το λαμπρό Αστρο των Χριστουγέννων. 6. Το φυτοπλαγκτόν του είδους Ρhaeocystis globosa μοιάζει με τις φωτεινές μπάλες που διακοσμούν βεράντες και κήπους

Π οιος είπε ότι η φύση δεν διαθέτει χριστουγεννιάτικα στολίδια; Αρκεί να ενεργοποιήσουμε τη φαντασία μας και να ρίξουμε μια ματιά γύρω μας ή στο... μικροσκόπιό μας. Αυτό ακριβώς έκανε και ο θαλάσσιος βιολόγος δρΡίτσαρντ Κέρμπι , University Research Fellow της Royal Society στο Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ, στη Βρετανία, ο οποίος παρατήρησε ότι κάτω από τα κύματα των ωκεανών κρύβεται ένας ολόκληρος γιορτινός μικρόκοσμος. Αποφάσισε λοιπόν να τον «κλείσει» μέσα σε ένα βιβλίο με στόχο την ενημέρωση αλλά και τον θαυμασμό του κοινού.

« Ως επιστήμονας, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε την επιστήμη μας πιο οικεία προς το κοινό » δηλώνει ο δρ Κέρμπι μιλώντας στο «Βήμα». « Πολλές φορές αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει μέσα από διαλέξεις ή τη στεγνή παρουσίαση επιστημονικών γραφημάτων και στοιχείων. Παρά το γεγονός ότι οι οργανισμοί που μελετώ έχουν μια τόσο εντυπωσιακή εικόνα,λόγω του υπερβολικά μικρού μεγέθους τους δεν γίνονται αντιληπτοί από το ευρύτερο κοινό,καθώς δεν μπορεί να τους δει και συνεπώς δεν τους γνωρίζει.Σκέφθηκα λοιπόννα μαγνητίσω την προσοχή του κοινού μέσα από μια συλλογή ιδιαίτερων φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες θα μπορούσαν να θυμίζουν πολύτιμα χριστουγεννιάτικα στολίδια » παραδέχεται ο ίδιος.

Μαγειρευοντας την γλωσσα,

Ποιοι είμαστε,πού πάμε,πού θα φάμε.Με αυτόν τον τρόπο ο Γούντι Αλεν διατύπωσε τα φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από το φαγητό και τη γαστρονομία.Στη φωτογραφία σκηνή από την ταινία του 1980 «Ζωντανές αναμνήσεις»

Τα φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από το φαγητό και εν γένει τη γαστρονομία μπορούν να συμπυκνωθούν σε μία φράση, όπως ευφυώς τη διατύπωσε ο δαιμόνιος Woody Αllen: «Ποιοι είμαστε; Πού πάμε; Πού θα φάμε;». Από κοντά, ο χαριτόβρυτος Μολιέρος είναι εκείνος που σιγοντάρει: «Αν ο Θεός μού έστελνε έναν άγγελο, θα τον ξεπουπούλιαζα για να τον φάω». Και ο πικρός και μεγαλοφυής Guillaume Αpollinaire προσθέτει: «Οχι άλλα χάδια και φιλιά, καρδούλα μου. Ετοίμασέ μας ένα καλό γεύμα».

Αλλοτε, ο συμβολισμός είναι φαρμακερός. «Οι δάφνες ταιριάζουν καλύτερα σ΄ έναν λαγό στιφάδο, παρά στα ένδοξα κεφάλια» σημειώνει ο San Αntonio. Αλλοτε, η αναφορά αγγίζει την έπαρση: «Μόνο οι Γάλλοι ξέρουν να δειπνούν μεθοδικά, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν να συνθέσουν ένα βιβλίο». Δεν είναι τυχαίο πως ο συγγραφέας που έγραψε αυτόν τον αφορισμό έχει το όνομα ενός φιλέτου, αφού πρόκειται για τον Chateaubriand!

Και σοβαρά, αλλά πικρά, επιστεγάζει ο Umberto Εco: «Σε μια καταναλωτική κοινωνία, η τέχνη είναι ένα γαστρονομικό αγαθό».

Δεν παρέθεσα, βεβαίως, αυτές τις ρήσεις διανοουμένων απλώς σαν εισαγωγικά ευφυολογήματα, αλλά για να οδηγηθώ σ΄ ένα πρώτο ερώτημα: Πού και πώς ανιχνεύονται αναλογίες λογοτεχνίας και γαστρονομίας;

Σε ένα πρώτο επίπεδο οφείλει κανείς να επισημάνει εκλεκτικές αναλογίες λεξιλογίου και εκφράσεων. Παραδείγματος χάριν: Κάποτε ένα φαγητό γίνεται με συνταγή, αλλά το ίδιο μπορεί και ένα βιβλίο. Ενα φαγητό, όπως και ένα βιβλίο, μπορεί να είναι «δύσπεπτο» ή «εύπεπτο». Ενα φαγητό «μαγειρεύεται», όπως συχνά και ένα βιβλίο. Ενα φαγητό μπορεί να είναι «πιπεράτο» ή «ανάλατο», γιατί όχι και ένα βιβλίο. Για τη μαγειρική, σημαντικό ρόλο παίζουν οι «σάλτσες». Το ίδιο και για κάποιους συγγραφείς.

Τροφή πνεύματος

Ο τραπεζίτης και πολιτικός Ζακ Νεκέρ έχοντας στα πόδια του το Κέρας της Αμάλθειας
Π ροχωρώντας από την αυτονόητη παραδοχή πως το φαγητό είναι τροφή σώματος, οδηγούμαστε στην παραδεδεγμένη διατύπωση για τη λογοτεχνία και την τέχνη γενικότερα: πως αποτελούν τροφή πνεύματος. Για τους λάτρεις των πιο εξεζητημένων αναλογιών, να προσθέσω πως υπάρχει το νέο μυθιστόρημα (nouveau roman), όπως υπάρχει και η νέα κουζίνα (nouvelle cuisine).

Αν, όμως, η σχέση λογοτεχνίας και φαγητού σηματοδοτείται και από άλλους συμβολισμούς (πείνα στομάχου, αλλά και πείνα αισθητικής περιέργειας ή η κοινή χρήση της λέξης «απόλαυση» για έδεσμα ή ανάγνωσμα), δεν πρέπει να μας διαφεύγουν και κάποιες τελετουργικές αναλογίες.

Ενδεικτικά παραθέτω:

Η σχέση του ανθρώπου που τρώει με το πιάτο και η σχέση του αναγνώστη με το βιβλίο, το κόψιμο της τροφής και το κόψιμο των σελίδων, η συγκεκριμένη στάση του σώματος, κυρίως δε των χεριών και στα δύο, και, βέβαια, και στα δύο μια κοινή διαδικασία αποκλειστικής αφοσίωσης και συγκέντρωσης του πνεύματος και της προσοχής.

Θα θέσω τώρα και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε δύο ερωτήματα.

Ερώτημα πρώτο:

Είναι η μαγειρική- η υψηλή κουζίνα,έστω- τέχνη;

Απαντώ, χωρίς δισταγμό, «όχι». Στην καλύτερη περίπτωση, ο μάγειρος παράγει ιδιοκατασκευάσματα καλλιτεχνημάτων με αισθητικές προδιαγραφές και συγκινησιακές επιγεύσεις που κάποτε συγγενεύουν με τη λειτουργία της τέχνης, αλλά δεν είναι τέχνη, μολονότι έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν σ΄ αυτήν: ιδέες, φαντασία, δημιουργική επεξεργασία, αρμονία, τεχνική δεξιότητα και εικαστική αρτιότητα. «Θα ήταν υπερφίαλο να πούμε πως το προϊόν της δουλειάς μας είναι τέχνη» έλεγε ο μακαρίτης μεγάλος σεφ Βernard Loiseau. «Εν τούτοις», συμπλήρωνε με οξυδέρκεια, «έχει κάτι από τέχνη, γιατί μετασχηματίζει τα υλικά». Ο δε μεγάλος- ελληνικής καταγωγής- βρετανός σεφ Νico Ladenis αποσαφηνίζει: «Μαγειρική είναι να παίζεις με τη φωτιά, τα στερεά και τα υγρά. Η γεύση είναι συνάρτηση της αντίδρασης των υγρών και των στερεών με τη θερμότητα. Αυτό είναι επιστήμη, δεν είναι τέχνη».

Θα μπορούσα να προσθέσω πως η μαγειρική, ως εφαρμοσμένη καλαισθησία, συγγενεύει περισσότερο με το βιομηχανικό design, που επηρεάζεται και επηρεάζει την τέχνη χωρίς να είναι, που προσφέρει καλό γούστο αλλά όχι πραγματική ομορφιά, ηδονή αλλά όχι αισθητική συγκίνηση.

Le Monde Ανακήρυξε «άνδρα της χρονιάς» τον Τζούλιαν Ασάνζ ,


Ο Τζούλιαν Ασάνζ ανακηρύχθηκε "άνδρας της χρονιάς" από την γαλλική εφημερίδα Le Monde, η οποία δημιουργεί προς τιμή του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks ένα μεγάλο πορτρέτο.

Η εφημερίδα που είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες στον κόσμο, έχει συνδεθεί με την WikiLeaks για τη δημοσίευση των αμερικανικών απόρρητων διπλωματικών εγγράφων.

Το 56,2% των χρηστών της ιστοσελίδας της Monde ψήφισε τον κ. Ασάνζ ως τον "άνδρα της χρονιάς", ενώ το 22,3% ψήφισε τον Κινέζο τιμημένο με Νόμπελ Ειρήνης Λιου Σιαομπό και το 6,9% τον Αμερικανό ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το αμερικανικό περιοδικό Time ανέδειξε ως "άνδρα της χρονιάς" τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Αναδημοσιευση Απο το Βημα
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory