Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Πώς μιλάμε στα παιδιά για το σεξ;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ προέκυψε ότι οι γονείς εξακολουθούν να μην μιλούν στα παιδιά τους για το σεξ ή αν το κάνουν αναφέρονται σε αυτό πολύ λίγο και πάντα αφού τα παιδιά έχουν μεγαλώσει.

Μερικοί μάλιστα δεν μπαίνουν καν στο κόπο θεωρώντας πως ο γιος ή η κόρη τους έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα.
Ωστόσο οι ειδικοί ξεκαθαρίζουν ότι η ενημέρωση πρέπει να ξεκινήσει νωρίς, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Την προτείνουν ως μια συζήτηση που πρέπει να γίνεται συχνά και να προκύπτει αβίαστα με οποιαδήποτε αφορμή.

Όπως εξηγούν, η διαδρομή που θα πάρει μια τέτοια συζήτηση εξαρτάται από την προσέγγιση που έχει στο θέμα ο γονέας. Οι περισσότεροι θεωρούν πως καθήκον τους είναι να μιλήσουν στο παιδί για το σεξ και όχι να μιλήσουν με το παιδί. Φυσικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συνταγές κυρίως γιατί ο καθένας από μας έχει τα δικά του όρια στο που μπορεί να φτάσει σε μια συζήτηση. Αξίζει όμως να αναρωτηθούμε τι ακριβώς μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας κουβέντας..

Χριστουγεννιάτικο δώρο .

A Christmas Gift
A Christmas Gift
A Christmas Gift
A Christmas Gift
A Christmas Gift

Γυναικείος VS Αντρικός οργασμός

Σύμφωνα με τους σεξολόγους ο οργασµός είναι η διαδικασία που οδηγεί στην εκτόνωση της έντασης που συσσωρεύεται στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Στη συνέχεια έπεται χαλάρωση. Μια διαδικασία «κοινή» και για τα δύο φύλα, που όµως ακολουθεί διαφορετικούς διαδρόμους προς την κορύφωση και ξεκινά από διαφορετική αφετηρία.

Ο γυναικείος οργασµός προϋποθέτει συναισθηµατική δύναµη. Για τον άντρα ωστόσο τα ερεθίσµατα λειτουργούν περισσότερο σωµατικά. Μήπως υπάρχουν και άλλες διαφορές;

Τι συµβαίνει στον άντρα;
Τα οπτικά και απτικά ερεθίσµατα µεταφέρονται από το νωτιαίο µυελό στα γεννητικά όργανα, το αίµα συγκεντρώνεται στο πέος και δηµιουργείται η στύση. Ακολουθούν έντονες και γρήγορες συσπάσεις του βολβο-σηραγγώδους µυός και σχεδόν ταυτόχρονα γίνεται η εκσπερµάτιση.

…και τι στη γυναίκα;
Το ερέθισµα (οπτικό, αφής) µεταφέρεται από το νωτιαίο µυελό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και τα αγγεία διογκώνονται µε αποτέλεσµα τη στύση της κλειτορίδας και την προετοιµασία του κόλπου για να υποδεχτεί το πέος. Εφόσον η γυναίκα είναι στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση, ο ερεθισµός αυξάνει και επιµένει µε συσπάσεις των µυών (οργασµός) και φτάνει κάποια στιγµή στην κορύφωση και την ολοκλήρωση µε αποβολή εκκρίσεων από τους αδένες της περιοχής.

Για καλύτερους οργασµούς
Η διαδικασία του οργασµού απαιτεί ένταση και δύναµη από τον άντρα κατά τη στύση αλλά και χαλάρωση των µυών του πέους. Συγχρόνως το άνοιγµα του κόλπου προϋποθέτει τη λύση του σπασµού που τον κρατά κλειστό. Για να επιτευχθούν όµως τα παραπάνω θα πρέπει να έχει προηγηθεί χαλάρωση του σώµατος και του µυαλού, γι’ αυτό και η καλή ψυχολογία αποδεικνύεται ο καλύτερος σύµµαχος.

Αλήθειες και ψέµατα
• Οι γυναίκες µπορούν να ευχαριστηθούν το σεξ ακόµα και αν δεν φτάσουν σε οργασµό.
• Οι άντρες δεν απολαµβάνουν το σεξ χωρίς εκσπερµάτιση.
• Ο πολλαπλός οργασµός µπορεί να συµβεί και στους άντρες..
Πηγή: Myworld.gr

Οι ταινίες του μέλλοντος .

Movies of the Future
Movies of the Future
Movies of the Future
Movies of the Future
Movies of the Future
Movies of the Future
Movies of the Future

Κάθε βράδυ βρίσκει στο καμαρίνι της 150 τριαντάφυλλα!

Ποιος είναι ο κρυφός θαυμαστής της Θέλξης;
150 τριαντάφυλλα διαφορετικού χρώματος και μια κάρτα που γράφει: «Και σήμερα ήσουν υπέροχη!», βρίσκει κάθε βράδυ στο καμαρίνι της η Θέλξη. Ποιος είναι άραγε ο κρυφός ο θαυμαστής της sexy τραγουδίστριας; Ακόμη και στην ίδια παραμένει άγνωστος!

«Είναι μια κατάσταση που βιώνω και τρεις εβδομάδες. Δεν ξέρω ποιος είναι ο αποστολέας αλλά και στο παρελθόν μου έστελναν λουλούδια. Με τιμά αυτό αλλά έχει γεμίσει το καμαρίνι μου με χιλιάδες τριαντάφυλλα που δεν ξέρω τι να τα κάνω» ανέφερε η ίδια στην Espresso, ενώ δηλώνει πως έχει ανοιχτή την πόρτα του καμαρινιού της και περιμένει να γνωρίσει το μυστηριώδη αποστολέα από κοντά..

Ολα εξαρτώνται από μένα .

Σήμερα ξύπνησα νωρίς και αναρωτήθηκα τι πρέπει να κάνω, πριν το ρολόι μου δείξει μεσάνυχτα. Είναι δική μου η απόφαση να διαλέξω, με ποιόν τρόπο θα ξοδέψω τη μέρα μου ...
 • Μπορώ να παραπονεθώ γιατί βρέχει, ή να ευχαριστήσω την βροχή γιατί καθαρίζει την ατμόσφαιρα!

 • Μπορώ να είμαι θλιμμένος επειδή δεν έχω χρήματα … ή να νιώσω ευτυχισμένος, επειδή αποφάσισα να περιορίσω τις δαπάνες μου!

 • Μπορώ να γκρινιάζω για την υγεία μου, ή να ευγνωμονήσω το Θεό που είμαι ζωντανός!

 • Μπορώ να παραπονιέμαι ότι φταίνε οι γονείς μου για τη φτώχεια μου, ή να τους ευγνωμονώ που με έφεραν στον κόσμο!

 • Μπορώ να βαριέμαι όταν πρέπει να πάω να δουλέψω, ή να νιώθω ευλογημένος, που έχω μια δουλειά!

 • Μπορώ να δυσανασχετώ, επειδή πρέπει να κάνω κάποιες δουλειές στο σπίτι μου … ή να δοξάζω το Θεό, που έχω μία στέγη!

 • Μπορώ να στεναχωριέμαι, γιατί κάποιοι φίλοι μου με πλήγωσαν … ή να είμαι γεμάτος χαρά, επειδή μπορώ να κάνω καινούργιες φιλίες!

 • Μπορώ να είμαι απογοητευμένος γιατί κάτι που ονειρεύτηκα δεν πραγματοποιήθηκε … ή να είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω τη δυνατότητα, να κάνω μια καινούργια αρχή!

 • Η μέρα είναι μπροστά μου και με περιμένει. Περιμένει να την προγραμματίσω, με τον τρόπο που θέλω εγώ!

 • Κι εγώ είμαι εδώ! Είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει μορφή και σχήμα σ’ αυτό το υπέροχο έργο …

 • Γιατί … όλα εξαρτώνται μόνο από μένα!!!

Σκότωσε τη γυναίκα του πάνω στο σεξουαλικό παιχνίδι!

Οκλαχόμα.
Κατά λάθος, υποστηρίζει ότι σκότωσε την 50χρονη γυναίκα του ο 23χρονος Arthur Sedille, όταν κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής φαντασίωσης με όπλο, εκείνο εκπυρσοκρότησε και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι τους στην Οκλαχόμα.

Ο Arthur, που είναι φανατικός των όπλων, μετά το συμβάν τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και παραδόθηκε χωρίς καμία αντίσταση. Όπως δήλωσε αργότερα, δε γνώριζε ότι το όπλο εκείνη τη νύχτα ήταν γεμάτο.

Η Rebecca πέθανε ακαριαία από τον πυροβολισμό, ενώ ο 23χρονος Καναδός, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού. Αυτή τη στιγμή ο Arthur βρίσκεται προφυλακισμένος και αναμένει να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για να λάβει την τελική ετυμηγορία..

To "Just" πάει γήπεδο!

Για καλό σκοπό!
Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στις 5.30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις γνωστού κλαμπ του συγκροτήματος της Α’ Πλαζ Βούλας, το μουσικό show του Mega θα παίξει ποδόσφαιρο για καλό σκοπό… Αστυνομικοί Vs καλλιτεχνών και celebrities για τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης, «Η Κιβωτός του κόσμου».

«Τους έχουμε! Μια μπουκιά θα τους κάνουμε εκτός αν έρθουν προπονημένοι και κάνουν την έκπληξη» δήλωσε στην Espresso ο Λευτέρης Πανταζής, οποίος εκτελεί χρέη προπονητή για την ομάδα των επωνύμων και είναι συνιδιοκτήτης του «Star club»..

«Με οδηγό το μέλλον και όραμα την ειρήνη...»,


«Δεν είμαι μια... φούσκα. Πάλεψα σκληρά για να φθάσω εδώ που έφθασα» λέει στην «Ε» ο δρ Αθ. Μπατσίλας

Οταν ένα παιδί από την Κρανιά Ελασσόνας το πολύ μέσα σ' ένα 40λεπτο πείθει με τις συμβουλές, τα οράματα και τη στρατηγική του ολόκληρη FIFA ν' αναθέσει στο Κατάρ τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022, τότε λες πως, πράγματι, κάτι ήξεραν εκείνοι που έλεγαν το περίφημο «όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, έναν Ελληνα θα βρεις από κάτω»!
Εν προκειμένω, τον δρα Αθανάσιο Μπατσίλα, ο οποίος ως σύμβουλος στρατηγικής της επιτροπής υποψηφιότητας του Κατάρ, όχι μόνο κατάφερε να χαρίσει στη Μέση Ανατολή το ιστορικό, πρώτο της παγκόσμιο κύπελλο, αλλά και ν' αφήσει «σύξυλες» πολύ περισσότερο ανταγωνιστικές, σε σχέση με το Εμιράτο, χώρες όπως: Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Ιαπωνία και Νότια Κορέα. Και ο οποίος μιλάει στην «Ε» για όλους και για όλα.

Η διακοπή του καπνίσματος ανεβάζει την «καλή» χοληστερόλη,


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ενα ακόμη όφελος από τη διακοπή του καπνίσματος αναφέρουν ειδικοί της Σχολής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Γουισκόνσιν με μελέτη τους που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Αmerican Ηeart Journal». Οι ερευνητές ανακάλυψαν μετά τη μελέτη σε περισσότερους από 1.500 εθελοντές ότι στα άτομα που σταματούν το κάπνισμα εμφανίζεται αύξηση της αποκαλούμενης «καλής» ΗDL χοληστερόλης.

Πριν από τη μελέτη τα άτομα αυτά κάπνιζαν 21 τσιγάρα ημερησίως κατά μέσον όρο, ενώ κατά τη διάρκεια της μελέτης το 36% εξ αυτών έκοψε το κάπνισμα με χρήση διαφορετικών μεθόδων. Οπως προέκυψε, στα άτομα που έκοψαν το κάπνισμα εμφανίστηκε αύξηση των επιπέδων της ΗDL χοληστερόλης 5% κατά μέσον όρο (ήτοι 2,4 χιλιοστoγραμμάρια ανά δεκατόλιτρο αίματος).

Ο Μπαρμπα-Γιώργος παντρεύεται στο Βadminton ,


Με τον ερχομό του νέου έτους έρχεται και η ώρα του Μπαρμπα-Γιώργου να παντρευτεί. Το μυστήριο θα τελεστεί στις 9 Ιανουαρίου και το γλέντι προβλέπεται να επαναλαμβάνεται κάθε Κυριακή. «Ο γάμος του Μπαρμπα-Γιώργου» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιάζεται στο θέατρο Βadminton: ο ήρωάς μας μαζί με το Ξυπόλυτο Τάγμα του και τη συμμετοχή δέκα ηθοποιών (σε 20 ρόλους) θα κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βρουν γαμπρό για την Ελένη. Μία η νύφη, δύο οι γαμπροί και μεγάλη η πείνα του Καραγκιόζη, ο οποίος μηχανορραφεί με τη βοήθεια του Χατζηαβάτη για να την κατευνάσει. Οσο για τον Τσε και το σύνθημά του «Ηasta la victoria siempre» («Αγώνας ως το τέλος») που δεσπόζει στη σκεπή της παράγκας του Καραγκιόζη, εξηγείται από το γεγονός ότι και οι δυο τους είναι ήρωες στο ίδιο έργο: κόντρα στην αναδουλειά, στην κοινωνική αδικία και στην καταπίεση. Ο Τάκης Βαμβακίδης - Καραγκιόζης έχει ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο και πριν από 18 χρόνια. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ο Μπαρμπα-Γιώργος και ο Γιάννης Ζουμπαντής ενσαρκώνει το Κολλητήρι και τον Μορφονιό. Το έργο, σε αυθεντική σκηνοθεσία του Ευγένιου Σπαθάρη, επιμελήθηκαν σκηνοθετικά ο Γ. Μποσταντζόγλου και ο Τ. Βαμβακίδης, ενώ με μουσική το έντυσε ο ΓιάννηςΖουγανέλης.

Βρετανία «Εξυπνο» ψυγείο θα ψωνίζει από σούπερ μάρκετ ,

(φωτ. αρχείου)

ΛΟΝΔΙΝΟ

Το «έξυπνο» ψυγείο του μέλλοντος μεταξύ άλλων θα παραγγέλνει από το σούπερ μάρκετ ό,τι έχει τελειώσει, θα τοποθετηθεί σε εμφανή θέση τα τρόφιμα με κοντινή ημερομηνία λήξεως, θα πετάει ό,τι έχει χαλάσει και θα προτείνει συνταγές κάθε είδους με τα υπάρχοντα στο εσωτερικό του φαγώσιμα. Επίσης θα αυτοκαθαρίζεται. Το σχεδιάζουν βρετανοί επιστήμονες του πανεπιστημίου του Κεντρικού Λάνκασιρ σε συνεργασία με το διαδικτυακό πολυκατάστημα Ocadο.

Στο πλαίσιο των χαρακτηριστικών που προγραμματίζεται να έχει θα συγκαταλέγεται και η ικανότητα του να "σκανάρει" τα ράφια του ώστε να αναγνωρίζει τι υπάρχει και να χρησιμοποιεί αυτή την πληροφορία για να προγραμματίζει γεύματα και να πραγματοποιεί παραγγελίες μέσω Διαδικτύου. Επίσης οι επιφάνειες του θα αποτελούνται από μικροσκοπικά πλακίδια που θα μπορούν να μετακινούν τα τρόφιμα στο εσωτερικό του, ενώ θα διαθέτει αισθητήρα ο οποίος θα αναγνωρίζει αν κάποιο τρόφιμο βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, με βάση την οσμή που αναδίδει. Παράλληλα, το «έξυπνο» ψυγείο θα είναι σε θέση να συγκεντρώνει στην μνήμη του στοιχεία για το ποια και πόσα φαγητά καταναλώνονται και ποια απλώς αγοράζονται και πετιούνται.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory