Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Νέα απάτη με κουμπί Dislike στο Facebook

Dislike Button,Dislike,Button, Facebook,fb,απατη στο Facebook,απατη
Μία νέα απάτη ήρθε εδώ και μερικές μέρες για να μας σπάσει τα νεύρα και να απειλήσει κάποιους ανυποψίαστους χρήστες του Facebook. Ο λόγος για το «Dislike Button».
Θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες απάτες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας ένα javascript exploit ώστε να διαδοθεί αυτόματα σε όλους τους φίλους του θύματος. Το μήνυμα που εμφανίζεται στον τοίχο, αναφέρει ότι το Facebook πλέον διαθέτει κουμπί Dislike και με ένα κλικ μπορεί να ενεργοποιηθεί. (“Facebook now has a ….dislike button! Click ‘Enable Dislike Button’ to turn on the new feature”)
Ο σύνδεσμος οδηγεί το χρήστη σε μία σελίδα, της οποία σκοπός είναι να τοποθετήσει μία μπάρα (bar) κάτω από τη μπάρα διευθύνσεων του internet browser, με όχι καλό σκοπό φυσικά.
Η απάτη «Dislike Button» έχει ήδη διαδοθεί σε αρκετούς χρήστες όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Εσείς, σα γνώστες, δεν έχετε παρά να ενημερώσετε τους φίλους σας που έπεσαν στην παγίδα και αναζήτησαν το υποτιθέμενο νέο κουμπί του Facebook, ότι πρόκειται για ακόμα μία απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory