Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Αστραπές από όλο τον κόσμο .

lightnings24
lightnings22
lightnings18
lightnings16
lightnings13
lightnings08
lightnings05

Οι 7 γέφυρες της Κίνας .

unnamed eseownttoo 7 stunning bridges of China
unnamed n5dltm9bv 7 stunning bridges of China
unnamed bhwz2qffm 7 stunning bridges of China
unnamed oi9yosjjy1 7 stunning bridges of China
unnamed hmhjwlewfd 7 stunning bridges of China
unnamed o16n1pzvnu 7 stunning bridges of China
unnamed psd8kl20i 7 stunning bridges of China

Γιατί μουρμουράνε οι γυναίκες ...


γυναικεία μουρμούρα
Έξι μερόνυχτα, έξι ολόκληρα 24ωρα ετησίως. Τόσο διαρκεί κατά μέσο όρο η μουρμούρα μιας παντρεμένης γυναίκας. Πιο συγκεκριμένα, εάν τα βάλεις κάτω και τα αθροίσεις, οι Βρετανίδες γυναίκες φέρονται να ξοδεύουν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο…
7.920 λεπτά (ποσότητα που αντιστοιχεί σε 2,5 ώρες εβδομαδιαίως ή 11 ώρες μηνιαίως ή σχεδόν έξι ημέρες ετησίως) «παίρνοντας» τα αυτιά των συζύγων τους με ποικίλα παράπονα.
Ο -δύστυχος εν προκειμένω- άνδρας φαίνεται να τα «ακούει» κυρίως για τρεις λόγους: επειδή δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, επειδή πίνει μερικά ποτηράκια παραπάνω (και δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού) και επειδή δεν πηγαίνει να τον εξετάσει κανένας ιατρός (και δεν βοηθάει και στις δουλειές του σπιτιού).
Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν ανδρική προπαγάνδα συκοφάντησης της γυναικείας μουρμούρας αλλά…
πόρισμα έρευνας της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Everyman, πόρισμα το οποίο βασίστηκε στις απαντήσεις 3.000 ερωτηθέντων.
Μάλιστα, σύμφωνα με την παραπάνω μελέτη, η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών (ποσοστό 87%) παραδέχεται πως χρησιμοποιεί την γκρίνια ως μοχλό άσκησης πίεσης προς το έτερο ήμισυ.
Όσο για τους άνδρες (του σπιτιού), αυτοί από τη μεριά τους δεν αντέχουν (πως θα μπορούσαν άλλωστε;) και υποκύπτουν, άλλοι νωρίτερα κι άλλοι αργότερα, στα παράπονα των συζύγων τους. Συγκεκριμένα, το 50% αυτών φέρεται να παραδίδει τα όπλα μετά από μία ώρα μουρμούρας και το 21% μετά από δυο-τρεις ενώ το 83% αναγνωρίζει πως η γυναίκα του μάλλον έχει λόγο που γκρινιάζει.

Rain man .

10 λόγοι πού τσακώνονται τα ζευγάρια .


Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε σε πάνω από 1000 ζευγάρια, ένα μέσο ζευγάρι τσακώνεται περίπου 312 φορές το χρόνο! Εντάξει, δεν εννοούν βέβαια μεγάλους τσακωμούς που μπορούν να αρχίσουν να σπάνε και αντικείμενα, απλώς μερικούς καθημερινούς μικροκαυγάδες.
Μάλιστα οι περισσότεροι καυγάδες έχουν να κάνουν συνήθως με… την καθαριότητα και συνήθως τις ξεκινάνε οι γυναίκες μετά από απροσεξίες των ανδρών.
Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι 10 λόγοι που κάνουν συνήθως τα ζευγάρια να τσακώνονται:
1. Γένια στο νιπτήρα
2. Σημάδια ακαθαρσίας στη τουαλέτα
3. Γρήγορο zapping στη τηλεόραση
4. Μην αντικατάσταση του χαρτιού υγείας
5. Να αφήνουν οι άντρες το καπάκι όρθιο
6. Να αφήνει κάποιος τα φώτα αναμμένα
7. Βρώμικα ποτήρια σε όλο το σπίτι
8. Βρεγμένες πετσέτες στο πάτωμα
9. Πεταμένα πράγματα παντού
10. Να μην τραβάει ο άλλος το καζανάκι

Καθαρός αέρας ....

portaledges hanging tents01 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents02 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents04 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents05 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents07 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents10 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents13 Portaledges   Hanging Tents
portaledges hanging tents18 Portaledges   Hanging Tents

Το έξυπνο όχημα της φορντ .


Προλαμβάνει τα ατυχήματα
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καινοτομία στην ασφάλεια στη διάρκεια της οδήγησης μετά την ανακάλυψη του αερόσακου καθώς νέα επαναστατική τεχνολογία επιτρέπει στα οχήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους και δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να λαμβάνουν προειδοποιητικά σήματα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, τις πινακίδες και τις διασταυρώσεις. 

Ήχοι, φλας ακόμα και ηλεκτρονικές φωνές προειδοποιούν τους οδηγούς ότι το όχημα τους πλησιάζει επικίνδυνα σε κάποιο άλλο. Ενώ όταν κρίνεται αναγκαίο η τεχνολογία αυτή παρέχει επίσης στα αυτοκίνητα τη δυνατότητα στιγμιαία να αποφεύγουν τη σύγκρουση με άλλα. 

Την παρουσίαση του «έξυπνου οχήματος» έκανε η εταιρεία Ford στις Ηνωμένες Πολιτείες.
http://roumel07.blogspot.com/

Aυτό που .....θέλουν οι Γυναίκες

File:Edmund blair leighton accolade.jpg

 Μια φορά κι έναν καιρό.....ύστερα από μια πολύ σκληρή μάχη ο βασιλιάς Αρθούρος πιάστηκε αιχμάλωτος και οδηγήθηκε στον άρχοντα ενός γειτονικού βασιλείου. Ο νικητής βασιλιάς, συγκινήθηκε από τη γενναιότητα και τον ενθουσιασμό του νεαρού Αρθούρου και του υποσχέθηκε να τον αφήσει ελεύθερο αν κατάφερνε να απαντήσει στο παρακάτω πολύ δύσκολο ερώτημα:
"ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?"
Ο Αρθούρος θα είχε στην διάθεσή του ένα χρόνο για να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα κι αν δεν κατάφερνε να βρει ικανοποιητική απάντηση, θα καταδικαζόταν σε θάνατο.
Ένα τέτοιο πρόβλημα που θα έφερνε σε αμηχανία και τον πιο σοφό άνθρωπο, φάνηκε στο νεαρό βασιλιά δυσεπίλυτο, έχοντας όμως ως εναλλακτική λύση μόνο το θάνατο, δέχτηκε την πρόκληση και επέστρεψε στο βασίλειό του.

Από την μέρα εκείνη, άρχισε να ρωτάει τους πάντες. Την πριγκίπισσα, τις πόρνες, τους ιερείς, τις δεσποινίδες της αυλής και δεν συμμαζεύεται, κανείς όμως δεν του έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Αυτό που του συνέστησαν οι περισσότεροι ήταν να απευθυνθεί σε μια γριά μάγισσα που κατοικούσε στην περιοχή, η οποία σίγουρα θα ήξερε τη σωστή απάντηση, αλλά θα την έδινε έναντι πολύ ακριβού ανταλλάγματος καθώς ήταν πασίγνωστη για τις υπέρογκες ανταμοιβές που απαιτούσε, όταν ζητούσαν την γνώμη της.
Ο χρόνος περνούσε μέχρι που έφτασε η τελευταία μέρα κι ο βασιλιάς Αρθούρος δεν είχε άλλη επιλογή από το να επισκεφτεί τη γριά μάγισσα και να συμβουλευθεί την γνώμη της.
Η γριά δέχτηκε να απαντήσει αλλά μόνο με τον όρο να πάρει για άντρα της τον Gawain, τον πιο γενναίο από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και καλύτερο φίλο του βασιλιά Αρθούρου!

Η ιδέα προκάλεσε φρίκη στο βασιλιά. Η γριά είχε μια γαμψή καμπούρα, ήταν απαίσια, είχε μόνο ένα δόντι, βρώμαγε σαν βόθρος, συχνά δε, έκανε κάτι χυδαίους θορύβους. Δεν είχε συναντήσει ποτέ του ένα τόσο απωθητικό ον. Αρνήθηκε να πληρώσει. Δεν μπορούσε να καταδικάσει τον καλύτερό του φίλο να επωμισθεί για λογαριασμό του ένα τόσο δύσβαστακτο φορτίο.

Ο Gawain, πληροφορήθηκε την πρόταση της μάγισσας και ζήτησε ακρόαση από το βασιλιά λέγοντάς του ότι καμιά θυσία δεν ήταν για αυτόν τόσο μεγάλη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του Βασιλιά του και της Στρογγυλής Τραπέζης κι ότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί την γριά για γυναίκα του.
Έτσι ανακοινώθηκε κι ο γάμος τους και η γριά απάντησε επιτέλους στο ερώτημα:
"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ"

Όλοι συμφώνησαν ότι από το στόμα της γριάς μάγισσας βγήκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια κι ότι σίγουρα η ζωή του βασιλιά δεν διέτρεχε πλέον κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Όντως ο γείτονας βασιλιάς χάρισε στον Αρθούρο την ζωή του και του εγγυήθηκε πλήρη ελευθερία.

Τι έγινε όμως με τον Gawain και τη γριά μάγισσα?

Ο Αρθούρος διακατέχετο από ανάμικτα συναισθήματα ανακούφισης και αγωνίας ενώ ο Gawain συμπεριφερόταν όπως πάντα με ευγένεια και γενναιοφροσύνη. Η μάγισσα αντιθέτως επέδειξε την χειρότερη συμπεριφορά. Έτρωγε με τα χέρια, ρευόταν, αεριζόταν κι έφερνε τους πάντες σε αμηχανία με τη συμπεριφορά της.

Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Gawain ετοιμαζόταν να περάσει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του, γενναίος όμως καθώς ήταν το πήρε απόφαση και εισήλθε στο συζυγικό δωμάτιο.

Τότε διαπίστωσε πως τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!!!!!

Μπροστά στα μάτια του, στο συζυγικό κρεβάτι ήταν ξαπλωμένη, ημίγυμνη, η ομορφότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ του.

Ο Gawain έμεινε έκθαμβος. Όταν ξαναβρήκε μετά από λίγα λεπτά τη μιλιά του, ρώτησε την μάγισσα τι ακριβώς της είχε συμβεί.

Η μάγισσα του απάντησε πως ήταν πολύ γλυκός κι ευγενικός μαζί της,, όταν είχε την απωθητική της μορφή και για αυτό θέλησε να του δείξει και την αλλη της μορφή, την όμορφη, κι ότι τη μέρα θα είχε τη μία και τη νύχτα την άλλη.

Τον ρώτησε λοιπόν, ποια από τις δυο μορφές επιθυμούσε να έχει τη μέρα και ποια τη νύχτα.

Τι οδυνηρό δίλλημα!!!!!!!

Ο Gawain μπήκε σε σκέψεις. Τι να ήταν καλύτερο? Να έχεις στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα τη μέρα, τότε που τον βλέπουν οι φίλοι του κι όλος ο κόσμος και μια κακάσχημη και απωθητική μπαμπόγρια τη νύχτα ή να να'χει μια μπαμπόγρια τη μέρα και τη νυχτα να χαίρεται τη συντροφιά μιας τόσο πανέμορφης και γοητευτικής νεανίδος?
Εσείς.......τι θα διαλέγατε??????

Πριν διαβάσετε την απάντηση του Gawain δώστε τη δική σας εσείς τι θα διαλέγατε?

Ο Gawain είπε στην μάγισσα ότι θα την άφηνε, αυτή να επιλέξει για τον εαυτό της.!!!!!!!!!!
Μόλις το άκουσε αυτό η μάγισσα, του χαμογέλασε και του ανακοίνωσε ότι θα ήταν όμορφη όλη τη μέρα κι όλη την νύχτα επειδή τη σεβάστηκε και την άφησε να είναι αφέντης του εαυτού της.

Και ζήσαν αυτοί καλά.....κι εμείς καλυτερότερα!!!!!!!!

http://ektiesthisi.blogspot.com/

Ασπρομαυρες εικόνες του ωκεανού .Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός .

Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός
Η ευτυχία είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή αυτή! Κάποιοι νομίζουμε πως την έχουμε και κάποιοι άλλοι πιστεύουμε πως θα την αποκτήσουμε εύκολα, με ένα δύο ή τρία πράγματα που μας λείπουν!Έλα όμως που όσο πιστεύουμε πως θα μας  κάνουν ευτυχισμένες, δεν έχουν τελικά τέτοια δύναμη! Ιδού οι 5 μεγαλύτερες αυταπάτες ευτυχίας που έχουμε!

Αυταπάτη Νο1: Να γίνεις πλούσια, δημοφιλής και πανίσχυρη


Η δημοφιλής σπανιόλικη σειρά του 1989 το έλεγε σαφώς και από τον τίτλο της: «και οι πλούσιοι κλαίνε»! 
Δεν βλέπεις την Πάρις Χίλτον, που και λεφτά διαθέτει και διάσημη είναι και μια δύναμη την κατέχει, κι όμως κλήσεις τρώει, αγόρι δεν της κάθεται για πολύ καιρό και ευτυχισμένο χαμόγελο από τα χείλη της δεν λέει να σκάσει!

Αυταπάτη Νο2: Να βρεις την ελευθερία σου!

Αρχικά, ζητάμε την ελευθερία μας από το ζυγό των γονιών που μας περιορίζουν, κι όμως όταν φεύγουμε από το πατρικό μας, γρήγορα επιστρέφουμε με δάκρυα στα μάτια. Μετά μπορεί να θέλουμε να απελευθερωθούμε από μια σχέση που δεν μας καλύπτει ή από έναν γάμο που μας περιορίζει. Και πάλι, ελευθερία δεν θα δούμε, αν δεν σταματήσουμε να είμαστε σκλάβες των δικών μας αρνητικών σκέψεων. 

Αυταπάτη Νο3: Περιμένεις όλο κοπλιμέντα και καθόλου κριτική 


Το πολύ το «Κύριε Ελέησον» το βαριέται και ο παπάς. Αν όλος ο κόσμος σου έδινε τα εύσημα για όσα κάνεις, στο τέλος θα έπληττες αφόρητα ή θα θεωρούσες πως, δεν μπορεί, σε κοροϊδεύουν όλοι γύρω σου.

Αυταπάτη Νο4: Να πάρεις γλυκιά εκδίκηση από κάποιον που σε πλήγωσε

Αν δράσεις με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι που σε πλήγωσαν, τελικά θα γίνεις όμοιά του και θα δηλητηριάσεις και το μυαλό σου. Αν πάλι εξοντώσεις όλους τους εχθρούς σου, με ποιόν θα παλέψεις για να γίνεις καλύτερη; Ο ανταγωνισμός είναι υγιής και θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο! 

Αυταπάτη Νο5: Να πιστεύεις πως υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να σε κάνει σούπερ ευτυχισμένη 

Δυστυχώς, ως ανθρώπινα όντα έχουμε την ανάγκη να βελτιωνόμαστε και ποτέ δεν εφησυχάζουμε! Οπότε ακόμα κι αν το ζητούμενό σου είναι να αποκτήσεις για παράδειγμα το καλύτερο σώμα που υπάρχει, ακόμα κι αν γίνει αυτό ξεκινά το ταξίδι του να το διατηρήσεις, να το κάνεις ακόμα καλύτερο! Οπότε ακόμα κι εκεί, η ευτυχία είναι προσωρινή!

Πηγή: womenonly.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory