Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

OTAN NOMIZEIΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ....ΟΛΑ!!!

Ισοροπώντας στο κενό!!

ισσοροπιαΑκροβατικά που κόβουν την ανάσα πραγματοποιεί ένας 29χρονος Νορβηγός, ο οποίος ισορροπεί κυριολεκτικά στο κενό, προκαλώντας εκτός από τον θαυμασμό όλων και την τύχη του, αφού δεν υπάρχει κανένα δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει «στραβά».
Είτε κάνει «πεταλιές» στο ποδήλατό του βρισκόμενος σε ανάποδη κατακόρυφη θέση, είτε ισορροπεί στο ένα πόδι της καρέκλας πάνω σε ένα λεπτό στύλο, ο 29χρονος Έσκιλ Ρονινγκσμπάκεν είναι απλά καταπληκτικός.
Ο Έσκιλ εξασκείται συστηματικά από την ηλικία των 5 ετών και έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο επιδεικνύοντας τις απαράμιλλες ικανότητές του.
ακροβατικα Στα 18 του χρόνια ο Έσκιλ προσελήφθη στο τσίρκο της Μόσχας, στο οποίο κατάφερε να τελειοποιήσει την τεχνική του υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού στα ακροβατικά κόλπα, του Πήτερ Τζέικομπ.
 


http://ektiesthisi.blogspot.com/

Νέο είδος τέχνης στην Κίνα .

porcelain 01 479x600 Great china vases
porcelain 02 436x600 Great china vases
porcelain 03 396x600 Great china vases
porcelain 04 397x600 Great china vases
porcelain 06 600x397 Great china vases
porcelain 07 437x600 Great china vases

Δεν απεργεί, δεν ζητάει αύξηση ....ποια? διαβάστε.....

ηλεκτρονική νταντά, τεχνολογίαΔεν απεργεί, δεν ζητάει ποτέ αύξηση, είναι πάντα διαθέσιμη και, αν δεν τη χρειάζεστε, την... κλείνετε στο ντουλάπι! Η ηλεκτρονική νταντά που κάνει θραύση στην Ιαπωνία, φτιάχνει τις βαλίτσες της για την Ευρώπη και ήδη μαθαίνει ελληνικά. Θα τη σκεφθείτε, όταν η γιαγιά δεν είναι διαθέσιμη και η μπέιμπι-σίτερ δεν σας συμφέρει πλέον οικονομικά.
Αρτον: Μίλα μου με το πλήκτρο
Μια νταντά-ρομπότ σπρώχνει το καροτσάκι με το μωρό. Κάθε λίγο σταματάει για να του πει: «Γεια σου, είναι ώρα να συνεργαστούμε. Αν θες να μου μιλήσεις, πάτα το κόκκινο πλήκτρο». Αυτό κάνει ο Αρτον, ένα ρομπότ που δουλεύει ως μπέιμπι-σίτερ στην Ιαπωνία. Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ σε αυτόν τον τομέα, σίγουρα όμως η κοινή νοικοκυρά θα προτιμήσει το ρομπότ από την πεθερά της ή από μια δίμετρη ξανθιά που θα μπορούσε να... ξελογιάσει τον κουρασμένο σύζυγο.
Το αναπόφευκτο είναι πως σύντομα οι νταντάδες-ρομπότ θα πλημμυρίσουν τον πλανήτη. Ηλεκτρονικές νταντάδες, πανέμορφες και αγέλαστες ή με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό τους σαν μάσκα, που θα βγάζουν βόλτα στο πάρκο τα παιδιά των απασχολημένων γονέων. Νταντάδες που δεν θα θυμώνουν ούτε θα κυνηγούν το παιδί με το μπιφτέκι στο χέρι και που θα κατορθώνουν το ακατόρθωτο, να ξεκολλάνε τα παιδιά από το Internet.
Ντίγκρα: Αξιοθαύμαστη και με... παιδεία
Η ηλεκτρονική νταντά Ντίγκρα εντυπωσιάζει ολόκληρα σόγια στην Ιαπωνία, γιατί ζωγραφίζοντας ωραίες εικόνες στα παιδιά έχει βρει τον τρόπο να τα κρατάει ήσυχα. Πρόσφατα βραβεύτηκε για τη ζωγραφική της και το γεγονός ότι δεν έσπευσε να ζητήσει αύξηση εκτιμήθηκε δεόντως από την εταιρεία της.
Τρώνε τα… λαμπάκια τους
Από τη ζήλια που έχει ο ένας για τον άλλον δεν τρώνε τα μουστάκια τους αλλά τα λαμπάκια τους. Πρόκειται για τους δυο ανταγωνιστές Τσάπιτ και Αρτον, οι οποίοι διαπρέπουν σε ρόλο νταντάς στην Ιαπωνία. Ο καθένας έχει τα χαρίσματά του. Ο Τσάπιτ είναι ευαίσθητος στους ήχους και έχει την ικανότητα να απαντάει σε απλές ερωτήσεις, να αστειεύεται, ενώ, αν του διηγηθείς την ίδια ιστορία εκατό φορές όπως κάνουν τα παιδιά, δεν τα παίρνει στο κρανίο, αντίθετα τα ενθαρρύνει: «Τι ωραία, χαχαχα!». Οσο για τον Αρτον, ξέρει από ψυχολογία και μπορεί να καταλάβει τις διαθέσεις των παιδιών και παράλληλα γνωρίζει τα πάντα γύρω από την υγιεινή διατροφή. Επιπλέον, μπορεί να «γκρεμοτσακιστεί» προκειμένου να φέρει στους γονείς των παιδιών το αγαπημένο ποτό τους.
Κάνει και για λαμπατέρ...
Μπορεί οι Γιαπωνέζες μαμάδες να έχουν εξοικειωθεί με την παρουσία των νταντάδων-ρομπότ στα σπίτια τους, όμως οι ανασφαλείς Ελληνίδες μητέρες και ακόμη περισσότερο οι υπερπροστατευτικές γιαγιάδες θα προτιμήσουν να τα έχουν για... λαμπατέρ παρά να τους εμπιστευτούν το παιδί και το εγγόνι τους. Και όμως, Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν: «Από τη στιγμή που τα ρομπότ αναλαμβάνουν να κάνουν ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις, είναι επόμενο το μπέιμπι-σίτινγκ να το βλέπουν σαν υπόθεση ρουτίνας. Πάντως, βάλτε του και ένα φουλάρι για να δίνει στα παιδιά την εντύπωση αληθινής νταντάς».
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
http://ektiesthisi.blogspot.com/

Μαζορέτες σε αγώνες Beach Volley .

Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2
Beach Volley Cheerleaders  awesome 2

Υπόγεια πόλη στη Φιλανδία!!


υπόγεια πόλη, Ελσίνικι, Φιλανδία, περιβάλλονΊσως το πλέον φιλόδοξο σχέδιο για την κατασκευή υπόγειας πόλης παίρνει μορφή... κάτω από τη φινλανδική πρωτεύουσα: ένα σύνολο από τεράστια συμπλέγματα που στην επιφάνεια της Γης θα καταλάμβαναν πολύτιμο χώρο, θα στεγάζουν κέντρα δεδομένων, εγκαταστάσεις επιχειρήσεων του κλάδου της ενέργειας και χώρους στάθμευσης μεταξύ άλλων.
Τα οφέλη είναι πολλαπλά, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τις αρχές του Ελσίνκι, που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν με άλλους τρόπους τον επίγειο χώρο, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτο το μοναδικό χαρακτήρα της πόλης. Επιπλέον, οι δημοτικές αρχές θα εξοικονομήσουν πολλή ενέργεια χάρη στις χαμηλότερες θερμοκρασίες που επικρατούν κάτω από τη Γη.
Το θεωρούμενο ως πιο «πράσινο» κέντρο δεδομένων του κόσμου βρίσκεται μόλις 30 μέτρα κάτω από έναν καθεδρικό ναό. Τα συστήματα ψύχονται χάρη σε θαλάσσιο νερό που διοχετεύεται στην υπόγεια πόλη, ενώ η θερμότητα που δεν χρησιμοποιείται καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες σπιτιών στην περιοχή. «Τα κέντρα δεδομένων καταναλώνουν το 2% της ενέργειας που καταναλώνεται παγκοσμίως και το ποσοστό αυτό αυξάνεται διαρκώς λόγω της Google και άλλων επιχειρήσεων», λέει ο Μάτι Ρότο από τον τεχνολογικό όμιλο Academica. «Εμείς διαφέρουμε επειδή χρησιμοποιούμε νερό της θάλασσας, που προφανώς είναι παγωμένο, οπότε δεν απαιτείται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
Σύμφωνα με το CNN, συνεργείο του οποίου επισκέφθηκε το υπόγειο εργοτάξιο, το Ελσίνκι είναι η πρώτη πόλη που επιχειρεί να κατασκευάσει τόσο μεγάλες εγκαταστάσεις κάτω από την επιφάνεια της Γης. Χάρη στο βραχώδες υπόστρωμά της, η πρωτεύουσα της Φινλανδίας θεωρείται ιδανική για την υλοποίηση ενός τέτοιου πρότζεκτ.
«Βάζουμε κάτω από τη Γη όσα δεν χρειάζεται να φαίνονται», λέει ο δήμαρχος του Ελσίνκι Γιούσι Πάγιουνεν. «Κοστίζει σχετικά λίγο να χτίσει κανείς υπογείως. Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε;»
Κάτω από την επιφάνεια ωστόσο βρίσκεται και κάτι άλλο που οι αρχές πιθανότατα δεν θέλουν να φαίνεται: ο μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης άνθρακα, σε ποσότητες που αρκούν ώστε να καλυφθεί το 50% των ενεργειακών αναγκών της πόλης για ένα χρόνο....
Πραγματικά πολύ πρωτοποριακό και εντυπωσιακό!!!
http://ektiesthisi.blogspot.com/

Η μετακόμιση .

Τα ρούχα πρέπει να τα φοράς οχι να σε φοράνε!!

                                                                         από την Κατιάνα Ματζαρίδου

Είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, εκρηκτικό ταμπεραμέντο, ακέραιο χαρακτήρα και  φινέτσα.
Η Ιρένε Homsy-Μουρτζούχου, σύζυγος του Διευθύνοντα Συμβούλου και προέδρου της Raxevsky , κ. Γιώργου  Μουρτζούχου διαθέτει όλα τα παραπάνω στη σωστή αναλογία και αυτός  ακριβός ο συνδυασμός την καθιστά ιδανική πρέσβειρα του πασίγνωστου ελληνικού brand μόδας.
Μιλήσαμε μαζί της για τη μόδα, το στιλ, την σύγχρονη Ελληνίδα, αλλά και το πιο hot πρόσωπο της ελληνικής showbiz, τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Raxevksy.

Η Κοκό Σανέλ είχε πει ότι η κομψότητα είναι αρετή έμφυτη και όχι επίκτητη, συμφωνείτε;
Πως μπορώ να διαφωνήσω όταν η Κοκό Σανέλ μεγάλωσε σε ένα Γαλλικό ορφανοτροφείο με αυστηρή μοναχική εκπαίδευση και έφτασε να  γίνει σύμβολο της μόδας. Σίγουρα την δυνατότητα να ντύνεσαι κομψά ή την έχεις ή δεν την έχεις, δεν σπουδάζεται.Πιστεύετε ότι η μέση Ελληνίδα είναι κομψή;
Οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια προσέχουν την εμφάνισή τους. Παρακολουθώντας και τις πελάτισσες μας διαπιστώνω ότι ναι μεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα τις προσαρμόζουν στο σωματότυπο και στο προσωπικό τους στυλ. Είναι γυναίκες καριέρας που προσέχουν την εμφάνισή τους στο χώρο εργασίας αλλά και σε κάθε εμφάνιση επίσημη και μη.Υπάρχουν γυναίκες που ξοδεύουν μια περιουσία, ωστόσο είναι κακοντυμένες. Τι λάθος κάνουν;

Τσάρλι Τσάπλιν, τσιγγάνα καρδιά,

Ο Τσάρλι Τσάπλιν σε στιγµιότυπο από την ταινία µικρού µήκους «Sunnyside» του 1919

Ενα στοιχείο από το παρελθόντου Τσάρλι Τσάπλιν, το οποίο ο ίδιος κρατούσε ως επτασφράγιστο µυστικό, φωτίστηκε µε µια επιστολή. Η οποία µόλις χθες είδε το φως της δηµοσιότητας, στη διάρκεια της εκποµπής«Το αρχείο του Τσάπλιν» («The Chaplin archive») του BBC Radio 4 και υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός είχε τσιγγάνικες ρίζες.

Εξι χρόνια πριν από τον θάνατό του, το 1977, ο Τσάρλι Τσάπλιν είχε λάβει την επιστολή η οποία κατέρριπτε τον ισχυρισµό του ότι γεννήθηκε στο Λονδίνο (όπως ανέφερε στην αυτοβιογραφία του) και στην πραγµατικότητα είχε γεννηθεί µέσα σε µιατσιγγάνικη άµαξα στο Σµέθγουικ, δυτικά του Μπέρµιγχαµ.

Την επιστολή, που ο Τσάπλιν είχε φυλάξει στο συρτάρι ενός µπαούλου, υπέγραφε κάποιος ονόµατι Τζακ Χιλ από το Τάµγουορθ του Στάφορντσαϊρ. Σηµείωνε, δε, πως γνώριζε πολύ καλά το παρελθόν του Τσάπλιν, από µια θεία του, βασίλισσα των Τσιγγάνων. Ο Τσάπλιν έλαβε το γράµµα το 1970, στην Ελβετία όπου ζούσε όταν εγκατέλειψε – σχεδόν διωγµένος – την Αµερική. Εκεί κατά καιρούς ελάµβανε πολλά γράµµατα µε πικρόχολο περιεχόµενο.

«Συνήθως τα κατέστρεφε», εξηγεί ο Μάθιου Σουίτ, παραγωγός της εκποµπής. Οµως τη συγκεκριµένη επιστολή,που πλέον ανήκει στα παιδιά του, απότην τελευταία του σύζυγο Ούνα, την κράτησε «στο µοναδικό συρτάρι που είχε κλειδωµένο», όπως είπε ο γιος του, Μάικλ Τσάπλιν στην εκποµπή.

«Κάποια φορά, µετά τον θάνατο της µητέρας µας το 1991, η αδελφή µου, Βικτόρια, πήρε το µπαούλο και το πήγε σε κλειδαρά. Οταν άνοιξε το µοναδικό κλειδωµένο συρτάρι, βρήκε τη χειρόγραφη, µε στιλό διαρκείας, επιστολή».

Ο Χιλ ξεκινά στην επιστολή µε τη φράση «Γεια σου, Τσάρλι» και συνεχίζει παρατηρώντας πως, έχοντας διαβάσει τηναυτοβιογραφία του, που κυκλοφόρησε το 1964, διαπίστωσε ανακρίβειες. Οπως ότι γεννήθηκε στο Ιστ Λέιν του Γουόλγουρτ στις 16 Απριλίου 1889.

Ακουστικό για τα δόντια!


Ενα πρωτοποριακό βοήθημα ακοής που εφαρμόζεται στα... δόντια δημιούργησε η αμερικανική εταιρεία Sonitus Μedical με έδρα την Καλιφόρνια.
Το SoundΒite, όπως ονομάζεται, απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα βαρηκοΐας στο ένα αφτί. Συγκεκριμένα, ακολουθεί τη λογική της μεταφοράς του ήχου στο εσωτερικό του αφτιού μέσω των οστών,
τοποθετείται στα πίσω δόντια και λειτουργεί συνδυαστικά με ένα μικροσκοπικό μικρόφωνο το οποίο στερεώνεται πίσω από το πτερύγιο του αφτιού.

ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ «Οι μακροχρόνιες κρίσεις δίνουν μεγάλη εξουσία στην ελπίδα» ,

«Αν η ποίηση είχε τη δύναμη να μας κάνει καλύτερους, θα το είχε πετύχει εδώ και αιώνες. Η επιρροή της όμως περιορίστηκε στο να εμπλουτίζει τους έμμετρους μονολόγους» λέει η Κική Δημουλά

Ακόμη ένα βραβείο για την πολυβραβευμένη ακαδημαϊκό Κική Δημουλά πιθανόν να μη σημαίνει πολλά για την ίδια. Ισως όμως να σημαίνει κάτι παραπάνω για την ποίηση και τους αναγνώστες της. Πάντα μελαγχολική αλλά όχι απαισιόδοξη, σε αυτή τη συζήτηση η ποιήτρια μας ξεναγεί στη σχέση της με την ποίηση και τον κόσμο σήμερα. Χαρακτηρίζει την ποίηση «ένα άτοκο δάνειο για τους χρεοκοπημένους» και «μια ελπίδα για όσους δεν έχουν καμία ελπίδα». Αν έχει να μας δώσει μια συμβουλή, αυτή είναι ότι οι μακροχρόνιες κρίσεις μάς κάνουν ανθεκτικούς, μας δοκιμάζουν. Και συστήνει, το λιγότερο, σεβασμό προς όσους υποφέρουν περισσότερο. Τέλος, πιστεύει ότι η ποίηση μπορεί να μας κάνει πιο επινοητικούς, πιο καχύποπτους, να ξαναδούμε τις σχέσεις μας και τις ανασφαλείς εκδηλώσεις μας, να γίνουμε πιο απελπισμένα πιστοί στην αγάπη.

- Κυρία Δημουλά,βραβευθήκατε για το σύνολο του έργου σας.Είναι μια τιμή για εσάς; Επηρεάζει άραγε το έργο σας;

«Ασφαλώς είναι μια μεγάλη τιμή για μένα, αλλά συγκρατώ τον πανηγυρισμό μου με την προειδοποιητική σκέψη ότι από αυτόν που βραβεύεται ως ο καλύτερος υπάρχει σίγουρα ο καλύτερός του. Και αυτό είναι το ξόρκι μου εναντίον πάσης επάρσεως και παντός εφησυχασμού. Προσπαθώ εν τω μεταξύ να μη σκέπτομαι ότι αυτή η μεγάλη διάκριση που μου δίνει η χώρα ίσως χαράζει κλειστά πια σύνορα μεταξύ της γόνιμης περιόδου και της άγονης ίσως ετούτης υπερήλικης που διανύω. Αντίθετα, προσπαθώ να ελπίζω ότι αυτή η αναγνώριση, που απονέμεται έστω στην αγάπη μου για την ποίηση, ίσως ενθαρρύνει τις προσπάθειές μου να γράψω κάποιο ακόμη γηραιό ποίημα, μακιγιαρισμένο με τη μαγική δύναμη της αναθρώσκουσας νεότητας».

Αγγελική Ηλιάδη "H αγάπη μπορεί να σε οδηγήσει παντού",


Αφού «χαμογέλασε και προχώρησε μπροστά», πλέον ομολογεί ότι "Με την αγάπη τα έχω βάλει", όπως τιτλοφορείται το νέο της άλμπουμ που από τις αρχές Μαρτίου θα φιγουράρει στα ράφια των δισκοπωλείων.

«Νομίζω ότι σε όλους έχει συμβεί να τα “βάλουν” με την αγάπη. Θεωρώ ότι η αγάπη μπορεί να σε οδηγήσει παντού, από το ένα άκρο στο άλλο» παραδέχεται η Αγγελική Ηλιάδη στο OK!, καθώς φωτογραφίζεται από τον Γιώργο Καλφαμανώλη για το καινούριο της CD. Έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή στην καινούρια της δουλειά του γιου της Μπάμπη, που τον Ιούνιο κλείνει τα έξι του χρόνια και τον ακούμε στην εισαγωγή του νέου της τραγουδιού Όνειρα γλυκά. «Είχα το demo στο σπίτι, οπότε ο Μπαμπίνος έτυχε να ακούσει τον στίχο “κολύμπα μακριά σε μέρη μακρινά”

Η µουσική επανάσταση τού «κάν’ το µόνος σου» ,


Τραγουδοποιός και λογιστής γίνεται; Ολα γίνονται. Απ’ τη στιγµή που η δισκογραφία εκλείπει, κάθε καλλιτέχνης παίρνει το δισάκι του στον ώµο για τον δρόµο... Και στον δρόµο όλα τα ενδεχόµενα είναι ανοιχτά: απ’ το να διαθέσεις τη νέα σου δουλειά δωρεάν στα πλήθη (µέσω Ιντερνετ) µέχρι να καβαλήσεις το µηχανάκι και να κάνεις ο ίδιος διανοµή των CD σου στα κεντρικά δισκοπωλεία. Η εποχή Do-It-Yourself (και µάλιστα όλα) στη δισκογραφία, ξένη και ελληνική, έφτασε!

Η τάση είναι πλέον ξεκάθαρη. Ολα, από την παραγωγή, τη διανοµή, την προώθηση, την παρακολούθηση του ισολογισµού, πολλές φορές ακόµα και το κλείσιµο των λάιβ, περνούν πλέον από το χέρι των νέων τραγουδοποιών. Και το Ιντερνετ από κοντά, η πιο πιστή γραµµατέας.

«Ολοι πρέπει να γίνουµε µια εταιρεία από µόνοι µας», λέει στα «ΝΕΑ» ο Κωστής Μαραβέγιας. Και ο Ζακ Στεφάνου εξοµολογείται ότι µοίρασε µόνος του ταCD του στα δισκάδικα, ενώ ο Στάθης ∆ρογώσης όχι µόνο ίδρυσε δική του εταιρεία αλλά αποφάσισε και να διαθέσει το τέταρτό του CD «Οµορφη ζωή» δωρεάν µέσω Ιντερνετ. «∆εν είµαι ∆ον Κιχώτης», λέει, «απλά όταν τα έβαλα κάτω, είδα ότι δεν είχα άλλη επιλογή».

Μπορεί να είναι ο πρώτος εν Ελλάδι τραγουδοποιός που δοκιµάζει το δωρεάν µέσω Ιντερνετ, αλλά είναι πλέον κοινός τόπος (για πρωτοεµφανιζόµενους ή και µε χρόνια στον χώρο) ότι οι καλλιτέχνες όχι µόνο πρέπει να αναλάβουν µόνοι τους το κόστος των παραγωγών τους, αλλά και όλο τον κύκλο παραγωγής, εµπορίας και προώθησης της δουλειάς τους.

Τα συµβόλαια µε τις εταιρείες, λένε, είναι πλέον για κλάµατα. Οαγώνας για τη δική τους επιβίωση τούς έχει οδηγήσει στονα κρατάνεκαι ποσοστό από τα λάιβ των καλλιτεχνών (ξεκινάει από 10%) ενώ οιόροι που θέτουν είναι ασύµφοροι. Αλλωστε, οι πολυεθνικές ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το τραγούδι της πίσταςή τα παιδιά των ριάλιτι, ενώ οι µικρές ανεξάρτητες και πιο ψαγµένες εταιρείες προτιµούν τιςξενόγλωσσες παραγωγές που είναι το νέο trend στην εγχώρια δισκογραφία Η λύση είναι ηαυτονόµηση; Οχι ακριβώς. Γιατί ένας δίσκος στις µέρεςµας, έστω και σεhome studio, κοστίζει από 12.000-20.000 ευρώ. Τραγουδοποιός εξηγεί ότι πήρε δάνειο για να τα βγάλει πέρα. Οµως το σκεπτικό του (που φαίνεται να το σκέφτονται και οι συνάδελφοί του) είναι ότι το δωρεάν µπορεί να του αποδώσει έµµεσα «το κέρδος της φήµης», αφού έτσι κι αλλιώς τα CD πειρατεύονται είτε µέσω Ιντερνετ είτε στους δρόµους.

Ιnternet Ποιος κατεβάζει τα «ρολά»;


Η «επανάσταση της πληροφορικής» συνεχίζει την επέλασή της. Προχωρεί τόσο σε έκταση όσο και σε βάθος μέσα στην κοινωνία των ανθρώπων.«Αν γράφαμε σε DVD την πληροφορία που έχει κατατεθεί ως τώρα στο Διαδίκτυο,
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory