Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Το σάντουιτς είναι τέχνη .

Scandwiches
Scandwiches
Scandwiches
Scandwiches
Scandwiches
Scandwiches

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...

Η ανατολική πλευρά του πλανήτη, μάλλον έχει βαθιά γνώση του σεξ, και ας μην της φαίνεται. Μπορεί εμείς οι δυτικοί να σνομπάρουμε τα «Κινεζάκια», όμως εκείνοι μέσα από τα γραπτά τους και από την στάση ζωής τους, αποδεικνύουν ότι ξέρουν να ζουν και να απολαμβάνουν. Αιώνες πίσω, βρίσκει κανείς αποτυπωμένες τις θεωρίες τους περί σεξ, που σπάνε ταμπού και παραδόσεις, τις οποίες εμείς της προοδευτικής Δύσης, ακόμα παλεύουμε να ξεπεράσουμε. Μάλιστα, απόψεις και τσιτάτα της ανατολικής φιλοσοφίας, έρχεται σήμερα να παραδεχτεί επίσημα και η δυτική επιστήμη. Ας δούμε μαζί τι πιστεύουν οι Κινέζοι για το σεξ.


• Αυτοί που κάνουν πολύ σεξ, θα έχουν μακροζωία, υγεία και θα αισθάνονται πλήρεις (Ko Hung, Κινέζος φιλόσοφος, γύρω στο 300 π.Χ.)

Η δυτική επιστήμη λέει περίπου τα ίδια πράγματα, με άλλα λόγια. Οι χτύποι της καρδιάς του ανθρώπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι 70-80. Όταν κάποιος κάνει σεξ ανεβαίνουν στους 110 και στη φάση του οργασμού μπορούν να φτάσουν τους 180. Σε επίπεδο θερμίδων καίγονται έως και 360 θερμίδες κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρακτικά αυτό σημαίνει βελτίωση στη λειτουργία της καρδιάς, άρα καλύπτεται μια βασική παράμετρος μακροζωίας.

• Όσοι κρατούν το σπέρμα τους 10 φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους ζωής, θα γίνουν αθάνατοι.

Ασφαλώς και είναι λίγο ακραία η τοποθέτηση. Πάντως, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η συχνή εκσπερμάτιση αυξάνει τις πιθανότητες στον άνδρα να πάθει κάποια στιγμή στο μέλλον καρκίνο του προστάτη. Από την άλλη είναι γνωστό ότι οι γυναίκες εκτιμούν περισσότερο τα αρσενικά που καθυστερούν να έρθουν σε οργασμό. Η απόλαυση είναι μεγαλύτερη, ξέρεις εσύ.

• Αυτός που ξέρει να κοντρολάρει το ρυθμό, θα γίνει ο master του σεξ

Εάν έχεις ρυθμό στο σεξ και μπορείς να κοντρολάρεις την κάθε σου κίνηση, τότε η γυναίκα σου είναι πολύ τυχερή. Συγχαρητήρια, είσαι ένας Θεός του σεξ και δεν το ξέρεις. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το μεγάλο πρόβλημα των γυναικών στο σεξ είναι ότι οι άντρες τελειώνουν πολύ γρήγορα. Άρα, όποιος καταφέρνει να συγκρατηθεί, κέρδισε. Οι γυναίκες θα τον λατρέψουν.

• Όποιος απολαμβάνει περισσότερες από μία γυναίκες, θα είναι υγιής, δυνατός και πλήρης

Εδώ η θεωρία αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ένα βασικό κοινωνικό ταμπού του δυτικού κόσμου, τη μονογαμία. Βέβαια, ο Ko Hung επιμένει να κάνει λόγο για 10 γυναίκες κάθε βράδυ! Λίγο υπερβολικό θα μου πεις, αλλά γιατί όχι; Βάζεις τον πήχη ψηλά και όπου φτάσει.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν μια σειρά από έρευνες της δυτικής επιστήμης που λένε ότι όσοι είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήρεμη, μονογαμική ζωή, χωρίς αναταράξεις, ζουν περισσότερο είναι πιο υγιείς, πιο χαρούμενοι και υποφέρουν λιγότερο από ασθένειες.

• Ο άνδρας που απολαμβάνει τους γυναικείους χυμούς, δεν αρρωσταίνει ποτέ

Πρόκειται για μια θεωρία που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα από τον δάσκαλο Ταοϊσμού Wu Hsien, ο οποίος υποστήριζε με έμφαση ότι τα γυναικεία υγρά κάνουν καλό στην υγεία του άνδρα. Η δυτική επιστήμη έχει και εδώ τις ενστάσεις της, ειδικά σε ό,τι αφορά τον τομέα των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το φιλί με γλώσσα βοηθά στο να καθυστερεί την φθορά των δοντιών.

• Αυτός που επεξεργάζεται τη γυναίκα με υπομονή θα έχει δυνατό σώμα

Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος στο σεξ. Συνήθως οι γυναίκες θέλουν τον χρόνο τους, το παιχνίδι τους αρέσει. Μην πηγαίνεις κατευθείαν στο ψητό, απόλαυσε για λίγο τη διαδρομή. Θα την βοηθήσεις έτσι να ανάψει περισσότερο και να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη θέρμη στο ερωτικό σου κάλεσμα. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να παραχθεί μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης από τον οργανισμό σου. Μια ορμόνη που δυναμώνει τα κόκκαλα και τους μυς και γενικότερα, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δες το και από αυτή την πλευρά.

• Όποιος αναπνέει σαν έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του, θα γεμίσει από την ενέργεια του σύμπαντος

Ο τρόπος που αναπνέεις φέρνει πιο κοντά ή απωθεί τα θηλυκά. Ανάσες που υποδηλώνουν άγχος, δείχνουν άνθρωπο με ανασφάλειες, με έλλειψη αυτοπεποίθησης, που η γυναίκα δεν θέλει να έχει κοντά της. Αντίθετα, αν βγάζεις ηρεμία και σταθερότητα, τότε η γυναίκα σε προσεγγίζει με άλλο μάτι.
Μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στον τρόπο αναπνοής και στην εκσπερμάτιση. Όσο πιο βαθιές αναπνοές παίρνεις τόσο πιο αργά θα φτάσεις στο τέρμα.

http://ballikrateia.blogspot.com/

Συνδυασμός μεταξύ μόδας και αφηρεμένης τέχνης .

Dream Sequence by Madame Peripetie
Dream Sequence by Madame Peripetie
Dream Sequence by Madame Peripetie
Dream Sequence by Madame Peripetie
Dream Sequence by Madame Peripetie

Η Δύναμη των κρυστάλλων...


Αρκεί και μόνο να φοράς ένα κρύσταλλο και αυτό προκαλεί τις ιδιότητες που έχει κάθε κρύσταλλος.
Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς καθώς και τις ιδιότητες τους.
Οι κρύσταλλοι διαθέτουν πολύ υψηλή δόνηση και πάλλονται σε διαφορετικές συχνότητες ανάλογα με τις ενεργειακές ποιότητες που αντιπροσωπεύουν. Δρουν καταλυτικά και διαποτίζουν με φως και ενέργεια τα ενεργειακά μας κέντρα. Καθαρίζουν την αύρα από αρνητικές σκεπτομορφές και βοηθούν τον δέκτη να επανασυνδεθεί με την πηγή της αγάπης, της αλήθειας και της δύναμης μέσα του ώστε να κάνει τις επιθυμητές αλλαγές, να συγχωρήσει, να αγαπήσει και να αποδεχθεί τον εαυτό του.
Πηγαίνετε σε ένα εξιδεικευμένο κατάστημα και επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
* Ο μαύρος όνυχας σας προστατεύει από κακόβουλες ενέργειες.
*Ο μαλαχίτης δρα ως εξαγνιστής, έχει τεράστια προστατευτική δύναμη και είναι καλό φυλακτό για τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο και τα αεροπορικά ταξίδια.
*Η ακουαμαρίνα φέρνει έμπνευση και νέες ιδέες, μειώνει την τάση για κριτική, αυξάνει την αυτογνωσία και ενεργοποιεί τη διαδικασία της μάθησης.
*Το μάτι της τίγρης ελκύει την επιτυχία και τα πλούτη και εξασφαλίζει οικονομική σταθερότητα και αφθονία.
* Ο αμέθυστος σας ηρεμεί και σας φέρνει σιγουριά.
* Ο αιματίτης βοηθά να δημιουργείτε ευνοϊκή ατμόσφαιρα σε αντίξοες συνθήκες.
* Το κεχριμπάρι ελκύει  πάνω σας θετική ενέργεια.
* Ο καπνίας βοηθά να επικεντρωθείτε στην παρούσα κατάσταση και να αντιμετωπίσετε καλύτερο ό τι προκύπτει.
* Ο κιτρίνης ενισχύει την αυτοπεποίθηση αλλά και την καλοτυχία.
* Ο μαύρος τουρμαλίτης αποκρούει την αρνητική ενέργεια.
* Ο ροζ χαλαζίας καταπραύνει την επιθετικότητα των άλλων.

Πως μία τραυματισμένη χελώνα έλυσε το προβλημά της .

Injured turtle gets new set of wheels
Injured turtle gets new set of wheels

Το τρέξιμο λύση κατά της ...αυπνίας!


Μήπως τις νύχτες μένετε άυπνος ενώ την ημέρα ακολουθείτε καθιστική ζωή; Αν έχετε χάσει τον ύπνο σας, τότε θα ήταν καλύτερο, αντί να μετράτε… προβατάκια κάθε βράδυ, να βάλετε αθλητικά παπούτσια κατά τη διάρκεια της ημέρας και να αρχίσετε το τρέξιμο.Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τακτική αερόβια άσκηση βοηθά στο να έχει το άτομο ήσυχες νύχτες στην αγκαλιά του Μορφέα, αν και δεν είναι σαφής ο μηχανισμός που οδηγεί σε αυτή τη σύνδεση. «Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο η άσκηση βοηθά στον ύπνο. Ωστόσο φαίνεται ότι, αν ένα άτομο είναι δραστήριο και κάνει αερόβια άσκηση, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κοιμάται όσες ώρες χρειάζονται για να ξεκουραστεί ο οργανισμός του τη νύχτα» αναφέρει στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο δρ Ντέιβιντ Νταβίλα από το Εθνικό Ίδρυμα για τον Ύπνο στις ΗΠΑ.
Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Νορθγουέστερν στο Σικάγο παρακολούθησαν 23 ενηλίκους (στην πλειονότητά τους γυναίκες 55 ετών και άνω) που ακολουθούσαν καθιστική ζωή και εμφάνιζαν πρόβλημα αϋπνίας. Όπως προέκυψε, ύστερα από 16 εβδομάδες με πρόγραμμα αερόβιας άσκησης στο οποίο περιλαμβάνονταν τρέξιμο σε διάδρομο ή άσκηση σε στατικό ποδήλατο, παρουσιάστηκε βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, καλύτερη διάθεση, μεγαλύτερη ζωτικότητα και λιγότερα καταθλιπτικά

Επιτέλους, «έξυπνα» υφάσματα που αντέχουν στο πλυντήριο!


Εδώ και πολλά χρόνια, οι επιστήμονες προσπαθούν να αξιοποιήσουν την επανάσταση της νανοτεχνολογίας για να δημιουργήσουν νέα, «έξυπνα» υφάσματαρούχα που θα μπορούν, για παράδειγμα, να... αυτοκαθαρίζονται από τους λεκέδες χάρη στα νανοσωματίδια διοξειδίου του τιτανίου ή να είναι αρκετά αγώγιμα ώστε να «συνεργάζονται» με αισθητήρες μέτρησης των σφυγμών, της πίεσης κ.ά.

Σκόνταφταν όμως σε ένα βασικό πρόβλημα: τα περίτεχνα- και πανάκριβα- σχέδιά τους δεν άντεχαν ούτε ένα λεπτό στο πλυντήριο, αφού τα «σπέσιαλ» νανοσωματίδια δεν έμεναν στιγμή πάνω στο νήμα του ρούχου, αλλά ξεπλένονταν με το νερό και το απορρυπαντικό!

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του «Νew Scientist», μια επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Νανοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Τέξας βρήκε επιτέλους τον τρόπο να δημιουργήσει νήματα συνυφασμένα με «πολυλειτουργικά» νανοσωματίδια, τα οποία είναι ανθεκτικά στις πλύσεις. Η τακτική που ακολούθησαν ήταν η ίδια που χρησιμοποιείται στα σκοινιά ορειβασίας: δηλαδή η πολύ πυκνή πλέξη, που δημιουργεί ένα ανθεκτικό δίκτυο (οι ίδιοι οι επιστήμονες το αποκαλούν «δάσος») νανοσωλήνων, ικανό να συγκρατήσει τα πολύτιμα χημικά.

Χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά λεπτή μέθοδο κοπής και ύφανσης, οι αμερικανοί ειδικοί δημιούργησαν ένα εξαιρετικά λεπτό νήμα (μόλις 50 νανόμετρα πάχος) στο οποίο τα πολυλειτουργικά μόρια παραμένουν εγκλωβισμένα χάρη στις λεγόμενες δυνάμεις βαν ντερ Βάαλςένα είδος ηλεκτροχημικής συνεκτικής «κόλλας», που κρατά ενωμένα μεταξύ τους διαφορετικά μόρια σε μια ένωση.

Μουσική Τα καλύτερα άλμπουμ του 2010,


H απόλυτη ελευθερία στην τέχνη! Εχοντας κερδίσει τα πάντα στην πολύχρονη καριέρα του ο Ελτον Τζον κάνει αυτό που θεωρείται ιδανικό. Δεν αναλώνεται δηλαδή στην διατήρηση της φόρμας που τον καθιέρωσε, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη σημερινή μουσική πραγματικότητα και εφορμά ως έφημος να εξερευνήσει τη μεγάλη αγάπη της ζωής του: τη μουσική. Συμπεθεριάζει με τον μέντορά του Λίον Ράσελ, τον οποίο κυριολεκτικά επαναφέρει στη ζωή και ηχογραφεί ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της τελευταίας δεκαετίας. Οχι ότι θα άλλαζε τίποτε, αλλά μαζί του σε αυτό το ταξίδι είναι και οι Μπράιαν Γουίλσον, Νιλ Γιανγκ, Ντον Γουόζ και Μπούκερ Τι. Πέστε το όπως θέλετε, μπλουζ, γκόσπελ, πολύ υψηλών προδιαγραφών ποπ, σημασία έχει ότι τραγούδια όπως τα «Hey Ahab» και «There's No Tomorrow» είναι σπάνια στις μέρες μας.

2. Gorillaz - «Plastic Beach»

ΕΜΙ

Η επιβεβαίωση. Τουλάχιστον για όσους πίστευαν ότι ο Ντέιμον Αλμπαρν ήταν μακράν η σημαντικότερη μορφή που έβγαλε το περίφημο μπριτποπ κίνημα της δεκαετίας του '90 στη Βρετανία. Από την πλευρά του θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως επίδειξη δύναμης αφού σε αυτό το τρίτο άλμπουμ του καρτουνίστικου γκρουπ του, κάνει απλώς ο,τι θέλει. Το χιπ χοπ, η ελεκρόνικα, το ροκ και φυσικά η ποπ όπως θα έπρεπε να ακούγονται στο τέλος της πρώτης δεκαετίας του νέου μιλένιουμ. Την ιδέα γύρω από τη νέα δουλειά εμπνεύστηκε ξαπλωμένος σε μία παραλία και παρατηρώντας πόσο γεμάτο στο πλαστικό ήταν ο χώρος. Στίχοι που αφορούν γενικότερα τη οικολογία αλλά και αιχμές« για την αδυναμία του πολίτη της παγκοσμιοποίησης να υπερασπιστεί το πορτοφόλι του» και την διαφυγή του σε απατηλά όνειρα όπως είναι τα λαχεία και τα τυχερά παιχνίδια. Οι εντυπωσιακές συνεργασίες ξεκινούν από τον Σνουπ Ντογκ, περνούν στον Λου Ριντ και τον Μαρκ Ι. Σμιθ και καταλήγουν στους De La Soul και τον μεγάλο Μπόμπι Γούμακ μεταξύ πολλών άλλων!

Ερευνα Οι νέοι ενημερώνονται κυρίως μέσω Internet ,


Το Διαδίκτυο αποτελεί πλέον την πρωταρχική πηγή ενημέρωσης για τα νεανικά κοινά στις ΗΠΑ, αφήνοντας την τηλεόραση στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του αμερικανικού κέντρου ερευνών Pew, το 2010 το 65% των νέων ηλικίας 18 – 29 ετών δηλώνουν ότι το Internet είναι το μέσο το οποίο επιλέγουν για την ενημέρωσή τους. Να σημειωθεί ότι το 2007 το αντίστοιχο ποσοστό έφτανε μόλις το 34%.

Το ποσοστό των νέων αυτής της ηλικίας που δηλώνουν ότι ενημερώνονται πρωταρχικά από την τηλεόραση από το 68% το 2007 έπεσε στο 52% το 2010.

Στο σύνολο το ποσοστό των αμερικανών που δηλώνουν ότι ενημερώνονται κυρίως από το Internet έφτασε το 41%, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 17% από το 2007. Αντίθετα το ποσοστό που δηλώνει ότι η τηλεόραση αποτελεί το πρωταρχικό μέσο για την ενημέρωσή τους φτάνει το 66%, ενώ το 2007 το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχονταν σε 74%.

Οι Μινωίτες είχαν πάρει (και) τα βουνά ,

Αποψη του εικονικού μοντέλουμουσείου που θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο Ιnternet, με τα πρώτα ευρήματα των ανασκαφών στη Ζώμινθο

Στην πρώτη σελίδα του έγκυρου αμερικανικού περιοδικού «Αrchaeology» παραμένει για δεύτερο χρόνο η ανασκαφή της Ζωμίνθου στην Κρήτη, την οποία ξεκίνησε το 2005 ο επιφανής έλληνας αρχαιολόγος Γιάννης Σακελλαράκης, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο. Ενα μήνυμα που υπογράφεται από την ανασκαφική ομάδα του πληροφορεί μάλιστα τα εκατομμύρια αναγνωστών του περιοδικού για τον θάνατο του επιστήμονα, που επί των ημερών του κατείχε όσο κανείς άλλος τη μινωική αρχαιολογία, είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες ανακαλύψεις και είχε καταθέσει τις γνώσεις του σε εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες, συγγράμματα, βιβλία. Και επειδή η ανασκαφή θα συνεχιστεί κανονικά υπό τη διεύθυνση πλέον της αρχαιολόγου Εφης Σαπουνά-Σακελλαράκη, στο περιοδικό παρουσιάζονται και τα τελευταία ευρήματα (του περασμένου καλοκαιριού) στη Ζώμινθο.

Ο εντοπισμός ρωμαϊκών αρχαιοτήτων πάνω από αυτές της Μινωικής Εποχής υπήρξε το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο της τελευταίας ανασκαφικής περιόδου στην περιοχή. «Η σημασία του ευρήματος έγκειται στο γεγονός ότι δύο ήταν οι μεγάλες περίοδοι άνθησης του Ιδαίου Αντρου στα ιστορικά χρόνια, η γεωμετρική-αρχαϊκή και η ρωμαϊκή. Με αυτή την άνθηση φαίνεται τώρα να ταυτίζεται και η Ζώμινθος, η οποία εμφανίζει τεράστια μακροβιότητα, αφού στον ίδιο τόπο, επάνω στα βουνά, οι άνθρωποι ζούσαν επί χιλιετίες» λέει η κυρία Εφη Σαπουνά-Σακελλαράκη.

Οπως αποδεικνύεται, λοιπόν, η Ζώμινθος ήταν μια πολύ σημαντική

Ο αρχαιολογικός χώρος της Ζωμίνθου με τα μινωικά κατάλοιπα σκεπασμένος από τα χιόνια του Ψηλορείτη
θέση της 2ης χιλιετίας π.Χ. στον Ψηλορείτη, σε ύψος 1.200 μέτρα από τη θάλασσα και πάνω στην αρχαία διαδρομή που ακολουθούσαν οι πιστοί από το ανάκτορο της Κνωσού στο Ιδαίο Αντρο, όπου κατά την παράδοση γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Δίας. Ο εντοπισμός της αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι οι αρχαίοι Μινωίτες, οι οποίοι ως τώρα ήταν γνωστότεροι ως ναυτικοί, ήταν επίσης ορεσίβιοι, κάτι που ανοίγει νέους δρόμους στην ερμηνεία του πολιτισμού τους.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory