Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Το… μυστικό δώρο της Lady GaGa

Ένα δωράκι στα… μικρά τερατάκια ετοιμάζει η Lady GaGa. Η διάσημη σταρ ανακοίνωσε πως την πρώτη μέρα του χρόνου θα δώσει μία γεύση από το νέο της άλμπουμ μέσω του διαδικτύου. «Γεια σας μικρά τερατάκια. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Το δώρο μου για εσάς είναι μία ανακοίνωση σχετικά με το Born This Way τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς», αναφέρει στη σελίδα της η GaGa. Από εκείνη τη στιγμή όλοι ψάχνουν να βρουν ποιο θα είναι το δώρο και πολλοί θυμούνται προηγούμενη δήλωσή της στην οποία είχε αναφέρει ότι θα κάνει τατουάζ με τον τίτλο του άλμπουμ και θα το βάλει στη σελίδα της..
πηγή: gossip-tv.gr

Η απώλεια άσκησης χειρότερη από το πάχος

Αν νομίζετε ότι επειδή προσέχετε γενικά τη διατροφή σας ή είστε σε περίοδο δίαιτας δεν χρειάζεται να κάνετε και γυμναστική πλανάσθε. Σύμφωνα με άρθρο ερευνητών που δημοσιεύθηκε στην British Medical Journal η απουσία φυσικής δραστηριότητας από την καθηµερινότητά µας είναι χειρότερη και από το περιττό πάχος.

Συγκεκριµένα, οι ειδικοί λένε ότι η έλλειψη άσκησης αποτελεί πηγή πολύ περισσοτέρων ασθενειών απ’ ό,τι το περιττό πάχος αυτό καθεαυτό. Στόχος τους είναι να επισηµάνουν τη σηµασία της γυµναστικής όχι µόνο όταν θέλουµε να χάσουµε βάρος αλλά ως τρόπο ζωής..

Χαμογελάστε ...

funny awesome hilarious 27 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 23 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 21 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 20 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 14 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 12 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 9 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 8 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)
funny awesome hilarious 5 I like my coffee like I like my women, Awesome (28 Photos)

Προβλέψεις απο την Λίτσα Πατέρα για το 2011 για τους αναγνώστες του rc-kΜέχρι σήμερα η συνεργασία Λίτσας Πατέρα και ΑΝΤ1 ήταν ότι πιο σταθερό και παγιωμένο υπάρχει στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ. Η βασίλισσα της πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού και κορυφαία αστρολόγος του Ομίλου ήταν ο θεμέλιος λίθος όχι μόνο του Πρωϊνού Καφέ και όλων των εκπομπών που τον αντικατέστησαν, αλλά και ο άνθρωπος του Μίνωα Κυριακού που δεν τον κουνούσε κανείς από τη θέση του.Αυτός ήταν και ο λόγος που η κυρία Πατέρα δεν πήγαινε σε ανταγωνιστικά κανάλια, δεν έβγαινε σε ανταγωνιστικά περιοδικά, από αυτά του Ομίλου και δεν έδινε συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά.Ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες η Λίτσα Πατέρα εμφανίζεται από τη μία να δίνει συνέντευξη στην Χριστίνα Λαμπίρη στο Star, στην Κιμ Κίλιαν και στη zougla.gr και όχι στον ΑΝΤ1 online και θα δώσει το παρών στην εκπομπή Κους Κους στον ALPHA, μπαίνοντας σε κανάλι όπου παίζει μπάλα η ανταγωνίστρια της Άση Μπήλιου.Τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις; Μα το απλούστερο ότι η κυρία Λίτσα Πατέρα που έχει τη δυνατότητα να προβλέπει με ακρίβεια τις εξελίξεις προετοιμάζεται για νέες προκλήσεις. Η δυσαρέσκεια της από το δίδυμο του «10 με 1 μαζί» και οι μαύρες οικονομικές προβλέψεις για την επόμενη χρονιά για τον όμιλο ΑΝΤ1 την οδηγούν σε αναζήτηση άλλων συνεργατών. Το φετινό άνοιγμα είναι πρωτοφανές για την κυρία Πατέρα και όσοι την γνωρίζουν καλά περιμένουν την επόμενη κίνηση.Συνδυάστε τώρα όλα αυτά με την αποχώρηση Λεβέντη, Μπαρμπαρήγου, εκδήλωση διάθεσης να σταματήσουν το «Ράδιο Αρβύλα» οι Κανάκης και ΣΙΑ και κάντε τις δικές σας προβλέψεις. Δεν χρειάζεστε πτυχίο αστρολογίας. Κοινή λογική αρκεί!Πάντως «δύσκολα» χαρακτήρισε η Λίτσα Πατέρα τα πράγματα για το 2011… Η δημοφιλής αστρολόγος, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, και όπως είπε «είναι η πρώτη φορά που δυσκολεύομαι και που δεν έχω διάθεση να κάνω προβλέψεις, γιατί κυριαρχεί ένα περίεργο πνεύμα γύρω μας».Οπλειστείτε λοιπόν με δύναμη και υπομονή, γιατί σύμφωνα με τη Λίτσα, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου έχουμε να δούμε πολλές δυσκολίες και ανατροπές.
Συγκεκριμένα, για το 2011 τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι:
Το Α΄ Εξάμηνο: Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια,οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.
Το Β΄ Εξάμηνο (και για έναν ολόκληρο χρόνο): οι Ταύροι, λίγο καλύτερα θα είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι θα είναι πολύ καλά, οι Σκορπιοί θα παντρευτούν και καλύτερα θα είναι και οι Ιχθείς.Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο είναι:Κριοί: Αυτή την περίοδο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. Όμως από 22/1 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο τους, ττα πράγματα θα είναι καλύτερα. Καλό είναι να μελετήσουν πολύ προσεχτικά σχέσεις και συνεργασίες, αν τους ενδιαφέρουν.Ταύροι: Τα θέματα που τώρα τους απασχολούν όπως για παράδειγμα σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις, θα αποδώσουν από τις 5/6 και μετά.Δίδυμοι: Από τον Ιανουάριο και μέχρι τον Ιούνιο, σιγά σιγά καλυτερεύουν τα πράγματα, ενώ αναθερμαίνεται και η ερωτική τους ζωή. Θα είναι μια θαυμάσια περίοδος και μια καλή χρονιά για να σταθεροποιήσουν τη ζωή και τα σχέδια τους(γάμοι, συνεργασίες, παιδιά).Καρκίνοι: Θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί το Α΄εξάμηνο. Μια υπεραισιόδοξη τάση και μια γρήγορη κίνηση ίσως να μην βγει σε καλό. Καλό είναι να μην αποφασίσουν κάποιον βιαστικό γάμο, μια δουλειά, η μια επέκταση.Λέοντες: Θα είναι σε καλύτερη φάση από τις 22/1 και μετά. Τα πράγματα αλλάζουν για τη ζωή τους, ενώ ανοίγονται και νέοι δρόμοι. Να προσέχουν τη δουλειά και την υγεία τους.Παρθένοι: Από τον Ιούνιο και για έναν ολόκληρο χρόνο, ανοίγεται ένας θεαματικός δρόμος, γεμάτος ευχάριστες αλλαγές που θα τους κάνουν να ξεχάσουν τα προβλήματα του παρελθόντος.Ζυγοί: Πρέπει να προσέχουν γιατί είναι μια περίεργη χρονιά που κινείται μεταξύ χωρισμού και γάμου.Σκορπιοί: Η καθημερινή ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά από το Β’ εξάμηνο ευνοούνται γάμοι και συνεργασίες.Τοξότες: Μπορούν να ελπίζουν πολλά από τις 22/1 και μέχρι τις 5/6, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Επωφεληθείτε.Αιγόκεροι: Δεν είναι στην καλύτερη τους φάση. Πολλές οι αλλαγές καθώς συνειδητοποιούν πράγματα που τους προβληματίζουν. Από το Β’ εξάμηνο όμως θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και θα βρεθούν λύσεις για τα τρέχοντα προβλήματα.Υδροχόοι: Θα είναι πολύ καλά από τις αρχές του χρόνου. Η ζωή τους σταθεροποιείται και συμβαίνουν πολλές αλλαγές.Ιχθείς: Να ελπίζουν στο Α΄εξάμηνο βελτίωση των οικονομικών τους και στο Β΄εξάμηνο, την βελτίωση της καθημερινής τους ζωής.

Ξεκούραση αντρικών ( και όχι μόνο ) οφθαλμών .

sexy girl humps 19 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 18 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 16 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 12 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 7 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 3 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 3 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 0 Happy Hump Day! (20 Photos)
sexy girl humps 1 Happy Hump Day! (20 Photos)

Τα λάθη που τον ξενερώνουν

Είναι μερικές φορές που οι γυναίκες νομίζουν ότι στο σεξ δεν τις πιάνει καμία, ότι τα κάνουν όλα τέλεια! Γιατί όμως δεν στεριώνουν με κανένα; Μήπως κάνουν κάτι λάθος; Σύμφωνα με τους σεξολόγους υπάρχουν κάποια σεξουαλικά ατοπήματα που όλες λίγο ή πολύ έχουμε πέσει:

Πρώτο λάθος:
Πέφτεις στο κρεβάτι με τη βράκα της γιαγιάς σου. Όσο κι αν σε θέλει ο σύντροφός σου, πως να ανεβάσει το ηθικό του με τέτοια εμφάνιση; Σίγουρα το να φοράς στρινγκ από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν είναι η λύση. Αλλά το να φοράς καυτά και σέξι εσώρουχα στο σεξ, είναι πολύ σημαντικό για την ηδονή του καλού σου.

Δεύτερο λάθος:
Φωνάζεις χωρίς λόγο. Αν είναι να φωνάζεις στο σεξ, φρόντισε να βγαίνει αβίαστα και αισθησιακά γιατί οι άναρχες φωνές χωρίς να υπάρχει πραγματική ηδονή, είναι πιθανό να κάνουν το πέος του να πέφτει στα τάρταρα.

Τρίτο λάθος:
Του κόβεις τις ελπίδες να κάνετε μαζί κάτι που του αρέσει αλλά εσύ μισείς στο σεξ. Σίγουρα, για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει, δεν μπορείς να έχεις πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη. Όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι μαζί του στο σεξ, τον ενημερώνεις γι' αυτό προτού πέσετε στο κρεβάτι. Είναι χειρότερο να προσπαθείτε να λύσετε τα άλυτα την ώρα του σεξ γιατί ο οργασμός θα πάει περίπατο..

Ονειρεμένα αυτοκίνητα για το 2010

2010-Dream-Car-part1-920-29
2010-Dream-Car-part1-920-4
2010-Dream-Car-part1-920-8
2010-Dream-Car-part1-920-16
2010-Dream-Car-part1-920-11
2010-Dream-Car-part1-920-13
2010-Dream-Car-part1-920-19
2010-Dream-Car-part1-920-23

Elisabetta και... ξερό ψωμί!

«Απρόσεχτες» πόζες στη θάλασσα.
Συνεχίζονται οι διακοπές του George Clooney και της αρραβωνιαστικιάς του, Elisabetta Canalis, στο Μεξικό, συνεχίζεται όμως και σκληρή δουλειά των παπαράτσι, που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Στις φωτογραφίες, η Ιταλίδα ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την παρέα της, αδιαφορώντας για τις σέξι πόζες που χαρίζει σε αυτούς που τη βλέπουν..Πέθανε ο τραγουδιστής των Boney M.

Βρισκόταν στην Αγία Πετρούπολη για συναυλίες.
Ο Μπόμπι Φάρελ, ο ολλανδός τραγουδιστής και χορευτής του συγκροτήματος της ντίσκο Boney M., πέθανε σήμερα, σε ηλικία 61 ετών, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Αγίας Πετρούπολης, όπου βρισκόταν για συναυλίες, ανακοίνωσε στην Ολλανδία ο πράκτοράς του, ο Τζον Σέιν.

Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Ο Μπόμπι Φάρελ και το συγκρότημά του είχαν δώσει συναυλία το βράδυ της Τετάρτης στη ρωσική πόλη και σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία..

Πηγή: ΑΠΕ

ΗΠΑ Ο «Εξορκιστής» με τον «Ροζ Πάνθηρα» πάνε Κογκρέσο,


Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ συμπεριέλαβε σήμερα στο εθνικό αρχείο ταινιών τις ταινίες «Ροζ Πάνθηρας», «Airplane!» καθώς και άλλες 23 υποδειγματικές ταινίες του περασμένου αιώνα .

Μεταξύ των ταινιών που βρίσκονται στην λίστα είναι, «Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται», η δεύτερη ταινία της τριλογίας του «Πολέμου των Αστρων» του Τζόρτζ Λούκας, ο «Εξορκιστής» και το «Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου», που αφορά το σκάνδαλο Ουότεργκεϊτ.
Κάθε χρόνο η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου επιλέγει 25 ταινίες, οι οποίες θεωρούνται «πολιτιστικά, ιστορικά ή αισθητικά σημαντικές».

Η λίστα του 2010 ανεβάζει στις 550 τις ταινίες του αρχείου.Ο κορυφαίος βιβλιοθηκάριος του Κογκρέσου Τζέιμς Μπίλινγκτον που επιλέγει ποιες θα είναι αυτές οι ταινίες, διάλεξε ακόμη τις ταινίες "Πυρετός το Σαββατόβραδο" και «Μάλκολμ Χ» όπου πρωταγωνιστούν αντίστοιχα ο Τζον Τραβόλτα και ο Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Παγκόσμιος πληθυσμός Θα αγγίξουμε τα 6,9 δισ. την Πρωτοχρονιά,

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται κατά 2,6 ανθρώπους κάθε δευτερόλεπτο

Τα 6,9 δισεκατομμύρια θα έχει φθάσει ο παγκόσμιος πληθυσμός την Πρωτοχρονιά και μέχρι τα μέσα του 2011 θα έχει αγγίξει τα επτά δισεκατομμύρια, ανακοίνωσε την Τρίτη από το Ανόβερο το Γερμανικό Ίδρυμα για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό (DSW).

Η γερμανική οργάνωση αρωγής που προωθεί τον έλεγχο των γεννήσεων διατηρεί στο δικτυακό της τόπο ένα «μετρητή πληθυσμού» που υπολογίζει τον τρέχοντα παγκόσμιο πληθυσμό από διάφορες πηγές ετήσιων δεδομένων.

Ο υπολογιστής θα γράφει 6.934.196.000 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 80 εκατομμύρια περισσότερα απ' ό,τι πριν από ένα χρόνο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται κατά 2,6 ανθρώπους κάθε δευτερόλεπτο.

Ο εξολοθρευτής των spam,


Να «καθαρίσει» το Ίντερνετ από τα spam, μηνύοντας όσους του στέλνουν ανεπιθύμητη αλληλογραφία, έβαλε σκοπό της ζωής του ένας Αμερικανός δικηγόρος.

Ο Ντάνιελ Μπάλσαμ παράτησε πριν από οκτώ χρόνια την καριέρα του ως στέλεχος μάρκετινγκ, αποφάσισε να γίνει δικηγόρος και αφιέρωσε τη ζωή του στην «εξολόθρευση» των spam.

Σήμερα, έπειτα από δεκάδες δίκες και αποφάσεις που του επιδικάζουν ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση, δηλώνει υπερήφανα ότι είναι ένας «επαγγελματίας» κυνηγός των spammer.

Ο -δικηγόρος πια- από το Σαν Φρανσίσκο ήταν ένας από τους αναρίθμητους εξοργισμένους χρήστες υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δέχονται κάθε μέρα πλήθος ανεπιθύμητων email.

Οι περισσότεροι απλώς τα διαγράφουν. Εκείνος, όμως, αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια, κινούμενος δικαστικά εναντίον όσων -παρανόμως- του έστελναν spam.

Και απατηµένος, και κατηγορούµενος,


Ενας άντρας που υποπτευόταν (δικαίως) πως η γυναίκα του τον απατούσε, αντιµετωπίζει ποινή κάθειρξης έως πέντε ετών επειδή διάβασε την ηλεκτρονική της αλληλογραφία χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο 33χρονος Λίον Ουόκερ υποπτευόταν ότι η σύζυγός του Κλάρα, η οποία είχε στο παρελθόν κάνει άλλους δύο γάµους, διατηρούσε σχέση µε τον πρώην άνδρα της. Εχοντας ειδκές γνώσεις στα κοµπιούτερ, ο σύζυγος µπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στο e-mail της και επιβεβαίωσε ότι η γυναίκατου τον απατούσε. Ο σύζυγος βρέθηκε κατηγορούµενος, αφού, σύµφωνα µε τους νόµους της πολιτείας του Μίσιγκαν, η παράνοµη εισβολή σε ένα ξένο e-mail τιµωρείται µεφυλάκιση. ΗΚλάρα τον κατηγόρησε ως «χάκερ», ανκαι ο Ουόκερ υποστήριξε πως είχε στα χέρια του τους κωδικούς για να µπει στο e-mail της. Ο δικαστής όµως δεν τον πίστεψε και τώρα ο 33χρονος κινδυνεύει, στην υπόθεση που θα εκδικαστεί τον Φεβρουάριο, µε ποινή κάθειρξης µέχρι πέντε έτη.

Προσωπικά δεδοµένα
Σχεδόν οι µισές υποθέσεις διαζυγίων στις ΗΠΑ περιλαµβάνουν κάποιο θέµα παραβίασης προσωπικών δεδοµένων, όπως το διάβασµα µηνυµάτων στο κινητό ή ιστοσελίδωνκοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό νοµικοί θεωρούν πως η συγκεκριµένη υπόθεση θα αποτελέσει δεδικασµένοστο οποίο θα στηριχθούν χιλιάδες δικαστικές αποφάσεις.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory