Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Τα προβλήματα του σεξ

«Partners do count» («Οι σύντροφοι παίζουν ρόλο») είναι το µήνυµα της φετινής καµπάνιας των Κέντρων Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας της Ευρώπης µε αφορµή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα για τη Σεξουαλική Υγεία (14/2). Στόχος τους είναι να παροτρύνουν τους συντρόφους να µοιράζονται τα σεξουαλικά τους προβλήµατα και να κάνουν από κοινού το καλύτερο δυνατό προκειμένου να τα επιλύσουν.

Είναι αλήθεια ότι πολλές καταστάσεις προκαλούν αμηχανία και οι αντιδράσεις δεν είναι πάντα ενθαρρυντικές. Εσείς άραγε γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας;

Αδυναµία στύσης
Αν είναι η πρώτη σας επαφή, ενδεχοµένως να οφείλεται στο άγχος της απόδοσης και του εντυπωσιασµού, οπότε προσπαθήστε να τον χαλαρώσετε. Αν πάλι συµβαίνει για πρώτη φορά µέσα στη σχέση, πιθανόν να είναι αποτέλεσµα κούρασης ή πίεσης. Αν η κατάσταση επιµένει, εξηγήστε του ότι µπορεί να είναι αποτέλεσµα κακής ψυχολογικής κατάστασης ή έλλειψης ηρεµίας και ύπνου ή παρενέργεια κάποιων φαρµάκων που ενδεχοµένως λαµβάνει. Μπορεί όµως να κρύβει και ένα υποκείµενο νόσηµα που πρέπει να αντιµετωπιστεί, γι’ αυτό παροτρύνετέ τον να ζητήσει βοήθεια.

Πρόωρη εκσπερµάτιση
Αν είναι η πρώτη σας επαφή, πιθανόν να οφείλεται στην ένταση που δεν του επιτρέπει να ελέγξει το αντανακλαστικό της εκσπερµάτισης. ∆ιαφορετικά ίσως να είναι κουρασµένος, να βρίσκεται υπό µεγάλη πίεση ή να µην είχε τακτικά σεξουαλικές επαφές το τελευταίο διάστηµα. Συζητήστε το µαζί του. Αν είναι θέµα κούρασης, είναι καλύτερα να το αφήσετε για µια άλλη φορά. Αν φταίει το άγχος, προσπαθήστε να τον χαλαρώσετε και δώστε µια δεύτερη ευκαιρία. Αν έχει γίνει αρκετές φορές, ενθαρρύνετέ τον να ζητήσει βοήθεια από ειδικό για να διαπιστώσει αν τα αίτια είναι οργανικά ή ψυχολογικά.

«Πτώση» µε προφυλακτικό
Σε πολλούς άντρες, λόγω του άγχους της απόδοσης, το να διακόψουν τα προκαταρκτικά για να βάλουν προφυλακτικό µπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της στύσης. Αν συµβεί µία φορά, απλώς ξαναπροσπαθήστε. Αν συµβαίνει τακτικά, δοκιµάστε να τοποθετήσετε εσείς το προφυλακτικό, στο πλαίσιο του ερωτικού παιχνιδιού.

Αν δεν… τελειώνει
Η καθυστερηµένη εκσπερµάτιση οφείλεται σχεδόν πάντα σε καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Αν συµβεί µία φορά, χαλαρώστε και απολαύστε τη… διάρκεια. Αν είναι κάτι που επιµένει και σας ενοχλεί, μην τον πιέζετε να τελειώσει γιατί τον αγχώνετε περισσότερο. Εξοµολογηθείτε του ότι θα θέλατε να φτάνει κι εκείνος στην κορύφωση και προσφερθείτε να τον βοηθήσετε να τελειώσει, όπως εκείνος µπορεί. Αν θέλει και ο ίδιος να αντιµετωπίσει την κατάσταση, ενθαρρύνετέ τον να συζητήσει το θέµα µε κάποιον ειδικό.

∆ιόγκωση του πέους
Αν παρατηρήσετε ότι το πέος του συντρόφου σας έχει πρηστεί, ίσως και παραµορφωθεί, πιθανώς να έχει υποστεί κάταγµα. Συνήθως συµβαίνει όταν το πέος έχει χτυπήσει κατά τη σεξουαλική επαφή στο περίνεο (περιοχή µεταξύ του κόλπου και του πρωκτού της γυναίκας) αν «καθίσατε» πάνω του. Η κατάσταση πρέπει να αντιµετωπιστεί επειγόντως από ουρολόγο..
Πηγή: myworld.gr

H Lucy Pinder πιο καυτή από ποτέ!

Η Lucy Pinder, ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της Μεγάλης Βρετανίας, κατάφερε για ακόμα μία φορά να προκαλέσει... ταραχές.

Ο λόγος; Εμφανίστηκε σε παραλία εξωτικού προορισμού όπου περνάει τις διακοπές της, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της. .
Ολα καλά , το διόρθωσα !

There, I Fixed It
There, I Fixed It
There, I Fixed It
There, I Fixed It
There, I Fixed It
There, I Fixed It

«Τσάκρα»: τα επτά ενεργειακά κέντρα του σώματος

Μάχη για επιβίωση .

Fight for a Dinner
Fight for a Dinner
Fight for a Dinner
Fight for a Dinner

Οι 10 σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2010

Ο τάφος του Εκατόμνου

Ανακάλυψη για την κρητική ναυσιπλοΐα ανάμεσα στις μεγαλύτερες του έτους
Παλαιολιθικά εργαλεία που ανακαλύφθηκαν στην Κρήτη και τοποθετούν την ανακάλυψη της ναυσιπλοΐας 100.000 χρόνια πίσω, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού “Archaeology” με τα δέκα σημαντικότερα αρχαιολογικά και ιστορικά ευρήματα του έτους.
Ο τάφος του Εκατόμνου Το έτος που διανύουμε βρέθηκαν κοντά στον Πλακιά του Ρεθύμνου παλαιολιθικά εργαλεία ηλικίας 130.000 έως και 700.000 ετών. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η Κρήτη δεν έχει πρόσβαση από στεριά εδώ και 5 εκατομμύρια χρόνια, οι επιστήμονες συμπέραναν ότι τα εργαλεία αυτά έφτασαν εκεί μέσω θαλάσσης.

Η ανακάλυψη αυτή δείχνει ότι η ιστορία της ναυσιπλοΐας ξεκινάει πριν 100.000 χρόνια καθώς πρόκειται για την αρχαιότερη θαλάσσια μετακίνηση που έχει καταγραφεί ποτέ.

“Αυτό σημαίνει ότι κάθε υπόθεση, που έχουμε κάνει σχετικά με τους πρώτους ανθρώπους, τις μεταναστεύσεις, τη νοημοσύνη και τις ικανότητές τους είναι υπό αμφισβήτηση”, εκτιμά ο καθηγητής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, Κέρτις Ράνελς, στο περιοδικό.

Ο ίδιος πιστεύει ότι οι αρχαίοι ναυτικοί θα πρέπει να διέσχισαν...

Ο φάρος πού πάγωσε .

Lighthouse Becomes Icehouse
Lighthouse Becomes Icehouse
Lighthouse Becomes Icehouse
Lighthouse Becomes Icehouse
Lighthouse Becomes Icehouse

Ασημένια φεγγάρια!!

Mετά το συγκλονιστικό τέλος του Κισμέτ οπου έκλαψε η μιση Ελλάδα με την αυτοκτονία του Κενάν έρχεται η...
Γκιουμούς: η σύγχρονη Σταχτοπούτα της Κωνσταντινούπολης
3916
 Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα μπερδεύονται σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης!
 Η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο.
 Η ζωή της Gumus αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, από ένα τηλεφώνημα που δέχεται από το θείο της. Ο Mehmet Sadoglu, γιος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του. Η Gumus ερωτευμένη με το Mehmet από την παιδική της ηλικία βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.
 Ο Mehmet, λίγο πριν γίνει γαμπρός, προσπαθεί να αφήσει πίσω του το θλιβερό παρελθόν του.
 Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλεια της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειας του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ τη σχέση αυτή.
 Ύστερα από ένα τυχαίο γεγονός, ο Mehmet ανακαλύπτει ότι ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του και τον αφήνει να παίρνει αποφάσεις για εκείνον και τη ζωή του. Τώρα, ο Mehmet δέχεται την απόφαση του παππού του να προχωρήσει σε γάμο με τη Gumus, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.
 Η ημέρα του γάμου έφτασε, αλλά ο Mehmet αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Το γεγονός αυτό προκαλεί το θάνατο του πατέρα του από καρδιακή προσβολή, και αλλάζει τα σχέδια του Mehmet αναγκάζοντας τον να γυρίσει πίσω και να αναλάβει την τύχη των επιχειρήσεων και της οικογένειας του.
 Η Gumus μετά το γάμο της με το Mehmet, βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης με πρωταγωνιστές το Mehmet, τη μητέρα του και την αδερφή του.

http://ektiesthisi.blogspot.com/

Στο ατελιέ του Φρόιντ,


Μια σπάνια σε καλλιτεχνική σύλληψη έκθεση έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Παρίσι τις τελευταίες εβδομάδες. Ενας από τους πιο σημαντικούς εν ζωή ζωγράφους, ο Λούσιαν Φρόιντ, ανοίγει την πόρτα του... ατελιέ του. Και ο έλληνας ζωγράφος Χρόνης Μπότσογλου σχολιάζει.

Στο Κέντρο Πομπιντού, στο Παρίσι, η κίνηση είναι έντονη. Σε μια μεγάλη ουρά, κυρίως νέοι άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά να φτάσει η ώρα για να ανοίξει η κεντρική είσοδος. Αιτία της κοσμοσυρροής – οι επισκέπτες υπολογίζονται μέχρι στιγμής περίπου στις 300 χιλιάδες – η αναδρομική έκθεση του Λούσιαν Φρόιντ, του μεγαλύτερου εν ζωή ρεαλιστή ζωγράφου, κατά τον τεχνοκριτικό Ρόμπερτ Χιουζ, όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου. Η έκθεση «Lucian Freud, l’ atelier» (Λούσιαν Φρόιντ: το ατελιέ) κλέβει αυτήν την εποχή την παράσταση στη γαλλική πρωτεύουσα, παρ’ όλο που πολλά μουσεία της έχουν καινούργιες, εξαιρετικού ενδιαφέροντος θεματικές εκθέσεις με έργα σπουδαία, παρουσιασμένα μάλιστα μέσα από έναν σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό.

Ο χιονιάς στόλισε καραβάκια ,


Τα αεροδρόµια και οι σιδηροδροµικοί σταθµοί στη Βορειοδυτική Ευρώπη επανέρχονται σταδιακά στους φυσιολογικούς τους ρυθµούς, µετά τα παρατράγουδα λόγω του χιονιά. Το θερµόµετρο όµως παραµένει κολληµένο υπό το µηδέν σε πολλές πόλεις, κάνοντας αυτά τα Χριστούγεννα τα πιο λευκά των τελευταίων ετών. Ολα αυτά βέβαια στην Αγγλία, τη Γαλλία και τη Γερµανία, διότι προς τα µέρη µας το χιόνι παραµένει στολίδι στις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Οσο για τα φωτισµένα καράβια και το δέντρο της φωτογραφίας, ουδεµία σχέση έχουν µε το ελληνικό έθιµο. Απλώς, το τσουχτερό κρύο πάγωσε τα νερά του λιµανιού Γκρέετζελ, στη Βόρεια Γερµανία, και ιδού το µαγικό αποτέλεσµα.

Αναδημοσιευση Απο Νεα

Μάκης Μάτσας Πρόεδρος της Minos-EMI, 70 ετών,

Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και στο Παρίσι. Σε ηλικία 23 ετών ανέλαβε την εταιρεία του πατέρα του, που μετονομάστηκε σε «Μίνως Μάτσας και Υιός» και η οποία μέσα στις επόμενες δεκαετίες κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση στην ελληνική δισκογραφία. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Γεννήθηκα σε μια μεσοαστική οικογένεια, με έναν πατέρα που διέθετε ιδιωτικό αυτοκίνητο, πράγμα σπάνιο για την εποχή, ενώ από τα δύο μου κιόλας χρόνια είχα γαλλίδα δασκάλα. Ξαφνικά όμως αισθάνθηκα μια μεγάλη αναστάτωση γύρω μου και βρέθηκα φορτωμένος σε ένα καμιόνι, φυγαδευμένος για ένα ορεινό χωριό της Ευρυτανίας, τη Ζεμιανή. Η γερμανική Κατοχή μάς είχε «χτυπήσει». Από εκεί, μέσα σε δύο χρόνια, από χωριό σε χωριό, φτάσαμε περπατώντας στη Λαμία. Εκεί τα αγγλικά καμιόνια μάς πήραν και μας ξεφόρτωσαν ξανά στην Αθήνα. Το Γ΄ Ράιχ είχε πέσει.

Η εποχή της αναδημιουργίας ήταν δύσκολη. Θυμάμαι το συναίσθημα του να ξέρω ότι δεν υπήρχαν λεφτά για να γυρίσουμε με το τραμ σπίτι μας. Θυμάμαι να μαζεύω τις μπουκιές από το τραπέζι του μεσημεριού για το βραδινό. Ζήλεψα τις φωτογραφίες του Ταρζάν σε έναν κινηματογράφο, αλλά λεφτά δεν υπήρχαν για να τον «γνωρίσω». Ολα αυτά όμως με έκαναν να νιώθω «μεγάλος» προτού μεγαλώσω και να «πλάθω» οράματα δημιουργίας πριν την ώρα μου.

Οι γονείς μου ήταν δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο πατέρας ήταν αυστηρός. Με έμαθε όμως τι είναι δικαιοσύνη, καλοσύνη και καθήκον. Η μητέρα μου, η πιο γλυκιά γυναίκα του κόσμου. Σήμερα, στα 94 της, οι νοσοκόμες μου λένε: «Τη φροντίζουμε διπλά. Θέλουμε να ζήσει όσο γίνεται. Δεν θα ξαναβρούμε τέτοια γερόντισσα».

Η μουσική είναι μια πολυπρόσωπη μάγισσα. Με το ραβδάκι της άλλοτε με κάνει να ονειρεύομαι, άλλοτε με νανουρίζει και άλλοτε με βγάζει απ’ το πετσί μου, κάνοντάς με να χορεύω παθιασμένα μέχρι να εξαντληθώ.

Το ταλέντο είναι ένα θείο δώρο. Δώρο της φύσης, που μόνο του όμως δεν προχωράει. Στην καριέρα μου γνώρισα μεγάλα ταλέντα που χάθηκαν γιατί δεν είχαν μυαλό και δεν ήθελαν να βοηθηθούν για να αποκτήσουν, καλλιτέχνες που ο Θεός τούς έδωσε το 90% του μυαλού στο λαρύγγι και το 10% στον εγκέφαλο. Γνώρισα και άλλους, που με λιγότερο ταλέντο αλλά πολύ μυαλό πέτυχαν τα «ακατόρθωτα».

Το μέλι σώζει από τη χριστουγεννιάτικη μέθη,


Αν είστε ζαλισμένοι από τη χριστουγεννιάτικη μέθη, τότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φάτε μέλι, συνιστούν βρετανοί επιστήμονες.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το μέλι αποτελεί το ιδανικό αντίδοτο στον πονοκέφαλο που προκαλεί ένα γερό μεθύσι.

Χημικοί της Βασιλικής Εταιρείας Χημείας ισχυρίζονται ότι το μέλι, που είναι φυσικό γλυκαντικό, αποτελεί θαυμάσιο τρόπο για να αντιμετωπίζει το σώμα τις τοξικές συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ.

Η φρουκτόζη που περιέχει, βοηθά σημαντικά τον οργανισμό να διασπάσει σε αβλαβή υπο-προϊόντα το αλκοόλ που κυκλοφορεί στο αίμα μετά τη μέθη.

Σύμφωνα με τον Δρ. Τζον Έμσλεϊ, ο βασικός λόγος που μετά το μεθύσι οι άνθρωποι συχνά νιώθουν τόσο άσχημα, είναι επειδή το αλκοόλ διασπάται σε ακεταλδεϋδη, μια ουσία τοξική για το σώμα.

Η ακεταλδεϋδη, στη συνέχεια, μετατρέπεται -με την χρήση φρουκτόζης- σε οξικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του καίγεται κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας του μεταβολισμού, με συνέπεια από την καύση να παράγεται διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται από το σώμα.

Τα κατάλοιπα του μεθυσιού εξαφανίζονται πιο γρήγορα, στο βαθμό που η ακεταλδεΰδη μετατρέπεται ταχύτερα σε άλλες λιγότερο τοξικές χημικές ουσίες. Και σε αυτό βοηθά ιδιαίτερα το μέλι.

Μάλιστα, αν κανείς φάει το μελί με ψωμί (π.χ. σε τοστ), προσθέτει κάλιο και νάτριο στον οργανισμό του, που βοηθά περαιτέρω το σώμα του να τα βγάλει πέρα με το αλκοόλ.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μετριαστούν οι συνέπειες του αλκοόλ, όπως να πιει κανείς ένα ποτήρι γάλα πριν πιει αλκοόλ.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory