Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Οταν αγαπάς πραγματικά ....


Το τραγούδι Οταν αγαπάς πραγματικά μιλά για το πως πρέπει να φέρονται ένας άντρας και μια γυναίκα, όταν αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλο.


Είμαι γυναίκα
Ο Θεός ξέρει πόσο δύσκολο είναι
Χρειάζομαι έναν αληθινό άντρα να μου δώσει ότι έχω ανάγκη
Γλυκιά φροντίδα, αγάπη και τρυφερότητα,
Οταν είναι αληθινή είναι χωρίς όρους, το λέω σε όλους σας,


Γιατί ένας άντρας δεν είναι άντρας αν δεν είναι αληθινός άντρας


Να σε αγαπά όταν έχεις δίκο
Να σε αγαπά όταν κάνεις λάθος
Να σε αγαπά όταν είσαι αδύναμη

Να σε αγαπά όταν είσαι δυνατή


Να σε ανεβάζει ψηλά όταν ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις χάλια
Να σου δίνει ότι έχει γιατί σκέφτεται εσένα πρώτα
Να σε φροντίζει όταν νομίζει ότι έχεις πληγωθεί
Ετσι γίνεται όταν αγαπάς πραγματικά


Σας το λέω, Σας το λέω.
Γιατί είσαι αληθινός άντρας
Και ο Θεός ξέρει πόσο δύσκολο είναι


Μερικές φορές χρειάζεσαι μόνο το άγγιγμα μιας γυναίκας
Γλυκιά στοργή, αγάπη και υποστήριξη
Όταν είναι αληθινή είναι χωρίς όρους
Το λέω σε όλους σας
Γιατί μια γυναίκα δεν είναι γυναίκα αν δεν είναι αρκετά γυναίκα


     


When You Really Love Someone Alicia Keys -


Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Alicia Keys ή Alicia Augello Cook, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1981 στη Νέα Υόρκη. Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε μόλις 4 χρονών.

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Songs in A Minor” πούλησε 11.000.000 δίσκους. Ανακηρύχθηκε η πιο εμπορική νέα τραγουδίστρια του Rhythm and Blues (R&B) το 2001. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 44.000.000 δίσκους σε όλο τον κόσμο.Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/02/when-you-really-love-someone-alicia.html#ixzz1ERMhbJJR

Αστεία χτενίσματα .

1297734784 bad haircuts 30 Funny hairstyles
1297734782 bad haircuts 22 Funny hairstyles
1297734773 bad haircuts 34 580x463 Funny hairstyles
1297734773 bad haircuts 25 580x411 1297734773 bad haircuts 25
1297734772 bad haircuts 10 580x411 Funny hairstyles
1297734770 bad haircuts 20 580x399 Funny hairstyles

Ορμόνη των οστών, ελπίδα για την ανδρική υπογονιμότητα


ΛΟΝΔΙΝΟ. Είναι γνωστό ότι οι ορμόνες του φύλου παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών. Μια νέα μελέτη δείχνει όμως ότι η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και τα οστά ελέγχουν με τον δικό τους τρόπο τα επίπεδα τεστοστερόνης και κατ΄ επέκταση την ανδρική γονιμότητα.

Ο Τζέραρντ Κάρσεντι από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη και οι συνεργάτες του τοποθέτησαν οστεοβλάστες- κύτταρα που εμπλέκονται στον σχηματισμό νέου οστού- σε καλλιέργειες κυττάρων που είχαν ληφθεί είτε από τους όρχεις είτε από τις ωοθήκες ποντικών. Οι ερευνητές ανακάλυψαν, όπως αναφέρουν στο επιστημονικό περιοδικό «Cell», ότι τα κύτταρα των όρχεων που τοποθετήθηκαν σε καλλιέργειες μαζί με τα κύτταρα των οστών τριπλασίασαν την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Δεν συνέβη πάντως το ίδιο και με τα κύτταρα των ωοθηκών, καθώς δεν εμφανίστηκε σε αυτά αλλαγή στην παραγωγή των θηλυκών ορμονών προγεστερόνης και οιστραδιόλης μετά τη «μείξη» τους με κύτταρα των οστών.

Στη συνέχεια η ερευνητική ομάδα επικεντρώθηκε στην ορμόνη οστεοκαλσίνη η οποία παράγεται από τους οστεοβλάστες. Οπως προέκυψε, κύτταρα των όρχεων στα οποία προστέθηκε μια ενεργή μορφή της ορμόνης παρήγαγαν τεστοστερόνη- μάλιστα όσο πιο πολύ οστεοκαλσίνη δέχονταν τα κύτταρα τόσο περισσότερη τεστοστερόνη παρήγαν. Συγχρόνως η έγχυση οστεοκαλσίνης σε αρσενικά ποντίκια αύξησε τα επίπεδα τεστοστερόνης στην κυκλοφορία του αίματος.

Με στόχο να ανακαλύψουν αν η οστεοκαλσίνη επηρεάζει τη γονιμότητα, οι επιστήμονες αποσιώπησαν το γονίδιο που κωδικοποιεί για την παραγωγή της ορμόνης σε μια ομάδα αρσενικών ποντικών. Τα γενετικώς τροποποιημένα αυτά ποντίκια είχαν σημαντικά μικρότερους όρχεις και χαμηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων από τα υπόλοιπα.

Οι ερευνητές δηλώνουν έκπληκτοι μπροστά στα νέα αποτελέσματα και σημειώνουν ότι δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο η οστεοκαλσίνη επιδρά μόνο στα αρσενικά και όχι στα θηλυκά ζώα. Εκτιμούν ότι παρόμοια θα είναι πάντως η επίδραση της ορμόνης και στον άνθρωπο και αυτή τη στιγμή μελετούν την οστεοκαλσίνη ως πιθανή θεραπεία για τους υπογόνιμους άνδρες..
ΒΗΜΑ

Ταξίδι στο παρελθόν .

Journey to the Past
Journey to the Past
Journey to the Past
Journey to the Past
Journey to the Past
Journey to the Past
Journey to the Past
Journey to the Past

Πιο φλύαροι οι άντρες από τις γυναίκες!


Άλλος ένας "μύθος" που καταρρίπτεται.
Κι όμως υπάρχει έρευνα που υποστηρίζει ότι οι γυναίκες μιλάνε λιγότερο από τους άντρες! Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να πείσει κάποιον αναγνώστη αλλά σύμφωνα με ερευνητές το γυναικείο φύλο ναι, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί καλύτερα από το ανδρικό.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ διαπίστωσαν ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν περισσότερο τον λόγο καθημερινά, αλλά τον χειρίζονται χειρότερα σε κοινωνικές περιστάσεις, χρησιμοποιούν επανειλημμένως τις ίδιες λέξεις και κάνουν μη πειστικές φιλοφρονήσεις, μελετώντας τον τρόπο επικοινωνίας των δύο φύλων.

Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι όταν η συζήτηση επικεντρωνόταν σε σοβαρά θέματα, όπως η τρέχουσα πολιτική κατάσταση, οι άνδρες και οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν παρεμφερώς το λόγο, αλλά διέφεραν κατά πολύ όταν καλούνταν να σχολιάσουν κοινωνικά θέματα.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής ασφαλιστικής εταιρίας Sheilas' Wheels, είχαν καλύτερα επικοινωνιακά χαρίσματα και χρησιμοποιούσαν μεγαλύτερη ποικιλία λέξεων σε κοινωνικές περιστάσεις, ενώ οι άνδρες δυσκολεύονταν στο χερισμό της γλώσσας.

Η ομάδα του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ κοινώς, συνέβαλε στο να απομυθοποιήσει την επικρατούσα άποψη που θέλει τις γυναίκες να φλυαρούν, αντίθετα διαπίστωσε ότι οι άνδρες έχουν αυτή την τάση..
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γιαγιάδες με όπλα .

Grannies with Guns
Grannies with Guns
Grannies with Guns
Grannies with Guns
Grannies with Guns
Grannies with Guns

Είναι το σούμο σέξι;


Πόζαραν για διαφήμιση αυτοκινήτου.
Αθλητές σούμο φωτογραφήθηκαν για μια νέα διαφήμιση γνωστής εταιρίας αυτοκινήτων, ποζάροντας με τον πιο σέξι τρόπο ξαπλωμένοι πάνω στο καπό των οχημάτων.

Σκοπός της εταιρίας είναι να διακωμωδήσει τα σέξι μοντέλα που χρησιμοποίησαν οι ανταγωνίστριες εταιρίες στις δικές τους διαφημίσεις, δίνοντας ταυτόχρονα μια διαφορετική οπτική γωνία του τι θα πει «σέξι»..

Η διαφήμιση έχει διάρκεια ένα λεπτό και το soundtrack είναι του γνωστού μουσικού Peaches.

Οι γυναίκες προτιμούν τις λιχουδιές από το σεξ!


Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει να βάλει στο στόμα της μία λιχουδιά παρά τα χείλη του συντρόφου της! Στην έρευνα, που έγινε στην Αυστραλία, το 17 % των γυναικών παραδέχθηκε ότι θα προτιμούσε να περάσει ένα βράδυ απολαμβάνοντας τα αγαπημένα του φαγητά από το να περάσει μια νύχτα με το σύντροφό του.

Η μελέτη αποκάλυψε ότι σε πολλές γυναίκες αρέσει να ενδίδουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα αγαπημένα τους φαγητά, μέχρι τελικής πτώσεως!

Η δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι το 24% των γυναικών ενδίδουν στις αγαπημένες τους λιχουδιές σποραδικά, το 37% κάθε λίγες εβδομάδες, το 31% μία φορά την εβδομάδα και το 8% κάθε μέρα..
newsbomb.gr

Στο σουηδικό "Dancing" η Πασχαλίδου ,Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συμμετέχει σε show χορού, ανάλογο του "Dancing With The Stars" στη Σουηδία, το οποίο ονομάζεται "Let's dance".
Η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή σε μας, κυρίως μέσα από την παρουσίαση της Eurovision το 2005, είχε δεχθεί πριν από καιρό την πρόταση από το κανάλι.


Όπως δήλωσε η ίδια: "Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό, όταν μου το πρότειναν και απάντησα αμέσως θετικά. Έτσι κι αλλιώς λατρεύω τον χορό".

Η παρουσιάστρια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες ενώ θεωρείται και ως ένα από τα φαβορί για τον τελικό

Οταν το ροκ συναντά την ποπ, το έντεχνο και το παραδοσιακό τραγούδι ,

Μπαράζ συναυλιών και μουσικών παραστάσεων περιλαμβάνει το προσεχές τριήμερο στις μουσικές σκηνές και τους συναυλιακούς χώρους των Αθηνών. Μεταξύ αυτών ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίζεται στο «Ακροπόλ», η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Παλλάς»,

Πικάσο στο Μεταξουργείο ,


Ούτε Πικάσο ούτε Ματίς ούτε Μοντιλιάνι. Κανένας από τους διάσηµους καλλιτέχνες δεν κοσµεί τους τοίχους στο προσωπικό γραφείο του Γιώργου Οικονόµου, στο Μαρούσι. 
Στην έδρα της ναυτιλιακής εταιρείας DryShips η εικόνα απέχει έτη φωτός από τη ∆ηµοτική Πινακοθήκη του Μεταξουργείου, όπου εκτίθεται από χθες µέρος της πολύχρωµης ιδιωτικής του συλλογής, η οποία περιλαµβάνει πάνω από χίλιους ζωγραφικούς πίνακες, χαρακτικά και σχέδια από Πικάσο και Ντελακρουά µέχρι ντανταϊστές και Αντι Γουόρχολ.


Η αλήθεια είναι ότι το όνοµα του συλλέκτη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην καλλιτεχνική Αθήνα. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι δίπλα στα ονόµατα των ∆άκη Ιωάννου, ∆ασκαλόπουλου και Εµφιετζόγλου χωρούσε άλλο ένα.
Εστω κι έτσι, το ανακαινισµένο κτίριο του Χανς Κρίστιαν Χάνσεν – µε τις κίτρινες προσόψεις και τις µεταλλικές σκάλες – έχει µια δεύτερη ευκαιρία.

Από τον περασµένο Οκτώβριο, οπότε εγκαινιάστηκε, οι προσδοκίες για γνωριµία µε το ευρύ κοινό ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν.
Σε µια γειτονιά, για τον εξωραϊσµό της οποίας γίνεται µεγάλος ντόρος – «αν πάρει αξία, θα ανεβούν τα νοίκια» είναι το ανεπίσηµο σλόγκαν –, το ερώτηµα παραµένει: µπορεί ένας πίνακας του Πικάσο να φέρει την άνοιξη; 
Πόσω µάλλον που ο Πικάσο δεν έρχεται µόνος του αλλά φέρνει µαζί άλλα 419 έργα των σηµαντικότερων καλλιτεχνικών ρευµάτων από τον 15ο αιώνα ώς τις µέρες µας. «Από την αρχή του σχεδιασµού ο κ. Οικονόµου γνώριζε για το καινούργιο κτίριο της ∆ηµοτικής Πινακοθήκης στη γειτονιά του Μεταξουργείου.
Το γεγονός ότι ανήκει στον δήµο και θαπρόσφερε δωρεάν είσοδο στο κοινό συνέβαλε στην απόφασή του» λέει η επιµελήτρια της έκθεσης Ειρήνη ∆ηµητρακοπούλου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Φωτογραφική επιμέλεια GHOSTIS

Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας είναι ένα μουσείο στην Πάτρα που επικεντρώνεται στην έκθεση διαφόρων αρχαιολογικών ευρημάτων, από τη Μυκηναϊκή μέχρι και την Ύστερη Ρωμαϊκή εποχή, που ανακαλύφθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Αν και τα σχέδια για τη δημιουργία του μουσείου είχαν αναγγελθεί από την εποχή που η Μελίνα Μερκούρη ήταν Υπουργός Πολιτισμού, η κατασκευή του δεν είχε ξεκινήσει μέχρι το 2004.
Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε το μουσείο να είναι έτοιμο μέχρι το 2006, όταν και η Πάτρα ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, τα εγκαίνια του μουσείου έγιναν στις 24 Ιουλίου 2009. Το μουσείο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Θεοφάνη Μπομπότη, με ένα αρχικό προϋπολογισμό 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος τελικά έφτασε τα 25 εκατομμύρια.

Eurovision 2011: Ακούστε ολοκληρωμένες τις φετινές μας συμμετοχές,Σε ειδική εκπομπή που μεταδόθηκε από τη ΝΕΤ παρουσιάστηκαν τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.
Η εκπομπή, διήρκεσε μια ώρα και τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν στο 5,9% για το σύνολο τηλεθέασης, και στο 7,8% στα νεανικά κοινά.

Δειτε τα Video

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory