Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Τα «πρέπει» και τα «μη» των ερωτικών σχέσεων


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κανείς σε μια σχέση; Ποιες είναι οι συμπεριφορές που απλούστατα δεν μπορούμε να αντέξουμε;

Η ιστοσελίδα σχέσεων eHarmony θέτει αυτά τα ερωτήματα σε όλα τα μέλη της και οι απαντήσεις τους παρέχουν μια καλή εικόνα για ό,τι έχουν στο μυαλό τους άντρες και γυναίκες καθώς αρχίζουν μια νέα σχέση.

Όταν τα μέλη του eHarmony αρχίζουν να συνομιλούν με έναν δυνητικό σύντροφο, καλούνται να ανταλλάξουν λίστες με «πρέπει» και με «δεν αντέχω». Οι λίστες αυτές αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει το πρόσωπο με το οποίο θα ήθελαν να κάνουν σχέση – και τα οποία κατ’ αυτούς είναι μη διαπραγματεύσιμα. Με βάση αυτές τις λίστες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε γνωριμία ή όχι.

Χιούμορ και επικοινωνία

Το eHarmony ανέλυσε προσφάτως τα «πρέπει» και τα «δεν αντέχω» των σχεδόν 720.000 μελών του, εντοπίζοντας τα προαπαιτούμενα των ερωτικών σχέσεων για άντρες και για γυναίκες.

Τα δύο φύλα έχουν ορισμένα «πρέπει» στα οποία συμφωνούν. Θέλουν ο/η σύντροφός τους να έχει αίσθηση του χιούμορ, να είναι τρυφερός και ευγενικός, να έχουν «χημεία» μαζί του, να επικοινωνούν καλά και να τους είναι πιστός. Θέλουν επίσης κάποιον που συναισθηματικά είναι υγιής, δεν λέει ψέματα και έχει συγκροτημένο χαρακτήρα.

Υπάρχουν όμως και διαφορές μεταξύ τους. Οι άντρες είπαν πως η σύντροφός τους πρέπει να είναι υπομονετική, γεγονός που σημαίνει «ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ή τα απρόοπτα της ζωής με έναν υπομονετικό και σταθερό τρόπο».

Το να είναι η σύντροφός τους «παθιασμένη» ήταν το έβδομο πιο σημαντικό ποιοτικό χαρακτηριστικό που ανέφεραν, αλλά το πάθος δεν υπήρχε καν στο τοπ 10 των γυναικών.

Αντί για πάθος, οι γυναίκες είπαν πως ο σύντροφός τους πρέπει να είναι οικονομικά αξιόπιστος και να είναι αφοσιωμένος στην οικογενειακή ζωή – χαρακτηριστικά τα οποία δεν θεωρούν σημαντικά οι άντρες.

Άντρες και γυναίκες συμφώνησαν εν πολλοίς για όσα δεν αντέχουν σε μια σχέση, αν και υπήρχαν διαφορές στο πώς βαθμολογούσαν τις συμπεριφορές. Και τα δύο φύλα, πάντως, εξέφρασαν έντονη απέχθεια για το ψέμα, την απιστία, την αγένεια και τη χρήση ουσιών.

Ο ρόλος της απιστίας

Η απιστία ήταν το τέταρτο σε συχνότητα χαρακτηριστικό που δεν αντέχουν οι γυναίκες και το έκτο απ’ όσα απεχθάνονται οι άντρες. Η κακή υγιεινή ήταν περισσότερο απεχθής για τους άντρες, που την κατέταξαν ως το τέταρτο χειρότερό τους σε μια γυναίκα – οι γυναίκες την κατέταξαν στην έβδομη θέση.

Η οργισμένη συμπεριφορά ήταν το πέμπτο χαρακτηριστικό που συχνότερα είπαν οι άντρες ότι τους απωθεί, ενώ για τις γυναίκες το ίδιο χαρακτηριστικό ήταν στην όγδοη θέση.

Για τις γυναίκες, η αδυναμία ελέγχου του θυμού είναι το πέμπτο πιο συχνό αρνητικό γνώρισμα ενός άντρα, αλλά για τους άντρες ο έλεγχος του θυμού είναι στην όγδοη θέση. Η τεμπελιά ήταν ένατη για τις γυναίκες και δέκατη για τους άντρες στον κατάλογο με τα ανεπιθύμητα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό που δεν αντέχουν οι γυναίκες είναι ο ρατσισμός. Για τους άντρες όμως είναι το να διαθέτει μια γυναίκα «πολλά περιττά κιλά»..
ΝΕΑ

Ξεγυμνωθείτε!

Η θέα του σώματός μας γυμνού δεν είναι και από τις αγαπημένες μας και ας μην έχουμε ούτε ένα ψεγάδι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όταν βλέπουμε τον εαυτό μας «τσιτσίδι» γρήγορα ρίχνουμε κάτι πάνω μας.

Καιρός να αλλάξουμε και να αγαπήσουμε και το γυμνό μας είδωλο…

1. Αποδέξου το. Επικεντρώσου στις περιοχές για τις οποίες νιώθεις υπερήφανη, όπως, π.χ., το στήθος σου ή οι γάμπες σου, ακόμη κι αν η περιφέρειά σου δεν είναι αυτή που ονειρεύεσαι.

2. Κάνε μασάζ στον εαυτό σου. Αλείψου με κάποιο αρωματικό λάδι και κάνε μασάζ στα μέρη του σώματός σου που σε απογοητεύουν.

3. Σκέψου θετικά. Στάσου γυμνή μπροστά στον καθρέφτη για 15 λεπτά, πάρε βαθιές εισπνοές και εκπνοές και αντί να σκέφτεσαι ότι η κοιλιά σου είναι χαλαρή, σκέψου τα παιδιά που μεγάλωσες μέσα σε αυτήν, αγκάλιασε τον εαυτό σου και χαμογέλα!

4. Πήγαινε για ψώνια και αγόρασε σέξι εσώρουχα.

5. Άλλαξε το δωμάτιό σου. Η διακόσμηση στις αποχρώσεις του ροζ δίνει στην επιδερμίδα σου μια ευχάριστη απόχρωση, που θα κάνει το σύντροφό σου να θέλει να σε φιλάει συνέχεια.

6. Αποτρίχωση τώρα! Όταν πρόκειται να κοιτάξεις εξονυχιστικά το σώμα σου, ποτέ μην το κάνεις χωρίς να έχεις αποτριχώσει τα πόδια σου και το μπικίνι..
Πηγή: Shape.gr

Τυχερά κατοικίδια .Οδηγός για τέλεια σεξουαλική υγεία


Υπάρχουν επτά τρόποι, σύμφωνα με ειδικούς, που θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερη σεξουαλική ζωή.

1. Να φροντίζεις την υγεία σου, δηλαδή να τρώς υγιεινά, να ξεκουράζεσαι και να γυμνάζεσαι τακτικά.
2. Σβήσε την TV και «άναψε» τον σύντροφό σου. Το σεξ με την TV να παίζει είναι απλά διεκπεραιωτικό.
3. Μη βασίζεσαι στα κεριά και τη μουσική. Αν θέλεις πάθος, δες πρώτα μαζί του μια ρομαντική ταινία, γέλα μέχρι δακρύων σε ένα comedy club, χόρεψε σε ξέφρενους ρυθμούς. Ό,τι διεγείρει το νευρικό μας σύστημα τονώνει την ερωτική ανταπόκριση.
4. Βρες τον κατάλληλο χρόνο. Οι επιστήμονες λένε πως το σεξ είναι πιο έντονο μετά την 6η μέρα του κύκλου (η πρώτη μέρα είναι η πρώτη μέρα της περιόδου).
5. Βρες το κατάλληλο άρωμα για να έχεις καλύτερη διέγερση. Υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν πως η λεβάντα προσφέρει συναισθήματα πνευματικής αποφόρτισης.
6. Ανοιχτείτε. Όσο πιο ειλικρινά επικοινωνείτε, τόσο πιο εύκολο γίνεται το σεξ.
7. Μακριά από αλκοόλ. Το ποτό καταπιέζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, εμποδίζει την εναρμόνιση και δημιουργεί πρόβλημα στην διατήρηση της στύσης και της κολπικής λίπανσης..
newsbomb.gr

Ασυνήθιστα αυτοκίνητα .

weird cars46 Unusually Designed Cars from Around the World
weird cars41 Unusually Designed Cars from Around the World
weird cars24 Unusually Designed Cars from Around the World
weird cars23 Unusually Designed Cars from Around the World
weird cars21 Unusually Designed Cars from Around the World
weird cars16 Unusually Designed Cars from Around the World
weird cars13 Unusually Designed Cars from Around the World

Πάρτε τη δουλειά, μιλώντας τη γλώσσα του σώματος
 «Για όποιον δεν αναγνωρίζει τη «γλώσσα του σώματος» στην επικοινωνία είναι σαν να διαβάζει ένα κείμενο που του λείπουν τα σημεία της στίξης», λέει ο Dr Richard Thompson, ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου «Πώς να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος». Που μπορεί μεν να γράφτηκε για τους μάνατζερ, ωστόσο, η αποκωδικοποίηση της αυθόρμητης –και όχι μόνον– αυτής «γλώσσας» είναι χρήσιμη για τον καθένα.Ο συγγραφέας επιμένει ότι ο καθένας θα μπορούσε να γράψει ίσως έναν τόμο για όλα αυτά που φανερώνει με τη γλώσσα του σώματος ο προϊστάμενος είτε ο υφιστάμενος αν, όντως, θέλει να ερμηνεύσει τι έχει στο μυαλό του ενόσω ανταλλάσσεις μαζί του μερικές κουβέντες.Στον χώρο εργασίας, η «γνώση» της γλώσσας του σώματος είναι αυτή που κάνει κάποιον αποτελεσματικό στην επικοινωνία του με τους άλλους. Και επειδή οι συγγραφείς γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τους άλλους ότι τα διευθυντικά στελέχη είναι πολυάσχολα, δίνουν σε «κάψουλες» μερικές ερμηνείες για τις πιο συνηθισμένες σωματικές κινήσεις:Όταν τριβείς το μάτι είτε αγγίζεις τη μύτη φανερώνει ότι λες ψέματα, είσαι κατακριτικός σ’ αυτό που ακούς όταν στηρίζεις το πηγούνι με την παλάμη και ακουμπάς τον δείκτη στο μάγουλο.
Διαφωνείς όταν «μαδάς» το ρούχο σου.
Ανυπομονείς όταν παίζεις «ταμπούρλο» με τα δάχτυλά σου.
Κατανοείς όταν κινείς αργά (πάνω-κάτω) το κεφάλι. Αν η κίνηση αυτή είναι όμως γρήγορη, σημαίνει ότι συμφωνείς.
Ενώνεις πρώτα τις άκρες των δαχτύλων των χεριών σου και μετά και τις δύο παλάμες: είναι φανερό ότι πήρες την απόφασή σου!
Χαμηλώνεις το βλέμμα: νικήθηκες…
Πλέκεις τα δάχτυλα των χεριών πίσω από το κεφάλι και τεντώνεις τους αγκώνες προς τα έξω: διαλαλείς την ανωτερότητά σου…
Σταυρώνεις τους αστραγάλους και τα χέρια: βρίσκεσαι σε άμυνα.
Φανερώνεις ότι αμφιβάλλεις σε αυτά που ακούς όταν στρίψεις τον λαιμό και ξύνεσαι κάτω από το αυτί…
Ανταποκρίνεσαι σ’ αυτό που λέει ο συνομιλητής σου όταν μιμηθείς τη δική του σωματική στάση. Αν ως ομιλητής τεντώσεις τα χέρια προς τα εμπρός με τις παλάμες προς τα κάτω, σημαίνει ότι είσαι βέβαιος για το τι λέει το ακροατήριό σου.
Τέλος, κάτι που ίσως δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη ερμηνεία είναι ότι όταν κινείσαι διαρκώς δείχνεις τη νευρικότητά σου…
Ενώ τις λέξεις που χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε τις μαθαίνουμε, η γλώσσα του σώματος είναι υποσυνείδητη, αυτόματη και ως επί το πλείστον διαπολιτισμική.
Ενώ οι λέξεις πληροφορούν, η γλώσσα του σώματος δίνει νοήματα. ‘Εστω κι αν είναι μια βαθιά ανθρώπινη επικοινωνία, ωστόσο, στον κόσμο των επιχειρήσεων η αποκωδικοποίησή της έχει αξιολογηθεί ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. «Όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί, εις μάτην αγωνίζονται να πείσουν τους άλλους να τύχουν της ανταπόκρισής τους και να κερδίσουν την προσοχή τους, ίσως να μη γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν το 90 τοις εκατό της επικοινωνίας, που δεν είναι λεκτική αλλά ένα αποτελεσματικό «πακέτο» φωνής, σωματικής στάσης και χειρονομιών».Στο βιβλίο επιβεβαιώνεται, επίσης, πόσο ζωτικής σημασίας είναι η προσωπική επαφή σε κάθε σημαντική επιχειρηματική συναλλαγή, στις διαπραγματεύσεις και κατά το κλείσιμο των συμφωνιών. Αποτελεί, άλλωστε, ιδιαίτερο προσόν για το στέλεχος εκείνο που στον επαγγελματικό χώρο του, μέσα από την οπτική επικοινωνία, καταφέρνει «να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές», όπως συνήθως λέμε για έναν έμπειρο και διεισδυτικό αναγνώστη.«Η σημασία της γλώσσας του σώματος στο μάνατζμεντ δεν έχει εκτιμηθεί όπως θα έπρεπε» σημειώνει σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων. Και επισημαίνει ότι τους λόγους τόσο της επιτυχίας όσο και της αποτυχίας των μάνατζερ πολύ συχνά θα πρέπει να τους αναζητούμε στον κρυφό κόσμο της μη λεκτικής επικοινωνίας. Και η πολύτιμη συμβουλή του είναι: Oταν θέλετε να ζητήσετε αύξηση, προαγωγή, να κερδίσετε μιαν υπόθεση είτε να στείλετε σε κάποιον το σωστό μήνυμα, πάντα να θυμόσαστε ότι η δύναμη δεν βρίσκεται στο περιεχόμενο, αλλά στο «πακέτο».

Παράξενα δαχτυλίδια .

fly_rings.jpg
fly_rings1.jpg
fly_rings2.jpg

Πόσο μικρός είναι ο Κόσμος!!


Πόσο μικρός είναι ο κόσμος είναι μια φράση που  την εχω πει αρκετές φορές στη ζωή μου.!!

Η περίπτωση όμως που θα διαβάσετε παρακάτω πόσες πιθανότητες είχε ....να συμβεί?
 Σε δυο περιπτώσεις υπέρβασης ταχύτητας δεν κατάφερε να ξεφύγει απο το "μακρύ χέρι" του νόμου ένας Βρεττανός οδηγός.
Το παράδοξο όμως είναι οτι και τις δυο φορές την κλήση πήρε απο τον αστυφύλακα Κονσταμπλ Αντι Φλίτον,την πρωτη φορά στην Βρεττανία και τη δεύτερη στη...Νέα Ζηλανδία!!
Ο Φλίτον εργαζόταν επι 26 χρόνια στην Μητροπολιτική Αστυνομία ,στη Βρετανια και πριν απο περίπου δυο χρονια μετανάστευσε στην πόλη Ρανγκιορα της Νέας Ζηλανδίας.
Στη νέα πατρίδα αποφάσισε να συνεχίσει την εργασία που είχε μάθει και εντάχθηκε στην αστυνομία της χώρας .Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2010 λοιπόν, εκτελώντας πιστά το καθήκον του ,σταμάτησε εναν οδηγό ,ο οποίος είχε υπερβεί το οριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο που περιπολούσε.
Ο οδηγός σταμάτησε ,έδωσε στον Φλίτον τα χαρτιά του και καθώς εκείνος ετοίμαζε την κλήση ,άρχισε να του λέει οτι ζούσε επι 12 χρονια στην Βρετανία και οτι μόλις πριν δυο εβδομάδες ειχε μεταναστευσει στη Νέα Ζηλανδία αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.
Στη συνέχεια ο οδηγός ρώτησε τον Φλίτον εάν είχε εργαστεί στην Βρετανία ωε αστυφύλακας.
Η απάντηση βεβαια ήταν θετική .
Η επόμενη ερώτηση ήταν εάν πραγματοποιούσε ελέγχους ταχύτητας με ραντάρ στον αυτοκινητόδρομο Α5 βόρεια του Λονδίνου.
Με τη δεύτερη ερώτηση ο Φλίτον αναγνώρισε στο πρόσωπο του οδηγού τον άνθρωπο που του ειχε δώσει κλήση για το ίδιο αδίκημα πριν απο δύο χρόνια .
''Γελάσαμε και οι δύο με αυτήν την σύμπτωση " αναφέρει ο Φλίντον ''παρανόμησε δυο φορές ,και τις δυο φορές ,και τις δυο ημουν εγω αυτός που του εδωσα την κλήση.
Το περιστατικό δείχνει πόσο μικρος είναι πραγματικα ο κόσμος!

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1CBLk52OK

Eurovision Στις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια ,

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας
Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν είναι όλοι συμμετέχοντες σε μουσικά τηλεοπτικά talent shows.


Η εκπομπή με τις υποψηφιότητες θα παρουσιαστεί από τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη στις 20:00 το βράδυ.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Βαλάντω Τρύφωνος, το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά», η Νίκκη Πόντε, ο Λούκας Γιώρκας, και το συγκρότημα Τριημιτόνιο θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη εκείνου του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 56ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2011.

Ο καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, με την ψήφο των δύο να μετρά εξίσου (50-50).

Η ελληνική ποίηση ζει στα Πυρηναία ,


Ο ποιητής Αλεξ Σουζάνα απαγγέλλει το ποίημα που έγραψε ο ίδιος πριν από δέκα χρόνια, την ημέρα της κηδείας του Σολά, στο φιλολογικό μνημόσυνο που έγινε την περασμένη Κυριακή

Oι στίχοι του Καβάφη, του Ρίτσου και του Ελύτη ακούστηκαν την περασμένη Κυριακή

Παγίδα το Αιγαίο για τους θαλάσσιους «γίγαντες» ,


Εννέα από τα σημαντικότερα είδη θαλάσσιων θηλαστικών της Μεσογείου ζουν μόνιμα στις ελληνικές θάλασσες. Η φώκαινα, η φάλαινα Φυσητήρας, η πτεροφάλαινα, ο ζιφιός, η μεσογειακή φώκια ( Μonachus monachus ), το κοινό δελφίνι, το ρινοδέλφινο,
το σταχτοδέλφινο και το ζωνοδέλφινο διαβιούν ολόκληρο τον χρόνο στα πελάγη της χώρας μας. Μάλιστα, οι επιστήμονες έχουν καταγράψει, αν και σπανίως, παρουσία ψευδόρκας, ακόμη και ρυγχοφάλαινας. Ο πλούτος όμως αυτός των ελληνικών θαλασσών κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Οι αιτίες πολλές. Από τις σημαντικότερες η χημική ρύπανση, η κλιματική αλλαγή, η υπεραλίευση, καθώς και η παράκτια οικιστική ανάπτυξη.

Σημαντικές θαλάσσιες περιοχές για τους «γίγαντες» των θαλασσών στην Ελλάδα θεωρούνται ο Αμβρακικός Κόλπος, όπου ζουν περίπου 130 ρινοδέλφινα, ο Κορινθιακός καθώς εκεί επιβιώνουν ακόμη ζωνοδέλφινα και κοινά δελφίνια, η Ελληνική Τάφρος η οποία είναι σημαντική για τους Φυσητήρες και τους ζιφιούς και το εσωτερικό Αρχιπέλαγος του Ιονίου που αποτελεί βιότοπο για δελφίνια και άλλα κητώδη. Ιδιαιτέρως σημαντική περιοχή θεωρείται και το Θρακικό Πέλαγος για τις φώκαινες και τα κοινά δελφίνια, όπως και οι Βόρειες Σποράδες και τα Δωδεκάνησα για τη μεσογειακή φώκια.

Ναύπακτος, Εκεί όπου βουνό και θάλασσα συναντιούνται ,

Γιατί μας αρέσει η Ναύπακτος; Κατ' αρχήν, γιατί είναι μία πόλη με ιστορία-κληρονομιά κι αυτό το στοιχείο από μόνο του την καθιστά ενδιαφέρουσα για τους επισκέπτες. Επιπλέον, γιατί συνδυάζει βουνό και θάλασσα, άρα ικανοποιεί κάθε "ταξιδιωτικό" γούστο.
Για το ενετικό λιμάνι της, το κάστρο της, τα παραδοσιακά σπίτια και τα πλακόστρωτα καλντερίμια που είναι τα βασικότερα (αλλά όχι μοναδικά) αξιοθέατά της. Τέλος, γιατί απέχει από την Αθήνα 220χλμ. και από την Πάτρα μόλις 24χλμ. Τόσο απλά.

Info: Η Ναύπακτος βρίσκεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Λέγεται ότι πήρε το όνομά της από τη λέξη ναυς και πήγνυμι, που σημαίνει κατασκευή πλοίων. Η ιστορία της ξεκινά το 1104 πΧ. όταν οι Δωριείς την χρησιμοποίησαν για να κατασκευάσουν υποτυπώδη πλοιάρια.

Το λιμάνι της Ναυπάκτου αποτελεί την "καρδιά" της πόλης και το σήμα-κατατεθέν της. Εδώ συναντιούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, το πρωί πίνουν καφέ κάτω από τα πλατάνια της πλατείας και ποτό στα μπαράκια τις βραδινές ώρες, με φόντο τις πολύχρωμες βάρκες και τα ιστιοπλοϊκά που μοιάζουν βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής.

Το Κάστρο της Ναυπάκτου.

Από τα πλακόστρωτα δρομάκια ανεβείτε στην παλιά πόλη της Ναυπάκτου και απολαύστε τη θέα από το Κάστρο της, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα δείγματα φρουριακής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Ένα από τα σημεία που αξίζει να επισκεφθείτε είναι το μνημείο του Ανεμογιάννη, του ήρωα που έχασε τη ζωή του το 1821 -βρίσκεται στο δυτικό βραχίονα του λιμανιού.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory