Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Υψηλής τάσης εργασία .

High Voltage Job
High Voltage Job
High Voltage Job
High Voltage Job

Τένις : ένα ξεχωριστό άθλημα .

Tennis Butts
Tennis Butts
Tennis Butts
Tennis Butts
Tennis Butts
Tennis Butts
Tennis Butts

Εσείς τι.. βλέπετε?

[sheep.jpg]

Αν εσείς βλέπετε πρόβατα...τότε, χρειάζεστε γυαλιά!

Αστεία καπέλα .

Funny Hats
Funny Hats
Funny Hats
Funny Hats
Funny Hats
Funny Hats
Funny Hats

Ο πιο γλυκός Παρθενώνας,


Σε ρόλο νέου... Ικτίνου, ο διάσημος ιταλός «σοκολατιέ» Μίρκο ντέλα Βέκια τελειοποιεί το σοκολατένιο αντίγραφο του Παρθενώνα για τις ανάγκες της έκθεσης «Chocolate World Ηeritage», στο Χονγκ Κονγκ. Στην έκθεση παρουσιάζονται ακόμη γλυκές μινιατούρες του Στόουνχετζ, του Πύργου της Πίζας, του ναού του Αμπού Σιμπέλ και της παρισινής Αψίδας του Θριάμβου.

Google Αναλαμβάνει νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο συνιδρυτής της εταιρείας ,

Ο συνιδρυτής του Google, Λάρι Πέιτζ (αριστερά) δίπλα στον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο, Έρικ Σμίντ

Ο συνιδρυτής του Google, Λάρι Πέιτζ, αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης από τις 4 Απριλίου, ως Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ στον τωρινό διευθύνοντα σύμβουλο, Έρικ Σμίντ, θα ανατεθεί ο ρόλος του Εκτελεστικού Προέδρου.

Η εταιρία επίσης, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των εσόδων της που ανήλθαν σε 8,44 δισεκατομμύρια δολάρια το τέταρτο 3μηνο, την ώρα που πέρυσι την ίδια περίοδο η κερδοφορία ήταν στα 6,67 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πράσινο τσάι, το φάρμακο κατά της ανδρικής υπογονιμότητας,


Τα αντιοξειδωτικά, σαν αυτά που περιλαμβάνονται στο πράσινο τσάι, καταπολεμούν την ανδρική υπογονιμότητα: οι άνδρες που παίρνουν συγκεκριμένες βιταμίνες ή άλλα αντιοξειδωτικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά.

Ερευνητές από τη Βιβλιοθήκη Κοχρέιν, μια τεράστια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, εξέτασαν 2.876 ζευγάρια που απευθύνθηκαν σε κλινικές γονιμότητας, όπου στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνδρας είχε μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων.

Η έρευνα, η οποία είχε ως αφορμή την τάση πολλών κλινικών να υπερασπίζονται τη χρήση των αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, επικεντρώθηκε σε 34 ελεγχόμενες μελέτες με ζευγάρια που έκαναν θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, όπως εξωσωματική γονιμοποίηση και σπερματεγχύσεις. Εκ των 214 ζευγαριών, 20 απέκτησαν απόγονο όταν οι άνδρες πήραν αντιοξειδωτικά. Οι άνδρες που είχαν πάρει αντιοξειδωτικά σε μορφή δισκίου είχαν στατιστικά σημαντική αύξηση του ποσοστού ζώντων γεννήσεων, όταν συγκρίθηκαν με άνδρες που ανήκαν στην ομάδα ελέγχου. Οι γεννήσεις είχαν αναφερθεί σε τρεις ξεχωριστές μελέτες.

Εκ των 964 ζευγαριών, καταγράφηκαν κυήσεις σε 96 περιπτώσεις. Η χρήση αντιοξειδωτικών σχετίστηκε με στατιστικά σημαντική αύξηση του ποσοστού κύησης, συγκριτικά με την ομάδα ελέγχου. Οι κυήσεις αφορούσαν 15 ξεχωριστές μελέτες. Οι έρευνες διερευνούσαν επίσης τη χρήση πολλών διαφορετικών τύπων αντιοξειδωτικών δισκίων, περιλαμβανομένης της βιταμίνης Ε, της L-καρνιτίνης, του ψευδαργύρου και του μαγνησίου.

Ενα κορίτσι γράφει μουσική με δύο κεραίες ,

Επάνω, η Νalyssa Green (δεύτερη από δεξιά) στη σκηνή, μαζί με το συγκρότημά της. Η κατά κόσμον Βιολέτα «δαμάζει» το θέρεμίν της δημιουργώντας μπαλάντες με «μπαρόκ» ατμόσφαιρα. Δεξιά, το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ της, «Βarock»

«Oχι, δεν με ενοχλείς, στην Πλάκα είμαι και λιάζομαι. Αλλωστε δεν δουλεύω (σ.σ.: εργάζεται ως d.j.), καλή μέρα είναι και μαζεύω ήλιο». Η Νalyssa Green γελάει αβίαστα, στον λόγο της χρησιμοποιεί πολλές αγγλικές λέξειςόπως πολλοί συνομήλικοί τηςκαι της αρέσει να γράφει και να παίζει μουσική. Γέννημα θρέμμα και αυτή των υπολογιστών και του myspace, εκεί πρωτοανέβασε τη μουσική της. Τώρα το πρώτο της άλμπουμ διατίθεται δωρεάν για download από το Ιnternet. «ΟΚ, έχει βγει και σε CD. Τα πουλάω εγώ η ίδια στις συναυλίες. Μόνη μου τις κλείνω, μόνη μου γενικώς τα κάνω όλα». Οne woman show, λοιπόν, η κατά κόσμον Βιολέτα. Αλλά τα καταφέρνει καλά. Ειρήσθω εν παρόδω, αυτή την Παρασκευή ανοίγει τη συναυλία των Film στο Gagarin.

Το όνομά της προέρχεται από κάποιο ηλεκτρονικό διαδικτυακό παιχνίδι που έπαιζε. «Μου άρεσε και το κράτησα... Τι, εσύ δεν παίζεις; Δεν χάνεις και πολλά, χάσιμο χρόνου είναι τελικά» λέει. Μέσα όμως σε αυτό το... χάσιμο χρόνου ανακάλυψε όχι μόνο τη μουσική και το τραγούδι αλλά και το θέρεμιν. Προτού συμπληρώσει τα 25 της χρόνια «ερωτεύτηκε» αυτό το παράξενο (και παμπάλαιο) ηλεκτρονικό όργανο, «το πλέον άταστο όργανο, το μόνο που παίζεται χωρίς να το ακουμπάς. Εχει δύο κεραίες που δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω τους. Ο θερεμινίστας παρεμβάλλει τα χέρια του σε αυτά τα πεδία και έτσι παράγεται ήχος».

Με το θέρεμιν ήρθε σε επαφή μέσω ΥouΤube πριν από τρία χρόνια και έκτοτε με αυτό πορεύεται. Γράφει μπαλάντες, το ντεμπούτο άλμπουμ της έχει «μπαρόκ» ατμόσφαιρα, εμφανίζεται live όποτε της δίνεται η ευκαιρία και αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη δεύτερη δουλειά της. «Με τη μουσική θα το τραβήξω όσο πάει. Δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Θα κάνω ό,τι είναι να έρθει και θα δούμε τι θα γίνει».

«Μου αρέσει η μπαρόκ ατμόσφαιρα, αυτή η κλασική ομορφιά που έχει, η υπερβολή του, και όλα αυτά με φόντο την παρακμή. Με ιντριγκάρει ως ρεύμα» λέει. Οπως, κατά μια έννοια, της αρέσει και η... οικονομική κρίση. «Μου αρέσει λίγο η κρίση. Θα μας δώσει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας. Να ζήσουμε λιτά και σαν άνθρωποι. Να μην είμαστε μόνο καταναλωτές- τα λεφτά δεν έχουν αξία».

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
η Η Νalyssa Green και το κουαρτέτο της ανοίγουν την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου τη συναυλία των Film.

η Gagarin 205 Live Μusic Space.

η Εναρξη: 21.00. η Εισιτήρια προς 12 ευρώ στο Τicket Ηouse (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608.366) και στο www.ticketpro.gr.

Η θερεμινίστρια της ελληνικής σκηνής
Τα τελευταία δύο χρόνια η Νalyssa Green έχει συμμετάσχει σε διάφορα αθηναϊκά σχήματα (Gloire Carton, Lumiere Βrother, Leon, Film), άλλοτε τραγουδώντας και άλλοτε παίζοντας θέρεμιν και ακορντεόν. Στο προσωπικό της project πλαισιώνεται επί σκηνής από τον Βagg (Lumiere Βrother) στα τύμπανα και τον Stam (Flakes) στην ηλεκτρική κιθάρα και στο μπάσο. Εκτάκτως εμφανίζεται, συμπληρώνοντας το κουαρτέτο, η Danai Εco (πλήκτρα). Τόσο το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο «Βarock» όσο και οι ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Επαφή: www.nalyssagreen.com.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory