Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο ορισμός του φιλιού!!Το φιλί είναι η απλούστερη πράξη ρομαντισμού, όμως μπορεί να είναι και η πιο ερωτική, αισθησιακή πράξη. Πολλές φορές, ξεχνάμε πόσο υπέροχο είναι το φιλί. είτε πρόκειται για μία συνηθισμένη διαδικασία είτε πρόκειται για έναν τρόπο για να πεις «σ΄ αγαπώ».

Απλός ορισμός ενός φιλιού:
φιλί: η αφή ή το χάδι με τα χείλια σε περιπτώσεις αγάπης ή χαιρετισμού.

Αλλά ένα φιλί μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ένα φιλί μπορεί να εκφράσει και να ξυπνήσει τόσα πολλές διαφορετικές συγκινήσεις και συναισθήματα.

Ο καλύτερος τύπος φιλιού είναι ένας που χρησιμοποιεί διαφορετικές παραλλαγές...
όπως αρχίζοντας από ένα μικρό φιλί, που καταλήγει σε ένα γαλλικό φιλί, ίσως ρουφώντας το ανώτερο ή χαμηλότερο χείλος του ταιριού σας... Μερικοί κανόνες για να κάνετε το φιλί περισσότερο αισθησιακό και ρομαντικό:Δεν υπάρχουν μόνο τα χείλη! Μη ξεχνάς τα μάγουλα, το πηγούνι, τα αυτιά ή ακόμη και τα ματόκλαδα.
Ένα από τα καλύτερα πράγματα στο φιλί είναι ότι δεν το βαριέσαι ποτέ! Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για δώσεις ένα απλό φιλί που θα αφήσουν με ανοικτό το στόμα! Ανακαλύψτε τους και γίνετε πιο δημιουργικοί.
Τι πρέπει να θυμόμαστε για ένα φιλί:Καθαρή Αναπνοή - Είναι πολύ σημαντικό. Να είσαι σίγουρος ότι έχεις πλύνει τα δόντια σου πριν βγείτε έξω. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία κακή αναπνοή. Αν πρόκειται να βγεις για φαγητό τότε φρόντισε να έχεις μαζί σου μία δροσιστική και αρωματική καραμέλα ή τσίχλα. Μην τη ξεχάσεις στο στόμα σου κατά τη διάρκεια του φιλιού.
 Υγρά χείλη - Τα χείλη σου πρέπει να είναι λίγο υγρά κατά τη διάρκεια του φιλιού. Άγγιξε με τη γλώσσα τα χείλη σου, μία φορά πριν το φιλί. Οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν το lip gloss , γιατί η γεύση γίνεται πικρή μετά από λίγο. Τα λίγο υγρά χείλη κάνουν ευκολότερη τη κίνηση στα χείλη του ταιριού σας και προσφέρει και στους δύο μία ευχάριστη αίσθηση.
Στάση - Να στέκεσαι κοντά στο ταίρι σου. Καθώς πλησιάζετε γείρε ελαφρά το κεφάλι, στην αντίθετη πλευρά από αυτή που γέρνει το ταίρι σου.
Κλείσε τα μάτια σου - Λίγο πριν τα χείλη σας συναντηθούν, κλείσε τα μάτια σου. Κάποιοι βέβαια προτιμούν να κρατούν τα μάτια τους ανοικτά. Μέχρι να το μάθεις είναι καλύτερα να τα έχεις κλειστά. Γλώσσα - Τοποθέτησε την άκρη της γλώσσας σου στην άκρη της γλώσσας του ταιριού σου. Μην βάζεις τη γλώσσα σου σε μεγάλο βάθος. Εάν σου αρέσει μπορείς να περιστρέφεις τη γλώσσα σου. Διασκέδασε το και πειραματίσου!
Χείλη - Μπορείς να ερευνήσεις διαφορετικούς τρόπους χρήσης της γλώσσας σου. Προσπάθησε να αγγίζεις την γλώσσα σου στα χείλη του άλλου, με πολύ αργές και απαλές κινήσεις.
Τεχνικές φιλιού Το φιλί δεν εξαντλείται στις παρακάτω τεχνικές. Αποτελούν όμως μία πολύ καλή εισαγωγή για να εξερευνήσετε την παραδεισένια αυτή έκφραση αγάπης.
Ανοικτά χείλη: Άνοιξε το στόμα σου ελαφρά και τοποθέτησε τα χείλη σου στα χείλη του άλλου. Μην κρατάς την αναπνοή σου! Ανέπνεε από τη μύτη σου. Καθώς τα χείλη συναντιούνται πίεσε ελαφρά στο στόμα του άλλου. Μπορείς να κάνεις μικρές αργές κυκλικές κινήσεις ή να τα αφήσεις ακίνητα. Κλειστά χείλη: Είναι το είδος φιλιού που θα έδινες στη θεία σου. Αντί να ανοίγεις τα χείλη σου όταν φιλάς μπορείς να τα έχεις κλειστά. Είναι μια καλή ιδέα για να δώσεις στον άλλο να καταλάβει ότι δεν θέλεις κάτι περισσότερο. Επίσης, είναι καλός τρόπος χαιρετισμού ή ένδειξη νευρικότητας όταν πρόκειται για το πρώτο φιλί.
Ρουφηχτό φιλί: Μπορεί να είναι ένα πολύ αισθησιακό είδος φιλιού. Αντί για ένα γαλλικό φιλί με το στόμα σου ανοικτό, όταν τα χείλη του άλλου είναι ανοικτά ρούφηξε το πάνω ή το κάτω χείλος σου με τα δικά σου, για ένα ή δύο δευτερόλεπτα και μετά δοκίμασε άλλο τύπο φιλιού.
Δάγκωμα: Αυτό το είδος φιλιού πρέπει να γίνει προσεκτικά ώστε να δημιουργήσει μία ευχάριστη αίσθηση στο ταίρι σου. Καθώς ρουφάς τα χείλη του, δάγκωσε τα απαλά, αλλά με προσοχή για να μη πληγώσεις το ταίρι σου. Αυτό πρέπει να γίνει όταν ξέρεις καλά το ταίρι σου, για να μη ξαφνιαστεί. Φιλί έκπληξη: Ένα παράδειγμα είναι όταν ενώ ο σύντροφος σου νυστάζει ή κοιμάται εσύ το πλησιάζεις αργά αργά και τον φιλάς πολύ απαλά στα χείλη. Κάνε πιο έντονο το φιλί, όταν ανοίξει τα μάτια ή ξυπνήσει.

http://ektiesthisi.blogspot.com/

Γιγάντιο κύμα από γρανίτη .

Wave Rock
Wave Rock
Wave Rock
Wave Rock
Wave Rock

Βραβείο καλύτερης εφαρμογής για το MLS Destinator Talk&Drive


Στο ελληνικό App Store.
Το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στο ελληνικό App Store μεταξύ όλων των εφαρμογών ελληνικών και ξένων κατέκτησε η MLS με το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&DriveΤΜ για iPhone στο 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά "InfoCom Smartphones & Αpps", όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Για τη βράβευση της MLS ψήφισε η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, που αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον κλάδο της τεχνολογίας. Το Συνέδριο, στο οποίο παρουσιάστηκε η μοναδική στον κόσμο εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνή MLS Destinator Talk&DriveTM για iPhone πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών από την εκδοτική επιχείρηση Smart Press και τελούσε υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, των Ψηφιακών Ενισχύσεων και του ΙΑΒ. Σκοπός της διοργάνωσης Smartphones & Apps Awards ήταν να βραβεύσει τις εταιρίες που διακρίνονται για την δημιουργικότητα τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της αγοράς και της τεχνολογίας..

Στο μεταξύ, το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM πωλείται ήδη στο γερμανικό App Store, ενώ η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη της εφαρμογής και σε άλλες χώρες και γλώσσες αξιοποιώντας το δημοφιλέστατο iPhone και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΑppStore.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ομοιότητες ....

Totally Look Alikes.
Totally Look Alikes.
Totally Look Alikes.
Totally Look Alikes.
Totally Look Alikes.
Totally Look Alikes.
Totally Look Alikes.

Χειροπέδες στους διαχειριστές του www.thegreekz.com


Η υπόθεση εξαρθρώθηκε από το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε υπεύθυνοι της ιστοσελίδας www.thegreekz.com.

Οι διαχειριστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας -οι οποίοι οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς- ανέβαζαν και μοίραζαν παράνομα στο διαδίκτυο, ψηφιακό υλικό όπως τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών.

Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών μετά από καταγγελία εκπροσώπου της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.Ε.» ο οποίος υπέβαλε μήνυση, κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας, οι οποίοι από κοινού, εκτός των άλλων ανέβαζαν (upload) και στην συνέχεια διαμοίραζαν, χωρίς προηγούμενη έγκριση των αρμόδιων εταιριών, παράνομο ψηφιακό υλικό (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια αλλά και ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές ανυποψίαστων πολιτών στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com την οποία και είχαν την δυνατότητα να τροποποιούν και να υποστηρίζουν τεχνικά.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από ψηφιακή ανάλυση των καταγγελλομένων, κλιμάκια Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης την 2-2-2011 πραγματοποίησαν ταυτόχρονα με Εισαγγελικούς λειτουργούς, κατ’ οίκον έρευνες όπου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.thegreekz.com ως διαχειριστές ( MODERATOR ) και προέβαιναν στον διαμοιρασμό ψηφιακών αρχείων (τραγούδια, ταινίες, παιχνίδια).

Παράλληλα μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ΙΝΤΕΡΠΟΛ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές Ευρωπαϊκής Χωρών για τις δικές τους ενέργειες, καθόσον δύο εκ των κατηγορουμένων διαμένουν στην αλλοδαπή.

Η ανωτέρω ιστοσελίδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και σύμφωνα με εκτιμήσεις, το σύνολο των ιστοσελίδων οι οποίες συνδιαχειρίζονταν από τους κατηγορουμένους, καθημερινά δεχόταν περίπου 15.000.000 επισκέψεις.

Η ιστοσελίδα ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα Ελληνικά site παράνομου διαμοιρασμού κινηματογραφικών ταινιών, μουσικών κομματιών, λογισμικού, παιχνιδιών κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρίες αυτών, παράλληλα με την φοροδιαφυγή.

Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) σκληροί δίσκοι, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, πλήθος ( cd ) οπτικών ψηφιακών δίσκων και πλήθος έγγραφων αποδείξεων από χρηματικά ποσά που εισέπρατταν, από διαφημίσεις στις ιστοσελίδες και από συνδρομές μελών, συνολικού ύψους 230.000 ευρώ..

Εκπληκτικές φωτογραφίες .

Breathtaking Photos
Breathtaking Photos
Breathtaking Photos
Breathtaking Photos
Breathtaking Photos
Breathtaking Photos

Το Playstation 2 η πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών...


Best seller με 151 εκατομμύρια..
Σχεδόν 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, τον Μάρτιο του 2000 στην ιαπωνική αγορά, το Playstation 2 όχι μόνο αρνείται να παραδώσει τα όπλα, αλλά συνεισφέρει ακόμα πλουσιοπάροχα στα έσοδα του τομέα βιντεοπαιχνιδιών της Sony, απολαμβάνοντας πλέον τον τίτλο της πιο επιτυχημένης εμπορικά κονσόλας στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

Η ανακοίνωση των εσόδων από τα βιντεοπαιχνίδια μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, δηλαδή τα τρία τέταρτα του οικονομικού έτους που κλείνει τον Μάρτιο στην Ιαπωνία, αφορά το ποσό ρεκόρ των 564 εκατομμυρίων δολαρίων και το PS2 να συνεισφέρει με την πώληση έξι εκατομμυρίων τεμαχίων. Ετσι ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων του παγκοσμίως, από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, διαμορφώθηκε στα 151,12 εκατομμύρια κονσόλες, εξασφαλίζοντάς στο PS2 τον τίτλο του best seller.

Παρά το γεγονός ότι ο αντικαταστάτης του, το πανίσχυρο PS3, συμπλήρωσε ήδη τέσσερα χρόνια στην αγορά, είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι το θρυλικό πλέον PS2 εξακολουθεί να έχει το δικό του φανατικό κοινό, με πωλήσεις 14,2 εκατομμυρίων παιχνιδιών στο ίδιο διάστημα. Συγκριτικά, τα έξι εκατομμύρια PS2 τα οποία πουλήθηκαν το εννιάμηνο του 2010 είναι μόλις δυο εκατομμύρια λιγότερα από την αντίστοιχη επίδοση του PSP (της φορητής παιχνιδομηχανής της Sony), ενώ το Playstation 3 πούλησε περισσότερα από 15 εκατομμύρια τεμάχια. Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο «Digital Trends», η χαμηλή τιμή του PS2 συνέδραμε σε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στη διάρκεια του Δεκεμβρίου και των εορταστικών αγορών, με την πώληση 2,1 εκατομμυρίων τεμαχίων μέσα σε μόλις έναν μήνα.

Για την ιστορία, ο πλησιέστερος εμπορικά ανταγωνιστής του PS2 είναι το Nintendo DS, με συνολικές πωλήσεις που αγγίζουν τα 145 εκατομμύρια τεμάχια -αλλά πτωτική τάση ενόψει της κυκλοφορίας του 3DS και ακολουθούν το Game Boy με 119 εκατομμύρια, το PS1 με 102,5 εκατομμύρια και το Wii με 84,64 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι σήμερα.

Ο τομέας των παιχνιδιών αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση χρυσοφόρος για τη Sony, με τις πωλήσεις παιχνιδιών για το PS3 να παρουσιάζουν –σύμφωνα με άλλες πληροφορίες- άνοδο στο εννιάμηνο κατά 10 εκατομμύρια, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Παράλληλα, υπολογίζεται ότι περίπου 15 εκατομμύρια PS3 πουλήθηκαν μέχρι το τέλος του 2010, δυο εκατομμύρια περισσότερα από το σύνολο του αντίστοιχου περσινού οικονομικού έτους. .
ΘΕΜΑ

Τέλος οι πασαρέλες για την Ζιζέλ

Το τελευταίο της πέρασμα από την πασαρέλα -μετά από διάλειμμα 6 μηνών- έκανε η Ζιζέλ, που επέλεξε να αποχωρήσει από τα fashion shows, παίρνοντας μέρος στην εβδομάδα μόδας της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Βραζιλίας!

Το 30χρονο μοντέλο δεν θα σταματήσει τις φωτογραφήσεις, ωστόσο, δεν θα το ξαναδούμε το καλλίγραμμο σώμα της σε κάποια επίδειξη μόδας.

Στην εβδομάδα μόδας στο Σάο Πάολο, η Ζιζέλ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό κοντό πορτοκαλί φόρεμα, ενώ εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Colcci.

Πλέον, η 30χρονη καλλονή θα έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην ανατροφή του γιου της, Μπέντζαμιν, καρπό του έρωτά της με τον 32χρονο Τομ Μπράντι..
ΠΗΓΗ: star.gr

Αρχαιολογικός χώρος κηρύχθηκαν οι Λειψοί ,


Αποψη του λιμανιού στους Λειψούς

Προϊστορικές, κλασικές, ελληνιστικές και βυζαντινές αρχαιότητες όλες μαζί συγκεντρωμένες σε ένα μικρό νησί: Τους Λειψούς. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που το Κεντρικό Αρχαιολογικό
Συμβούλιο του υπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε την εξ ολοκλήρου κήρυξή του ως αρχαιολογικό χώρο, πλην της κορυφής ενός λόφου.

Με έκταση μόλις 16 τ. χλμ και με ονομασία αρχαία _Λεψία το αναφέρουν οι επιγραφές _ το αιγαιοπελαγήτικο νησί κατοικήθηκε από την 4η _ 3η π.Χ. χιλιετία αλλά το σημαντικότερο αρχαίο μνημείο που σώζεται είναι το Κάστρο, το οποίο φαίνεται να είχε ιδιαίτερη σημασία κατά την Ελληνιστική εποχή. Ευρήματα επιφανειακά όμως υπάρχουν από όλες τις ιστορικές περιόδους, όπως στη θέση Κουσέλιο όπου σώζονται λείψανα ενός αρχαίου οικισμού, που είχε διάρκεια ζωής από την Κλασική εποχή ως τη Βυζαντινή.

Φιλμ για Οσκαρ στις αίθουσες ,Ο Τζέιμς Φράνκο αναρριχάται στα βράχια της Γιούτας. Σε λίγο θα «σκαλώσει» και για να γλιτώσει θα αναγκαστεί να κόψει το χέρι του. Ολα αυτά στο «127 ώρες»... και η συνέχεια στα Οσκαρ

Η απίστευτη ιστορία του ορειβάτη Αρον Ράλστον που, παγιδευμένος στα βράχια της Γιούτας,
αναγκάστηκε να ξεπεράσει τα όριά του για να σώσει τη ζωή του, μεταφέρθηκε στις «127 ώρες» («127 hrs», ΗΠΑ, 2010) από τον Ντάνι Μπόιλ των «Τrainspotting» και «Slumdog millionaire», δίνοντας την ευκαιρία στον Τζέιμς Φράνκο να προσθέσει στη φιλμογραφία του έναν ρόλο για τον οποίο θα πρέπει να αισθάνεται πολύ υπερήφανος. Η υποψηφιότητά του για το Οσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου άλλωστε τα λέει όλα. Την περισσότερη ώρα έχεις την εντύπωση ότι ο Φράνκο- ο οποίος ως πριν από μερικά χρόνια δεν έχαιρε εκτίμησης - παίζει σε ένα πολύ δύσκολο μονόπρακτο με μοναδικό συμπρωταγωνιστή το ακίνητο χέρι του.

Οι λύσεις που προσπαθεί να σκαρφιστεί (σουγιάς, φακός κτλ.)

Το περπάτημα βελτιώνει τη μνήμη ,

Δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με σταυρόλεξα και άλλα «τρικ» για να διατηρήσετε την μνήμη σας και να αποφύγετε την άνοια. Ένας χρόνος μέτριας αεροβικής σωματικής άσκησης, όπως το απλό περπάτημα ή το ανεβοκατέβασμα σκαλοπατιών, από ανθρώπους άνω των 55 ετών,
είναι αρκετός για να αυξηθεί το μέγεθος του ιππόκαμπου στον εγκέφαλό τους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της μνήμης τους και γενικότερα του εγκεφάλου τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, που έρχεται να επιβεβαιώσει τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας.

Οι ερευνητές των πανεπιστημίων Πίτσμπουργκ, Ιλινόις, Ράις και Οχάιο, υπό τον καθηγητή ψυχολογίας Κερκ Έρικσον και τον Αρθουρ Κράμερ, διευθυντή του Ινστιτούτου Μπέκμαν, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στα «Πρακτικά» της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, μελέτησαν 120 εθελοντές μεσήλικες, ηλικίας 55 - 80 ετών, που έκαναν καθιστική ζωή και δεν έπασχαν από άνοια.

Οι εθελοντές χωρίστηκαν τυχαία σε δύο ομάδες, μια στην οποία άρχισαν να ασκούνται περπατώντας για 40 λεπτά την μέρα επί τρεις μέρες την εβδομάδα και μια που έκανε άλλες σωματικές ασκήσεις, όπως έκτασης («στρέτσινγκ»). Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, μετά από ένα χρόνο, τα άτομα της πρώτης ομάδας που έκαναν αεροβική άσκηση, εμφάνισαν διόγκωση κατά 2,12% και 1,97% κατά μέσο όρο του αριστερού και δεξιού ιππόκαμπού τους αντίστοιχα, ενώ οι ίδιες περιοχές μειώθηκαν στη δεύτερη ομάδα κατά 1,40% και 1,43% αντίστοιχα.

«Χακτιβιστές» εναντίον βρετανικής κυβέρνησης,

Οι μάσκες είναι σήμα κατατεθέν των χακερς «Anonymous

Οι «χακτιβιστές» (δηλαδή χάκερ-ακτιβιστές που δρουν μέσω διαδικτύου) της ομάδας «Anonymous» κήρυξαν τον «πόλεμο ενάντια στη βρετανική κυβέρνηση», με ανακοίνωση που ανάρτησαν πριν λίγες ώρες στην ιστοσελίδα τους στο ιντερνετ.
Οι χάκερ ενθαρρύνουν τον κόσμο να κάνουν συντονισμένες «επιθέσεις DDoS», δηλαδή πολλοί χρήστες του ιντερνετ να μπουν ταυτόχρονα σε έναν ιστότοπο.

Οι χάκερ θέλουν, με τον τρόπο αυτό, να υπερφορτώσουν τους διακομιστές της ιστοσελίδας με αποτέλεσμα την «κατάρρευση» (crash) του συστήματος και την απενεργοποίησή της ιστοσελίδας. Η κίνησή τους αυτή έρχεται ως απάντηση στην πρωτοβουλία της βρετανικής αστυνομίας να συλλάβει πέντε νεαρά μέλη της οργάνωσης για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον ιστοτόπων εταιρειών εχθρικών προς τον WikiLeaks,
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory