Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τι γυμναστική ταιριάζει στον κάθε χαρακτήρα

Αν και η προσωπικότητα είναι πολύπλοκη έννοια, τα βασικά χαρακτηριστικά όλων μας είναι τα παραπάνω και η διαφορά έγκειται στον βαθμό που τα διαθέτουμε. 

     Η ευσυνείδητη: 
Aν είστε από εκείνες που δε ζητάνε ποτέ extensions από τα deadline τους και ακολουθείτε τους κανόνες κατά γράμμα, τότε σίγουρα σας αρέσει να ακολουθείτε τη γυμναστική σας ρουτίνα, κατά προτίμηση στη solo μορφή της, ενώ ο βασικός λόγος που γυμνάζεστε είναι η υγεία σας. Τα όργανα ή ο διάδρομος είναι από τα αγαπημένα σας πράγματα, μιας και είναι πάντα στη διάθεση σας, βρέξει, χιονίσει.

     Η κοινωνική:
Αισθάνεστε εντελώς χαμένη αν περάσετε έστω και μία μέρα μόνη; Σας αρέσει να μιλάτε με τους συναδέλφους σας και να οργανώνετε πάρτι – έκπληξη; Ακολουθήστε ομαδικά sport αν δεν θέλετε να τα παρατήσετε αμέσως. 
     Η κυρία «συμφωνώ με όλα»:
Αν πάλι και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνη σας και συμφωνείτε με ό,τι σας προτείνουν οι εκάστοτε γνωστοί και φίλοι, τότε χρειάζεστε κάτι που δεν θα έχει κανένα ίχνος ανταγωνιστικότητας. Η yoga είναι μια καλή άσκηση για εσάς. 

     Η νευρωτική:
Δεν ηρεμείτε με τίποτα. Είστε μονίμως αγχωμένη και οι διαθέσεις σας αλλάζουν ώρα με την ώρα. Η νεύρωση έχει να κάνει με την υπερευαισθησία σας και την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα πάντα σε έντονο βαθμό. Τα άτομα που είναι νευρωτικά ασκούνται περισσότερο για να χάσουν κιλά και να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η άσκηση βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση της ενέργειας μέσα τους, οπότε οτιδήποτε περιλαμβάνει πολύ ιδρώτα, είναι καλό. Τρέξτε και δώστε βάρος στην αεροβική άσκηση. 
    
Η περίεργη: 
Αν η περιπέτεια είναι γραμμένη στο dna σας, τότε η άσκηση στη φύση είναι απαραίτητη για σας. Ποδηλασία, κολύμβηση, ιππασία. δοκιμάστε τα όλα και κρατήστε αυτό που σας πάει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory