Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Σοφά και ...άλλα....
Στα πιο δυνατά δηλητήρια , κρύβεται η μεγαλύτερη ιαματική δύναμη (Giordano Bruno) (αγαπημένο μου)

Αν θέλεις να μάθεις , ποιοί είναι φίλοι σου , ζήτα δανεικά . Αν θέλεις να αποκτήσεις εχθρούς , δάνεισέ τους . (Maugham)

Μην επιθυμείς για τον συνάνθρωπό σου ό, τι και για τον εαυτό σου , γιατί ίσως … έχει διαφορετικά γούστα . (G.B. Shaw)

Θεέ μου , σώσε με από τους φίλους μου . Με τους εχθρούς μου , κάπως θα τα καταφέρω και μόνος μου . (Voltaire)

Το συμφέρον , μιλάει όλες τις γλώσσες και ξέρει να παίξει όλους τους ρόλους . Ακόμη και τον ρόλο της … αφιλοκέρδειας . (La Rochefoucauld)

Το μεγαλύτερο μέρος των αφορισμών , είναι επανάλήψεις . (Voltaire)

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο , είναι η τιμιότητα . (Goldoni)

Η πιο ευχάριστη κουβέντα , είναι εκείνη , όπου δεν υπάρχει συναγωνισμός , αυταρέσκεια , σύγκριση , παρά μόνο μια ήσυχη ανταλλαγή των συναισθημάτων . (Samuel Johnson)

Η καλύτερη πολιτική , είναι η εντιμότητα (Adam Smith)

Το καλύτερο φάρμακο για να μην σκέπτεσαι την δυστυχία σου , είναι η εργασία (Beethoven)

Είναι απίστευτο πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να έχει , έστω και η μικρότερη επιτυχία . (Clausewitz)

Όποιος είναι όμορφος χωρίς στολίδια , είναι ο … πιό όμορφος . (Lessing)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση , από το να … ξεγελάς αυτόν , που σε είχε .. ξεγελάσει . (Ramler)


 http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1EtpFRsNa

Cheerleaders του 1960 .
Βρέθηκε κώδικας του Ντα Βίντσι, που προφητεύει το τέλος του κόσμου;
Ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες την περίοδο της Αναγέννησης. Η προσωπικότητά του πολυδιάστατη, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε σε όλους τους τομείς στους οποίους απασχολήθηκε – αν και αρκετοί από αυτούς δεν είναι ευρέως γνωστοί στο κοινό -: ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική, μουσική, μηχανική, εφευρετικότητα, ανατομία.

Και τώρα, για άλλη μία φορά, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, έρχεται να "αναστατώσει" το κοινό, καθώς σύμφωνα με την Sebrina Sforza Galitzia, η οποία είναι ερευνήτρια του Βατικανού, ο Αναγεννησιακός καλλιτέχνης είχε προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου!

"Ο κώδικας Ντα Βίντσι, υπάρχει!"

Η Sebrina Sforza Galitzia υποστηρίζει ότι κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα παζλ με μαθηματικά και αστρολογικά στοιχεία που εμπεριέχονται στην τοιχογραφία του "Μυστικού Δείπνου" στη Μονή Santa Maria delle Grazie στο Μιλάνο. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος "Κώδικας ντα Βίντσι", που δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο Νταν Μπράουν.

Στον κώδικα που η ίδια έχει ερμηνεύσει, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα ζώδια, αλλά και τα 24 γράμματα του λατινικού αλφαβήτου όπου το κάθε ένα συμβολίζει κάποια από τις 24 ώρες της ημέρας. Πιστεύει ότι ο καλλιτέχνης είχε δει την ιστορία της ανθρωπότητας σαν το άθροισμα όλων των πραγμάτων.

Η ίδια στο παρελθόν είχε εργαστεί ως ερευνήτρια των χειρογράφων του ντα Βίντσι στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, και σήμερα πλέον εργάζεται στα αρχεία του Βατικανού.

Πότε και με ποιο τρόπο θα έρθει όμως το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα λοιπόν με την αποκρυπτογράφηση του "Μυστικού Δείπνου" από τη Sebrina Sforza Galitzia, ο Ντα Βίντσι έχει προφητεύσει ότι η ανθρωπότητα - έτσι όπως την ξέρουμε- θα τελειώσει την η 1η Νοεμβρίου του 4006!

Θα είναι το αποτέλεσμα μίας πλημμύρας, η οποία θα έχει ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου εκείνου του έτους και θα διαρκέσει 8 ολόκληρους μήνες, καταστρέφοντας τα πάντα! Και μετά ; "Από την 1η Νοεμβρίου 4006 και μετά, ένα νέο ξεκίνημα για την ανθρωπότητα", αναφέρουν τα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι.
http://www.teamgr.gr/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=86&id=2420&Itemid=282

Περίεργοι πολιτισμοί στον κόσμο .

Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre
Bizarre Cultures Of The World   bizarre

Πιστεύετε στην Αριθμολογία!Γιατί η Παρασκευή και 13 θεωρείται γρουσούζικη μέρα και το 666 αριθμός του σατανά; Πιστεύετε στην αριθμολογία; Ας κάνουμε τους... υπολογισμούς.

Η Τρίτη 6 Ιουνίου του 2006 ήταν μια μέρα που πολλοί περίμεναν γεμάτοι φόβο. Στα αγγλικά υπάρχει ένας όρος, που μάλιστα προέρχεται από τα ελληνικά, για να περιγράψει τους ανθρώπους που φοβούνται τον τριψήφιο αριθμό 666: «hexakosioihexekonta-hexaphobics». Πρόκειται για το βιβλικό αριθμό του θηρίου, που από αμνημονεύτων χρόνων είναι συνδεδεμένος με το Σατανά και πιο πρόσφατα με δευτεροκλασάτες ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ. Ωστόσο, οι αριθμολόγοι δεν παίρνουν καθόλου στην πλάκα αριθμούς όπως το 666 και μάλιστα ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να αποκρυπτογραφήσουν τη μυστική σημασία που κρύβεται πίσω από φαινομενικά ασήμαντες σειρές αριθμών. Εκ πρώτης όψεως, ίσως όλα αυτά να μοιάζουν με φτηνά κόλπα τύπου άμπρα-κατάμπρα, αλλά αν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο θα ανακαλύψετε ότι η αριθμολογία επηρεάζει μεγάλο μέρος της καθημερινής ζωής μας.

Ο αριθμός-κλειδί του σύμπαντος
Σύμφωνα με το The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (βρετανική ραδιοφωνική κωμωδία που έγινε επίσης σειρά βιβλίων, τηλεοπτική σειρά, ταινία και παιχνίδι για τον υπολογιστή), ο θεμελιώδης αριθμός, που περιέχει την απάντηση για τα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος, με δυο λόγια για τα πάντα, είναι το 42. Ο συγγραφέας, Ντάγκλας Άνταμς, υποστήριζε ότι τον έβγαλε από το μυαλό του. Ακόμα κι έτσι να είναι όμως, έχει υποστηριχτεί επιστημονικά ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ του φαινομένου της ζωής, του σύμπαντος και του αριθμού 42. Από τις δυνάμεις που ρυθμίζουν τη λειτουργία του κόσμου, οι δύο πιο βασικές για να εμφανιστεί το φαινόμενο της ζωής είναι ο ηλεκτρομαγνητισμός, στον οποίο βασίζεται η όλη επιστήμη της βιοχημείας, και η βαρύτητα, η οποία υπαγορεύει σε τι είδους πλανήτη μπορεί να εμφανιστεί ζωή. Η σύγκριση της έντασης των δύο αυτών δυνάμεων, όπως περιγράφεται από τις λεγόμενες «σταθερές σύζευξής» τους, δείχνει ότι πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά μεγέθη. Προσοχή στη λεπτομέρεια: η λιγότερο ισχυρή από τις δύο είναι η βαρύτητα. Συγκεκριμένα, κατά 1042 φορές μικρότερη.

Τα εξάρια του Σατανά
Η αναφορά στον αριθμό 666 στην Αποκάλυψη του Ιωάννη έχει σταθεί η αφετηρία πολυάριθμων ...

Μερικές περίεργες φωτογραφίες .


Τζούλια και Μένιος: Στα δικαστήρια!

Καλά το διαβάσατε...
Τζούλια και Μένιος, το άλλοτε αγαπημένο «ζευγάρι» τα χωρίζει τα τσανάκια του και μάλιστα με …παρατράγουδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής Μελέτης», η πορνοστάρ και ο manager βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό σε δικαστική διαμάχη και έχουν ήδη καταθέσει, ο καθένας από την πλευρά του, εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα.

Η διαμάχη ξεκίνησε, όταν η Τζούλια σταμάτησε από τον περασμένο Νοέμβριο να καταβάλλει στο Μένιο το ποσό της αμοιβής που είχε συμφωνήσει μαζί του με σύμβαση από τον Ιούνιο του 2010..

Γυναίκα… από πάνω!

Σίγουρα έχετε ακούσει πως η γυμναστική έχει άμεση σχέση με το καλό σεξ. Υπάρχει λοιπόν μια ωραιότατη άσκηση που γυμνάζει το κάτω μέρος της κοιλιάς αλλά και το εσωτερικό των μηρών για να έχετε καλύτερες επιδόσεις όταν βρίσκεσθε «από πάνω». Είναι τα γνωστά πλιέ.

Τι κάνουμε: Ανοίγουμε τα πόδια σαν να ιππεύουμε ένα άλογο. Κρατάμε την πλάτη ίσια, τα χέρια πάνω στους μηρούς, τα πόδια πλιέ, το βλέμμα καρφωμένο ευθεία μπροστά. Λυγίστε τα γόνατα και σηκωθείτε στις φτέρνες. Κρατείστε την στάση. Επαναλάβετε 40 φορές. Κρατάμε την στάση για ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά.

Ο Jeff Bell,γυμναστής του γυμναστηρίου των celebrity Bell's Fitness λέει πως η άσκηση αυξάνει την αντοχή της «γυναίκας από πάνω»..

Αναγκαία η αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων ,


Καλά νέα για όσους «παλεύουν» να βρίσκονται εντός των συνιστώμενων ορίων ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων στέλνουν βρετανοί επιστήμονες.

Οπως αναφέρουν ειδικοί από τη βρετανική Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή της κυβέρνησης σχετικά με τη Διατροφή, τα σημερινά όρια είναι πολύ χαμηλά, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και πρέπει να αυξηθούν κατά 16%.

Οι επίσημες συστάσεις, σχετικά με την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων, κάνουν λόγο για ανώτατο όριο της τάξεως των 2.000 θερμίδων για τις γυναίκες και 2.500 για τους άνδρες.

Ωστόσο, νέα έκθεση της βρετανικής Επιτροπής, η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σύντομα, αναφέρει ότι οι υπάρχουσες οδηγίες υποεκτιμούν τον αριθμό των θερμίδων που καταναλώνει καθημερινά ένας άνθρωπος, ενώ περπατά, αναπνέει ακόμη και ενώ κοιμάται.

Οι αναθεωρημένες οδηγίες που αναμένεται να υιοθετηθούν την άνοιξη αυξάνουν το συνιστώμενο ημερήσιο όριο πρόσληψης θερμίδων κατά 16% - αυτό μεταφράζεται σε 320 επιπλέον θερμίδες για τις γυναίκες και σε 400 για τους άνδρες.

Ετσι, μια γυναίκα μπορεί να φάει χωρίς ενοχές μια ολόκληρη επιπλέον σοκολάτα μέσα στην ημέρα, ενώ ένας άνδρας δικαιούται επιπλέον από τις θερμίδες που μπορούσε να καταναλώνει ημερησίως ένα τσίζμπεργκερ.

Βέβαια, οι νέες οδηγίες αναμένεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις των εκπροσώπων οργανισμών που ασχολούνται με την προαγωγή της υγείας, οι οποίοι εκτιμάται ότι, θα υποστηρίξουν, πως οι συστάσεις θα αποτελέσουν άλλη μια δικαιολογία για την περαιτέρω «έκρηξη» της παχυσαρκίας.

Νέες οδηγίες για το κόκκινο κρέας

Στο πλαίσιο των νέων συστάσεων, οι επιστήμονες αναμένεται να συμβουλέψουν το κοινό να καταναλώνει λιγότερο κόκκινο κρέας - 500 γραμμάρια εβδομαδιαίως το ανώτερο.

e-farmer Αγρότες με iphone,


Οσοι είναι από την Καλαμάτα ξέρουν από καλό λάδι, σύμφωνα με την παλιά γνωστή διαφήμιση. Στις μέρες όμως, κάποιοι από αυτούς δεν αρκούνται σε αυτό και αποφάσισαν να μάθουν και από καλό... iphone. «Είμαι νέος παραγωγός, επομένως είμαι πολύ πιο εξοικειωμένος με τα smartphone και τις επιλογές τους παρά με την ίδια τη διαδικασία της ελαιοκαλλιέργειας», λέει ο 25χρονος παραγωγός κ. Κωνσταντίνος Σαμπαζιώτης, ένας από τους 35 ελαιοπαραγωγούς από τη Μεσσηνία που συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα e - farmer.

Ο κύριος Σαμπαζιώτης καταγραφεί στο i - phone του όλες τις ενέργειες που κάνει στα χωράφια του, όπως λίπανση, πότισμα και κλάδεμα και δέχεται mail με τις συμβουλές των γεωπόνων / administrator του προγράμματος. «Πρόκειται για εφαρμογή όπου οι παραγωγοί καταγράφουν τα πάντα όσον αφορά την παράγωγη τους. Τα στοιχεία συγκεντρώνονται σε μια κεντρική βάση δεδομένων, η οποία έχει καταγεγραμμένα όλα τα αγροτεμάχια των παραγωγών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ο υπεύθυνος γεωπόνος τα αξιολογεί και τους συμβουλεύει ανάλογα» λέει ο κ. Κωνσταντίνος Λύρης, διευθυντής του τομέα πρωτογενούς παραγωγής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας.

Mj Studio Mixer,ΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΤο MJ STUDIO ξεκίνησε κατά το έτος 1997, είναι ένα λογισμικό για την αναπαραγωγή και μίξη μουσικής.Το MJ έχει δύο decks όπου μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία MP3, pitch,cue και μιξάρισμα με αυτόματη ανίχνευση beat - μια ολοκληρωμένη εικονική dj λύση, συμπεριλαμβανομένου ενός μίξερ με 3-band equalizer με προ-ακρόαση.
Δοκιμάστε το έχει καταπληκτικό ήχο , στα Windows 7 κάνετε το εγκατασταση με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και θα δουλέψει μια χαρά.


Αναδημοσιευση Απο Αετος Καστανα Τρικαλων, (πατηστε Αετος Καστανια στο Επανω μερος  να κατεβασετε το προγραμμα).

Μαθήµατα οικολογίας ,


Το νέο Lexus CT200h παραδίδει µαθήµατα οικολογίας χάρη στην προηγµένη υβριδική του τεχνολογία, η οποία το απαλλάσσει και από τα τέλη κυκλοφορίας!

Το νέο CT200h είναι τοπρώτο µικροµεσαίο της Lexus µε υβριδική τεχνολογία και τιµή από 28.500 ευρώ. Το πολυτελές µοντελάκι ποντάρει τις οικολογικές ευαισθησίες του στον βενζινοκινητήρα των 1,8 λίτρων που αποδίδει 99 ίππους. Ο ηλεκτροκινητήρας, από την άλλη, αποδίδει 82 ίππους ενώ η συνολική απόδοση είναι στους 136. Σαφώς, η πρώτηµας µέριµνα ήταν να τσεκάρουµε συνεχώς τον υπολογιστή ταξιδιού και την κατανάλωση καυσίµου. Τα «εργοστασιακά» 3,8 λτ./100 χλµ. µέσης κατανάλωσης δεν τα πετύχαµε, όµως παραµείναµε λίγο κάτω από τα 5 λτ./100 χλµ. Εκτιµήσαµε δεόντως τη λειτουργία EV στηνοποία το πολυτελές µικροµεσαίο µοντέλο µπορεί να κινείται µόνο µετον ηλεκτροκινητήρα (µέχρι την ταχύτητα των 45 χλµ./ώρα), ενώ υπάρχει η επιλογή Eco, Normalκαι η τελευταία Sport για πιο γρήγορη οδήγηση. Τα 0-100 χλµ./ώρα έρχονται σε 10,3’’ ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χιλιόµετρα. Το κιβώτιο είναι αυτόµατο καιο µικροσκοπικός λεβιές θυµίζει χειριστήριο από playstation.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory