Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Αντώνης Κανάκης:«Κερασάκι στην τούρτα η απόφαση του ΕΣΡ»,


- Εκείνοι τι σας λένε στον δρόμο;

Η αλήθεια είναι ότι οι συναντήσεις μας με τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν είναι πολύ ζεστές, είναι σαν να είμαστε φίλοι πολλά χρόνια.

Μας εκφράζουν με έναν πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο την αγάπη τους και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Κάποιοι «δήθεν» ενοχοποιούν ακόμη και το γέλιο

-Οι Ελληνες σε περίοδο κρίσης έχουν χιούμορ;

Οι Ελληνες φυσικά και έχουν χιούμορ σε περίοδο κρίσης. Οι δύσκολες αυτές χρονικές στιγμές, που -αν τις φιλοσοφήσουμε- δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, οι δύσκολες αυτές λοιπόν χρονικές στιγμές πάντα ευνοούν, και ειδικά στην Ελλάδα, το χιούμορ. Γιατί χρησιμοποιείται ως άμυνα, ως στάση ζωής, ως διαχείριση όλης αυτής της δυσκολίας.

- Το γέλιο είναι βάλσαμο;

Ναι, φυσικά είναι βάλσαμο το γέλιο. Το γέλιο είναι πάρα πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι ότι είναι και βάλσαμο, είναι καταφύγιο, είναι αντικαταθλιπτικό, είναι πολλά πράγματα.

- Είναι τρόπος για να αποφύγουμε το... ντιβάνι του ψυχιάτρου;

Ισως και να είναι τρόπος για να αποφύγουμε το ντιβάνι του ψυχιάτρου, δεν ξέρουμε, δεν είμαστε ειδικοί. Αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος που στη ζωή του γελάει πολύ και με την καρδιά του, έχει λιγότερες πιθανότητες να καταλήξει εκεί. Πρέπει να γελάμε ελεύθερα, είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί διάφοροι δήθεν τύποι σε αυτήν τη χώρα κοντεύουν να ενοχοποιήσουν ακόμα και το γέλιο.

- Η παρέα κουβαλάει μια... ανδρική αθωότητα. Τελικά οι άνδρες μένουν πάντα παιδιά;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι λίγο-πολύ μένουν πάντα παιδιά. Οι άντρες ίσως λίγο περισσότερο, αλλά όλοι οι άνθρωποι κρατάνε αυτό το παιδί μέσα τους, και καλό είναι να το κρατάνε ζωντανό και καλό είναι να μη βιάζονται να μεγαλώσουν, να μη θέλουν τόσο έντονα να μπουν στον κόσμο των «μεγάλων». Μακάρι να μπορέσουμε όλοι να κρατήσουμε την παιδική μας αθωότητα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory