Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Οι Coldplay πρώτοι στη λίστα επιλογής για την τελετή έναρξης των Oλυμπιακών Aγώνων 2012Oι Βρετανοί Coldplay είναι   το νούμερο ένα υποψήφιο (και αγαπημένο της κόρης μου)συγκρότημα για να τραγουδήσει στην επίσημη έναρξη τελέτης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο. Ο frontman του συγκροτήματος, Chris Martin, είναι, σύμφωνα με στέλεχος του Dartington Hall Trust που όμως θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, o πρώτη τους επιλογή για την σύνθεση του επίσημου τραγουδιού των O.A.

''Oι Coldplay είναι από τα μεγαλύτερα Βρετανικά συγκροτήματα σήμερα και το στυλ της μουσικής τους θα ταίριαζε απόλυτα με το πνεύμα των Oλυμπιακών Αγώνων. Στόχος μας είναι να αναλάβουν την παραγωγή και την ηχογράφηση του τραγουδιού και φυσικά να το ερμηνεύσουν ζωντανά στην έναρξη, ενώ παράλληλα σκεφτόμαστε την διανομή του τραγουδιού , με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς''

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων έχει οριστεί για τις 27 Ιουλίου, 2012 και την παραγωγή -σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθεσίας για το Slumdog Millionaire, Danny Boyle.

Πάντως μεταξύ των ονομάτων που ακούγουνται είναι οι Muse, η Joss Stone αλλα και ο Daman Albarn, frontman των Blur και η επιτροπή εξετάζει και το ενδεχόμενο συνεργασίας κάποιων, για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1NqIMvqnA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory