Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

«H Gaga είναι απαραίτητη στη συντηρητική Αµερική» ,


Η Ντέµπι Χάρι (φωτογραφία) πιστεύει ότι η Lady Gaga είναι ό,τι πιο ενθαρρυντικό για το µέλλον της µουσικής σκηνής της Αµερικής.

Η τραγουδίστρια των Blondie – που ήταν και εκείνοι πρωτοπόροι στην εποχή τους, στη δεκαετία του ‘70 δίνοντας στην ποπ διαχρονικά τραγούδια και στυλ – παρακολουθεί τα πράγµατα που συµβαίνουν γύρω και κάνει τις επισηµάνσεις της. Η µουσική σκηνή της Αµερικής είναι πολύ συντηρητική – λέει – και η Gaga µε το «Born This Way» και την τεράστια επιτυχία του είναι σαν να φέρνει φρέσκο, καθαρό αέρα.

«Η Gaga είναι πραγµατικά ταλαντούχα και ελαφρώς τρελή. Και αυτό είναι ό,τι χρειάζεται αυτή τη στιγµή. Είναι µια πολύ συντηρητική εποχή για την Αµερική», υποστηρίζει η Ντέµπι Χάρι, η οποία µαζί µε τους Blondie σήκωναν στο πόδι τα κλαµπ της Νέας Υόρκης την εποχή του θρυλικού αµερικανικού new wave, µαζί µε τους Ramones και τους Talking Heads. «Και τέτοιες εποχές έχουµε ανάγκη από καλλιτέχνες σαν την Gaga».

Και δεν έχει µόνο για τη Lady Gaga καλά λόγια η Ντέµπι Χάρι. Λέει και για τη Μαντόνα: «είναι µια δύναµη που πρέπει να αναγνωρίσεις». Παραδέχεται όµως ότι παλιότερα δεν τη χώνευε καθόλου επειδή πίστευε ότι την αντέγραφε. «Αν το είχα καταλάβει; Οτι κόπιαρε µερικά στοιχεία από εµένα; Ναι, το είχα καταλάβει. Αν µε πείραζε; Και ναι και όχι, ήταν µια σχέση αγάπης - µίσους… Μου άρεσε το πώς συνδύαζε την αγριάδα µε τη σεξουαλικότητα. Και το “Borderline” ήταν για µένα η καλύτερή της δουλειά».


Αναδημοσιευση Απο Νεα

Greecelands

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory