Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Γυμναστήριο ο...πόθος...

Yπάρχουν κινήσεις που αυξάνουν την ευλυγισία, βελτιώνουν την αντοχή σου και σταθεροποιούν τον κορμό σου» λέει ο Ben Jones, που είναι personal trainer στο Lifetime Health and Fitness - ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή στο κρεβάτι σου. Το προπονητικό πρόγραμμα που σχεδίασε ο Jones το χωρίζει σε τέσσερα σετ, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει δύο ασκήσεις. Στόχος σου είναι να φτάσεις σιγά σιγά τις 15-20 επαναλήψεις και να αυξάνεις σταδιακά το χρόνο που θα μένεις στην κάθε άσκηση.
#1 Κορμός
Στόχος είναι να αυξήσεις το χρόνο που συγκρατείς το βάρος σου. Οσο περισσότερο αντέχεις τόσο περισσότερη ώρα θα κάνεις σεξ.
 
Κάμψη με ελβετική μπάλα
Τεχνική:
Ακουμπάς τις κνήμες σου στην μπάλα, έτσι ώστε να βρεθείς σε θέση κάμψης. Αφού χαμηλώσεις το στήθος σου στο πάτωμα, τεντώνεις τα χέρια κι επιστρέφεις στην προηγούμενη θέση.
Δουλεύεις: Ωμους, στήθος, τρικέφαλους. 
Σε βοηθάει: Κάθε φορά που γίνεσαι μέλος ιεραποστολής και προσπαθείς να τη μυήσεις με τον παραδοσιακό τρόπο.
Μισή κυβίστηση
Τεχνική:
Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια στο έδαφος. Επειτα τα φέρνεις στο στήθος σου και τα κρατάς τοποθετώντας τα χέρια σου πίσω από τα γόνατα. Μένεις 30 δεύτερα και κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις.
Δουλεύεις: Μέση και κοιλιακούς.
Σε βοηθάει: Να αντέξει ο κορμός σου το βάρος της ενώ στηρίζει τα πόδια της πάνω στους ώμους σου.
#2 Πόδια
Στόχος σου είναι να αποκτήσεις πιο δυνατά πόδια και μεγαλύτερη ευλυγισία, ώστε να μεγεθύνεις το εύρος των κινήσεών σου.

Ταλάντωση πίσω
Τεχνική:
Γονατίζεις ενώ ο κορμός σου βρίσκεται κάθετα στο πάτωμα. Διατηρώντας το κεφάλι και τη πλάτη σου στην ευθεία των μηρών σου, γείρε το σώμα σου προς τα πίσω και μείνε 2-3 δευτερόλεπτα.
Δουλεύεις: Τετρακέφαλους.
Σε βοηθάει: Φέρ' της το πισώπλατα ενώ κρατάς ίσιο τον κορμό σου και κάνεις τόξο την πλάτη της.
Πρώτη Προβολή
Τεχνική
: Κάνεις ένα βήμα μπροστά, ώστε τα πόδια σου να απέχουν περίπου ένα μέτρο το ένα από το άλλο. Σπρώχνεις μπροστά τη λεκάνη σου μέχρι να νιώσεις ένα μικρό τράβηγμα. Μένεις 30 δευτερόλεπτα και αλλάζεις πόδι.
Δουλεύεις: Γοφούς.
Σε βοηθάει: Οταν την έχεις στα τέσσερα και στέκεσαι όρθιος στην άκρη του κρεβατιού. 
#3 Αντοχή
Στόχος σου είναι να εξασκήσεις τους μυς που σε στηρίζουν στη διάρκεια του σεξ, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν την κρίσιμη στιγμή.

Μισή Γέφυρα
Τεχνική: Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα. Σφίγγοντας τους γλουτούς σου, τους ανασηκώνεις από το πάτωμα ώστε το σώμα σου να σχηματίσει ευθεία γραμμή. Μένεις 3 δευτερόλεπτα.
Δουλεύεις: Γλουτούς και οπίσθιους μηριαίους.
Σε βοηθάει: Οταν εκείνη έχει το πάνω χέρι, αλλά εσύ κάνεις όλη τη δουλειά.
Slalom Baby
Τεχνική:
Βάζεις κάλτσες, πηγαίνεις σε ένα δωμάτιο με γλιστερό πάτωμα και παίρνεις θέση για πουσάπς. Κρατώντας σταθερά τα χέρια σου, μετακινείς το σώμα σου προς τα πίσω κι έπειτα μπροστά, ώστε η κοιλιά σου να φτάνει μπροστά από τα χέρια σου.
Δουλεύεις: Ωμους, στήθος, τρικέφαλους.  
Σε βοηθάει: Οταν εσύ είσαι από πάνω κι εκείνη γίνεται βαρελάκι (κρατά τα γόνατα στο στήθος της).
#4 Ευλυγισία
Στόχος σου είναι να αυξήσεις τη δύναμη και την ευκαμψία, ώστε να φτάνεις τα πράγματα στα άκρα και να κερδίζεις έξτρα ικανοποίηση.

Crossover stretch
Τεχνική:
Ξαπλώνεις ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα. Φέρνεις το δεξί γόνατό σου στο στήθος και αφού το πιάσεις από την εξωτερική πλευρά το τραβάς προς τον αριστερό ώμο σου. Το κρατάς 30 δευτερόλεπτα κι επαναλαμβάνεις με το άλλο πόδι.
Δουλεύεις: Λεκάνη κι εσωτερικούς κοιλιακούς.
Σε βοηθάει: Οταν εκείνη γίνεται ιεραπόστολος πάνω σου.
Crossover σε κάμψη
Τεχνική: Πέφτεις στα τέσσερα και ισιώνεις το δεξί πόδι σου. Το κατευθύνεις προς τα δεξιά, ενώ τα δάχτυλα των ποδιών σου αγγίζουν το πάτωμα. Επειτα, το σηκώνεις και το μετακινείς πάνω από το αριστερό. Κάνεις το ίδιο με το άλλο πόδι.
Δουλεύεις: Μέση και κοιλιακούς.
Σε βοηθάει: Οταν την κάνεις καροτσάκι - μπαίνεις από πίσω κρατώντας τα πόδια της στο ύψος της μέσης σου.

Γυναίκες και αθλητισμός .

Jacked Women  life
Jacked Women  life
Jacked Women  life
Jacked Women  life
Jacked Women  life
Jacked Women  life
Jacked Women  life

Ψαράς σε ρόλο μαιευτήρα με ...θηλυκό καρχαρία


Ενας 40χρονος ψαράς από την Κροατία, «υποδύθηκε» για λίγο τον μαιευτήρα, καθώς η συνάντησή του με έναν θηλυκό καρχαρία, τον ανάγκασε να αφήσει στην άκρη το φόβο του και να βοηθήσει το ψάρι στη διαδικασία του τοκετού.

Ο Ρόμπερτ Βούλιτς, βρισκόταν, με τη βάρκα του, κοντά στο νησί Παλαγκρούζα, όταν αντιλήφθηκε ότι στα δίχτυα του, είχε πιάσει τον θηλυκό καρχαρία, ο οποίος πάλευε για να ξεφύγει.

Ομως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βούλιτς στην εφημερίδα «24 Sata», ο καρχαρίας έχασε τις δυνάμεις του και στη συνέχεια τη μάχη με το θάνατο. Ο κ. Βούλιτς παρατήρησε, όπως ο ίδιος περιέγραψε την «περιπέτειά» του, πως «ο θηλυκός καρχαρίας μάλλον κυοφορούσε και έτσι προσπάθησα να βοηθήσω τα μικρά».

Έτσι, έπειτα από επίμονη προσπάθεια ο κ. Βούλιτς κατάφερε να σώσει δύο από τους συνολικά έξι μικρούς καρχαρίες και μάλιστα, οι φίλοι του, που βρίσκονταν μαζί του στη βάρκα, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό.

Ο κ. Βούλιτς δήλωσε πανευτυχής, διότι, όπως σημείωσε, κατάφερε να σώσει έστω και δύο μικρούς καρχαρίες και να τους δει να κολυμπούν στα νερά της Αδριατικής..
ΒΗΜΑ
sourta-ferta

Καταιγίδες

Storms Photographer Mitch Dobrowner  arts
Storms Photographer Mitch Dobrowner  arts
Storms Photographer Mitch Dobrowner  arts
Storms Photographer Mitch Dobrowner  arts
Storms Photographer Mitch Dobrowner  arts
Storms Photographer Mitch Dobrowner  arts

Πώς να... διώξετε από το κρεβάτι τα παιδιά σας


ΛΟΝΔΙΝΟ. Ακόμη και αν δεν τα προσκαλείτε εσείς στην κρεβατοκάμαρά σας, πολλές φορές τα παιδιά βρίσκουν τρόπο, παρά τις απαγορεύσεις, να «τρυπώνουν» στο κρεβάτι σας. Βρετανική έρευνα όμως του Πανεπιστημίου του Λόνγκμπορο που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 άτομα από ψυχολόγους και άλλους επιστήμονες προειδοποιεί ότι η συνήθεια των γονιών να μοιράζονται τον νυχτερινό τους ύπνο με τα παιδιά τους μπορεί να αποβεί καταστροφική- τόσο για τη σχέση του ζευγαριού όσο και για τη μετέπειτα εξέλιξη του ίδιου του παιδιού.

Συγκεκριμένα, αν και το 40% των γονιών επιτρέπουν μέρα παρά μέρα στο παιδί τους να μοιράζεται μαζί τους το κρεβάτι τους, δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό, ενώ το 48% ομολογεί ότι αυτή η συνήθεια έχει ολέθρια αποτελέσματα για την ερωτική ζωή του ζεύγους.

Το πρώτο βήμα για την κατάργηση μιας πρακτικής που κάνει τα παιδιά ακόμη πιο εξαρτημένα από τους γονείς και πολλές φορές ανίκανα να κοιμηθούν μόνα τους είναι να... μην την αρχίζετε. Είναι πολύ σημαντικό να μην ενθαρρύνετε τα μικρά σας να μοιράζονται το κρεβάτι σας, συχνά εξορίζοντας τον έναν γονιό (στις περισσότερες περιπτώσεις τον μπαμπά) στον καναπέ.

Στην περίπτωση όμως που το παιδί έχει ήδη συνηθίσει να κοιμάται μαζί σας και δίνει μάχη για να διατηρήσει τα «κεκτημένα» του, οι ειδικοί εμφανίζονται κατηγορηματικοί: οφείλετε να επιμείνετε με τρυφερότητα αλλά ακλόνητη σταθερότητα ώσπου το παιδί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα κοιμάται μόνο.

Για να μη νιώσει απόρριψη ή στέρηση της γονεϊκής αγάπης είναι πολύ σημαντικό να μην το στέλνετε απλώς στο δωμάτιο του το βράδυ αλλά να το βάζετε οι ίδιοι για ύπνο και να το νανουρίζετε ή να του διαβάζετε ένα παραμύθι κάνοντάς το να νιώσει ηρεμία και ασφάλεια προτού μείνει μόνο του.

Για τα «ασυμβίβαστα» παιδιά που εφορμούν στο γονεϊκό υπνοδωμάτιο στη μέση της νύχτας η μοναδική λύση είναι να τα καθησυχάζετε αλλά να φροντίζετε να επιστρέψουν άμεσα στο κρεβάτι τους χωρίς να ενδίδετε από τεμπελιά ή συμπόνια.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν απλοί κανόνες που υπό περιπτώσεις θα επιτρέπουν στο παιδί να κοιμηθεί μαζί σας. Κάθε οικογένεια μπορεί να θέσει τα δικά της όρια, αρκεί αυτά να τηρούνται απαράβατα, όπως π.χ. σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας του παιδιού.
ΒΗΜΑ
sourta-ferta

Απίστευτες εικόνες .

incredible-picture-0013
incredible-picture-0012
incredible-picture-0011
incredible-picture-0010
incredible-picture-0007
incredible-picture-0006
incredible-picture-0005

Ο (ιντερνετικός) έρωτας αρχίζει στα 40


Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Αν και οι περισσότεροι νομίζουμε ότι οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης απευθύνονται κυρίως στους νέους, μία διεθνής έρευνα – που έχει και τη σφραγίδα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης - αποδεικνύει ότι οι μεσόκοποι είναι αυτοί που τις χρησιμοποιούν περισσότερο για να βρουν το ταίρι τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, πάνω από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων ηλικίας 40 ως 69 ετών έχει βρει το σύντροφό του …ηλεκτρονικά! Και σχεδόν ο ένας στους τρεις χρήστες του Internet παραδέχεται ότι κάποια στιγμή στη ζωή του έχει επισκεφθεί ιστοσελίδες με ηλεκτρονικά «προξενιά».

Η έρευνα έγινε από το Oxford Internet Institute του πανεπιστημίου της Οξφόρδης σε 12.000 ζευγάρια από 18 χώρες και αφορά την περίοδο 1997-2009. Όλα τα ζευγάρια είχαν τακτική πρόσβαση στο Internet. Με βάση τα ενδιαφέροντα ευρήματά της, το 1997 μόνο το 6% των ζευγαριών είχε επισκεφθεί τέτοιες σελίδες, αλλά το 2009 το ποσοστό αυξήθηκε στο 30%. Το 15% βρήκε μάλιστα το σύντροφό του με αυτόν τον τρόπο.

Η μελέτη αναδεικνύει επίσης την ολοένα αυξανόμενη επιρροή των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Λιγότεροι από το 10% εκείνων που ξεκίνησαν τη σημερινή σχέση τους πριν από το 2000 ανέφεραν ότι γνωρίστηκαν με τέτοιο τρόπο, αλλά ως το 2005 το ποσοστό διπλασιάστηκε στο 21%. Η έρευνα καταρρίπτει επίσης το μύθο ότι οι οnline γνωριμίες απευθύνονται κυρίως στους νεώτερους, καθώς μόνο το 23% εκείνων που βρίσκονται στην ηλικία 18-40 αναφέρει ότι ξεκίνησε τη σχέση του μέσα από το Internet.

Παρά τη μεγάλη άνθηση που γνωρίζουν τα ηλεκτρονικά ραντεβού, οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες ανέφεραν ότι γνώρισαν το σύντροφό τους με τον …παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή μέσω κοινών γνωστών (67%) ή σε μπαρ και κλαμπ (69%). Στην ηλικιακή ομάδα 40-69, το 36% των ερωτηθέντων βρήκε όμως το σύντροφό του ηλεκτρονικά.

Ο εκ των ερευνητών δρ Μπάρνι Χόγκαν δήλωσε: «Κάποτε ήταν καινοτομία το να βρεις το σύντροφό σου online, αλλά η έρευνα αυτή δείχνει ότι έχει γίνει ένας πολύ συνηθισμένος – αν όχι κυρίαρχος – τρόπος για να βρίσκεις νέους συντρόφους, ειδικά εάν είσαι μεταξύ 40 και 70 ετών».

Ο συνάδελφός του, καθηγητής Γουίλιαμ Ντάτον, προσθέτει ότι «άνδρες και γυναίκες βλέπουν το Internet σαν ένα νέο τόπο συνάντησης» και ότι η δημοφιλία των ηλεκτρονικών ραντεβού οφείλεται κυρίως στην ευκολία που προσφέρουν στους χρήστες και στο γεγονός ότι οι άνθρωποι νιώθουν πιο άνετα να αποκαλύπτουν στοιχεία του εαυτού τους σε ένα ψευδο-ανώνυμο ηλεκτρονικό περιβάλλον..
ΒΗΜΑ

Μπλέκουν πρώην playmate σε καυτά βίντεο!

Της έκαναν τη ζωή κόλαση. Δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Facebook με το όνομά της και από τότε έχασε τον ύπνο της. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι στη συγκεκριμένη σελίδα άγνωστος είχε αναρτήσει βίντεο από διάφορα ερωτικά sites, στα οποία εμμέσως ενέπλεκε και γνωστό μοντέλο. Ο λόγος για την πρώην playmate Βάσω Κολλιδά, η οποία έπεσε και αυτή θύμα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στο Διαδίκτυο.

«Εχω στο Facebook ένα βασικό προφίλ με το όνομα Vaso Kollida A και μου δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα Vaso Kolyda, το οποίο είχε 500 φίλους, επαγγελματικές φωτογραφίες μου και όλοι πίστευαν ότι συνομιλούν μαζί μου. Κάποια στιγμή άρχισαν να με ρωτούν αν έχω και δεύτερο προφίλ οι φίλοι μου και τότε κατάλαβα ότι κάτι έχει συμβεί» αποκαλύπτει στην «Espresso» το εκρηκτικό μοντέλο, το οποίο συνεργάζεται και με την εκπομπή «Κους κους» στον Alpha.

Εκείνο όμως που εξόργισε ιδιαίτερα τη Βάσω ήταν ότι στο συγκεκριμένο προφίλ είχαν αναρτήσει και διάφορα ερωτικά βίντεο, που αφορούσαν άλλα μοντέλα, και η ιστορία αυτή εννοείται ότι την εξέθετε. «Αυτό που με έκανε έξαλλη ήταν ότι στο συγκεκριμένο προφίλ ανέβαζαν βίντεο από διάφορα πορνοsites. Μιλούσαν με φίλους μου και απαντούσαν, ενώ εγώ δεν είχα ιδέα. Μάλιστα έβαζαν διάφορα events που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα και έλεγαν ότι θα παρευρίσκομαι κι εγώ. Εχει παραγίνει αυτό το κακό και δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις».

Οπως ήταν φυσικό, το μοντέλο κινήθηκε αστραπιαία και συμβουλεύτηκε τον δικηγόρο της για το πώς πρέπει να κινηθεί. Ηδη έστειλε μήνυμα αναφοράς στο Facebook αποκλεισμού της συγκεκριμένης σελίδας και πλέον το ψεύτικο προφίλ της διαγράφτηκε.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η πρώην playmate κοιμάται ήσυχη. Οπως μας δηλώνει, ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως οι κακοήθεις ξαναχτυπήσουν μέσω νέου προφίλ, κάτι που αυτή τη φορά θα την αναγκάσει να καταγγείλει το περιστατικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή -στη χειρότερη περίπτωση- για να έχει το κεφάλι της ήσυχο να διαγράψει και τη δική της σελίδα από το Facebook..
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ Καλλιέργησε το νέο ρίγος ,

Είκοσι τέσσερα χρόνια συµπληρώνονται σήµερα από τον θάνατο του µεγάλου θεατράνθρωπου. Που παραµένει ουσιαστικά παρών, ενώ ένας αφιερωµατικός τόµος τον φέρνει πάλι στο προσκήνιο

Σαν σήµερα. Σαν σήµερα, 14 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια ο Κάρολος Κουν. Εχοντας σηµαδέψει το ελληνικό θέατρο. Για πάντα. Και αν το «Θέατρο Τέχνης» που υπάρχει σήµερα δεν έχει µεγάλη σχέση µε το «Θέατρο Τέχνης» του Κάρολου Κουν, ο Κουν υπάρχει παντού στο ελληνικό θέατρο. Ενας εξαιρετικός αφιερωµατικός τόµος που µόλις εξέδωσε το Μορφωτικό Ιδρυµα Εθνικής Τραπέζης µε επιστηµονική επιµέλεια της∆ηώς Καγγελάρη τον κάνει ακόµα πιο επίκαιρο.

«Και µόνο που ακόµα ρωτάτε τι έχει µείνει σήµερα από τον Κουν, 24 χρόνια µετά τον θάνατό του, “εδώ που έφθασε, λίγο δεν είναι· τόσο που έκαµε, µεγάλη δόξα” που λέει και ο ποιητής» παρατηρεί ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Βασίλης Παπαβασιλείου, µαθητής του Κουν, παραπέµποντας στον Καβάφη.

«Για έναν άνθρωπο ο οποίος πραγµατώνει σκηνικό έργο αναλώσιµο στο εδώ και τώρατο να τον µνηµονεύουµε κάθεχρόνο επί ένα τέταρτο του αιώνα δίνει το µέτρο µιας αξίας ή αν θέλετε και µιας ανάγκης ηµών των περιλειποµένων ή και των δύο µαζί».

«Τα πρώτα του βήµατα» αναλύει η θεατρολόγος ∆ηώ Καγγελάρη, που διδάσκει στον Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης και είχε την επιστηµονική επιµέλεια τουτόµου «Κάρολος Κουν», «γίνονται στη δεκαετία του ‘30. Και το 1942 ιδρύει το “Θέατρο Τέχνης” – ένα ορόσηµο στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου. Είναι εποχή µεγάλων κοινωνικών ανακατατάξεων στην Ελλάδα. Ο Κουν έρχεται σε ρήξη µε την ακαδηµαϊκή τροπή που είχε πάρει πια το Εθνικό Θέατρο το οποίο εκφράζει ένα κλασικιστικό ιδεώδες. Αλλά στην κοινωνία δεν υπάρχει η αρµονία που προτείνουν οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

«Ο λόγος του βασιλιά» σάρωσε τα βρετανικά βραβεία ,

Από αριστερά: Αντονι Αντριους, Τζέφρι Ρους, Ελενα Μπόαμ Κάρτερ και Κόλιν Φερθ

Η βρετανική ταινία «Ο λόγος του βασιλιά», όπου ο γνωστός ηθοποιός Κόλιν Φερθ παίζει το ρόλο του ψευδού βασιλιά Γεώργιου του VI, κέρδισε το βρετανικό βραβείο κινηματογράφου BAFTA σήμερα ως η καλύτερη ταινία.

Ενας πύργος «φυλακίζει» την αιολική ενέργεια ,


Εναν εξαγωνικό πύργο ύψους 50 μέτρων και διαμέτρου 27 μέτρων σκοπεύει να δημιουργήσει η ιαπωνική εταιρεία πράσινης ενέργειας Ζena, με στόχο να «φυλακίζει» την αιολική ενέργεια.
Τo Wind Ρower, όπως ονομάζεται το επίδοξο εγχείρημα, στοχεύει στη μέγιστη εισροή του αέρα, μέσω ενός ιδιαίτερα εκλεπτυσμένου συστήματος το οποίο υπερπηδά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια κοινή ανεμογεννήτρια, χαρίζοντάς του 2,5 φορές υψηλότερη αποδοτικότητα. Οπως υποστηρίζουν οι ειδικοί της εταιρείας με έδρα τη Φουκουόκα, οι λεπτομέρειες του πρωτοποριακού σχεδίου αποτελούν αντικείμενο μελέτης τους τα τελευταία 20 χρόνια.

Το μυστικό του υπερσύγχρονου συστήματος κρύβεται στις έξι πλευρές του πύργου και στη δυνατότητα του συστήματος να συλλέγει αέρα από οποιοδήποτε υψόμετρο και αν προέρχεται και ανεξαρτήτως ταχύτητας. Μόλις ο εισερχόμενος αέρας φθάσει στον πυρήνα της εγκατάστασης, συμπιέζεται, μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια και αποθηκεύεται.

Pencil,


To Pencil είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα γιά Mac OS X, Windows και Linux.
Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παραδοσιακά χειρόγραφα κινούμενα σχέδια (cartoon) χρησιμοποιώντας τόσο γραφικά bitmap και vector.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory