Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Το ρολόι πού θα αγαπήσουν οι εργαζόμενοι .


ρολόι
Όσοι από εσάς είστε υπάλληλοι γραφείου σίγουρα θα βρείτε το συγκεκριμένο ρολόι πολύ χρήσιμο! Και αυτό γιατί… προσθέτει 12 ολόκληρα λεπτά στο διάλλειμά σας! Ναι, όντως το κάνει και θα σας εξηγήσω πως γίνεται παρακάτω…
Το ρολόι αυτό είναι σαν τα κανονικά ρολόγια. Όταν η ώρα πάει 11:00 το πρωί αυτό επιταχύνει τους δείκτες κατά 20% και έτσι δείχνει ότι η ώρα είναι 12:00 (ώρα για διάλειμμα) ενώ η ώρα είναι ακόμα 11:48. Μετά από αυτό, το ρολόι επιβραδύνει τους δείκτες και κατά τις 13:00 το ρόλοι επανέρχεται στη σωστή ώρα.
Αλλάξτε λοιπόν το ρολόι του γραφείο με αυτό και κερδίστε 12 λεπτά παραπάνω διάλειμμα! Αν το αφεντικό φοράει ρολόι τότε την κάτσατε 

Κάντε τον σύντροφό σας.. να μην σας αποχωρίζετε!


Μήπως μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει κανένας άντρας μαζί σας ; Κάθε φόρα που γνωρίζετε κάποιον έχετε αυτή την κρυφή ελπίδα πού λέμε πως θα κολλήσει αλλά στο τέλος τίποτα. Σας δίνω λοιπόν μερικές συμβουλές που θα βοηθήσουν την κατάσταση. Αν τις τηρήσετε ο επόμενος θα κολλήσει μαζί σας. 
Βήμα 1. 
Καταρχήν πρέπει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Να κάνετε ότι κάνετε κάθε φόρα που ετοιμάζεστε. Τι εννοώ; Αγαπημένες μου φίλες πρέπει να γνωρίζετε πως η κάθε γυναίκα όταν ετοιμάζεται  για μια έξοδο αφοσιώνεται στο πρόσωπο και γενικότερα την εμφάνισή της και ξεχνάει την παρουσία οποιουδήποτε άλλου. Όταν μία γυναίκα ετοιμάζεται είναι πιο αληθινή και χαλαρή η εικόνα της. Αφοσιώνεται στον εαυτό της και έτσι δίνει το χρόνο στον σύντροφό της να την επεξεργαστεί. Επομένως, την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείτε αφήστε την πόρτα του δωματίου ή του μπάνιου ανοιχτή και θα δείτε πως θα τραβήξετε άθελά σας την προσοχή του επάνω σας.
Βήμα 2. 
Κάντε τον να νιώσει όμορφα! Δείξτε του τι αισθάνεστε γι αυτόν δεν είναι δύσκολο με μια ματιά σας ή με  μία κίνησή σας θα καταλάβει τι ακριβώς αισθάνεστε γι αυτόν. Μην διστάσετε να του κάνετε  ένα κομπλιμέντο, κάντε τον να νιώσει ξεχωριστός. Αν αισθάνεται δυνατός και επιθυμητός, θα σας ανταποδώσει το συναίσθημα με το παραπάνω. Παίξτε το ερωτικό παιχνίδι και σαγηνεύστε ο ένας τον άλλο.
Βήμα 3.
Η γνωστή φράση η σιωπή είναι χρυσός δεν είναι τυχαία. Οι άντρες προτιμούν τη σιωπή. Αναλυτικότερα, όταν επιλέγουν να παραμείνουν σιωπηλοί αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακόκεφοι, αλλά ότι απολαμβάνουν τη στιγμή και δεν θέλουν να τη γεμίσουν με άσκοπες συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καβγά. Επομένως, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τον δρόμο της σιωπηλής επαφής με το σύντροφό σας και να είστε σίγουρες πως αυτός θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Εντάξει μην το παρακάνετε όμως. Δεν είπαμε να κοιτάτε συνεχώς ο ένας τον άλλο χωρίς να βγάλετε λέξη.
Βήμα 4. 
Ακούστε τον, δώστε του την απαραίτητη προσοχή όταν βρεθεί σε αδιέξοδο, όσον αφορά την εργασία ή οποιοδήποτε άλλο τομέα καλό θα ήτανε να ασχοληθείτε με το πρόβλημά του. Προσπαθήστε να του βρείτε μια λύση να του δώσετε μερικές συμβουλές. Βασικά συμπαρασταθείτε του. Η κίνησή σας αυτή θα του δείξει ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί και για πιο σοβαρά ζητήματα.

Τό πείραμα των 5 πιθήκων .

Oι άντρες το όνομα αλλά οι γυναίκες τη χάρη....
Νομίζετε ότι οι άντρες αδυνατούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα μάτια και καρφώνονται στο στήθος ή στα οπίσθια της?

Θεωρείτε ότι οι γυναίκες προτιμούν να αντικρύζουν κατάματα τον άντρα που της ενδιαφέρει και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πονηρές ματιές στα ευαίσθητα σημεία του??

Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε την επιστημονική αλήθεια:
η σκληρή πραγματικότητα είναι οτι οι γυναίκες είναι πολύ μεγαλύτεροι "ματάκηδες" από τους άνδρες! Απλώς οι δεύτεροι "καρφώνονται"!!

Αυτό δεν συμβαίνει γιατί οι άνδρες είναι αδιάκριτοι, άξεστοι ή αγενείς!! Ο λόγος που νομίζουμε πως ένας άνδρας δυσκολεύεται να "σηκώσει" τα μάτια του από το γυναικείο μπούστο είναι καθαρά επιστημονικός!! Υπεύθυνη για όλα, η όραση.

Πώς οι γυναίκες καταφέρνουν να ξεχωρίσουν το "εκλεκτό" ζευγάρι γόβες, ανάμεσα σε χιλιάδες παπούτσια!!!
Οι γυναίκες διαθέτουν περιφερειακή όραση που εκτείνεται τουλάχιστον
45 μοίρες προς κάθε πλευρά, αριστερά- δεξιά- πάνω και κάτω. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να "σαρώνουν" οπτικά έναν χώρο χωρίς καν να χρειαστεί να κουνήσουν τα μάτια ή το κεφάλι τους.

Στην ικανότητα αυτή των γυναικών οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- το γεγονός ότι μπορούν να μπουν σε ένα μαγαζί, γεμάτο με ρούχα ή παπούτσια και με δυο δήθεν αδιάφορες ματιές, να εντοπίσουν τα 5 συγκεκριμένα κομμάτια που τους αρέσουν.

Αντίθετα η όραση των ανδρών, έχει γραμμική μορφή και βλέπουν ευθεία μπροστά -φανταστείτε μια σύριγγα που τρυπάει κατευθείαν το στόχο! Αυτός είναι και ο λόγος που ένας άνδρας αργεί πάρα πολύ να εντοπίσει μια συγκεκριμένη γραβάτα σε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα ή το βαζάκι της μουστάρδας μέσα στο ψυγείο.

Στο θέμα "κάνω μάτι" οι άντρες έχουν το όνομα και οι γυναίκες την χάρη!!
Έχοντας εξηγήσει τον τρόπο που λειτουργεί η όραση στα δυο φύλα, πάμε να δούμε γιατί στο θέμα "κάνω μάτι", οι άντρες έχουν το όνομα αλλα οι γυναίκες την χάρη.
Κι αυτό γιατί η γυναίκα, εξαιτίας της περιφερειακής της όρασης, μπορεί να ελέγχει το σώμα ενος άνδρα από την κορυφή μεχρι τα νύχια και να εστιάζει στα γεννητικά του όργανα, ενώ την ίδια στιγμή το βλέμα της δείχνει "καρφωμένο" στα μάτια του!!

Αντίθετα ο - αδικημένος σε αυτόν τον τομέα - άντρας, λόγω της γραμμικής του όρασης δεν μπορεί να κοιτάζει σε δυο σημεία ταυτόχρονα. Έτσι είναι αναγκασμένος να ανεβοκατεβάζει το βλέμμα του από τα μάτια στο στήθος και αντίθετα, δίνοντας την εντύπωση οτι δεν μπορεί να ελέγξει τον θαυμασμό του!!
Την επόμενη φορά λοιπόν που ο καλός σας θα καρφωθεί στο στήθος της εντυπωσιακής καλλονής που θα περάσει από δίπλα του, δείξτε κατανόηση: δεν φταίει αυτός- η κακή περιφερειακή του όραση ευθύνεται για όλα!!!!

 ://ektiesthisi.blogspot.com/201  

Ελληνικές πινακίδες .

Αγγελία σε εφημερίδα της Αθήνας:
«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ» (αντι για Java)

Σε κάποια ταμπέλα κάπου στην Αθήνα:
«ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Ταμπέλα δίπλα στο δρόμο προς Χανιά:
«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΑ»

Πινακίδα:
«ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ»

Πινακίδα σε parking:
«ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚ/ΡΙΣΜΑ» (το «Α» φαίνεται πως έπιανε πολύ χώρο)

Πινακίδα σε ταβέρνα:
«ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!»

Αγγελία:
«ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ, ΤΡΙΚΥΚΛΟ»

Πινακίδα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα:
«ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ»

Σε κάποια πινακίδα στην Ασπροβάλτα:
«DOLOMATA ΓΙΑ FISHING»

Ταμπέλα σε κατάστημα στην Αθήνα:
«ΑΝΟΙΚΤΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ»

Κάποια ταμπέλα στην Αθήνα:
«ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»

Σε καρτοτηλέφωνο με ηλιακό συλλέκτη:
«ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ»

Πινακίδα σε φράχτη κτήματος:
"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..." newsbeast.grΜπικίνι δια χειρός Geri Halliwell!

 
Λαμπερή και απαστράπτουσα εμφανίστηκε η Geri Halliwell αυτή τη φορά όχι για να τραγουδήσει αλλά για να παρουσιάσει τα νέα μαγιό που σχεδίασε η ίδια.

Η 38χρονη πρώην Spice Girl φωτογραφήθηκε με τα μοντέλα της τα οποία φορούσαν δύο αποκαλυπτικά μπικίνι. Πάντως η ίδια προτίμησε να αφήσει τα πανύψηλα μοντέλα να παρουσιάσουν τα μαγιό. Η σειρά λέγεται «Geri by Next» και παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.

Το καλό είναι ότι η τραγουδίστρια αν και δεν φωτογραφήθηκε με μια από τις δημιουργίες της ήταν πολύ υγιής και από ότι φάνηκε έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα με την νευρική ανορεξία.

«Αυτή η κολεξιόν σου φτιάχνει τη διάθεση και σε κάνει να δείχνεις πανέμορφη. Φροντίσαμε να βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη και να καλύπτουν όλους τους σωματότυπους γυναικών», δήλωσε η σχεδιάστρια στο τέλος της επίδειξης.

"Θερίζει" ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας


Σοκάρουν και ταυτόχρονα προβληματίζουν τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Κάθε 3 λεπτά μια γυναίκα στον κόσμο χάνει τη ζωή της νικημένη από τη νόσο, ενώ πέντε συμπατριώτισσες μας κάθε χρόνο χάνουν τη μάχη με την ασθένεια.
Ο Υπουργός Υγείας Χρήστος Πατσαλίδης τόνισε πως το πιο σημαντικό όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας είναι το Τεστ Παπανικολάου το οποίο, όπως είπε, πρέπει να μπει στη ρουτίνα κάθε γυναίκας, καθώς ανιχνεύει τον καρκίνο προτού καν εκδηλωθεί ή τον εντοπίζει έγκαιρα, επιτρέποντας τη λήψη της αναγκαίας θεραπευτικής αγωγής.
''Η ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης και της φαρμακολογίας μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς σε περίπτωση της έγκαιρης διάγνωσης, τον εν λόγω καρκίνο'', είπε ο κ. Πατσαλίδης.
Ο Υπουργός αναφέρθηκε στην εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής κατά του καρκίνου και το διορισμό της Εθνικής Επιτροπής, που έχουν καλύψει ένα πολύ σημαντικό κενό στο τομέα της πρόληψης και συνέβαλαν στον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών διαφόρων φορέων. Ο κ. Πατσαλίδης αναφέρθηκε και στη δημιουργία του Αρχείου Καρκίνου, το οποίο χαρακτήρισε ακόμη ένα σημαντικό όπλο στον αγώνα κατά του καρκίνου.
Ο Σύνδεσμος στα πλαίσια της Ευρωπαικής Εβδομάδας πρόληψης καρκίνου του τραχήλου τόνισε ότι έχουν καταγραφεί 34.000 νέα περιστατικά στην Ευρώπη.
Με σύνθημα «Μην αφήσεις να σε διαπεράσει. Ο χρόνος μετρά. Πρόλαβέ τον», ο ΠΑΣΥΚΑΦ έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού καθώς πρόκειται για το μοναδικό είδος καρκίνου το οποίο είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο.   Ο Σύνδεσμος στη διάρκεια της εβδομάδας πρόληψης θα παράσχει δωρεάν το τεστ Παπανικολάου.

Επτά ψέματα για τις δίαιτες ,


Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ξεκινούν μια δίαιτα θεωρούν πως με το να αποφεύγουν γεύματα, λίπη και υδατάνθρακες, θα καταφέρουν να χάσουν γρήγορα τα περιττά κιλά. Επιστήμονες και ερευνητές από τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν πλέον πως ήρθε η ώρα να καταρριφθούν κάποιοι πολύ δημοφιλείς μύθοι σχετικά με τη σωστή δίαιτα.

1. Η παράλειψη ενός γεύματος βοηθά στην απώλεια βάρους.

Ερευνες δείχνουν πως όσοι αποφεύγουν το πρωινό, έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι. «Αν παραλείψουμε ένα γεύμα, αυξάνεται το αίσθημα της πείνας, με αποτέλεσμα να τρώμε λαίμαργα και να παίρνουμε βάρος» τονίζει η διαιτολόγος Αζμίνα Γκοβίντζι.

2. Τα λίπη κάνουν κακό στον οργανισμό. «Η κατανάλωση ακόρεστου λίπους είναι απαραίτητη» σημειώνει η διατροφολόγος Φιόνα Κερκ, επισημαίνοντας πως «τα ακόρεστα λιπαρά βρίσκονται σε αφθονία στο ελαιόλαδο, στο ηλιέλαιο, στους ξηρούς καρπούς, στο αβοκάντο, στον τόνο και στον σολομό».

3. Μπορείς να «κάψεις» ένα χάμπουργκερ κάνοντας γυμναστική.

«Για να κάψεις ένα κιλό σωματικού λίπους, απαιτούνται σχεδόν 25 χλμ. τρεξίματος» λέει ο γυμναστής Ντέιβιντ Φλέτσερ. Οπότε καλύτερα να προσέχεις τι ακριβώς τρως, παρά να ξημεροβραδιάζεσαι κατόπιν στο γυμναστήριο.

4. Τα προϊόντα light ενδείκνυνται στη δίαιτα.

Ερευνα του Πανεπιστημίου του Πέρντιου στην Ιντιάνα των ΗΠΑ θεωρεί πως τα προϊόντα light αντί να κάνουν καλό, μας παχαίνουν επειδή οι τεχνητές γλυκαντικές ύλες στέλνουν εντολή στον εγκέφαλο πως «πρέπει να καταναλώσει κι άλλη ζάχαρη». 

5. Χάνουμε κιλά αν δεν τρώμε υδατάνθρακες.

«Δεν είναι οι υδατάνθρακες που παχαίνουν, αλλά οι θερμίδες που περιέχουν» επισημαίνει η διατροφολόγος Τζέιν Γκρίφιν , προσθέτοντας πως «χρειαζόμαστε υδατάνθρακες, όπως το καστανό αναποφλοίωτο ρύζι».

6. Μόνο οι αυστηρές δίαιτες αδυνατίζουν. Λάθος: η καλύτερη δίαιτα για να χάσετε κιλά μόνιμα και να διατηρηθείτε είναι να... μην κάνετε δίαιτα! Η καλύτερη και αποτελεσματικότερη δίαιτα είναι να αλλάξουμε τον τρόπο διατροφής μας.

7. Οι «γρήγορες» δίαιτες αποτοξίνωσης κάνουν καλό.

Οι δίαιτες αποτοξίνωσης επιβάλλουν την κατανάλωση μιας ομάδας τροφίμων για ένα χρονικό διάστημα και τον αποκλεισμό άλλων τροφίμων. «Αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, αρρυθμίες, ζαλάδες, πονοκεφάλους, ναυτία, υπόταση και έντονη καταβολή» καταλήγει η κυρία Γκρίφιν.

Κόβεται το κάπνισμα; Ναι, αλλά με την... έβδομη ,


Πέντε χρόνια και επτά προσπάθειες χρειάζεται κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος για να σταματήσει τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Από έρευνα που έγινε σε 3.000 καπνιστές στη Βρετανία προκύπτει ότι οι περισσότεροι σταματούν το κάπνισμα κυρίως από φόβο για την υγεία τους. Το σταματούν επίσης επειδή πιστεύουν ότι με το κάπνισμα προκαλούν αποστροφή στον σύντροφό τους, επειδή δυσκολεύονται να αναπνεύσουν και επειδή δεν τους αρέσει να τους κρίνουν οι άλλοι αρνητικά.

Ο καθηγητής Κάρι Κούπερ του Πανεπιστημίου του Λάνκαστερ δήλωσε ότι η διακοπή του καπνίσματος είναι μια πολύ στρεσογόνος διαδικασία- ειδικά κατά την πρώτη εβδομάδα, όταν τα συμπτώματα στέρησης είναι πολύ ισχυρά. Η μελέτη, που έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Νicorette, αποκάλυψε επίσης ότι όσοι αποφάσισαν να σταματήσουν το κάπνισμα την Πρωτοχρονιά το ξανάρχισαν μέσα σε δέκα μέρες. Σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες συμφώνησαν ότι η πρώτη εβδομάδα χωρίς τσιγάρο ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής τους- ακόμη πιο δύσκολη και από μια περίοδο διαζυγίου ή από την προετοιμασία ενός γάμου.

Ο μέσος όρος ηλικίας εκείνων που αποφασίζουν να κόψουν το κάπνισμα είναι τα 27 και η έρευνα βρήκε ότι χρειάζεται να περάσουν σχεδόν τρεις μήνες προτού αισθανθεί κανείς ότι είναι μη καπνιστής. Περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες απάντησαν ότι πήραν βάρος μετά τη διακοπή του καπνίσματος.

Χάστε κιλά κλείνοντας το καλοριφέρ!


Η θερμότητα των κλειστών χώρων δεν μας αφήνει να κάψουμε πολλές θερμίδες

Τα ζεστά σπίτια τον χειμώνα όπου λειτουργεί το καλοριφέρ στο... φουλ συντελούν στην «επιδημία» της παχυσαρκίας! Αυτό υποστηρίζουν ερευνητές του University College στο Λονδίνο, σύμφωνα με τους οποίους η θαλπωρή των κλειστών χώρων μπορεί να μας αρέσει αλλά δεν μας αφήνει να κάψουμε πολλές θερμίδες (κάτι που θα συνέβαινε αν χρειαζόταν να ζεστάνουμε το σώμα μας σε περίπτωση που βρισκόμασταν σε έναν κρύο χώρο).

Οι επιστήμονες από το Λονδίνο αναφέρουν ότι στον ανεπτυγμένο κόσμο η μέση εσωτερική θερμοκρασία των διαφορετικών χώρων συνεχώς ανεβαίνει. Με δεδομένο μάλιστα ότι περνούμε πλέον όλο και περισσότερο χρόνο σε κλειστούς χώρους, είτε εργαζόμενοι σε ένα γραφείο, είτε μπροστά στην τηλεόραση και τον υπολογιστή, ο συνδυασμός ζέστης και ακινησίας μάς κάνει να χάνουμε τη μάχη με τη ζυγαριά.

Οπως σημειώνουν οι ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό «Οbesity Reviews», όταν το σώμα είναι συνεχώς ζεστό δεν μετατρέπει τον «καφέ» λιπώδη ιστό σε ενέργεια. Το αποκαλούμενο «καφέ» λίπος αποτελεί μια μορφή λίπους του οργανισμού που όταν ενεργοποιηθεί εξαιτίας χαμηλής θερμοκρασίας καίει θερμίδες πολύ ταχύτερα από το λίπος του οργανισμού που όλοι γνωρίζουμε και το οποίο έχει λευκο-κίτρινο χρώμα. Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι τη συγκεκριμένη μορφή λίπους διέθεταν μόνο τα βρέφη, ωστόσο πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι υπάρχει και στους ενηλίκους.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory