Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Τσόντες στον αέρα θα προσφέρει η RyanairΤα μεγάλα ταξίδια θα γίνουν λιγότερο βαρετά από του χρόνου για τους επιβάτες της Ryanair, καθώς η αεροπορική εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο να προβάλει ταινίες πορνό κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι στην αγγλική εφημερίδα Sun, κάθε επιβάτης που διαθέτει smartphone ή ipad θα μπορεί να συνδεθεί μέσω ίντερνετ με την υπηρεσία επί πληρωμή που θα προσφέρει η εταιρία και να παρακολουθήσει όσες ταινίες πορνό επιθυμεί – και μπορεί.
«Όλα τα ξενοδοχεία έχουν αντίστοιχη υπηρεσία, γιατί όχι κι εμείς;», πρόσθεσε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τους επιβάτες που ταξιδεύουν με παιδιά, είπε ότι εφόσον οι ταινίες δεν θα προβάλλονται στην κεντρική ή τις ατομικές οθόνες που βρίσκονται στην πλάτη των καθισμάτων, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Η Ryanair είναι γνωστή για τις ανορθόδοξες προτάσεις της, καθώς ο Ο’Λίρι έχει προτείνει στο παρελθόν να αφαιρεθούν οι τουαλέτες από το εσωτερικό του αεροπλάνου ώστε να αυξηθούν οι θέσεις επιβατών, καθώς και να χρεώνονται οι επιβάτες κάθε φορά που χρησιμοποιούν την τουαλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory