Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Περί...κρεββατιών ο λόγος.....


Είναι γνωστο οτι στο κρεββάτι  εμεις οι άνθρωποι αφιερώνουμε το ενα τρίτο της ζωής μας...
Ας μάθουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα ιστορικά και οχι μόνο στοιχεία πάμε λοιπόν...


ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΟΤΙ....
Στην πραγματικότητα ,εκτός απο τον ύπνο το να ειναι είσαι... ξαπλωμένος είναι ο καλύτερος τρόπος ξεκούρασης λένε οι ειδικοί γιατι το βάρος σου διαμοιράζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια απ'οτι αν είσαι όρθιος ή καθιστός...;
Στα πολύ παλιά χρόνια βεβαια οι προγονοί μας δεν είχαν την πολυτέλεια να κοιμούνται σε  κρεββάτια είτε κοιμόντουσαν πάνω σε φύλλα ή προβιές;.

Ξέρετε ότι ...
Οι αρχαίοι Ελληνες και οι Ρωμαίοι  είχαν την απόλαυση ενός κρεββατιού όμως αυτός που τα έκανε δημοφιλή κυρίως στην Ευρώπη ήταν ο Καρλομάγνος που...
 έδωσε διαταγή στους διοικητές των φέουδών του τα κρεββάτια να είναι ...υποχρεωτικά...???!!!
Κατά τον μεσαίωνα ακόμη και οι πιο πλούσιες οικογένειες είχαν μόνο ενα μεγάλο κρεββάτι,όπου φιλοξενούνταν οι γονείς και τα παιδιά τους και συνηθως και τα...σκυλιά της οικογένειας??!!

Ξέρετε οτι...
Τα βασιλικά πρόσωπα , είχαν στα κρεβάτια τους κάγκελα ή παραβάν , που τα μετέτραπαν σε ..
μικρά φρούρια ;
 Ο Ριχάρδος ο Γ’ πχ αφού δολοφόνησε τα δυο ανήψια του διέταξε να τοποθετηθούν κάγκελα σιδερένια γύρω από το κρεβάτι του , ώστε να μην μπορεί κάποιος να του κάνει το ίδιο , την ώρα που κοιμόταν ?
 Παράλληλα το κρεβάτι του έπαιζε και τον ρόλο του χρηματοκιβωτίου , με διπλούς πάτους και μυστικά συρτάρια ???

Ξέρετε επίσης οτι...
Μερικές διασημότητες της εποχής , σπάνια σηκωνόντουσαν απ’ το κρεβάτι τους , όπως πχ ο καρδινάλιος Ρισελιέ , Πρωθυπουργός του Λουδοβίκου ΙΓ’ που χειριζόταν τις κρατικές υποθέσεις , από το σούπερ-κρεβάτι του , που το εγκατέλειπε μόνο για ελάχιστη ώρα , όταν πήγαινε να επισκεφθεί τον Βασιλιά στο … δικό του ;
Οτι ο κόσμος της Αναγέννησης , προτιμούσε την … ξαπλωτή στάση , για λόγους γοήτρου . Αν ήσουν σε θέση να υποδεχτείς τους επισκέπτες σου … ξαπλωμένος έδειχνες την … κοινωνική σου ανωτερότητα . Οι γυναίκες της ανώτερης τάξης , κατέφευγαν στο κρεβάτι τους σε όλες τις σπουδαίες περιπτώσεις ? (μη πάει το μυαλό σας αλλού πονηροί)!!
Οτι οι αρχόντισσες , προσπαθούσαν να ξεπεράσουν η μία την άλλη σε κρεβατοϋπερβολή , μέχρι του σημείου , μερικά κράτη , να θεσπίσουν … νόμους για την προστασία της οικονομικής κατάστασης του συζύγου στον τομέα της … κρεβατοσπατάλης ?

Γνωρίζατε οτι?

Οι βασιλείς , δεχόντουσαν τους Υπουργούς στο κρεβάτι . Ήταν μεγάλη τιμή να σε προσκαλέσει ο Φραγκίσκος Α’ της Γαλλίας (16ος αι.) στο κρεβάτι του και όρισε , μετά από μια ναυτική πολεμική νίκη , σαν προνόμιο , ο νικητής Ναύαρχος , να … ξαπλώνει δίπλα στον ηγεμόνα του? ...Ελεος..!!
.
Το να συμφιλιώνονται τα ζευγάρια  στο κρεβάτι , ακούγεται φυσικό  και πολύ σωστό προσθέτω εγώ...
Όχι όμως και το να συμφιλιώνονται δύο πολιτικοί αρχηγοί ...!!!
Ξέρετε οτι...
  … Ο Κάρολος Η’ της Γαλλίας , προσκάλεσε στο κρεβάτι του τον Δούκα της Ορλεάνης για να λύσουν τις διαφορές τους και … τις έλυσαν . Τράβηξαν και έναν υπνάκο μετά , κουρασμένοι από την προσπάθεια συμφιλίωσης … δείγμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης ???!!!.

Ίσως και οι σημερινοί πολιτικοί άντρες (και γυναίκες) θα έπρεπε να εξετάσουν την περίπτωση , να κάνουν τις διαπραγματεύσεις τους , κάτω από παρόμοιες συνθήκες ..


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/02/blog-post_25.html#ixzz1FC0gUnUQ

Τα καινούργια λεωφορεία του Λονδίνου .


Ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου?


  Ο Βεργάδος πιστεύει ότι ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής δεν φτιάχνεται μόνο από λίγα μέτρα ύφασμα, παγέτες, κλωστές και στρας, αλλά μπορεί άνετα να γίνει κι από μαρέγκα, κουφέτα σοκολάτας, σταφίδες και ζυμάρι. Αρκεί ο καλλιτέχνης να έχει φαντασία και όρεξη για πρωτοτυπία.
συνολάκια ζάχαρι, μόδα από ζαχαροπλαστική, μόδα και ζαχαροπλαστική, Χρήστος Βεργάδος«Ολα τα ρούχα μου είναι φτιαγμένα από υλικά ζαχαροπλαστικής» λέει. «Χρησιμοποιώ σταφίδες μαύρες και ξανθές, πολλή μαρέγκα για τα μπούστα και τα εσώρουχα, αλλά και καραμέλες σε διάφορα χρώματα. Κάθε φορά που ετοιμάζω μια τέτοια κολεξιόν είναι για μένα μια κουραστική αλλά ταυτόχρονα εποικοδομητική περίοδος. Προσπαθώ πάντα να εξελίσσομαι. Αρχικά προσπαθώ να έχω ένα σχέδιο ως μπούσουλα και από κει και πέρα επιλέγω τα υλικά μου» συνεχίζει ο Χρήστος Βέργαδος. «Κάποια ρούχα θέλουν συγκεκριμένα υλικά, ώστε να φαίνονται ωραία όταν φορεθούν από τα μοντέλα. Επίσης απαραίτητο είναι, για παράδειγμα, στα μπούστα ή στα εσώρουχα που φτιάχνω το υλικό να είναι τέτοιο, ώστε να μη σπάσει πάνω στην πασαρέλα και έχουμε κάποιο ατύχημα που θα φέρει το μοντέλο σε δύσκολη θέση».
Εντύπωση προκαλούν τα φορέματα με τις μαύρες σταφίδες και τα σουσαμένια κριτσίνια, καθώς και τα πολύχρωμα εσώρουχα από μαρέγκα και κουφέτα σοκολάτας. «Το φόρεμα με τις μαύρες σταφίδες είναι όλο φτιαγμένο στο χέρι, όπως και όλα τα ρούχα και τα εσώρουχα βέβαια» λέει. «Χρησιμοποίησα γύρω στις 800 σταφίδες για να τελειοποιήσω το σχέδιο που παραπέμπει σε μια άλλη εποχή».
Αυτή τη διαφορετική κολεξιόν θα παρουσιάσει ο γνωστός ζαχαροπλάστης στην έναρξη της Διεθνούς Εκθεσης Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ 2011,  [Ψωμιά σε διάφορα σχήματα, αλλά και μπόλικο σουσάμι αποτελούν τα κύρια συστατικά του εντυπωσιακού ρούχου.] . Καλλίγραμμα μοντέλα, όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Εύα Λάσκαρη, θα έχουν τη χαρά στη διαφορετική αυτή επίδειξη να φορέσουν τα... νόστιμα ρούχα του Χρήστου Βέργαδου, που έχουν φτιαχτεί πάνω στις σωματικές αναλογίες των κοριτσιών.
«Κάποιες από τις δημιουργίες αυτές πραγματικά ήταν αρκετά δύσκολες στην κατασκευή τους, αλλά όλα πήγα καλά» τονίζει ο Χρήστος Βέργαδος. «Ο μοναδικός φόβος που πάντα υπάρχει είναι μη γίνει κάποιο λάθος και πάθουμε κάτι την τελευταία στιγμή. Ετσι, για να είμαι πάντα σίγουρος, επιμελούμαι και την τελευταία λεπτομέρεια μέχρι τα μοντέλα να είναι έτοιμα να περπατήσουν στην πασαρέλα. Μάλιστα το κάθε ρούχο θα συνοδεύεται και από δική του μουσική υπόκρουση που την έχω επιλέξει μαζί με τους συνεργάτες μου. Οσοι βρεθούν εκεί θα δουν μια κανονική επίδειξη μόδας, μόνο που τα ρούχα θα είναι από γλυκά και αλμυρά ετοιμα να ..φαγωθούν...
http://ektiesthisi.blogspot.com/

Η ζωή είναι γεμάτη εφευρέσεις .


"Μπαμπά, αγόρασα ένα μαχητικό τζέτ από το eΒay"!


Το είδε και ενθοουσιάστηκε και αποφάσισε να το αγοράσει χωρίς να το απασχολεί ιδιαίτερα η τιμή των $113.515 που ζητούσε ο πωλητής!
Αυτό ειπε  ενας 7χρονος απο το Λονδίνο και κόντεψε να πάθει έμφραγμα ο πατέρας!

Τι συνέβη όμως... είδε στην ιστοσελίδα δημοπρασιών του eBay ένα αληθινό μαχητικό τζετ Harrier και αποφάσισε να το αποκτήσει!
Τόση μεγάλη ήταν η λαχτάρα του που δεν έκανε καν προσφορά στο πλαίσιο της δημοπρασίας αλλά πάτησε το κουμπί «Άμεση Αγορά» που δεσμεύει τον αγοραστή να καταβάλλει σχετικά άμεσα το αντίτιμο!
Ο πατέρας του (ευτυχώς γι’ αυτόν) το αντιλήφθηκε λίγη ώρα μετά και πανικόβλητος άρχισε να επικοινωνεί με όλους: το ίδιο το eΒay, τον πωλητή και όποιον μπορούσε για να σιγουρευτεί ότι δε θα χρειαστεί να καταβάλει τα χρήματα.
«Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον έντρομο πατέρα του 7χρονου, ο οποίος μας ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για το όλο μπέρδεμα και αυτό σημαίνει πως το μαχητικό αεροσκάφος είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο» σημείωσε λίγο μετά στη σελίδα πώλησης του τζετ εκπρόσωπος της JetArtAviationη οποία αποδέχθηκε την ακύρωση της πώλησης.
Όσο για τον πατέρα… Μάλλον θα έκοψε την πρόσβαση του υιού του στον υπολογιστή, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί ότι δε θα επαναλάβει κάτι ανάλογο!

Ο πρώτος αγώνας ρομπότ παγκοσμίως .

Ασφαλές "σερφάρισμα" και...με την άδεια της ΑστυνομίαςChatting με... αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να κάνουν τα ελληνόπουλα, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. κάνει άνοιγμα στους νέους,για να τους βοηθήσει να σερφάρουν με ασφάλεια στο Ιντερνετ αλλά και να αντιμετωπίζουν τις κακόβουλες επιθέσεις εναντίον τους.
Το νέο «πρόσωπο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρουσίασε χθες ο επικεφαλής της υπηρεσίας Μανώλης Σφακιανάκης ενώπιον δεκάδων μαθητών και μαθητριών από σχολεία της Αθήνας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα την ασφάλεια στο Ινντερνετ, που οργάνωσε η εταιρεία Microsoft. Οπως ανέφερε, η Δίωξη αναβαθμίστηκε από τμήμα σε διεύθυνση, στελεχώθηκε με εκατό νέους επιστήμονες και θα λειτουργεί πλέον σε 24ωρη βάση και σε στενή συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
«Δεν ήρθα εδώ για να σας πω να μην μπαίνετε στο Ιντερνετ, είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Ούτε είμαστε οι μπαμπούλες του Διαδικτύου. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια πιο ασφαλή πλοήγηση» τόνισε, απευθυνόμενος στους μαθητές, ο κ. Σφακιανάκης. Σύντομα, πρόσθεσε, η ιστοσελίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα έχει ειδικό chat για τα παιδιά, καθώς και ειδική διεύθυνση e-mail, στην οποία οι νέοι και οι νέες θα μπορούν να κάνουν καταγγελίες για κακόβουλες και παράνομες διαδικτυακές δραστηριότητες που στρέφονται εις βάρος τους. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα γραφεία της υπηρεσίας.
Ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο φαινόμενο του «cyber bullying» ή «κυβερνοτρομοκρατίας», δηλαδή της παρενόχλησης μέσω Ιντερνετ, που έχει οδηγήσει ανήλικα θύματα ακόμη και σε απόπειρες αυτοκτονίας. Οπως είπε ο κ. Σφακιανάκης, η ισχύουσα νομοθεσία δεν καλύπτει επαρκώς το έγκλημα αυτό και έκανε έκκληση για την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου, ώστε ο εισαγγελίας να μπορεί να προβαίνει σε άρση του απορρήτου της επικοινωνίας, όταν το θύμα του «cyber bullying» είναι ανήλικος.
Επίσης ειδική αναφορά έκανε ο κ. Σφακιανάκης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Facebook. Οπως είπε, στη Δίωξη καταφθάνουν καθημερινά τριάντα με σαράντα καταγγελίες σχετικές με τη δημοφιλή ιστοσελίδα και κάλεσε τα παιδιά να μην αναρτούν σ’ αυτήν φωτογραφίες τους και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά και οικογενειακά δεδομένα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι η γραμμή 1056 είναι ανοιχτή στα παιδιά και για θέματα σχετικά με το Ιντερνετ, ενώ η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Microsoft Ελλάς Ελενα Ζαγλαρίδου παρουσίασε βασικές γνώσεις για τη διαδικτυακή ασφάλεια.

Eδω ...γελάμε...


Αποφασίζει κάποτε ο Χριστός να κατέβει στη γη, να δεί πώς είναι τα πράγματα κάτω.
Μπάινει σε ένα μπαρ, κάθεται και δίπλα του κάθονται και τα πίνουν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας. Ο Χριστός δεν πίνει τίποτα. Μετά από λίγο, τον κοιτάει ο Γερμανός, και λέει στον μπάρμαν:
- Δώσε μια μπύρα από μένα στο παιδί που κάθεται εκεί, κρίμα είναι και φαίνεται να διψάει.
Δίνει λοιπόν ο μπάρμαν μια μπύρα στον Χριστό και την πίνει.
Μετά από λίγο, κοιτάει τον Χριστό ο Γάλλος, φωνάζει τον μπάρμαν και του λέει:
- Δώσε ένα μπουκάλι κρασί στο παιδί εκεί, κρίμα είναι να κάθεται έτσι μόνος του και να μην πίνει τίποτα. Εγώ κερνάω.
Πάει λοιπόν ο μπάρμαν στον Χριστό το μπουκάλι το κρασί κι αυτός το πίνει. Δεν περνάει λίγη ώρα, φωνάζει κι ο Έλληνας τον μπάρμαν και του λέει:
- Κέρνα από μένα το παιδί που κάθεται εκεί, ένα καραφάκι ούζο και πήγαινέ του κι ένα περηποιημένο μεζέ, γιατί σαν να φαίνεται πεινασμένος.
Πηγαίνει λοιπόν την παραγγελία ο μπάρμαν στον Χριστό. Κάποια στιγμή σηκώνεται ο Χριστός πλησιάζει τον Γερμανό, τον ακουμπάει στον ώμο. Τινάζεται τότε εκείνος και γεμάτος έκπληξη του λέει:
- Χριστέ μου, εσύ είσαι!
- Πώς με κατάλαβες; απορεί ο Χριστός.
- Αφού μόλις με ακούμπησες, μου πέρασαν τα αρθριτικά μου.
Πλησιάζει τότε ο Χριστός τον Γάλλο και καθώς τον ακουμπάει στον ώμο, αυτός τινάζεται, τον κοιτάζει και του λέει:
- Χριστέ μου, είσαι στα αλήθεια εσύ!
- Μα καλά πώς με αναγνώρισες; Απορεί ο Χριστός.
- Μόλις με άγγιξες, μου πέρασε το άσθμα που με ταλαιπωρούσε χρόνια!
Πλησιάζει τέλος ο Χριστός και τον Έλληνα. Πάει να τον ακουμπήσει, τραβιέται ο Έλληνας.
- Μα καλά τί έπαθες; ρωτά ο Χριστός.
- Χριστέ μου, του λέει ο Έλληνας, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω μπροστά μου, αλλά χειρονομίες από σένα δεν θέλω...
Είδα κι έπαθα να βγάλω .........αναπηρική σύνταξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιβαλλοντική εκπαίδευση «Πάμε μια βόλτα στην ταράτσα μας;»,

Μαθητές μετατρέπουν σε κήπο την ταράτσα του σχολείου τους στη Νέα Σμύρνη

«Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μάθετε πως να φροντίζετε το περιβάλλον,

θα παίξετε κι θα περάσετε υπέροχα..» Η εικόνα πάνω στην οποία κινείται η φράση, είναι σίγουρα θελκτική. Το γαλάζιο του ουρανού, από κάτω πράσινο γρασίδι, μια μικρογραφία του πλανήτη κάτω από την προτροπή: Save the planet! (Σώστε τον πλανήτη).

Ο Blogger που δίνει τις συμβουλές δεν αστειεύεται καθόλου. «Επισκευάστε όλες τις διαρροές που υπάρχουν στο σπίτι σας» δηλώνει. Αν μια βρύση στάζει για ένα ολόκληρο χρόνο, αδειάζει η λίμνη του Μαραθώνα! Μην σπαταλάτε αδικαιολόγητα νερό!» Συνειδητοποιημένος πολίτης ετών 12! Η πρώτη επαφή με τα θέματα περιβάλλοντος έγινε μέσω του σχολείου του. Ο Κωνσταντίνος Σαλμάς παρακολούθησε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του σχολείου του και εκεί βρήκε την πραγματική του κλίση. Πλέον ενημερώνει το blog του

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός Νυχτερινή φωτογραφία της Αθήνας από Ιταλό αστροναύτη,


Μία νέα φωτογραφία της Ελλάδας έστειλε ο Ιταλός αστροναύτης Πάολο Νέσπολι, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA), μέσα από το γυάλινο θόλο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), φωτογράφισε την πόλη της Αθήνας, όπως φαίνεται από το διάστημα τη νύχτα. Προ ημερών ο ίδιος είχε φωτογραφήσει το κυκλαδίτικο νησί της Ανάφης.

Ο γυάλινος θόλος του Σταθμού προστέθηκε το 2009 για να βοηθήσει τους έξι αστροναύτες να προσδιορίζουν τη θέση τους, καθώς και στην πραγματοποίηση εργασιών στο εξωτερικό του. Το πανοραμικό παρατηρητήριο «Cupola» έχει πλέον κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τα επτά μεγάλα παράθυρά του, το παρατηρητήριο προσφέρει μοναδική θέα προς το διάστημα και τη Γη. Ο Νέσπολι, όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, ακόμα και για πέντε μόνο λεπτά, δεν χάνει την ευκαιρία να ρίξει έστω και μια κλεφτή φωτογραφική ματιά στη Γη.

Εκθεση Μία Μαντόνα για τους Ισπανούς,

Η Παναγία των Καταλανών, τοιχογραφία του 15ου αιώνα που βρίσκεται στο Βυζαντινό Μουσείο

Μία μάχη, μία τοιχογραφία και οι Ισπανοί. Και τα τρία συνδέονται χάρη στην έκθεση «Μία θάλασσα από νόμους: Από τον Ιάκωβο Α΄ ως την Ναύπακτο», η οποία θα παρουσιαστεί από τις 21 Μαρτίου στο Ινστιτούτο Θερβάντες και μεταξύ των εκθεμάτων της θα περιλαμβάνει μία τοιχογραφία του 15ου αιώνα, που βρίσκεται στο Βυζαντινό Μουσείο, γνωστή και ως Παναγία των Καταλανών (ή Madonna Catalana).

Η έκθεση, που θα εγκαινιασθεί από τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας γίνεται με την ευκαιρία της 700ής επετείου της μάχης του Κηφισού που σήμανε την έναρξη της καταλανο-αραγωνικής κατοχής στα δουκάτα των Αθηνών και των Νέων Πατρών. Σκοπός της είναι να δείξει, πώς με την επέκταση της κυριαρχίας των Αραγώνων στη Μεσόγειο αναπτύχθηκε το εμπορικό δίκαιο που έγινε στη συνέχεια σημείο αναφοράς και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Νέα Υόρκη Κινητά τηλέφωνα ανιχνεύουν καρκινικούς όγκους ,


Ομάδα ερευνητών με χρηματοδότηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ κατασκεύασε ένα μικροτσιπ το οποίο υποστηρίζει ότι μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα κινητό τηλέφωνο και εντοπίζει καρκινικούς όγκους. Το τσιπ ονομάζεται microNMR και χρησιμοποιεί νανοσωματίδια με τα οποία καταφέρνει να εντοπίζει πρωτεΐνες και άλλους χημικούς παράγοντες που συνδέονται με όγκους. Σύμφωνα με τους ερευνητές μάλιστα, το σύστημα μπορεί να κάνει διάγνωση μέσα σε διάστημα μόλις μιας ώρας. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί αν τελικά επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα του συστήματος θα πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη αφού θα αποτελέσει μια ανώδυνη εναλλακτική επιλογή στις επεμβατικές μεθόδους βιοψίας.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory