Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Σεξ στο αυτοκίνητο;

Φαίνεται ότι ο μύθος του σεξ στο αυτοκίνητο συνεχίζει να αναστατώνει… τουλάχιστον τους Βρετανούς… Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, το 54% των οδηγών έχει κάνει σεξ στο αυτοκίνητο. Το 22% εξ αυτών ισχυρίστηκε ότι ήταν μία φανταστική εμπειρία, ενώ το 32% απάντησε πως η εμπειρία ήταν καλή αλλά υπερτιμημένη.

Οι άνδρες φαίνεται ότι ερεθίζονται περισσότερο με την επιλογή του σεξ στο αυτοκίνητο ένας στους τρεις (συγκεκριμένα το 28%) απάντησε ότι είναι καταπληκτικό, ενώ μόλις το 18% των γυναικών είχε το ίδιο συναίσθημα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το 31% των γυναικών αποδοκίμασε τελείως τη συγκεκριμένη πράξη..

Προδιάθεση για αλκοολισμό; Προδιάθεση για παχυσαρκία!

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Washington στο St. Louis, ανακάλυψαν ότι ο κίνδυνος για αλκοολισμό μπορεί επίσης να βάζει ανθρώπους σε κίνδυνο για παχυσαρκία.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι η σχέση μεταξύ οικογενειακού ιστορικού παχυσαρκίας και αλκοολισμού είναι πιο εμφανής τα τελευταία χρόνια. Άντρες και γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκοι το 2002 σε σχέση με μέλη της ίδιας ομάδας υψηλού κινδύνου το 1992.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Richard A. Grucza, δήλωσε ότι η νέα έρευνα υπέδειξε οτι η προδιάθεση για αλκοολισμό προδιαθέτει και σε παχυσαρκία, αλλά και ότι ορισμένοι κίνδυνοι μπορεί να είναι αποτέλεσμα του περιβάλλοντος. Το περιβάλλον ευθύνεται για τις αλλαγές μεταξύ της δεκαετίας 1990 και 2000 και όχι τα γονίδια, δήλωσε ο ερευνητής.

Οι παχύσαρκοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για υπέρταση, διαβήτη, καρδιοπάθεια, εγκεφαλικό επεισόδιο και ορισμένα είδη καρκίνου.

Όπως σημειώνει στο ‘Archives of General Psychiatry’, ο Grucza, άνθρωποι με οικογενειακό ιστορικό αλκοολισμού, ιδιαίτερα γυναίκες, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας. Επιπλέον, ο κίνδυνος φάνηκε να αυξάνεται. Εικάζει ότι μπορεί να προέρχεται από αλλαγές στην τροφή που καταναλώνεται και τη διαθεσιμότητα περισσότερων τροφών που αφορούν τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που αφορούν τις εθιστικές ουσίες. Πολλές τροφές περιέχουν περισσότερες θερμίδες σε σχέση με τη δεκαετία του 1970 ή του 1980 αλλά και το είδος των θερμίδων-συνδυασμός ζάχαρης, αλατιού και λιπαρών- σχετίζονται με τα κέντρα ανταμοιβής του εγκεφάλου. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά επηρεάζουν τα ίδια κέντρα και ο ερευνητής υπέθεσε ότι επειδή διεγείρονται οι ίδιες εγκεφαλικές δομές, η υπερκατανάλωση των τροφών μπορεί να είναι μεγαλύτερη σε ανθρώπους με προδιάθεση σε εθισμό.

Ο Grucza υποθέτει ότι καθώς οι Αμερικανοί καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες όσοι αντιμετωπίζουν γενετικό κίνδυνο εξάρτησης θα αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο λόγω της επίδρασης τέτοιων τροφών στα κέντρα ανταμοιβής του εγκεφάλου. Η ερευνητική ομάδα ανέλυσε στοιχεία δυο μεγάλων ερευνών για τον αλκοολισμό από τις δυο τελευταίες δεκαετίες..
Πηγή: www.iatronet.gr

Αν μεγεθύνουμε 100 δολλάρια τι θα δούμε .

A Macro Look at 100 Dollar Bill
A Macro Look at 100 Dollar Bill
A Macro Look at 100 Dollar Bill
A Macro Look at 100 Dollar Bill
A Macro Look at 100 Dollar Bill
A Macro Look at 100 Dollar Bill
A Macro Look at 100 Dollar Bill

Από πότε οι άνθρωποι άρχισαν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους;

 
Η πρώτη γιορτή γενεθλίων έχει καταγραφεί στην Αίγυπτο και χρονολογείται από το 3.000 π.Χ. Βέβαια, εκείνα τα χρόνια μόνο οι Φαραώ είχαν το προνόμιο αυτό. Αργότερα, οι Έλληνες υιοθέτησαν την εκλεκτή συνήθεια των Φαραώ και καθιέρωσαν...


τον εορτασμό των θεών τους κάθε μήνα. Με τα χρόνια άρχισαν και οι 'κοινοί' θνητοί να διοργανώνουν γιορτές. Επειδή όμως δεν άρμοζε να έχουν τις ίδιες τιμές με τους θεούς και τους ημίθεους, τα γενέθλια έγιναν γρήγορα αφορμή για εορτασμό.


Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης ήταν ότι στην αρχαία Ελλάδα εξακολουθούσαν να τα γιορτάζονταν ακόμα και μετά θάνατον. Το έθιμο πήραν από τους Έλληνες οι Ρωμαίοι, συμπεριλαμβάνοντας τα γενέθλια στο ετήσιο εορτολόγιο της κάθε οικογένειας. Μάλιστα, καθιερώθηκαν και επίσημες ημερομηνίες για τα γενέθλια του αυτοκράτορα, της οικογένειάς του και των μελών της Συγκλήτου, που ονομάζονταν Dies Natalis (μέρες γέννησης).


Το έθιμο καταργήθηκε προσωρινά στα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού. Τότε οι χριστιανοί, οι οποίοι διώκονταν για την πίστη τους, διατράνωναν πως δεν αρμόζει να γιορτάζουν την επέτειο της γέννησής τους. Γι' αυτούς, ο θάνατος ήταν πιο σημαντικός γιατί οδηγούσε στην αιώνια ζωή. Η εκκλησία άρχισε να γιορτάζει τη γέννηση του Χριστού μόλις τον τέταρτο αιώνα. Από τότε
χρονολογείται και το έθιμο να γιορτάζουμε τα γενέθλια με τούρτα και κεράκια.
 
 
H Aναδημοσίευση απο ένα πολύ ωραίο ιστολόγιο μιας ομάδας εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου  Ελευθερίου Κορδελιού.
 
  http://paidio.blogspot.com/

Αηδιαστικά ποτά .

Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks
Disgusting Looking Drinks

Ποτέ μην οδηγείται σε λεπτό πάγο .

Sunken Car
Sunken Car
Sunken Car
Sunken Car
Sunken Car

Οι πρώτοι ταχυμεταφορείς (courier) της ανθρωπότητας.

O Ερμής και η Ίρις υπήρξαν αγγελιαφόροι των θεών, ιπτάμενοι ταχυδρόμοι, χρυσοπέδιλοι και χρυσόπτεροι.
Μετέφεραν τα επείγοντα μηνύματα - παραγγελίες του Διός, τόσο προς τους θνητούς ανθρώπους όσο και προς τους άλλους θεούς.
Ο Ερμής (είρειν συν μάω) είναι ϋιός, κούρος του Διός και της Ατλαντίδας Μαίας.
Αγγελιαφόρος των θεών αλλά και επιτετραμένος ως μεσολαβούν πρόσωπον.
Η Ίρις είναι ο θηλυκός ταχυδρόμος, έχει πτερά όπως και ο Ερμής, δε διαθέτει όμως επισήμως κηρύκειον. Δε διαπραγματεύεται , εκτελεί απλώς θελήματα. Είρει, ομιλεί και συνδέει. Εξ αυτού πλάθεται μία άλλη, πεποιημένη ρίζα, ίρω δηλ. σπεύδω και μεταφέρω.
Οι επείγουσες αυτές εντολές - διαβιβάσεις μέσω των δύο πτερωτών θεών, έχουν αφήσει ανεξίτηλα ίχνη επί του σημερινού λεξιλογίου, ελληνικού και ξενόγλωσσου.
Διός αγλαέ κούρε - (Ομηρικός Ύμνος είς Ερμήν).
Έτσι, εκ του κούρε - curro (λατ.) - courir (γαλλ.) - Kurier και αναρίθμητα παράγωγα σε όλες τις  δυτικές χώρες.


http://acheloidahellenic.blogspot.com/

Γάμος με μία μασκότ!

Οι περισσότεροι θέλουν ο γάμος τους να έχει κάτι πρωτότυπο προκειμένου να το θυμούνται οι ίδιοι αλλά και οι φίλοι τους. Έτσι ένα ζευγάρι από την Ατλάντα επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο στάδιο Philip's Arena, στη διάρκεια του διαλλείματος αγώνα Χόκεϊ μεταξύ τω ν Boston Bruins και των Atlanta Thrashers.

Το πιο περίεργο όμως δεν ήταν αυτό, αλλά το γεγονός ότι ο γαμπρός εμφανίσθηκε ως… η μασκότ της δεύτερης ομάδας. Δείτε το video και θα καταλάβετε… .

Ετοιμάζουν «έξυπνο» ψυγείο που θα προτείνει συνταγές,


Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κεντρικού Λανκασάιρ, σε συνεργασία με το online σούπερ μάρκετ Ocado, αναπτύσσουν ένα φουτουριστικό ψυγείο, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα προτείνει φαγητά για μαγείρεμα, ανάλογα με τα τρόφιμα που έχουν απομείνει στο εσωτερικό του, ενώ αυτομάτως θα στέλνει ηλεκτρονικές παραγγελίες στο σούπερ μάρκετ για να ανανεώσει το περιεχόμενό του.

Το ψυγείο επίσης θα προωθεί στο μπροστινό τμήμα των ραφιών του εκείνα τα τρόφιμα που ετοιμάζονται να λήξουν, ώστε να τα χρησιμοποιήσει πρώτα ο ιδιοκτήτης του.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι θα καταφέρουν το ψυγείο να μειώσει τις τροφές που πετιούνται γιατί έληξαν ή χάλασαν επειδή ξεχάστηκαν. Ειδικοί αισθητήρες θα ανιχνεύουν τυχόν αέρια από τρόφιμα σε φάση αποσύνθεσης.

Οι επιστήμονες προγραμματίζουν, ακόμα, το ψυγείο, ώστε να διαθέτει μια ευρεία γκάμα προτεινόμενων συνταγών για μαγείρεμα, ανάλογα με την εποχή του χρόνου και την χώρα όπου βρίσκεται.

Το ψυγείο, το οποίο θα αυτοκαθαρίζεται, σχεδιάζεται με γνώμονα την ανάγκη των πολυάσχολων σημερινών ανθρώπων, που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Έτσι, το ψυγείο θα μπορεί να «τσεκάρει» συνεχώς τα ράφια του για να δει τι τρόφιμα διαθέτει και, στη συνέχεια, θα αξιοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να προτείνει φαγητά και να κάνει online παραγγελίες.

Τιμητική διάκριση στην ποπ τραγουδίστρια Ανι Λένοξ από την βασίλισσα Ελισάβετ,


Η Ανι Λένοξ, πρώην τραγουδίστρια των Eurythmics, του διάσημου την δεκαετία του 1980 βρετανικού ποπ συγκροτήματος τιμήθηκε σήμερα από την βασίλισσα Ελισάβετ με την ανώτερη διάκριση, αυτή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την ανθρωπιστική της δράση στην Αφρική.

Εκτός από την 56χρονη τραγουδίστρια τιμήθηκαν επίσης ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σάτσετ, γνωστός από την ερμηνεία του ως Ηρακλής Πουαρό στην τηλεοπτική σειρά, η Κάθριν Χάμνετ, η εκκεντρική σχεδιάστρια Τ-shirts, ο Μάρτιν Μπρότον πρόεδρος της British Airways και η 55χρονη Αν Μπεγκ, η μοναδική βουλευτής που έχει κινητικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ανάμεσα στους τιμηθέντες βρίσκονται ο Ιβορ Μακγκρέγκορ,

Τα κορυφαία ραντεβού στα σπορ Το αθλητικό καλαντάρι του 2011,


Χρονιά πολλαπλών στοιχημάτων είναι για τον ελληνικό αθλητισμό το 2011. Με πρώτο ζητούμενο τη σωτηρία του εν μέσω της οικονομικής στενότητας και δυστοκίας, ο ελληνικός (πρωτ)αθλητισμός καλείται να κερδίσει εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012, αφού τη νέα χρονιά αρχίζει η διαδικασία πρόκρισης μέσω παγκοσμίων πρωταθλημάτων ή προολυμπιακών τουρνουά. Εισιτήριο πρόκρισης διεκδικεί και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς το 2011 συνεχίζονται τα προκριματικά για το Euro 2012, με την Ελλάδα να έχει τεθεί σε πορεία για να βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στην πόλη Νταεγού της Νότιας Κορέας αποτελεί την κορωνίδα των διεθνών διοργανώσεων της νέας χρονιάς, με τους φίλους του αθλήματος να περιμένουν με ενδιαφέρον την επιστροφή του Γιουσέιν Μπολτ, αλλά και της τσαρίνας του επί κοντώ Γελένα Ισινμπάγεβα. Εντονο ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω των φιλοδοξιών της εθνικής μπάσκετ, έχει το Ευρωμπάσκετ 2011 στη Λιθουανία, ενώ ξεχωριστή σημασία έχει η φιλοξενία από την Ελλάδα (25/6-4/7) των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics 2011. Αναλυτικά (ανά μήνα) τι θα γίνει, πότε και πού στα δημοφιλέστερα αθλήματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ «Θα είμαι και στην ΕΡΤ απέναντι στην εξουσία» ,


Εχοντας περάσει σχεδόν απ΄ όλα τα ελληνικά κανάλια,ύστερα από μια περίοδο αποχής,η Ελλη Στάηδηλώνει ότι η επιστροφή της στην ΕΡΤ είναι ένα στοίχημα που είναι αποφασισμένη να κερδίσει.Οι επικριτές της τής καταλογίζουν έναν δύσκολο χαρακτήρα που πολλές φορές την οδηγεί στο να αποχωρεί με συνοπτικές διαδικασίες.Το πόσο θα παραμείνει στην κρατική τηλεόραση θα το δείξει το μέλλον.Το βέβαιον είναι ότι με την επιστροφή της έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων γύρω από...το όνομά της.

- Πριν από λίγο καιρό δηλώνατε ότι θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με το Διαδίκτυο.Τι ήταν αυτό που σας έπεισε να επιστρέψετε στο δελτίο ειδήσεων και δη στη δημόσια τηλεόραση;

«Δεν είχα πει ότι θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το Διαδίκτυο. Είχα πει ότι από την ώρα που έφτιαξα το Εlis Ρoint θα ήταν προτεραιότητά μου. Ταυτόχρονα όμως με το Ιnternet πήγα και στο ραδιόφωνο, στον Flash. Με την τηλεόραση δεν είχα πάρει ποτέ οριστικό διαζύγιο. Βέβαια το να αποχωρείς από ένα μέσο που είναι πολύ ανταγωνιστικό έχει πάντα την πιθανότητα να μην επιστρέψεις ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι ούτε ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση ούτε και υπήρχε κάτι το οποίο να μου δώσει καινούργια ερεθίσματα για να επιστρέψω. Θα ήθελα πάντως να πω ότι λυπάμαι που αφήνω το ραδιόφωνο, ένα μέσο που αγαπάω πολύ».
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory