Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Το Facebook "ψήνει" πιο εύκολα τις γυναίκες


Σχεδόν τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άνδρες θεωρούν ότι τα sms, το Facebook και άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης κάνουν τα νέα ζευγάρια να επισπεύδουν την ερωτική επαφή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Ωστόσο, μόλις των 38% των γυναικών απάντησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποιον νωρίτερα απ΄ό,τι θα έκαναν λόγω "ψηφιακής οικειότητας", όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των 1.200 γυναικών και ανδρών που συμμετείχαν στην τρίτη ετήσια έρευνα για το σεξ των περιοδικών Shape και Men's Fitness.

Τα smartphones και τα laptop είναι τα νέα "παιχνίδια" που οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα, αναφέρει η έρευνα, με σχεδόν το 80% των γυναικών και το 58% των ανδρών να απαντούν ότι τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν γρηγορότερα στην ερωτική επαφή.

Τα γραπτά μηνύματα είναι ο υπ΄αριθμόν ένα τρόπος με τον οποίο διατηρούν επαφή οι εραστές, διαπίστωσε η έρευνα, και οι άνδρες στέλνουν γραπτά μηνύματα 39% συχνότερα απ΄ό,τι τηλεφωνούν, ενώ οι γυναίκες 150% συχνότερα.

Ακόμη και πριν ξεκινήσει η σχέση, το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών χρησιμοποιούν το Google και άλλους διαδυκτιακούς μηχανισμούς για να μάθουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Το 65% από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι τους ζήτησαν σε ραντεβού μέσω μηνύματος και το 49% μέσω Facebook.

Οταν ξεκινήσει η σχέση, το 72% των γυναικών απάντησαν ότι ψάχνουν τις πρώην αγαπημένες του συντρόφου τους μέσα από το Facebook, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης κάποιοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές.

Οταν, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, χτυπήσει το τηλέφωνο ή έρθει μήνυμα στο κινητό, το 5% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι κοιτάνε να δουν ποιός τους καλεί και το 1% σηκώνουν το τηλέφωνο.

Και όταν η σχέση τελειώνει ο νέος τρόπος χωρισμού θέλει να γίνεται πάλι μέσω της τεχνολογίας: το 43% των γυναικών και το 27% των ανδρών απάντησαν ότι έλαβαν μήνυμα του τύπου "δεν φταις εσύ, εγώ φταίω"..

Μυστήρια ευρήματα στο Καβούρι


Οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα αν τα αρχαία ευρήματα σε οικόπεδο κοντά στη θάλασσα ανήκαν σε οικοδόμημα ή σε ταφικό περίβολο.
Αρχικώς ήταν ένα κτίριο της Κλασικής εποχής. Αιώνες αργότερα, στην Υστερη αρχαιότητα, εγκαταστάθηκαν εκεί κεραμικοί κλίβανοι. Τέλος, και αφού στο μεταξύ είχαν περάσει πολλοί αιώνες ακόμη, μια εκκλησία κτίστηκε στο ίδιο σημείο. Ολα αυτά στο Καβούρι, σε μικρή απόσταση από την ακτή, όπου σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο πέντε στρεμμάτων η ιστορία παρουσιάζεται σε αδιάλειπτη συνέχεια. Οι λεπτομέρειές της όμως είναι άγνωστες. Αυτές ακριβώς πρόκειται να διερευνήσει η ανασκαφή που αρχίζει από την αρχαιολόγο κυρία Εφη Λυγκούρη.

Αγιος Νικόλαος Πάλλων ονομάζεται η περιοχή, προφανώς από τον ναό, του οποίου σώζεται μόνο η θεμελίωση. Αν υπάρχει μία ακόμη ιδιαιτερότητα είναι ότι πρόκειται για μία από τις λιγοστές πλέον εκτάσεις δίπλα στη θάλασσα που παραμένουν αδόμητες και ανεκμετάλλευτες από διάφορες δραστηριότητες. Ο λόγος ότι το οικόπεδο αυτό, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Μάρνη και Κερκύρας, είχε παραχωρηθεί, λόγω ακριβώς της ύπαρξης πολλών αρχαιοτήτων οι οποίες ήταν επιφανειακώς ορατές από τον ΟΔΕΠ στο Ελληνικό Δημόσιο, ήδη από το 1934. Δίπλα του μάλιστα είχαν εντοπισθεί στη δεκαετία του ΄60 αρχαία κατάλοιπα της Υστερης Ρωμαϊκής εποχής και των Παλαιοχριστιανικών χρόνων.

Το πρώτο που είναι ορατό αυτή τη στιγμή στον αρχαιολογικό χώρο είναι τα θεμέλια ενός μικρού σταυροειδούς ναού της Μεταβυζαντινής εποχής ο οποίος είχε κτισθεί επάνω σε κατάλοιπα της Κλασικής εποχής. Η αψίδα του ιερού διακρίνεται στα ανατολικά και η είσοδός του στα δυτικά. Στην είσοδο βρέθηκε εντοιχισμένη στήλη ενώ για το δάπεδό του είχαν χρησιμοποιηθεί πήλινες πλάκες. Οπως λέει η κυρία Λυγκούρη, για την ανέγερση του ναού χρησιμοποιήθηκε ένας ισχυρός τοίχος οικοδομήματος της Κλασικής εποχής ενώ ανάμεσα στον τοίχο αυτόν και την αψίδα έχουν εντοπιστεί τρεις τάφοι- οι δύο από αυτούς «καλυβίτες» και ένας κιβωτιόσχημος. Για τα πλαϊνά τοιχώματα της αψίδας εξάλλου είχαν χρησιμοποιηθεί όρθιες πέτρες ενώ για τον πυθμένα δύο στρωτήρες κεραμίδες. Δίπλα τους βρέθηκε και τμήμα μιας μικρής μαρμάρινης επιτύμβιας στήλης που χρονολογείται από το τέλος του 4ου π.Χ. αιώνα. Στα ανατολικά εντοπίστηκαν άλλοι δύο ορθογωνισμένοι χώροι που κατά πάσα πιθανότατα χρονολογούνται από την Υστερη Αρχαιότητα.

Οικοδόμημα ή ταφικός περίβολος λοιπόν; Στο ερώτημα αυτό επιθυμεί να απαντήσει πρώτα η κυρία Λυγκούρη. Οσο για τη χρονολόγηση, προσδιορίζεται σαφώς στον 5ο- 4ο π.Χ. αιώνα. Στο εσωτερικό αυτού του τετράγωνου χώρου πάντως υπάρχει το εργαστήριο καμίνευσης με δύο κεραμικούς κλιβάνους, ο ένας κυκλικός και πλινθόκτιστος- σώζεται μάλιστα και η εσχάρα του- και ο άλλος σχεδόν τετράγωνος, με εμφανή την αψιδωτή είσοδό του και την εσχάρα του. Και οι δύο κλίβανοι χρονολογούνται από την Υστερη αρχαιότητα..
ΒΗΜΑ

Πρωτότυπα αυτοκίνητα .

Concept-920-15
Concept-920-14
Concept-920-11
Concept-920-9
Concept-920-6
Concept-920-3
Concept-920-1
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Φανατικούς φίλους, αλλά και εχθρούς έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα η βιολογική γεωργία, η οποία αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, έναντι της συμβατικής-παραδοσιακής γεωργίας.
Οι πωλήσεις των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα αυξήθηκαν το 2004 κατά 10%, ενώ την τελευταία 5ετία η αύξηση ήταν 150%.
Pαγδαία αύξηση καταγράφεται στις πωλήσεις βιολογικών προϊόντων, αν και οι ίδιοι οι βιοκαλλιεργητές παραδέχονται ότι οι τιμές είναι υψηλές, λόγω του μεγάλου κόστους παραγωγής.
Η εντατική γεωργία νοσεί στη χώρα μας, όπως και αλλού. Έχει θυσιάσει την ποιότητα στην ποσότητα, βλάπτει τα οικοσυστήματα, ρυπαίνει το περιβάλλον, απειλεί τη δημόσια υγεία. Πολλοί προτείνουν τη βιολογική γεωργία σαν απάντηση στο πρόβλημα
Κοστίζουν κατά 30%-40% ακριβότερα από τα προϊόντα της συμβατικής γεωργίας. Έρευνες, όμως, έχουν δείξει ότι τα προτιμούν καταναλωτές μέσου και ανώτατου μορφωτικού επιπέδου.
Την εφαρμογή ενός αυστηρού μοντέλου ποιότητας καταξιωμένου στους διεθνείς φορείς τροφίμων επιβάλλουν τα αλλεπάλληλα διατροφικά σκάνδαλα που οφείλονται στην έλλειψη μηχανισμών ελέγχου στην πρωτογενή και μεταποιημένη παραγωγή.
Βιολογικές καλλιέργειες και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
Η καθιέρωση μιας ελάχιστης τιμής για όλα τα αγροτικά προϊόντα, η αποσύνδεση των επιδοτήσεων από την καλλιέργεια, καθώς και η σημαντική αύξηση των παραγωγών που μπορούν να διαθέσουν μόνοι τα προϊόντα τους στην αγορά αλλά και των μονάδων βιολογικής καλλιέργειας, αποτελούν τα βασικά ζητούμενα για την ελληνική γεωργία.
Δυστυχώς, μόλις ένα ποσοστό 25%-30% των Ελλήνων αγροτών παρά γουν προϊόντα. Όσο δεν αποσυνδέονται οι επιδοτήσεις με την καλλιέρ γεια, οι εισαγωγές θα συνεχίζονται και οι τιμές θα παραμένουν χαμηλές για τους Έλληνες αγρότες.Σχετικά με τη συμβατική και τη βιολογική γεωργία θα πρέπει να τονιστεί ότι η στροφή στα βιολογικά, πολύ σύντομα αναμένεται να αποτελεί μονόδρομο και για τους Έλληνες παραγωγούς, βάσει και της νέας στρα-τηγικής που χαράσσει η ΕΕ, για την περίοδο 2013-2020, και προβλέπεται να έχει το σλόγκαν:
«ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ»
Θα πρέπει, επίσης να τονίσουμε ότι ο τρόπος άσκησης της συμβατικής γεωργίας στη χώρα μας δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη της βιολογικής και θα πρέπει να αλλάξει ριζικά τόσο η νοοτροπία που διαπνέει το κράτος, όσο και εκείνη των παραγωγών που «αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα».

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Η Βιολογική Καλλιέργεια είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής και διαχείρισης αγροτικών προϊόντων, που προστατεύει το περιβάλλον σε όλα τα στάδια διαχείρισης του οικοσυστήματος, προασπίζοντας ταυτόχρονα την υγεία των καταναλωτών.
Η Βιολογική Καλλιέργεια συχνά συνδέεται με την υποστήριξη αρχών πέρα από την καλλιέργεια, όπως το Δίκαιο Εμπόριο (Fair Trade) και τη διαχείριση του περιβάλλοντος.
Σαν μια μέθοδος
καλλιέργειας ελαχιστοποιεί ή αποφεύγει πλήρως τη χρήση συνθετικών λιπασμάτων και ζιζανιοκτόνων, ρυθμιστών ανάπτυξης των φυτών, ορμονών καθώς και πρόσθετων ουσιών στις ζωοτροφές. Οι βιολογικοί καλλιεργητές βασίζονται σε αμειψισπορά (εναλλαγή φυτών για συγκομιδή), υπολείμματα συγκομιδών, αγρανάπαυση, ζωικά λιπάσματα (κοπριά) και μηχανική καλλιέργεια για τη διατήρηση της παραγωγικότητας του χώματος, τον εμπλουτισμό του με θρεπτικές ουσίες για τα φυτά καθώς και για τον έλεγχο των ζιζανίων, εντόμων και παράσιτων.
Επιπλέον τα παραγόμενα βιολογικά προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα και διάφορες άλλες χημικές ουσίες στη σύνθεσή τους.
Οι πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας είναι τέτοιες που προστα-τεύουν το περιβάλλον, προφυλάσσοντας έτσι τη βιοποικιλότητα του οικοσυστήματος.
Με τις πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας επιτυγχάνεται ένα ισορροπημένο σύστημα, καθώς σε αντίθεση με τη συμβατική γεωργία, η βιολογική γεωργία αντιμετωπίζει με σεβασμό την φύση και προστατεύει άμεσα το έδαφος, την ατμόσφαιρα και τα αποθέματα νερού.
Με σεβασμό στη σοφία της φύσης, οι βιοκαλλιεργητές συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη γνώση, χρησιμοποιούν μόνο φυσικά λιπάσματα, ενισχύουν τη γονιμότητα του εδάφους εναλλάσσοντας τα είδη που καλλιεργούν και επιτρέπουν τη φυσική ωρίμανση των καρπών χωρίς να εντατικοποιούν ή να επιταχύνουν την παραγωγή με τεχνητές μεθόδους.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
Στο πλαίσιο της βιολογικής δραστηριότητας, η εκτροφή των ζώων αποτελεί την ολοκλήρωση ενός φυσικού κύκλου, με αφετηρία τη βιολογική γεωργία και κατάληξη τη χρήση και κατανάλωση βιολογικών προϊόντων, χωρίς στα ενδιάμεσα στάδια να αλλοιώνεται η ισορροπία του περιβάλλοντος.
Η βιολογική κτηνοτροφία σέβεται την φυσική ζωή των ζώων και τις ανάγκες τους. Κάθε ζώο ζει ακολουθώντας τους φυσικούς ρυθμούς του, έχοντας στη διάθεσή του άνετους χώρους, δηλαδή εκτεταμένα βοσκοτόπια και ευρύχωρα, καλά αεριζόμενα στέγαστρα. Έτσι δεν επιβάλλεται καμία τροποποίηση στις ιδιαίτερες συνήθειές τους που να επισπεύδει και να αυξάνει την παραγωγή εις βάρος τους.
Η διατροφή των ζώων είναι ποιοτική, καθώς αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικές φυτικές τροφές, όπως κριθάρι, καλαμπόκι, σόγια και σανό. Η βιολογική εκτροφή στοχεύει στη σωστή ανάπτυξή τους, με φυσικές μεθόδους και σύμφωνα με τους βιορυθμούς των ζώων, προφυλάσσοντάς τα τόσο από την παθολογία, τις ενοχλήσεις και το άγχος, όσο και από την αφύσικη επίσπευση της ανάπτυξης τους. Σε περιπτώσεις ασθενειών, χορηγούνται μόνο ομοιοπαθητικά ή φυτοθεραπευτικά σκευάσματα και πάντοτε έπειτα από συνεννόηση με ειδικευμένους κτηνίατρους.
Αυτή η φροντίδα και ο σεβασμός προς τα ζώα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή κρέατος με μοναδικά χαρακτηριστικά ως προς τη γεύση, την υφή, τη συνοχή και την απουσία περιττού λίπους. Έτσι και τα παράγωγα των ζώων, όπως είναι τα γαλακτοκομικά και τα τυροκομικά προϊόντα, είναι αγνά, φυσικά προϊόντα απαλλαγμένα από χημικά κατάλοιπα.
ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;
Ως προς την παραγωγή και τη διακίνηση των τροφίμων, τα βιολογικά προϊόντα είναι αυτά που τηρούν τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας και ποιότητας.
Η αυθεντικότητα και η ποιότητα των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας και εκτροφής, οι διαδικασίες και οι πρακτικές που εφαρμόζονται διέπονται στο σύνολό τους από την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ισχύει και στη χώρα μας.
Με βάση τους σχετικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2092/91 και 1804/99), η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας και κτηνοτροφίας ελέγχεται σε όλα τα στάδιά της με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτουν εγκεκριμένοι αρμόδιοι εγχώριοι και ξένοι οργανισμοί πιστοποίησης. Οι εν λόγω οργανισμοί τελούν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Γεωργίας της χώρας στην οποία ανήκουν.
Στη βιολογική γεωργία ελέγχεται το ακριβές κτήμα στο οποίο καλλιεργήθηκε το προϊόν, ο τρόπος παραγωγής του, ο τρόπος μεταφοράς του και γενικά η κάθε δραστηριότητα που αφορά το προϊόν, από την σπορά ως την συγκομιδή, την ενδεχόμενη μεταποίησή του και την συσκευασία του.
Το ίδιο συμβαίνει και στη βιολογική κτηνοτροφία, όπου ελέγχονται οι τροφές τις οποίες καταναλώνουν τα ζώα και οι φάρμες όπου αυτά εκτρέφονται. Επίσης υπάρχουν περιορισμοί σε ό,τι αφορά την κατανάλωση φαρμάκων από τα ζώα, καθώς βάσει της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας απαγορεύεται η χρήση φαρμάκων για προληπτικούς λόγους ή για να ωθήσουν το ζώο στην πάχυνση.
Οργανισμοί ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας
- ΔΗΩ Αριστοτέλους 38 Αθήνα Τ.Κ. 104 33
Τηλ.: 210-8224384 , Fax: 210- 8218117
-ΒΙΟΕΛΛΑΣ Α.Ε. Κοδριγκτώνος 11Β, Αθήνα
Τηλ.: 210-8211940, 210-8211707, Fax: 210-8211015
-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ε.Π.Ε Ν.Πλαστήρα 24, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλ./Fax: 2333-24440
Αρμόδιες Υπηρεσίες για τον τομέα της βιολογικής γεωργίας – κτηνοτροφίας
-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤ/ΣΗΣ, ΤΥΠ/ΣΗΣ & Π.Ε.
Γραφείο Βιολογικών Προϊόντων
Αχαρνών 2, 10176, Αθήνα
Τηλ.: 210-2124285-6, 210-5236091, Fax: 210-5238337
-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Τμήμα Αιγοπροβατοτροφίας
Καπνοκοπτηρίου 6, 10176, Αθήνα
Τηλ.: 210-2125691, Fax: 210-2125693
-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ
Τμήμα Β΄Πατησίων 207 & Σκαλιστήρη 19, 11253, Αθήνα
Τηλ.: 210-2128173, 210-2128174, Fax: 210-8663925
- Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π (Οργανισμός Πιστοποίησης & Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων)
Ιθάκης 45-47, 11251,Αθήνα
Τηλ.: 210-8231277, Fax: 210-8231438

Το γυναικείο ένστικτο της «ερωτικής κυριαρχίας»


Πανούργες γυναίκες... που είναι ικανές για όλα. Για παράδειγμα, ακούγοντας απλώς τον ήχο της φωνής άλλων γυναικών, μπορούν να ξεχωρίσουν πότε το φλερτ γίνεται επικίνδυνο και ποιες από αυτές μπορεί να αποτελέσουν πραγματική απειλή για τη σχέση με τον σύντροφό τους. Σ' αυτό το συμπέρασμα καταλήγει νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη, από ερευνητές του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, υπό τον ανθρωπολόγο Ντέιβιντ Πουτς, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Personality and Individual Differences», σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph» έδειξε ότι οι γυναίκες μπορούν να προβλέψουν ποιες φωνές είναι πιο γοητευτικές στα αυτιά των ανδρών, άρα εν δυνάμει πιο «απειλητικές» για τις ίδιες.
Οι ερευνητές έβαλαν άνδρες και γυναίκες να ακούσουν ηχογραφήσεις διαφόρων γυναικείων φωνών και να τις αξιολογήσουν ανάλογα με το πόσο γοητευτικές τις έβρισκαν. Αφού πρώτα οι άνδρες διάλεξαν τις γυναικείες φωνές που προτιμούσαν, επιλέγοντας έτσι μια γυναίκα από τη φωνή της για ένα νυχτερινό ραντεβού, στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες που άκουσαν τις ίδιες φωνές δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να προβλέψουν ποιες φωνές είχαν προτιμήσει οι άνδρες!
Σύμφωνα με την έρευνα, ηθοποιοί, όπως η Ρενέ Ζελβέγκερ και η Τζένιφερ Τίλι, έχουν εκείνη τη χροιά φωνής που οι άνδρες βρίσκουν κατεξοχήν ελκυστική, ενώ αντίθετα οι γυναίκες κατεξοχήν απειλητική. Από εξελικτική άποψη, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μια ψιλή γυναικεία φωνή που υποδηλώνει νεανικότητα και γονιμότητα έλκει ιδιαίτερα τους άνδρες, ενώ αντίθετα μια βαθιά ανδρική φωνή που εκπέμπει κυριαρχία αρέσει στις γυναίκες.

Ανατολίτικη ομορφιά .

sexy asians 19 These Japanese girls are naturals (19 photos)
sexy asians 18 These Japanese girls are naturals (19 photos)
sexy asians 17 These Japanese girls are naturals (19 photos)
sexy asians 15 These Japanese girls are naturals (19 photos)
sexy asians 10 These Japanese girls are naturals (19 photos)
sexy asians 7 These Japanese girls are naturals (19 photos)

Τα σημάδια της απιστίας
Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια.

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα:

1. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά αν ο σύντροφός σας εμφανίσει ΞΑΦΝΙΚΑ μια ασυνήθιστη, υπερβολική τρυφερότητα και γλυκήτητα απέναντί σας, αυτό μπορεί να είναι κακό σημάδι. Πρόκειται συχνά για κίνηση αντιπερισπασμού, προκειμένου να απασχολήσει το “βλέμμα” σας αλλού και ίσως για να διασκεδάσει τις ενοχές του. Τα λουλούδια που ξαφνικά σας στέλνει μπορεί και να έχουν ...αγκάθια!

2. Ανάλογα με το πρόσωπο με το οποίο έχει στενή επαφή, ο άνθρωπός σας μπορεί να εμφανίσει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που ντύνεται, στη μουσική που ακούει, στη φροντίδα του σώματός του (π.χ. ξεκινάει να γυμνάζεται).... Με λίγα λόγια βλέπετε μια διαφορετική προσωπικότητα από αυτήν που γνωρίζατε.

3. Είναι πιθανό ο σύντροφός σας να έχει την τάση να προκαλέσει καυγά ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σας, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Η τεχνητή ένταση που δημιουργεί προκύπτει από την προσπάθειά του να δώσει μια δικαιολογία στον εαυτό του για αυτό που κάνει και να απενοχοποιηθεί. Έτσι, θα μπορεί να λέει στον εαυτό του ότι αφού δεν είμαι ευτυχισμένος εδώ είναι φυσιολογικό να στραφώ κάπου αλλού.

4. Ομοίως, για να γλιτώσει από τις ενοχές του θα λειτουργεί προβολικά. Θα προβάλει δηλαδή όλα του τα συναισθήματα σε σας. Μην απορήσετε αν σας κατηγορήσει ότι εσείς τον απατάτε!!! Είναι ένα από τα πλέον κλασικά σημάδια απιστίας. Σκεφτείτε! Αν εσείς δεν έχετε δώσει τέτοιο δικαίωμα πως το μυαλό του πηγαίνει σε κάτι τέτοιο, από που πονηρεύεται; Μήπως από τον εαυτό του;

5. Κλείνει συνέχεια το κινητό του, δεν έχει σήμα συχνά ή το έχει συνεχώς δίπλα του και είναι πολύ νευρικός όταν το ακούει να χτυπάει. Το κινητό αλλά και ο υπολογιστής του είναι για σας terra incognita.

6. Θυμάστε τον “φίλο μου τον Λευτεράκη”; Όταν ο σύντροφός σου δημιουργεί νέες παρέες στις οποίες δεν επιθυμεί να σας γνωρίσει, αν ξαφνικά αρχίσει να μιλάει συνέχεια για κάποιον “φίλο” που γνώρισε στο γυμναστήριο, στη δουλειά κτλ., το πόσο καλό παιδί είναι κλπ τότε έχετε το νου σας.

7. Αποκρύπτει πληροφορίες που αφορούν στην οικονομική του κατάσταση. Αποκτά κρυφούς λογαριασμούς κι έχει πιστωτικές κάρτες για να κρύψει έξοδα που έχουν να κάνουν με την άλλη γυναίκα.

8
. Έχει γίνει αναξιόπιστος και ασυνεπής, αργεί από τη δουλειά του, και το Σαββατοκύριακο που είναι μαζί σας είναι κατηφής, δύσθυμος και απόμακρος.

9. Αν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που κάνατε σεξ τότε δεν είναι παράλογο να σκεφτείτε ότι κάπου αλλού πηγαίνει και περνάει καλά.

Προσοχή!
Τα παραπάνω είναι σημάδια που πρέπει να σας κινητοποιήσουν. Δεν είναι σημάδια που αποδεικνύουν. Το να συμβαίνει ένα από αυτά δεν σημαίνει ότι η απιστία είναι δεδομένη. Αν έχετε αντιληφθεί κάτι από τα παραπάνω, απλά έχετε το νου σας.

Ωραία! Και τώρα τι κάνουμε;

-Μην βιαστείτε να τον διώξετε γιατί έτσι τον στέλνετε κατευθείαν στην ερωμένη του. Ούτε κι εσείς να φύγετε αφού δεν είστε αυτή που αμάρτησε.

-Παρακολουθήστε στενά τις κινήσεις του και βεβαιωθείτε ότι όντως σας απατά. Εκτιμήστε το μέγεθος και τη σοβαρότητα της απιστίας.

-αξιολογείστε με ψυχραιμία την κατάσταση και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ. Το αν θα τον διώξετε, θα φύγετε ή θα τον συγχωρήσετε, θα το αποφασίσετε όταν θα είστε σίγουρες ότι δεν θα το ανακαλέσετε το επόμενο λεπτό (για να μην εξευτιλιζόμαστε και στον εαυτό μας).

-Σε καμία περίπτωση μην ασχοληθείτε με την “άλλη”. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί της, πολύ δε περισσότερο μην δημιουργήσετε σκηνή. Αυτό θα μειώσει και θα εξευτελίσει εσάς και θα δώσει σε εκείνη πόντους. Εξάλλου για την κατάσταση που βιώνετε υπεύθυνη δεν είναι εκείνη αλλά ο σύντροφός σας, εσείς και η κακή σας επικοινωνία που άφησαν χώρο σε ένα τρίτο άτομο να μπει ανάμεσά σας.

-Μιλήστε σε ένα άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης. Αποφύγετε να μοιραστείτε τις υποψίες ή ό, τι ανακαλύψατε με το ευρύτερο φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Το πιθανότερο είναι να τους κάνετε να ψυχρανθούν απέναντι στον άντρα σας ή να σας εξαναγκάσουν να πάρετε μια απόφαση για την οποία δεν είστε έτοιμες, απλά και μόνο γιατί έχετε εκτεθεί σε αυτούς. Εξάλλου για σκεφτείτε κι αυτό: είστε σίγουρες ότι δεν το γνώριζαν;

 http://ektiesthisi.blogspot.com/ 

Η λίμνη Huron .

Η λίμνη Huron είναι μία από τις 5 μεγάλες λίμνης της Βόρειας Αμερικής .
Beautiful Turnip Rock
Beautiful Turnip Rock
Beautiful Turnip Rock
Beautiful Turnip Rock
Beautiful Turnip Rock

Μοντέλα του Armani Ραφαέλ Ναδάλ και Μέγκαν Φοξ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει, ο Ραφαέλ Ναδάλ έρχεται. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια του 2011 ο «βασιλιάς» της ιταλικής μόδας Giorgio Armani επέλεξε τη σέξι Μέγκαν Φοξ και τον άσο του τένις Ραφαέλ Ναδάλ για τις κολεξιόν εσωρούχων και τζιν παντελονιών του. Ο Giorgio Armani, ακολουθώντας και πάλι τη δοκιμασμένη συνταγή, επέλεξε μια σταρ του θεάματος και έναν σταρ του αθλητισμού για τη διαφημιστική του καμπάνια..

Στις φωτογραφίες (που τράβηξαν οι μετρ του είδους Mert Alas και Marcus Piggot), φορώντας είτε δαντελένια εσώρουχα είτε τζιν, η Αμερικανίδα sex symbol καταφέρνει να σαγηνεύσει τον φακό. Στην ίδια ακριβώς πόζα, γυμνός από τη μέση και πάνω και κοιτάζοντας με «αυθάδεια» τον φακό φωτογραφήθηκε και ο Ναδάλ. Ο άσος του τένις στην καμπάνια έχει μία εξίσου εντυπωσιακή φωτογραφία όπου επιδεικνύει το υπέροχο σώμα του φορώντας μόνο ένα σλιπ Armani.

Μιλώντας για την επιλογή του Ναδάλ ως το νέο πρόσωπο του Armani Emporio (η Φοξ έχει πάρει μέρος και άλλη φορά σε καμπάνια του ιταλικού οίκου), η Ρομπέρτα Αρμάνι δήλωσε: «Ο Ραφαέλ δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά και ένας καλλιτέχνης. Είμαι πολύ περήφανη που έγινε μέλος της “οικογένειας”».

Το συμβόλαιο αυτό είναι το τελευταίο από μια σειρά ακριβοπληρωμένων συμβολαίων που έχει υπογράψει ο Ναδάλ, ο οποίος από το 2001 που έγινε επαγγελματίας τενίστας υπολογίζεται ότι έχει κερδίσει 37 εκατομμύρια δολάρια.

Οι γιγαντοαφίσες με τους δύο σταρ θα βρίσκονται στις μεγαλουπόλεις όλου του κόσμου από τον επόμενο μήνα..
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Σοκ από τον θάνατο της πορνοστάρ

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Γερμανίας από τον θάνατο της 23χρονης πορνοστάρ «Σέξι Κόρα». Η κατά κόσμον Κάρολιν Μπέργκερ, η οποία την περσινή χρονιά είχε προκαλέσει αίσθηση με τις εξαλλοσύνες της μέσα στο σπίτι του γερμανικού «Big Brother», δεν συνήλθε ποτέ από το κώμα στο οποίο έπεσε αμέσως μετά την επέμβαση προσθετικής στήθους. Αυτή ήταν η έκτη φορά που η 23χρονη έμπαινε στο χειρουργείο για να μεγαλώσει το στήθος της, σε μια προσπάθεια να προκαλεί συνεχώς ντόρο γύρω από την εικόνα της.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» κυκλοφόρησε με πηχυαίο τίτλο «Η σταρ του Big Brother Κόρα είναι νεκρή» και υπότιτλο «Το αδύναμο κορμί της (46 κιλά) πάλεψε με τον θάνατο για 224 ώρες. Ομως έχασε». Η νεαρή πορνοστάρ ξεψύχησε ύστερα από ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία. Βρισκόταν σε κώμα για εννέα ημέρες στην κλινική «Αλστερ» του Αμβούργου, στην οποία είχε εισαχθεί για να μεγαλώσει το στήθος της από μέγεθος 34G σε 34F. Κατά τη διάρκεια της επέμβασής όμως -πιθανολογείται λόγω της αναισθησίας- υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές, οι οποίες άφησαν τον οργανισμό της για δεκαπέντε λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή με τεχνητό κώμα, όμως οι βλάβες ήταν πλέον μη αναστρέψιμες. Για την κρισιμότητα της κατάστασής της ενημερώθηκαν αμέσως οι γονείς της και ο σύζυγός της, ο 25χρονος Τιμ Βόσνιτσα. Εκείνος ήταν που μετέδωσε την τραγική είδηση στα μίντια. «Οι γιατροί μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν τα κατάφερε. Στο τέλος αποκοιμήθηκε γλυκά».

Τώρα οι γερμανικές αρχές έχουν ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τους δύο γιατρούς, τους δύο χειρουργούς και τον αναισθησιολόγο που σχετίζονται με το εν λόγω περιστατικό, αφού υπάρχουν υπόνοιες για ιατρικά λάθη.

Η εφημερίδα του Αμβούργου «Morgenpost», η οποία παρουσίασε εκτενές αφιέρωμα με τίτλο «Κόρα», ανέφερε ότι η νεαρή σταρ είχε γυρίσει προσφάτως από κρουαζιέρα στο Ντουμπάι, όπου είχε ταξιδέψει με τον σύζυγό της. Μία μέρα πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, η 23χρονη είχε δημοσιεύσει στο Twitter της μια φωτογραφία του σκύλου της, ενώ κοιμόταν γλυκά στο καλάθι του… όπως γλυκά αποκοιμήθηκε και εκείνη λίγες μέρες αργότερα..
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Περιοδεία στην Ελλάδα για Deep Purple-Παπακωνσταντίνου,


Μια νέα μεγάλη συνάντηση θα γίνει τον Μάιο σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης δυνατής ροκ συναυλίας του 2011.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου από την Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συνεχίσει στις 21 Μαΐου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου ενώ στις 25 Μαΐου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis and the Troublemakers.


Από τη μία οι Deep Purple έγραψαν ιστορία στην hard rock σκηνή, με τραγούδια όπως το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune κ.α. Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της Ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσματα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «’Ασε με να κάνω λάθος» και τόσα άλλα.

Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.

Το αγγλικό ροκ συγκρότημα Deep Purple δημιουργήθηκε στο Χέρτφορντσαϊρ (Hertfordshire) το 1968. Μαζί με τους Λεντ Ζέπελιν και τους Μπλακ Σάμπαθ είναι ένα απ' τα πιο δημοφιλή Χέβι Μέταλ συγκροτήματα. Οι Deep Purple έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σαν το πιο θορυβώδες συγκρότημα και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα. Ο Ian Gillan με την παρέα του, επιστρέφουν ξανά και υπόσχονται ένα δυνατό line up, κάτι που το έχουν αποδείξει σε όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα από το 1991 μέχρι σήμερα!


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι αναμφίβολα η κορυφαία φωνή της Ελληνικής ροκ μουσικής. Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους. Ανάμεσα στα τραγούδια που αγαπάμε και περιμένουμε να ακούσουμε και πάλι από τον Βασίλη, θα ακούσουμε και τα καινούργια του κομμάτια από τον δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Η δυνατή ροκ συνάντηση του 2011 είναι γεγονός. Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής των συναυλιών και για τις τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 26 Ιανουαρίου.

Οι χώροι των συναυλιών στις υπόλοιπες πόλεις θα ανακοινωθούν σύντομα!!!

Διαµερίσµατα µόνο για κροίσους ,

Φωτογραφία των τεσσάρων κτιρίων του συγκροτήµατος στη διεύθυνση One Hyde Park, τα οποία διαθέτουν τα ακριβότερα διαµερίσµατα στον κόσµο

Στη διεύθυνση One Hyde Park του Λονδίνου εγκαινιάσθηκε την περασµένη εβδοµάδα µ’ ένα πολυτελές πάρτι το ακριβότερο συγκρότηµα διαµερισµάτων στον κόσµο. Η µέση τιµή πώλησης είναι 7.000 ευρώ για… 0,1 τετραγωνικό µέτρο!

Το επιβλητικό κτίριο από γυαλί και τσιµέντοσχεδίασεο λόρδος Ρίτσαρντ Ρότζερς και επέβλεψαν οι εργολάβοι ακινήτων Νίκολας και Κρίστιαν Κάντι. Ενα από τα ρετιρέ του πουλήθηκε για 160 εκατ. ευρώ σ’ έναν αγοραστή πουενδιαφέρθηκε µέσω Ιντερνετ. Στο πάρτ των εγκαινίων, που οργανώθηκε στο γειτονικό Mandarin Oriental Hotel, η σαµπάνια έρρευσε άφθονη και για το φαγητό φρόντισαν οι κορυφαίοι σεφ Ιστον Μπλούµενταλ και Ντάνιελ Μπουλί. Οι προσκεκληµένοι ήταν οιπάµπλουτοι του Λονδίνου. Αν αγοράσουν κάποιο διαµέρισµα, την ασφάλειά τους θα εγγυώνται συστήµατα αναγνώρισης της ίριδας του µατιού στους ανελκυστήρες, δωµάτια πανικού και αλεξίσφαιροι υαλοπίνακες.

∆εκαπέντε διαφορετικοί τύποι πολύτιµου µάρµαρου χρησιµοποιήθηκαν στην κατασκευή του κτιρίου, για το οποίο θυσιάστηκαν ολόκληρα δάση ευρωπαϊκής βελανιδιάς. Οι υπεύθυνοι λένε πως το 60% των 86 διαµερισµάτων έχει πωληθεί και τα υπόλοιπα φεύγουν γρήγορα. Το συγκρότηµα διαθέτει ιδιωτικό κινηµατογράφο, πισίνα 21 µέτρων, σάουνες, γυµναστήριο, εξοµοιωτή γκολφ, κάβα για κρασιά και ρουµ-σέρβις 24 ώρες το 24ωρο από το διπλανό Mandarin Oriental Hotel.

Το φθηνότερο διαµέρισµα που προσφέρεται στο συγκρότηµα είναι µια ταπεινή γκαρσονιέρα που πωλείται για 7,96 εκατ. ευρώ! Οιυπεύθυνοι λένε πως τα περισσότερα από τα διαµερίσµατα κοστίζουν από 32 έως 39 εκατ. ευρώ. Ακόµη και η τιµή των κοινοχρήστων σπάει ρεκόρ. Με πάγια έξοδα 180 ευρώανά τετραγωνικό µέτρο κατ’ έτος, οι ιδιοκτήτες των µεγαλύτερων διαµερισµάτων θα κληθούν να πληρώνουνπερισσότερα από 120.000 ευρώ ετησίως.

Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας Λίγο πριν οι εννιά γίνουν πέντε ,

Το αλγερινό «Hors la loi» του Ρασίντ Μπουσαρέμπ αναφέρεται στην δημιουργία του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου της Αλγερίας

Οπως είναι ήδη γνωστό, την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Οσκαρ οπότε θα ξέρουμε αν ο «Κυνόδοντας», η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά την «Κινέττα» θα βρίσκεται στην πεντάδα των εφετινών υποψηφίων. Ούτως ή άλλως βέβαια, ήδη θεωρείται μεγάλο βήμα για τον εγχώριο κινηματογράφο μας που ο «Κυνόδοντας» κατάφερε να ξεχωρίσει στις εννιά ταινίες μέσα από τις 66 της πρώτης φάσης εξέτασης των ξενόγλωσσων ταινιών από την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η καλη μέρα για τον «Κυνόδοντα» είχε φανεί από το πρωί αφού όταν πριν από δυο χρόνια το φιλμ έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ των Κανών, όπου κέρδισε το σημαντικό βραβείο «Ένα Κάποιο Βλέμμα» («Un certain regard»). Από τότε όλα πηγαίνουν δεξιά στην δημιουργία του Λάνθιμου. Κέρδισε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού κοινού (40.000 περίπου εισιτήρια), εξαιρετικές κριτικές από το εξωτερικό και περιοδικά όπως το «Sight and Sound» και τώρα, ένα μέρος από τα μέλη που ορίζουν ποιός αξίζει να διακριθεί στην κατηγορία του ξενόγλωσσου Οσκαρ στην οποία η Ελλάδα έχει να εμφανιστεί από το 1978 όταν η «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη βρέθηκε στην χρυσή πεντάδα.

Οταν η ποτοαπαγόρευση «γεννούσε» τη Μαφία ,

Ο Στιβ Μπουσέμι υποδύεται τον κεντρικό ήρωα της σειράς, αρχιταμία του Ατλάντικ Σίτι, Νούκι Τόμσον 2. Η Κέλι ΜακΝτόναλντ προτάθηκε για χρυσή σφαίρα πρώτου δραματικού ρόλου σε τηλεοπτική σειρά 3. Ηνεοϋορκέζα ηθοποιός Παζ Ντε Λα Ουέρτα υποδύεται τη Λούσι Νταντζίγκερ 4. Από τους «φανταστικούς» χαρακτήρες της σειράς ξεχωρίζει ο Τζίμι Ντάρμοντι (Μάικλ Πιτ, αριστερά), συνδυασμός ρομαντικού ήρωα και ψυχωτικού γκάνκστερ. Ο Στίβεν Γκράχαμ (δεξιά) εμφανίζεται στο ρόλο του νεαρού Αλ Καπόνε 5. ΟΜάρτιν Σκορσέζε, που σκηνοθέτησε τον πανάκριβο πιλότο της σειράς, είναι ένας εκ των τριών παραγωγών

Ηταν η πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή της περσινής χρονιάς, αλλά και μία από τις καλύτερες.
Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Βoardwalk Εmpire» με φόντο το Ατλάντικ Σίτι του 1920 επιβραβεύτηκε με δύο Χρυσές Σφαίρες: καλύτερης δραματικής σειράς και καλύτερης αντρικής ερμηνείας
για τον πρωταγωνιστή της Στιβ Μπουσέμι
«Οταν το αλκοόλ έγινε παράνομο, οι παράνομοι έγιναν βασιλιάδες»...
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory