Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Απο τρελό και απο μικρό μαθαίνεις.....

οργασμός,αστείες εικόνες,πονοκέφαλος,σκιτσα,χιουμορ,γελιο,χαλαρά

Θιβετιανοί μοναχοί κάνουν mandala στην άμμο .

Tibetan Monks Make Sand Mandala
Tibetan Monks Make Sand Mandala
Tibetan Monks Make Sand Mandala
Tibetan Monks Make Sand Mandala
Tibetan Monks Make Sand Mandala
Tibetan Monks Make Sand Mandala

Aπο την κλίση του κεφαλιού εξαρτάται η...γοητεία!

 Η κλίση του κεφαλιού προσε γοητεία, επιστήμη, κλίση του κεφαλιού
λκύει ενστικτωδώς και να γοητεύει το άλλο φύλο, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή έρευνα, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Evolutionary Psychology.
Η μελέτη του Δρ Ντάρεν Μπερκ του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ της Αυστραλίας και της Δρ Ντανιέλ Σουλικόφσκι του Πανεπιστημίου Μακουάρι του Σίδνεϊ, διαπίστωσε ότι άνδρες και γυναίκες φροντίζουν, χωρίς πάντα να έχουν επίγνωση, να κάνουν τον εαυτό τους πιο ελκυστικό στο άλλο φύλο, γέρνοντας έτσι το κεφάλι τους, ώστε να αλλάζουν τη γωνία υπό την οποία φαίνεται το πρόσωπό τους.
Οι γυναίκες γίνονται πιο γοητευτικές, όταν σκύβουν ελαφρά το κεφάλι τους προς τα εμπρός και κάτω, ώστε να κοιτούν ελαφρά προς τα πάνω τον άνδρα, ενώ αντίθετα οι άνδρες γίνονται πιο ελκυστικοί, όταν γέρνουν λίγο το κεφάλι τους προς τα πίσω και πάνω, ώστε να κοιτούν την γυναίκα κάπως αφ' υψηλού, πράγμα που τους κάνει πιο αρρενωπούς.
Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τρισδιάστατα μοντέλα ανδρικών και γυναικείων προσώπων δημιουργημένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα οποία φαίνονταν να γέρνουν υπό διάφορες γωνίες και προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Μια ομάδα εθελοντών κλήθηκε να αξιολογήσει τα πρόσωπα από άποψη γοητείας, θηλυκότητας και αρρενωπότητας, από όπου και προέκυψαν τα ανωτέρω συμπεράσματα.
Οι ερευνητές σχεδιάζουν μια επόμενη έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι άνθρωποι υποσυνείδητα γέρνουν τα κεφάλια τους, όταν φλερτάρουν.

http://ektiesthisi.blogspot.com/

Τι μπορείτε να κάνετε , αν δεν δουλεύει η θέρμανση του αυτοκινητου σας .

Fail in frozen Russia.
Fail in frozen Russia.
Fail in frozen Russia.

Σουτιέν που φέρνουν τα κάτω ..πάνω!!

σουτιέν, εσώρουχα, μόδα, αισθητική, σέξι,Θυμάστε τη διαφήμιση "απ' έξω εμφάνιση, από μέσα άνεση;". Πολυ φιλοσοφημένη και αληθινή αφού τα εσώρουχα είναι η βάση για την καλή και σωστή αλλά και σέξι εμφάνισή μας . Αν δεν έχουν σωστή εφαρμογή μπορούν να σας χαλάσουν εντελώς το λουκ, ενώ τα κολακευτικά εσώρουχα μπορούν να αναδείξουν το σώμα σας με τρόπους που δεν φαντάζεστε, με αποτέλεσμα ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο να δείχνει προσεγμένο.
Ο ρόλος του σουτιέν είναι να ανασηκώνει το στήθος, ώστε να δείχνει πιο λεπτή η μέση. Φυσικά πρέπει να είναι άνετο και το κυριότερο να είναι το σωστό μέγεθος.
Ελέγξτε το σουτιέν σας με τον εξής απλό τρόπο:

Τα εσώρουχα που σας κολακεύουν
Παρατηρήστε το κέντρο του σουτιέν: όταν εφάπτεται εντελώς με το στέρνο σας, τότε το μέγεθος είναι σωστό, ενώ αν υπάρχει κενό, τότε σημαίνει ότι είναι μικρό. Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα σας έχει ενοχλήσει και το σύρμα που δεν βρίσκεται στη σωστή θέση.
Παρατη­ρήστε και την πλάτη του σουτιέν: μήπως σκαρ­φαλώνει προς τα πάνω και σχηματίζει τσακίσεις;
Σε αυτήν την περίπτωση αν έχετε μικρό στήθος οι μπρετέλες θα φεύγουν από τη θέση τους, ενώ αν έχετε μεγάλο στήθος οι μπρετέλες θα πιέζουν τους ώμους σας επειδή σηκώνουν όλο το βάρος του στήθος. Για να καταλάβετε αν έχετε ρυθμίσει σωστά τις μπρετέλες, δοκιμάστε να τις ανασηκώσετε λίγο από τους ώμους. Αν σηκώνονται πάνω από δυο εκατοστά, τότε πρέπει να τις σφίξετε περισσότερο.
Τα μυστικά του σουτιέν:
* Για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα χρειάζεστε δύο σουτιέν στο χρώμα του δέρματος και ένα μαύρο.
* Τα λευκά σουτιέν φαίνονται κάτω από όλα τα ρούχα, κάτι καθόλου κομψό.
* Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να φορέσετε λευκό σουτιέν κάτω από λευκό ή μαύρο πουκάμισο.
* Το σουτιέν στο χρώμα του δέρματος είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.
* Για να κρατήσουν περισσότερο τα σουτιέν σας φροντίστε να τα εναλλάσσετε συχνά: φοράτε το ένα ενώ πλένετε το άλλο και αφήνετε το τρίτο να «ξεκουραστεί». Μη φοράτε δύο συνεχόμενες μέρες το ίδιο σουτιέν, ώστε να έχει χρόνο η ελαστίνη να επανέλθει.
* Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα σουτιέν σας είναι στο χέρι με σαπούνι για ευαίσθητα ρούχα γιατί το πλυντήριο φθείρει τις ίνες με αποτέλεσμα να χάνουν το σχήμα τους πιο γρήγορα.
* Κάθε ρούχο χρειάζεται το δικό του τύπο σουτιέν, οπότε φροντίστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει.
Σουτιέν που φέρνουν τα κάτω - πάνω
Σήμερα υπάρχουν πολλά μοντέλα σουτιέν στην αγορά, για όλες τις απαιτήσεις:
* Aνορθωτικά- κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο στητό και ταιριάζουν ιδιαίτερα σε βαθύ ντεκολτέ φορέματα ή μπλουζάκια.
* Σουτιέν που κάνουν το πλούσιο στήθος να δείχνει πιο μαζεμένο, ενώ παράλληλα το αναδεικνύει κολακευτικά.
* Ενισχυμένα: δίνουν αρμονικό σχήμα στο στήθος, χωρίς να προσθέτουν όγκο και ταιριάζουν ιδιαίτερα με τα κολλητά μπλουζάκια και τα πλεκτά.
* Σουτιέν με σύρμα: όπως και τα ανορ­θωτικά, στηρίζουν και ανασηκώνουν το στήθος και ταιριάζουν στα ντεκολτέ .
* Αθλητικό σουτιέν: χωρίς κούμπωμα, είναι μελετημένο για να στηρίζει το στήθος όταν κάνετε σωματική άσκηση και είναι άνετο και ελαφρύ.
* Σουτιέν με μπροστινό κούμπωμα: κολακεύουν περισσότερο το ντεκολτέ και κάνουν το μικρό στήθος να δείχνει πιο πλούσιο.
* Στράπλες: ορισμένες φορές είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη στο στήθος. Αν χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα στράπλες σουτιέν, προτιμήστε το μπούστο, που προσφέρει πιο ολοκληρωμένη στήριξη στο στήθος, ενώ παράλληλα τονίζει και τη μέση.

Snowboard : ένα αγαπημένο άθλημα του χειμώνα .

Snowboarding and Surfing
Snowboarding and Surfing
Snowboarding and Surfing
Snowboarding and Surfing
Snowboarding and Surfing
Snowboarding and Surfing

Χαράτσι… στα ψεύτικα στήθη

Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν οι πλαστικές επεμβάσεις στην Αργεντινή, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της φοροδιαφυγής. 

 Οι Αργεντίνοι γενικά αποφεύγουν την εφορία και πολύ συχνά πληρώνουν όλα τους τα έξοδα μόνο με μετρητά, ενώ αποταμιεύουν τα χρήματά τους σε off-shore τραπεζικούς λογαριασμούς ή δεν τα δηλώνουν και τα κρατούν σε θυρίδες ασφαλείας.

Οι εφοριακοί, μετά τα μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις πλαστικές επεμβάσεις στήθους, μετρώντας τον αριθμό εισαγόμενων εμφυτευμάτων στήθους για να υπολογίσουν τα έσοδα των χειρουργών.

Συγκεκριμένα, το 2008 και το 2009 εισήχθησαν στην Αργεντινή περίπου 125.000 εμφυτεύματα στήθους και οι γυναίκες ξόδεψαν 170 εκατομμύρια δολάρια σε σχετικές επεμβάσεις..

ΑΙΓΙΟ: Μήνυση στον σύζυγο... γιατί δεν ανταποκρινόταν στο σεξ!

Έμεινε με... ανοιχτό το στόμα ο αστυνομικός της βάρδιας, στην αστυνομική υποδιεύθυνση του Αιγίου, όταν άκουσε τον λόγο που ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση ένας άνδρας και η κόρη του εναντίον του συζύγου της. Και ποιος ήταν αυτός ο λόγος; Ότι ο σύζυγος αντιμετώπιζε πρόβλημα... στύσης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", ο άνδρας της αστυνομίας κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του! Στην αρχή νόμιζε ότι δεν άκουσε καλά και ξαναρώτησε:

- Συγγνώμη, τι μου είπατε ότι θέλετε;

- Να κάνουμε μήνυση στον άντρα της επειδή δεν του... σηκ.....ται», απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό ο πεθερός.

- Και τι θέλετε να κάνω εγώ, κύριε;
Έτσι, ξαναρώτησε ο αστυνομικός που ακόμα δεν μπορούσε να καταλάβει τον σκοπό της επίσκεψης του πατέρα και της κόρης και συζύγου του... ταλαίπωρου γαμπρού. Και τότε του εξήγησαν λέγοντάς του ότι επί αρκετό χρονικό διάστημα ο σύζυγος αντιμετώπιζε πρόβλημα στύσης και δεν εκπλήρωνε τα συζυγικά του καθήκοντα. Του είπαν μάλιστα ότι προτού απευθυνθούν για το... πρόβλημά τους στην αστυνομία, είχαν ήδη επισκεφθεί τον... εισαγγελέα, ο οποίος, όμως, τους απάντησε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ότι έπρεπε προηγουμένως να καταφύγουν στις αστυνομικές Αρχές ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία διευθέτησης του ζητήματος.
Ο αστυνομικός τα' άκουγε όλα αυτά και δεν πίστευε στ' αυτιά του. Δέκα πέντε χρόνια υπηρεσίας, πρώτη φορά του τύχαινε μία τέτοια υπόθεση. Και απευθυνόμενος στον πεθερό, του είπε:
- Μα καλά, ξαναρωτάω, τι μπορώ να κάνω εγώ;
- Να του υποβάλουμε μήνυση θέλουμε, του απάντησε ο πατέρας της συζύγου. - Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο, ανταπάντησε ο ένστολος.
Και τότε άκουσε το χειρότερο:
- Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις...
- Δηλαδή να τον διατάξω να του... σηκ....ται; Μα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, τι είναι αυτά που λέτε τώρα;
Ο αξιωματικός απόρησε ακόμη μια φορά!

Ο αστυνομικός έκανε...
«στυτικές» συστάσεις στο σύζυγο!
Στο τέλος, ο πεθερός και η σύζυγος επέμεναν κι έτσι ο αστυνομικός αναγκάστηκε να κρατήσει το νούμερο του τηλεφώνου του συζύγου. Την επομένη το πρωί τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον ζήτησε στην αστυνομική υπηρεσία. Ο σύζυγος δεν γνώριζε εξ αρχής γιατί τον κάλεσαν και πήγε γρήγορα για να δει τι συμβαίνει. Και όταν πληροφορήθηκε... έπεσε από τα σύννεφα, όπως ήταν αναμενόμενο. Και μάλιστα ομολόγησε ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, απέδωσε στο άγχος που του είχε προκληθεί από προβλήματα άλλης φύσης που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του και την οικογένειά της. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το γεγονός της πρόθεσής τους να υποβληθεί μήνυση εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι το ήθελαν μόνο και μόνο για να τον εκθέσουν στην τοπική κοινωνία. Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι θα οδηγηθεί τελικά στο χώρο των δικαστηρίων και εκεί θα... ακουστούν ακόμη περισσότερα! .
Από:dete.gr/

Μισό λίτρο μπύρα την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!


Μισό λίτρο μπύρα την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, ισχυρίζεται μια ισπανική ιατρική έρευνα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Ο Ραμόν Εστρουτς και η Ρόζα Λαμουέλα του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, μετά από μελέτη τους, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μισό λίτρο μπύρας σε ημερήσια βάση μόνο θετικά οφέλη έχει στον ανθρώπινο οργανισμό, αφού τον ενισχύει με φολικό οξύ, βιταμίνες, σίδηρο και κάλιο.

Οι δυο επιστήμονες εξέτασαν 1.249 αντρες και γυναίκες άνω των 57 ετών, υποβάλλοντάς τους σε μια δίαιτα μεσογειακού τύπου, συνοδευόμενη από πλούσιες δόσεις ζύθου. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η μπύρα είχε ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό τους σύστημα. «Επίσης, δεν παρατηρήσαμε καμία αύξηση στο βάρος των εθελοντών, αντιθέτως κάποιοι από αυτοί έχασαν βάρος πίνοντας μπύρα», τονίζει ο κ. Εστρουτς.

Η μπύρα βοηθά επίσης στην ενδυνάμωση των οστών, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας άλλης έρευνας. Συγκεκριμένα, ερευνητές του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας των Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, ανακάλυψαν ότι ο ζύθος είναι πλούσια πηγή πυριτίου και πιθανότατα βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, καθώς το πυρίτιο είναι το βασικό συστατικό για την αύξηση της οστικής πυκνότητας.

Google, Facebook,Υahoo Δοκιμάζουν νέο σύστημα διευθύνσεων πριν εξαντληθούν οι διαθέσιμες ,

Οι διαθέσιμες διευθύνσεις του IPv4 αναμένεται να τελειώσουν το Νοέμβριο

Με τις διαθέσιμες διευθύνσεις του Διαδικτύου να κοντεύουν να τελειώσουν, απειλώντας να φρενάρουν την επέκταση του Παγκόσμιου Ιστού, η Google, η Yahoo και το Facebook ετοιμάζονται για μια πρώτη δοκιμή του νέου συστήματος διευθύνσεων, με την ονομασία IPv6.

Η δοκιμή προγραμματίζεται για τις 8 Ιουνίου, λίγους μήνες πριν από την εξάντληση των διευθύνσεων του IPv4, η οποία αναμένεται να συμβεί το φετινό Νοέμβριο.

Η μετάβαση στην έκδοση 6 του Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου, με την οποία θα δημιουργηθούν τέσσερα δισεκατομμύρια περισσότερες διευθύνσεις, είναι «ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την προστασία του Διαδικτύου όπως το γνωρίζουμε» δήλωσε ο Βιντ Σερφ, ένας από τους «πατέρες» του Internet, σήμερα αντιπρόεδρος της Google.

Γιγάντιος ψηφιακός χάρτης του νυχτερινού ουρανού,

Ο νέος ψηφιακός χάρτης του νυχτερινού ουρανού παρουσιάστηκε χθες στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Ενωσης

Λεπτομερής και γιγαντιαίος είναι ο νέος ψηφιακός χάρτης του νυχτερινού ουρανού που παρουσιάστηκε χθες στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Ενωσης, καθώς όπως τονίζουν οι επιστήμονες του ερευνητικού προγράμματος SDSS (Sloan Digital Sky Surney) για να προβληθεί σε πλήρη ανάλυση θα χρειάζονταν 500.000 τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας!

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα φωτογραφία του νυχτερινού ουρανού όπως φαίνεται από τον πλανήτη μας αντιστοιχεί σε ένα Terapixel και αποτελείται από τη συνθετική παρουσίαση επτά εκατομμυρίων μικρότερων εικόνων με ανάλυση 138 εκατομμυρίων pixel η καθεμία!

Η πρώτη από αυτές τις φωτογραφίες είχε τραβηχτεί το 1998 από το τηλεσκόπιο του Απάτσι Πόιντ του Νέου Μεξικού, το οποίο ήταν μέχρι πρότινος εφοδιασμένο με τη μεγαλύτερης ευκρίνειας κάμερα του κόσμου.

Τα τελευταία 13 χρόνια συνολικά 250 εκατομμύρια αστέρια και γαλαξίες έχουν εντοπιστεί από το πρόγραμμα SDSS, όμως η νέα εικόνα-χάρτης, στην οποία παρουσιάζονται όλα αυτά τα 500 εκατομμύρια ευρήματα, αναμένεται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από αυτή.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εκτίθεται στο... αεροδρόμιο,

Λεπτομέρεια από τη θεματική ενότητα «Γυναικείες Δραστηριότητες»

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους. Στο πλαίσιο αυτής θα παρουσιάζονται ανά περιόδους σε ειδικό εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου αποσπάσματα από μεγάλες περιοδικές εκθέσεις ή από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου.

Η πρώτη παρουσίαση αφορά στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο «Σκηνές από την Καθημερινή Ζωή στην Αρχαιότητα», η οποία θα διαρκέσει από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2011. Η έκθεση προσκαλεί τον επισκέπτη σ’ ένα συνοπτικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Ξεκινώντας από τον κόσμο των θεών, των ηρώων και του Έρωτα, ο θεατής συνεχίζει την περιήγησή του στον κόσμο των ανθρώπων και παρακολουθεί τις δραστηριότητες των γυναικών στον ιδιωτικό χώρο, και των ανδρών στον ιδιωτικό και τον δημόσιο χώρο, τη θρησκευτική και την επέκεινα ζωή, στο βασίλειο του Κάτω κόσμου. Η έκθεση είναι χωρισμένη σε εννέα θεματικές ενότητες: Θεοί και Ήρωες, Με τα φτερά του Έρωτα, Καλλωπισμός και Γάμος, Γυναικείες δραστηριότητες, Αθλητισμός, Συμπόσιο, Στην Αθηναϊκή Αγορά, Πόλεμος, Φροντίζοντας τους Νεκρούς.

Η παρουσίαση της έκθεσης «Σκηνές από την Καθημερινή Ζωή στην Αρχαιότητα» θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο αφίξεων του αεροδρομίου (είσοδος 1). Ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου και παραμένει ανοικτός καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την έκθεση σύγχρονης τέχνης «The Last Grand Tour» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ενώ ο κύκλος κλείνει με σκηνές από την αρχαιολογική έκθεση «Άγονη Γραμμή», που διοργανώνει το Μουσείο σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory