Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Υγιεινή και πλούσια η παλαιολιθική κουζίνα

Μαγείρευαν κι έτρωγαν και λαχανικά εκτός από κρέας.
Όχι μόνο κρέας, αλλά επίσης φυτά και λαχανικά μαγείρευαν και έτρωγαν οι προϊστορικοί συγγενείς μας, οι Νεάντερταλ, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας έρευνας αμερικανών επιστημόνων, με βάση κατάλοιπα φυτικής τροφής που βρέθηκαν στα δόντια τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται ότι η διατροφή των Νεάντερταλ δεν περιοριζόταν μόνο στο κρέας. Μάλιστα, όπως τελικά φαίνεται, η παλαιολιθική «κουζίνα» ήταν πιο εμπλουτισμένη από ό,τι πίστευαν οι ερευνητές μέχρι τώρα.

Η έρευνα, από επιστήμονες του τμήματος Ανθρωπολογίας και του εργαστηρίου αρχαιοβιολογίας του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον, υπό την Ντολόρες Πιπέρνο, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Proceedings” της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το BBC, το Γαλλικό Πρακτορείο και τη «Γκάρντιαν», ανατρέπει εν μέρει τη διαδεδομένη εικόνα των Νεάντερταλ ως κατ’ εξοχήν κρεατοφάγων, με δεδομένο πως η χημική ανάλυση των οστών τους είχε δείξει ότι έτρωγαν λίγα ή καθόλου λαχανικά.

Αυτή η προτίμηση στο κρέας έχει μάλιστα προταθεί από μερικούς επιστήμονες ως ο βασικός λόγος για την εξαφάνισή των Νεάντερταλ πριν από περίπου 28.000 - 30.000 χρόνια, όταν την εποχή των παγετώνων εξαφανίστηκαν τα μαμούθ και έτσι εξέλιπε μια σημαντική πηγή κρέατος γι’ αυτούς. Τα τελευταία ίχνη τους εντοπίζονται στο σημερινό Γιβραλτάρ.

Όμως η νέα μικροσκοπική ανάλυση καταλοίπων από Νεάντερταλ, που βρέθηκαν σε διάφορα σπήλαια του κόσμου, όπως στο Βέλγιο (απολιθώματα ηλικίας 36.000 ετών) και στο Ιράκ (46.000 ετών), αποκάλυψε σαφή στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με τις προηγούμενες χημικές αναλύσεις. Οι ερευνητές βρήκαν απολιθωμένα υπολείμματα διαφόρων φυτών και λαχανικών στην οδοντική πλάκα τους και, σε μερικές περιπτώσεις, είχαν προηγουμένως μαγειρευτεί σε φωτιά.

Το γεγονός αυτό, εκτός των άλλων, σύμφωνα με τους επιστήμονες, υποδηλώνει ότι οι Νεάντερταλ ήλεγχαν τη φωτιά εξίσου καλά με τους προγόνους των συγχρόνων ανθρώπων (homo sapiens). Η νέα ανακάλυψη πιθανώς ανατρέπει και την θεωρία ότι οι πρόγονοί μας ώθησαν σε εξαφάνιση τους Νεάντερταλ, αξιοποιώντας την ανώτερη διατροφή τους. Επίσης, κατά την Πιπέρνο, ανακύπτει το ερώτημα κατά πόσο οι Νεάντερταλ ήταν οργανωμένοι σε ομάδες κυνηγών-συλλεκτών όπως και οι homo sapiens, ενώ δεν αποκλείεται να είχαν ένα καταμερισμό εργασιών ανάμεσα σε άνδρες (κυνηγούς) και γυναίκες (συλλέκτες), ανάλογο με τον ανθρώπινο.

Ίχνη φυτικών ουσιών είχαν βρεθεί και παλαιότερα σε τοποθεσίες εγκατάστασης των Νεάντερταλ, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνεται ότι η φυτική τροφή τρωγόταν, μερικές φορές μαγειρεμένη. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι λανθασμένα μέχρι τώρα οι επιστήμονες υπέθεταν ότι η αφθονία πρωτεΐνης που είχε ανακαλυφθεί από τις χημικές αναλύσεις στα οστά των Νεάντερταλ, είχε αποδοθεί σε κατανάλωση κρέατος, ενώ στην πραγματικότητα ένα μέρος της πρωτεΐνης κάλλιστα μπορεί να είχε φυτική προέλευση..
Πηγή: ΑΠΕ

"Όχι πια σεξ… πριν το γάμο"

Μπορεί οι παλιοί να είχαν και δίκιο…
Τα ζευγάρια που αποφεύγουν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις πριν το γάμο, έχουν τελικά μια πιο σταθερή και ευτυχισμένη σχέση, αλλά και καλύτερη σεξουαλική επαφή. Αυτό ισχυρίζεται ότι διαπίστωσε μια νέα αμερικανική έρευνα, που έρχεται να αναθερμάνει πατροπαράδοτες αντιλήψεις, τις οποίες ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πια ξεπερασμένες.

Οι ερευνητές της Σχολής Οικογενειακής Ζωής του (μορμονικού) πανεπιστημίου Μπρίγκαμ Γιανγκ της Γιούτα, υπό τον καθηγητή Ντιν Μπάσμπι, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό οικογενειακής ψυχολογίας “Journal of Family Psychology”, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», μελέτησαν περισσότερα από 2.000 παντρεμένα άτομα σχετικά με την ποιότητα των σχέσεων με τον/την σύντροφό τους στο πλαίσιο του γάμου τους, σε συνάρτηση με το πότε ξεκίνησαν να κάνουν σεξ μαζί του/της.

Η έρευνα, σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, έδειξε ότι υπάρχουν ωφέλειες στην τακτική της καθυστέρησης, όσον αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις. Σε σχέση με όσους προτιμούν να προχωρούν αμέσως ή πολύ γρήγορα -και πάντως πριν το γάμο- σε σεξουαλική επαφή με το έτερον ήμισυ τους, όσα ζευγάρια περίμεναν μέχρι να παντρευτούν, για να κάνουν σεξ με τον/την αγαπημένο/η τους, ανέφεραν ότι στη συνέχεια ο γάμος και η σχέση τους ήταν κατά 22% πιο σταθερή.

Επίσης, τα ίδια άτομα, που επέλεξαν να μη βιαστούν στο θέμα του σεξ, ανέφεραν κατά μέσο όρο αυξημένα σε ποσοστό 20% επίπεδα ικανοποίησης από τη σχέση τους, 12% καλύτερη επικοινωνία, αλλά και 15% καλύτερη ποιότητα σεξ. Όσον αφορά τα ζευγάρια που είχαν μεν προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις, αλλά αφού πρώτα είχαν αφήσει να περάσει αρκετός καιρός στη σχέση τους, η έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν και πάλι οφέλη, αλλά τα μισά περίπου σε σχέση με όσους περίμεναν να παντρευτούν πρώτα, πριν κάνουν σεξ.

Η αξία της σεξουαλικής αυτοσυγκράτησης για την κατοπινή σταθερότητα και ποιότητα της σχέσης και του γάμου, σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται να ισχύει ανεξάρτητα από το μορφωτικό επίπεδο των συντρόφων, τη θρησκεία τους, τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχουν προηγηθεί και την χρονική διάρκεια της σχέσης πριν το γάμο.

«Υπάρχουν περισσότερα σε μια σχέση από το σεξ, αλλά βρήκαμε ότι όσοι περιμένουν περισσότερο, είναι πιο ευτυχισμένοι από τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης τους. Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή έχουν μάθει να μιλάνε μεταξύ τους και να αντιμετωπίζουν τα όποια προβλήματα ανακύπτουν», δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας Ντ.Μπάσμπι.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι, στην εποχή μας, δεν θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι με τα συμπεράσματα της παραπάνω έρευνας, αλλά ορισμένοι πιθανότατα θα έκαναν δεύτερες σκέψεις!.
Πηγή: ΑΠΕ

Ο γύρος του κόσμου σε 80 δευτερόλεπτα .

Γάμος τον ...χειμώνα!

10 λόγοι για να κάνετε τον γάμο σας τον χειμώνα

1) Το πιθανότερο είναι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την εκκλησία ή το Δημαρχείο για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παντρευτείτε. Στατιστικά τον χειμώνα γίνονται πολύ λιγότεροι γάμοι απ’ ότι το καλοκαίρι.

2) Θα βρείτε πολύ καλύτερες τιμές σε όλα όσα απαιτεί ένας γάμος, καθώς και σ’ αυτήν την περίπτωση ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

3) Τα νυφικά του χειμώνα φημίζονται για τα υπέροχα και μοναδικά αξεσουάρ τους, όπως γουνάκια, ομπρέλες γάντια, μπολερό, μπότες κλπ Η εμφάνιση σας σίγουρα δεν θα θυμίζει σε τίποτα κάποια άλλη νύφη του καλοκαιριού.

4) Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας θα ξεχωρίζει από αυτό των φιλενάδων σας. Ο λόγος είναι τόσο απλός, αφού επιτέλους δεν θα βλέπετε όταν το ξεφυλλίζετε αμμουδιά και θάλασσα.

5) Ο χειμώνας συμβολίζει την συντροφικότητα και οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα την αποζητούν μαζί με τη ζεστασιά. Μπορείτε απλά λοιπόν να τους την προσφέρετε.

6) Ο γάμος σας δεν θα μοιάζει και δεν θα μπερδεύεται από κανέναν. Πόσοι από εμάς χάνουμε τον λογαριασμό των γάμων που είμαστε καλεσμένοι το καλοκαίρι; Πολλοί!!!

7) Η χειμερινή διακόσμηση είναι περισσότερο πλούσια και glamorous από την καλοκαιρινή που όλοι επιζητούμε λιτές και απλές γραμμές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

8) Η ημερομηνίες που προσφέρει ο χειμώνας για να επιλέξετε την ημέρα του γάμου είναι σαφώς περισσότερες και με μεγαλύτερους συμβολισμούς από αυτές που προσφέρει το καλοκαίρι.

9) Οι κλειστοί χώροι των δεξιώσεων είναι περισσότερο ατμοσφαιρικοί σε σχέση με τις ανοικτές δεξιώσεις που γίνονται το καλοκαίρι.

10) Θυμηθείτε ότι το μενού της δεξίωσής σας μπορεί να είναι με μεγαλύτερη ποικιλία, καθώς αλλάζουν τελείως οι γευστικές μας επιθυμίες από εποχή σε εποχή. Και βέβαια μην ξεχάσετε τη λύση της σοκολάτας για την γαμήλια τούρτα σας.

Αν και ο Χειμώνας ήδη βρίσκεται στα μισά του για να προγραμματίσετε το γάμο σας παρ'ολα αυτά ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά...και αποφασίστε το!!
Ακόμη το σκέφτεστε ;;;

Χαμογελάστε .

6drawings
6drawings
6drawings
6drawings
6drawings
6drawings
6drawings

Η Rihanna κάνει Jetski!

Χριστούγεννα στην παραλία.
Χριστούγεννα στη θάλασσα έκανε φέτος η Rihanna, την ίδια στιγμή που πίσω στη Νέα Υόρκη το χιόνι έκανε την εμφάνισή του. Η 22χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε τον τόπο καταγωγής της, τα νησιά Barbados, και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία.

Η Rihanna, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και τον πλούσιο ήλιο, και κατάφερε να «δαμάσει» την θάλασσα με το Jetski της, φορώντας μάλιστα ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο μπικίνι.

Οι οικογενειακές διακοπές της Rihanna θα τελειώσουν μέσα στην εβδομάδα, και η νεαρή τραγουδίστρια θα πρέπει να επιστρέψει και πάλι στην Αμερική, όπου θα περάσει την ημέρα της Πρωτοχρονιάς..


Αν ο Αγιος Βασίλης ήταν γυναίκα ....

star santa girls_20
star santa girls_14
star santa girls_12
star santa girls_10
star santa girls_09
star santa girls_03

Δασκάλα γιόγκα… ετών 6!

Η μικρότερη σε ηλικία στον κόσμο.
Μόλις στα 6 της χρόνια, η Shruti Pandey είναι η μικρότερη δασκάλα γιόγκα στον κόσμο! Η ευλύγιστη Pandey, παρά το νεαρό της ηλικίας της, διδάσκει γιόγκα σε ενήλικες στην βόρεια Ινδία, εδώ και δυο χρόνια!

Ο προπονητής της, ο 67χρονος Hari Chetan, ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο της μικρής από την πρώτη κιόλας στιγμή που εκείνη ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματά του.

Τώρα πια, η 6χρονη Shruti, ξεκινάει το μάθημά της στις 5.30 κάθε πρωί στην πόλη Jhunsi, ντυμένη με ένα άσπρο ελαστικό παντελόνι και κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα. Την μικρή με το απίστευτο σώμα, περιτριγυρίζουν γύρω στα 30 άτομα, πρόθυμα να κάνουν ό,τι τους πει. Οι μαθητές της αποτελούνται από επιχειρηματίες και δασκάλους, μέχρι νοικοκυρές και συνταξιούχους.

Και ο μεγάλος αδερφός της Shruti, ο 11χρονος Harsh Kumar, έχει ταλέντο στη γιόγκα. Μάλιστα μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Limca, στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών, αφού κατάφερε να μάθει και τις 84 στάσεις της γιόγκα. Όμως, όπως λέει, δεν τον ενδιαφέρει να διδάξει όπως η αδερφή του.

Η μικρή Shruti, μπορεί να κάνει μερικές από τις πιο δύσκολες στάσεις της γιόγκα, όπως να κρατήσει ολόκληρο το σώμα της στον αέρα, μόνο με την δύναμη των δύο μικροσκοπικών της χεριών..


 ΘΕΜΑ

Απο την εκκλησία στο.....γήπεδο!!

Γάμος.Προχθές σας είπα για μία πρόταση γάμου που έγινε μέσα στο γήπεδο από τα μεγάφωνα και θυμήθηκα και μια άλλη παρόμοια «μεγάλη στιγμή» που έζησα στο γήπεδο.
 Στο β’ ημίχρονο του παιχνιδιού παρατηρήσαμε φλας, φωνές, γέλια και χειροκροτήματα σε μια από τις θύρες του γηπέδου. Σκεφτήκαμε πως θα έκανε την εμφάνισή του κάποιος γνωστός, κάποιος ηθοποιός, κάποιος τραγουδιστής ή κάτι τέτοιο.

Λίγο αργότερα όμως, καταλάβαμε πως στη συγκεκριμένη θύρα βρίσκονταν ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ!!! Ναι, ναι καλά διαβάσατε ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ με νυφικό και με κοστούμι!!! Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου(του γάμου) ο γαμπρός ήθελε να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και φυσικά η νυφούλα του δεν του χάλασε χατίρι.

Για λίγη ώρα επικράτησε ΠΑΝΙΚΟΣ!! Γέλια, φωνές, χειροκροτήματα και φωτογραφίες!!! Μήπως η φωτογράφηση έγινε στο σημείο της σέ
ντρας, του τέρματος, του πέναλτι ή του κόρνερ μετά τη λήξη του αγώνα;;; Ένας αγώνας για δύο, χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις!!! Συμβαίνουν και αυτά. Να ζήσουν τα παιδιά…

Γράφει για το www.StarGamos.gr
Κωνσταντινίδου Σοφία

Οι εξωγήινοι αργούν ακόμη,


"Η Φελίσα Γουλφ-Σάιμον επιδεικνύει το βακτήριο GFAJ-1 στην όχθη της λίμνης Μόνο. Τα αρχικά του δεν παραπέμπουν σε χημικά στοιχεία, αλλά στο «Give Felisa Α Job» («Δώστε δουλειά στη Φελίσα»)."

Ας ανακεφαλαιώσουμε: στις 2 Δεκεμβρίου, η NASA, ύστερα από μια σχεδόν «διαφημιστική» καμπάνια μυστηρίου, ανακοίνωσε την ανακάλυψη ενός βακτηρίου που χρησιμοποιεί αποκλειστικά αρσενικό για τη δόμηση του DNA του - και όχι φώσφορο, όπως κάθε επίγεια μορφή ζωής.
«Ανοίξαμε διάπλατα την πόρτα στην πιθανότητα ζωής και αλλού στο Σύμπαν», δήλωσε περήφανα στη συνέντευξη τύπου η Φελίσα Γουλφ-Σάιμον του Ινστιτούτου Αστροβιολογίας της NASA και της Γεωλογικής Επιθεώρησης των ΗΠΑ, επικεφαλής της έρευνας.

Οι αστροβιολόγοι της NASA πήραν δείγματα ενός είδους βακτηρίου που ονόμασαν GFAJ-1 από τη γεμάτη ορυκτά ηφαιστειακή λίμνη Μόνο της Βόρειας Καλιφόρνιας και, στο εργαστήριο, σταδιακά μείωσαν την παροχή φωσφορικών αλάτων, αντικαθιστώντας τα με αρσενικό. Τα μικρόβια συνέχισαν να αναπτύσσονται με τη νέα τους, δηλητηριώδη διατροφή. Και άρα... ιδού η λογική συνέπεια, που πλημμύρισε τα ΜΜΕ του κόσμου: «Η NASA ανακάλυψε εξωγήινη μορφή ζωής». Ομως η Ρόζι Ρέντφιλντ, καθηγήτρια Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο British Columbia, διαβάζοντας τη μελέτη εξοργίστηκε από την ελλιπή τεκμηρίωση και δημοσίευσε στο ιστολόγιό της μια απαξιωτική κριτική της μεθόδου που ακολουθήθηκε.

Με τη σειρά του, ο Καρλ Ζίμερ, γνωστός επιστημονικός συντάκτης, ζήτησε τη γνώμη ειδικών για λογαριασμό του έγκυρου διαδικτυακού περιοδικού «Slate». Απαντήσεις; «Θα ήταν πραγματικά ψώνιο αν υπήρχε τέτοιο μικρόβιο, αλλά κανένα από τα επιχειρήματα δεν είναι αρκετά πειστικό από μόνο του», ήταν η θετικότερη κριτική από τον Φόρεστ Ρόβερ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, που αναζητά νέα είδη βακτηρίων και ιών σε κοραλλιογενείς υφάλους. «Η μελέτη αυτή δεν θα έπρεπε να έχει δημοσιευθεί», δήλωσε η Σέλεϊ Κόπλεϊ του Πανεπιστημίου του Κολοράντο.

Τα πρόσωπα και οι τάσεις του 2010 ,

Μοντέρνος µινιµαλισµός και ανδρόγυνο στυλ στον Givenchy

Το 2010 ήταν για τη µόδα µια συναρπαστική χρονιά. Μπήκε στο αστυνοµικό δελτίο, πρωταγωνίστησε σε χρηµατιστηριακό θρίλερ, γεύτηκε τον θρίαµβο της νέας ασιατικής αγοράς, αλλά και τις προκλήσεις του ηλεκτρονικού εµπορίου
Ο κόσµος της πολυτέλειας, οι πρωταγωνιστές του συστήµατος της µόδας, οι τάσεις και οι φράσεις που κυκλοφόρησαν πέρασαν το µήνυµα ότι η εποχή είναι µεταβατική: στη µόδα δεν υπάρχουν σταρ σχεδιαστές αλλά οίκοι µε ιστορία και γενετικό υλικό γιατη δηµιουργία συλλογών. Και ακόµη, ότι δενυπάρχει ανάγκη για στυλ προς επίδειξη χωρίς δηµιουργικότητα.

Τα πρόσωπα. Η χρονιά ξεκίνησε µε ένα συγκλονιστικό γεγονός.Στις 11 Φεβρουαρίουο Αλεξάντερ ΜΑΚΚΟΥΊΝ βρέθηκε κρεµασµένος στο διαµέρισµά του στο Λονδίνο, λίγες ηµέρες µετά τον θάνατο της αγαπηµένης του µητέρας και µερικές εβδοµάδες πριν από την παρουσίαση της χειµερινής συλλογής του στο Παρίσι. Η Σκότλαντ Γιαρντ µετά την έρευνα ανακοίνωσε ότιεπρόκειτο για αυτοκτονία. Στις αρχές φθινοπώρου η εβδοµάδα µόδας του Λονδίνου σηµατοδοτήθηκε από το µνηµόσυνο του σχεδιαστή,καθώς οι παρευρισκόµενοι σε αυτό µετέτρεψαν την τελετή σε αξιοπερίεργο θέαµα µόδας.

Χριστούγεννα στον κόσµο Ο πλανήτης στο ρυθµό του... Αϊ-Βασίλη ,

Αλλοι ξεπαγιάζουν και άλλοι σκάνε. Η ηλικιωµένη κυρία σε παραλία της Χαβάης ποζάρει χαµογελαστή για τον φακό του συζύγου της φορώντας µακό που έχει επάνω σχεδιασµένη µια στολή αγιοβασιλίνας µε καλλίγραµµες προδιαγραφές

Τα Χριστούγεννα έχουν ξεπεράσει τα αυστηρά πλαίσια µιας θρησκευτικής γιορτής που αφορά µόνο τον χριστιανικό κόσµο ή τη Δύση.

Μαζί µε τον µύθο του καλοκάγαθου Σάντα Κλάους (του Αγιου Βασίλη στα καθ’ ηµάς) που µοιράζει δώρα και την έλευση του νέου έτους συµβάλλει στη διαµόρφωση ενός κλίµατος γενικότερης αισιοδοξίας. Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, το κλίµα αυτό κυριαρχεί είτε κάνει κρύο, όπως στην περίπτωση της παγωµένης Ευρώπης, είτε κάνει ζέστη όπως στην καλοκαιρινή Αυστραλία.

Και ο κόκκινος σκούφος του Αγιου Βασίλη είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ τόσο σε µια παγωµένη λίµνη του Βερολίνου όσο και στην καυτή άµµο του Σίδνεϊ.

«Χρυσάφι» για την αυτοβιογραφία του Ασάνζ,

Όπως υποστηρίζει ο Ασάνζ, θα γράψει την αυτοβιογραφία του παρά τη θέληση του, για να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά στην υπεράσπιση του εαυτού του έναντι των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δυο γυναικών στη Σουηδία.
Συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων έχει υπογράψει ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, για την αυτοβιογραφία του όπως αναφέρει σε συνέντευξη του στους Sunday Times.
"Δε θέλω να γράψω αυτό το βιβλίο, αλλά θα το κάνω. Εχω ήδη ξοδέψει 200.000 λίρες για δικαστικά έξοδα και πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να διατηρήσω τον Wikileaks" ξεκαθαρίζει.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory