Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Σε απόγνωση λόγω ερωτικά ακόρεστης συζύγου

Ένας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο... ερωτικό πόθο της συζύγου του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τηλεφώνησε στην άμεση δράση της πόλης Βάιμπλινγκεν προκειμένου τα όργανα της τάξης να τον βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση ενώ ιδιάιτερα εξουθενωμένος τους αποκάλυψε το δράμα που ζει.

Οπως είπε είναι 18 χρόνια παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και μια γυναίκα που τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει. Για το λόγο αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη και κοιμάται στο καθιστικό. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την «καταπιεστική» σύζυγο να απαιτεί από αυτόν να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα.

Βλέποντας το μαρτύριό του να συνεχίζεται πρόσφατα ο άνδρας πήρε τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά, κάτι που δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση κάθώς κάθε ημέρα ξυπνά εξουθενωμένος αφού υποχρεώνεται να εκπληρώνει τις ερωτικές απαιτήσεις της γυναίκας του..

Επικίνδυνα και τα «ηλεκτρονικά» τσιγάρα


Η πολιτεία της Νέας Υόρκης προσανατολίζεται στην απαγόρευση της πώλησης «ηλεκτρονικών» τσιγάρων (e-cigarettes), μιας συσκευής που λειτουργεί ως υποκατάστατο για τους μανιώδεις καπνιστές, βοηθώντας τους να το κόψουν.

Σε εργαστηριακούς ελέγχους που έκανε η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) σε δείγματα από δύο μεγάλες εταιρίες «ηλεκτρονικών» τσιγάρων εντόπισε καρκινογόνες και τοξικές χημικές ουσίες, όπως την τοξική ουσία διαιθυλινική γλυκόλη, που χρησιμοποιείται στα αντιψυκτικά και καρκινογόνες ουσίες, όπως οι νιτροζαμίνες.

Τον προβληματισμό της για την επικινδυνότητα των e-cigarettes εξέφρασε και η Αμερικανική Πνευμονολογική Εταιρία, καθώς, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της, πρόκειται για μη εγκεκριμένα προϊόντα.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι συσκευές, που λειτουργούν με μπαταρία και περιέχουν θαλάμους με νικοτίνη, αρωματικές ουσίες και άλλα χημικά. Πωλούνται σε φαρμακεία, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών αλλά και μέσω του Διαδικτύου κι, αντίθετα με τα κανονικά τσιγάρα και άλλα προϊόντα υποκατάστασης νικοτίνης, δεν αναγράφουν στη συσκευασία τους προειδοποίηση για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην υγεία..

Αστείες γενιάδες

weird-beard-0022
weird-beard-0020
weird-beard-0017
weird-beard-0012
weird-beard-0003
weird-beard-0001

Eνας άντρας εξηγεί γιατί απιστεί....


 
Πολλές φορές είναι κωμικοτραγικός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την απιστία. Συμβαίνει μόνο στο cinema και στην τηλεόραση, πιστεύουμε. Κι όμως όσο κι αν σε τρομάζει, η απιστία είναι στη φύση του ανθρώπου. Όχι δεν θέλω να πω ότι θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις σαν να μην "τρέχει" τίποτα! Απλά, είναι ένα ενδεχόμενο. Συχνό. Πολύ συχνό. Πιο συχνό στους άνδρες θα μου πεις! Δεν θα πω όχι. Παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια δείχνετε να μπαίνετε με αξιώσεις στον πρωταθλητισμό της απιστίας. 
 
Ποιοι όμως είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην απιστία, σε ένα τρίτο πρόσωπο; Γιατί, όσο κι αν πληγωμένη από την προδοσία θεωρείς ό,τι είμαι απλά ένα "γουρούνι", που δεν σκέφτεται τι κάνει, πρέπει να γνωρίζεις πως πάντα υπάρχει λόγος. Μπορεί να μην είναι ένας, μπορεί να μην είναι συγκεκριμένος, αλλά είναι εκεί και επηρεάζει την κρίση μου, τη συμπεριφορά μου και φυσικά τις πράξεις μου. 
 
Η "άπιστη" ανδρική φύση
 
Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες είμαστε πιο επηρεπείς. Κι αυτό γιατί η σκέψη μας λειτουργεί πιο απλοϊκά όταν έχουμε να κάνουμε με το σεξ. Ένα ωραίο σώμα, μια ωραία γυναικεία παρουσία, μια σέξι εμφάνιση θα κάνει όλα τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν. Αρκεί όμως αυτή για να με οδηγήσει στην υπέρβαση; Ίσως σε κάποιους από εμάς, οι οποίοι δεν αισθάνονται και πολλά για την σύντροφό τους. Αν σε έχει βαρεθεί και απλά μένει μαζί σου από συνήθεια, τότε το καινούριο, το φρέσκο... θα τον ζωντανέψει. Σπάνια όμως είναι μόνο αυτό. 
 
Αναζητώντας την επιβεβαίωση
 
Δυστυχώς οι μακροχρόνιες - κι όχι μόνο - σχέσεις σβήνουν αυτή τη... σπιρτάδα, την έξαψη που νιώθεις για τον άλλο. Δεν είναι και το καλύτερό μου να βλέπω στα μάτια σου μια βαρεμάρα, μια "αρρωστημένη" συνήθεια. Ακόμη κι όταν κάνουμε σεξ αισθάνομαι πως το βιώνεις σαν αγγαρεία. Αυτό πληγώνει τον ανδρικό μου εγωισμό και στην πρώτη ευκαιρία θα αναζητήσω την επιβεβαίωση. Όπως καταλαβαίνεις, ο μόνος τρόπος να ανακτήσω την χαμένη μου αυτοπεποίθηση είναι ένα τρίτο πρόσωπο. 
 
Η ρουτίνα με σκοτώνει
 
Είτε έχουμε παντρευτεί, είτε όχι, η μεγαλύτερη παγίδα μιας σχέσης είναι η ρουτίνα. Αναλώνεσαι στο να μου θυμίζεις πως πρέπει να ψωνίσω τα απαραίτητα από το σούπερ μάρκετ. Να πληρώσω τους λογαριασμούς. Να είμαι παρόν σε κοινωνικές εκδηλώσεις...τι μένει όμως στο τέλος; Τι από όσα μας έκαναν να έρθουμε ο ένα κοντά στον άλλο εξακολουθεί να επιβιώνει; Η καθημερινότητα με πνίγει και μια νέα σχέση, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να την ταράξει, ακόμη και να τη διαλύσει. 
 
Λατρεμένο... το απαγορευμένο!
 
Με μεγάλη μου λύπη θα σου πω, πως η ανθρώπινη φύση πάντα γοητεύεται από το παράνομο. Το απαγορευμένο. Εκείνο που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στο κόκκινο. Δεν θα πρέπει άλλωστε να ξεχνάς και την πρώτη διδάξασα σε αυτό. Την Εύα. Έτσι και ένας άνδρας γοητεύεται από το παράνομο. Εκείνο που ξέρει καλά πως δεν πρέπει να αγγίξει. Κι ας το μετανιώσει πικρά στη συνέχεια. Κι ας ξέρει καλά πως οι τύψεις, οι ενοχές και η πίεση που θα αισθανθεί στη συνέχεια θα καταστρέψουν κάθε απόλαυση που του έδωσε η δοκιμή του απαγορευμένου. 
 
Συν Αθηνά και χείρα κίνει...
 
Μήπως έχεις αφεθεί; Μήπως κι εσύ νιώθεις σιγουριά και δεν προσέχεις τον εαυτό σου; Τώρα θα μου πεις φωνάζει ο κλέφτης! Σκέψου το όμως καλύτερα. Μήπως έχεις αφήσει τον εαυτό σου; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ντύθηκες πιο σέξι, ακόμη και για να κάτσουμε στο σπίτι να δούμε DVD; Που μου έκανες έκπληξη με ένα ρομαντικό δείπνο; Που σκέφτηκες να φορέσεις σέξι εσώρουχα για να με ξαφνιάσεις; Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που με πείραξες, που με τσίγκλισες;
 
Με δυο λόγια η απιστία είναι ένδειξη προβλήματος. Δεν σε νιώθω κοντά μου. Δεν επικοινωνούμε, δεν κάνουμε σεξ όσο συχνά θα ήθελα. Δεν, δεν, δεν...όπως κάθε πρόβλημα όμως, έτσι και η απιστία έχει σαφείς οδηγίες πρόληψης. Πως θα την προλάβεις; Μα με το να μην με θεωρείς δεδομένο, με την προσπάθεια. Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός και θέλει συνέχεια να τον ταϊζεις. Αλλιώς θα μαραζώσει και θα καταστραφεί. 
 
Toυ Λευτέρη Σαββίδη

Απίστευτο γραφείο - αυτοκίνητο .

car-office-1
car-office-2
car-office-3
car-office-4

Η φυσική ομορφιά είναι η γοητεία της γυναίκας!

Το ξέρετε πως στη τελική άδικα σπαταλάτε αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, για να φτιαχτείτε και να βγείτε ραντεβού; Άδικα προσέχετε και την τελευταία λεπτομέρεια στο ντύσιμο και το χτένισμά σας. Οι άντρες έλκονται και βρίσκουν σέξι την απλότητα. Αυτό που θέλουν οι άντρες είναι μια γυναίκα απλή, με χαλαρή και φυσική εμφάνιση. Εννοείται πως με αυτό δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας τελείως. Άλλο το απλή και άλλο το ατημέλητη. 
 
1. Φυσική ομορφιά 
Οι άντρες προτιμούν την αληθινή εικόνα μιας γυναίκας. Πιστεύουν ότι η αμακιγιάριστη γυναίκα φαίνεται πιο αληθινή και φανερώνει έτσι την εσωτερική της ομορφιά. Αν δεν σας αρέσει να είστε τελείως αμακιγιάριστες τότε μπορείτε να κάνετε φυσικό μακιγιάζ.
 
2. Ο εσωτερικός σας κόσμος  
Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση σε ορισμένα θέματα να είμαστε υπερβολικές. Όπως το ότι πιστεύουμε πως οι άντρες παρατηρούν και την παραμικρή ατέλεια μας. Δεν είναι έτσι, δεν τους νοιάζει μόνο το σώμα μας και η εμφάνιση μας αλλά και ο εσωτερικός μας κόσμος. 
 
3. Μην ξοδεύετε ατελείωτες ώρες στον καθρέφτη
Μην σπαταλάτε άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη  κάθε φορά που θα βγείτε έξω, προκειμένου να είστε τέλειες. Μην προσπαθείτε να κάνετε ένα μαλλί τέλειο. Η φασαρία από το πιστολάκι, ο χρόνος που περνάτε στο μπάνιο και η περιποίηση με τις ώρες είναι μερικές από τις γυναικείες συνήθειες που κουράζουν τον σύντροφό σας. Γι’ αυτό προτιμήστε τη φυσική μορφή των μαλλιών σας, ο φίλος σας θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το να περιμένει να ετοιμαστείτε.
 
4. Το άρωμά σας
Το άρωμά σας είναι το δυνατό σας όπλο αυτό που σας κάνει σέξι. Συχνά, το άρωμα είναι το σήμα κατατεθέν κάθε γυναίκας. Οι άντρες φαίνεται να κολλάνε με τη μυρωδιά σας και όταν μυρίζουν παρόμοιο άρωμα να τους έρχεται η δική σας εικόνα στο μυαλό. Γι’ αυτό φροντίστε να μην αλλάζετε διαρκώς αρώματα...
 

Οταν η φαντασία των αρχιτεκτόνων ταξιδεύει...

fantasy01 Fantasy architecture and landscaping
fantasy02 Fantasy architecture and landscaping
fantasy03 Fantasy architecture and landscaping
fantasy09 Fantasy architecture and landscaping

Γιατί η αναιμία είναι “γυναικεία” νόσος

Έχετε παρατηρήσει ότι σπάνια ακούτε άνδρες να πάσχουν από αναιμία;
Είναι αλήθεια! Η αναιμία – που κατά κυριολεξία είναι η μείωση του συνήθους αριθμού ερυθρών κυττάρων στον οργανισμό ή και η μείωση της ποσότητας της αιμοσφαιρίνης στα ερυθρά αιμοσφαίρια – πλήττει συνήθως τις γυναίκες και οι λόγοι είναι απλοί.

Οι γυναίκες έχουν περίοδο σε όλη την αναπαραγωγική τους ηλικία (κατά μέσο όρο από τα 11 έως τα 51 τους χρόνια) και η ποσότητα του αίματος που χάνεται κατά την περίοδο αυτή ποικίλλει.

Επίσης, σε σύγκριση με τους άντρες, έχουν μικρότερη μυϊκή μάζα , το οποίο συνεπάγεται και σε μικρότερα οστά. Είναι στα οστά που υπάρχουν τα κύτταρα που παράγουν το αίμα, συνεπώς μικρότερα οστά, μικρότερη δυνατότητα παραγωγής αίματος.

Αν λοιπόν αισθάνεστε αδυναμία συχνότερα απ'ότι ο σύζυγος σας, είναι πιθανό να φταίει το ότι είστε γυναίκα!

Μεταξύ μας, το πιο πιθανό είναι γιατί κάνετε και πολύ περισσότερα πράγματα από αυτόν.
Πηγή: www.queen.gr

Μεσογειακή διατροφή.
Ζούμε σε μία Μεσογειακή χώρα όπου το πρότυπο της λεγόμενης «Μεσογειακής Διατροφής» που προασπίζεται την μακροβιότητα και την καλοζωία, δυστυχώς τείνει να εξαφανιστεί.
 Το 1994 ήταν η πρώτη φορά που ο Οργανισμός Υγείας Oldways, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το HarvardSchool of Bublic Health, μετά από μακροχρόνιες μελέτες σε 7 διαφορετικές χώρες, παρουσίασαν την πυραμίδα της Μεσογειακής Διατροφής, η οποία συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας και σχετίζεται με την ελληνική διατροφή της δεκαετίας του 1960.
Η ελληνική δίαιτα του 1960 χαρακτηριζόταν από:

• Αφθονία φυτικών τροφών (φρούτα, λαχανικά, ψωμί, όσπρια, δημητριακά, πατάτες, φασόλια, καρύδια, αμύγδαλα κ.α.)

• Ελάχιστη επεξεργασία στα φυτικά, αλλά και ζωικά προϊόντα
• Κατανάλωση φρέσκων φρούτων σαν τυπικά επιδόρπια

• Κατανάλωση γλυκών, ξηρών καρπών και μελιού λίγες φορές την εβδομάδα

• Κατανάλωση ελαιόλαδου, ως κύρια πηγή λίπους

• Κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων σε μέτριες ποσότητες.

• Κατανάλωση ψαριού και θαλασσινών αρκετές φορές την εβδομάδα σε μέτριες ποσότητες

• Κατανάλωση αυγών και κόκκινου κρέατος, μερικές φόρες το χρόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις

• Κατανάλωση οίνου σε μικρή ποσότητα σε αρκετά γεύματα της εβδομάδας.
Η διατροφή αυτή αποδείχτηκε ότι συνέβαλλε ουσιαστικά στον περιορισμό ασθενειών όπως διαβήτης, καρδιαγγειακά, δυσλιπιδαιμίες, αθηρογενέσεις, οστεοπόρωση κτλ και αυτό γιατί τα συστατικά της διατροφής αυτής, η χημική τους σύνθεση και η επεξεργασία στην οποία υπόκειντο, ήταν τέτοια που δεν επιβάρυνε καθόλου τον οργανισμό
\
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

• Το ελαιόλαδο είναι η κύρια πηγή του λίπους της μεσογειακής διατροφής και αποτελεί το 15% της συνολικής ενέργειας που λαμβάνουμε. Σε μερικές περιοχές μάλιστα, όπως η Κρήτη, το ποσοστό αυτό φτάνει το 27%.
Το ελαιόλαδο περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαικό, ω-3, ω-6), τα οποία θεωρείται ότι μειώνουν το ποσό της χοληστερόλης στο αίμα και έναντι άλλων λιπών συμβάλλει στην αποφυγή εμφάνισης θρόμβων και αθηρωματικών πλακών. Επιπλέον, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αντιγήρανση, (λόγω των αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχει, βιταμίνες, πολυφαινόλες) και παρέχει προστασία στα κύτταρα.<
• Τα ψάρια είναι τροφή εύπεπτη, πλούσια σε πρωτεΐνες και λίπη απαραίτητα για τους αναπτυσσόμενους οργανισμούς. Είναι καλή πηγή βιταμίνης Β6, Β10, Β12, προβιταμίνης D, ρετινόλης καθώς και ανόργανων στοιχείων, όπως ασβέστιο, φθόριο, ιώδιο, ψευδάργυρο, σίδηρο κ.α. Οι λιπαρές ουσίες των ψαριών και οι βιταμίνες τους μειώνουν την LDL χοληστερόλη και κατ΄ επέκταση τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων.
• Τα άγρια χόρτα, τα λαχανικά και τα όσπρια, παρέχουν φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην αποδέσμευση χοληστερόλης από τον οργανισμό, στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. . Τα χόρτα, τα οποία κατατάσσονται στα λαχανικά και αποτελούν μέρος της παραδοσιακής διατροφής του Έλληνα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών. Τα λαχανικά μπορούν να καταναλώνονται είτε μαγειρευμένα με ελαιόλαδο, είτε ωμά με τη μορφή σαλάτας. Δεν υπάρχει κίνδυνος από την υπερβολική κατανάλωση των λαχανικών, αρκεί η ενεργειακή πρόσληψη να μην υπερβαίνει την κατανάλωση ενέργειας.
• Τα φρούτα παρέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, ίχνη λιπαρών και πληθώρα βιταμινών, απαραίτητων για τον οργανισμό. Συνιστάται λοιπόν η κατανάλωση περίπου τριών μικρομερίδων φρούτων καθημερινά, κατά μέσο όρο. Τα λαχανικά και τα φρούτα παρέχουν σημαντικές ποσότητες διαιτητικών ινών, πολλά μικροδιατροφικά στοιχεία (κάλιο, ασβέστιο, βιταμίνη C, βιταμίνη B6, καρωτινοειδή, βιταμίνη E, φυλλικό όξυ), όπως και άλλα συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
• Το κόκκινο κρασί, λόγω των τανινών που περιέχει, συνδέθηκε ότι σχετίζεται με την μείωση της θνησιμότητας από στεφανιαία νόσο.
 
H σημασία μίας υγιεινής διατροφής, πλήρης σε θρεπτικά συστατικά, βασισμένης στην ποικιλία και στο μέτρο, είναι μέγιστη. Ας επιστέψουμε λοιπόν όλοι στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής, όσο το δυνατόν συντομότερο!  

Ένα Concept Store Στο Λονδίνο Με Διάσημους Πελάτες Κι Έλληνα Ιδιοκτήτη!


Lady Gaga, Ρόιζιν Μέρφι, Άγκνες Ντέιν και Τζέρεμι Σκοτ

Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Σταύρος Καρέλης αφού σπούδασε στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής έφυγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο δημιουργώντας το fashion concept store Machine-A. Στο μαγαζί του φιλοξενούνται συλλογές νέων σχεδιαστών ενώ η επιτυχία του είναι τέτοια που πέρυσι τον κάλεσαν μαζί με άλλες περσόνες της παγκόσμιας μόδας στη Ρωσία για να μιλήσει σε σπουδαστές.

Σεν Μόριτζ Γιατί θεωρείται το κορυφαίο χειμερινό θέρετρο της Ευρώπης,


Η πόλη είναι chic. Το κλίμα χαρακτηρίζεται ως «σαμπανιζέ», γιατί έχει ήλιο περίπου 322 ημέρες στο χρόνο και η αντανάκλασή στο χιόνι κάνει τα πάντα να γυαλίζουν. Σήμερα στο Σεν Μόριτζ κατοικούν 5.400 άνθρωποι και μπορούν να φιλοξενηθούν άλλοι τόσοι στα πολυτελή και τα παραδοσιακά ξενοδοχεία, τα σαλέ και τα διαμερίσματα. Είναι το δεύτερο «σπίτι» των πλουσίων και των διασημοτήτων και προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στον κόσμο (έχει έκταση 350χλμ., διασχίζει 9 βουνά και φιλοξενεί 150 πίστες). Να γιατί.

Μπορεί να φημίζεται ως ένας από τους πιο αριστοκρατικούς χειμερινούς προορισμούς, που φιλοξενεί το διεθνές jet set και τους γόνους των βασιλικών οικογενειών, όμως το Σεν Μόριτζ αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους, καθώς συνδυάζει τα βασικά "απαιτούμενα" ενός χειμερινού ταξιδιού: φύση, αθλητισμό, πολιτισμό, δράση.

Το Σεν Μόριτζ την άνοιξη

Εκτός από το Σεν Μόριτζ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ακόμη 12 μικρά χωριά στη γύρω περιοχή.Μερικά από αυτά είναι:

Η Pontresina, με το υπέροχο τοπίο, www.pontresina.ch ,

«Ζήτω η µουσική δηµοκρατία» ,


Εδώ και είκοσι χρόνια ο Νταβίντ Γκετά δηµιουργεί όνοµα ως ένας πολύ καλός DJ, την τελευταία διετία όµως η φήµη του έχει απογειωθεί και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους βασικούς παίχτες της νέας µουσικής σκηνής

Ο καινούργιος µουσικός κόσµος είναι µια µεγάλη δηµοκρατία. Ολοι έχουν ίσες ευκαιρίες, δεν χρειάζονται χρήµατα και ειδικές γνώσεις για ναπετύχουν, ούτεαπαραίτητα να ανήκουν σε δισκογραφική εταιρεία. Ο Νταβίντ Γκετά – συνθέτης και παραγωγός – στα θρυλικά DJ σετ του, εκτός από τα δικά του κοµµάτια παίζει σχεδόν αποκλειστικά καλλιτέχνες χωρίς συµβόλαιο.

Ο Νταβίντ Γκετάείναι τον τελευταίο καιρό το καυτό όνοµατης ποπ, περιζήτητος, αφού γεννάει επιτυχίες τηµία µετά τηνάλλη καιο χαρακτηριστικός electrohouse-pop ήχος του είναι ο ήχος της στιγµής.Καταϋποχρεωµένοι σεαυτόν σούπερ σταρ όπως οι Black Eyed Peas, η Ριάνα και άλλοι πολλοί, για κοµµάτια πουτους έχει φτιάξει.

"Λεπροι στην Κρητη - Μεσκινηδες" , Παρουσιαση του Βιβλιου 30 Ιανουαριου στο Ωδειο Ρεθυμνου,


Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στο Ωδείο Ρεθύμνης , στις 1130πμ θα παρουσιάσουν το Βιβλίο του Χαριδημου Παπαδάκη,

Ηλίας Κολοβός Τουρκολόγος
Ηλίας Κουρκουτας Ψυχολόγος
Νίκος Σερτεδακης Κοινωνιολόγος

Συντονίζει: Πέτρος Στεφανακης, Δικηγόρος

Φως στην ιστορία των λεπρών, Από Άγονη Γραμμή


Φως στην άγνωστη ιστορία των λεπρών της Κρήτης ρίχνει το νέο βιβλίο του Ρεθυμνιώτη δικηγόρου-ερευνητή Χαρίδημου Ανδ. Παπαδάκη. Για πρώτη φορά παρουσιάζει τεκμηριωμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στη Σπιναλόγκα -έγινε ιδιαίτερα γνωστή από το τηλεοπτικό «Νησί»- ζούσαν όχι μόνο χριστιανοί, αλλά και μουσουλμάνοι λεπροί, που το 1924, κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών, μεταφέρθηκαν ως ανταλλάξιμοι λεπροί στην Κωνσταντινούπολη και μετά στο Ερζερούμ!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory