Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Μες την τρελή χαρά .

Τρελά και μυστήρια αυτοκίνητα .


...Xημεία και ..άλλα...

  Σύμφωνα με το νέο βιβλίο των ψυχολόγων Ρομ και Ορι Μπράφμαν αυτό το συναίσθημα δεν είναι απλώς κοινό για όλους τους ανθρώπους, αλλά εξηγείται επιστημονικά. Οπως εξηγούν οι βρετανοί συγγραφείς, «κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, συντρέχουν πέντε πολύ συγκεκριμένοι παράγοντες».
Κλικ 1: ειλικρίνεια
 Ο πρώτος παράγων είναι η ειλικρίνεια: όταν είμαστε «ανθρώπινοι και ανοιχτοί» ο άνθρωπος που είναι απέναντί μας χαλαρώνει και είναι εύκολο να μας συμπαθήσει, ακόμη και να μας ερωτευθεί. Επιπλέον  όταν και οι δύο αποκαλύπτουν καλοπροαίρετα ποιοι είναι δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον οικειότητας, που σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται καιρό για να δημιουργηθεί, εξηγούν οι Μπράφμαν.
Κλικ 2: η εγγύτητα
 «Η εγγύτητα μπορεί επίσης να... κάνει θαύματα. Αν θέλετε να κάνετε "κλικ" σε κάποιον, φροντίστε να βρεθείτε κυριολεκτικά όσο πιο κοντά του γίνεται» λένε οι βρετανοί συγγραφείς. Γνωρίζοντας κάποιον σιγά σιγά ή συναντώντας τον συχνά σε ένα ουδέτερο περιβάλλον, όπως το γραφείο ή το πολυκατάστημα της γειτονιάς, δημιουργείται μια οικειότητα που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια ουσιαστική σχέση.
Κλικ 3: ο μαγνητισμός
 Το τρίτο «κλειδί» είναι αυτό που οι Μπράφμαν αποκαλούν «μαγνητισμό», το σεξαπίλ. Το εκπέμπουμε όταν νιώθουμε δικαιολογημένη αυτοπεποίθηση, πίστη στις ικανότητές μας και άνεση με τον εαυτό μας. «Αν αυτό είναι κάτι που γίνεται εμφανές σε μια συζήτηση, τότε είμαστε πολύ κοντά στο ΄΄κλικ΄΄» γράφουν στο βιβλίο.
Κλικ 4 : ομοιότητες
  Γκρεμίζοντας τον μύθο ότι τα ετερώνυμα έλκονται οι δύο ψυχολόγοι δίνουν έμφαση στις ομοιότητες, όχι στις διαφορές. Οσο πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα έχουμε με κάποιον τόσο πιο εύκολο είναι να αναπτύξουμε βαθιά σχέση μαζί του, λένε! « Είμαστε "προγραμματισμένοι" από τη φύση έτσι ώστε ανάμεσα σε μια ομάδα ατόμων να ψάχνουμε εκείνο που μας μοιάζει περισσότερο. Οταν αναγνωρίζουμε ομοιότητες με έναν ξένο, έστω και υποσυνείδητα, νιώθουμε αμέσως έλξη και συμπάθεια», εξηγούν!
Κλικ 5 : κοινές εμπειρίες
  Το να μοιραστούμε κοινές εμπειρίες με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, μας φέρνει ακόμη πιο κοντά. Μάλιστα οι δύο ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι "όσο πιο αντίξοες είναι οι κοινές ενπειρίες, τόσο πιο δυνατός είναι ο δεσμός που δημιουργείται μεταξύ εκείνων που τις μοιράζονται", με αποτέλεσμα οι δύο άνθρωποι να ενώνονται

Κορεάτες μετά τα πάρτυ .

korean after party 42 250x250 Korean After Party
korean after party 36 250x250 Korean After Party
korean after party 28 250x250 Korean After Party
korean after party 25 250x250 Korean After Party
korean after party 20 250x250 Korean After Party
korean after party 12 250x250 Korean After Party
korean after party 09 250x250 Korean After Party

Αλλος για Χίο τράβηξε...και άλλος για Μυτιλήνη!

Το συγκεκριμένο έχει περάσει την έγκριση ειδικών ανεκδοτολόγων-γυναικολόγων-φορουμιτών και έχει προταθεί ως αντιπροσωπευτικό του τρόπου σκέψης των δύο φύλων.

Γνωρίζονται τυχαία σε ένα πάρτυ και ο Γιάννης ζητά από την Ελένη να πάνε σινεμά. Αυτή δέχεται και τα περνάνε καλά.

Μερικές μέρες αργότερα βγαίνουν για φαγητό και πάλι περνούν καλά. Αρχίζουν λοιπόν να βλέπονται τακτικά και μετά από λίγο γίνονται ένα ωραίο ζευγάρι.

Και ένα βράδυ, ενώ ο Γιάννης την πηγαίνει η σπίτι της, μια σκέψη περνά από το μυαλό της και χωρίς να το πολυσκεφτεί την εκφράζει φωναχτά:
- Έχεις καταλάβει ότι σήμερα κλείνουμε 6 μήνες;

Και κατόπιν, πέφτει σιγή στο αυτοκίνητο! Τόσο πυκνή σιγή που μπορείς να την κόψεις με το μαχαίρι!
Η Ελένη σκέφτεται:....

'Θεέ μου! Μήπως τον πείραξε που το είπα αυτό; Μήπως νιώθει περιορισμένος από τη σχέση μας; Μήπως νομίζει ότι προσπαθώ να τον πιέσω σε κάποιο είδος υποχρέωσης που δεν θέλει; Ή δεν είναι σίγουρος;'

Ο Γιάννης σκέφτεται: 'Πω-πω! Έξι μήνες!'

Και η Ελένη σκέφτεται:
'Αλλά εδώ που τα λέμε, ούτε κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θέλω ένα τέτοιο είδος σχέσης. Μερικές φορές θα ήθελα περισσότερο χώρο. Να μπορώ να σκεφτώ αν με ικανοποιεί η σχέση μας καθώς πηγαίνουμε σταθερά προς.... Αλήθεια, που πηγαίνουμε; Θα συνεχίζουμε να βλεπόμαστε με αυτόν τον τρόπο; Μήπως εμφανίζεται η προοπτική του γάμου μπροστά; Με παιδιά; Μια ολόκληρη ζωή μαζί; Είμαι έτοιμη γι αυτό το επίπεδο δέσμευσης; Τι ξέρω πραγματικά γι' αυτόν τον άνθρωπο;'

Ο Γιάννης σκέφτεται:
'Αυτό σημαίνει ότι ήτανννν.... χμμμ... Φεβρουάριος όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε... Τότε που μόλις είχα πάρει το αυτοκίνητο από σέρβις... Που σημαίνει... Για στάσου να δω τα χιλιόμετρα... Φτου! Γαμώτο! Ξέχασα την αλλαγή λαδιών!'

Η Ελένη σκέφτεται:
'Γιατί δε μιλάει; Είναι ταραγμένος! Φαίνεται στο πρόσωπό του. Για ποιόν λόγο όμως ταράχτηκε; Μήπως τα βλέπω όλα λάθος;
Μήπως θέλει περισσότερο δέσιμο η σχέση μας; Μήπως κατάλαβε πριν από εμένα ότι εγώ έχω επιφυλάξεις; Να δεις που αυτό είναι! Γι αυτό δεν λέει τίποτε. Φοβάται ότι θα τον απορρίψω.'

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης σκέφτεται:
'Αλλά αυτήν την φορά θα το κοιτάξουν το σασμάν! Όχι σαν την άλλη φορά... Δήθεν το κρύο και μαλακίες! Τι κρύο; Με 25 βαθμούς; Πλήρωσα μια περιουσία και μου βγαίνει το χέρι να βάλω μια ταχύτητα!'

Η Ελένη σκέφτεται:
'Έχει θυμώσει! Και δεν τον κατηγορώ... Στη θέση του κι εγώ θα ήμουν θυμωμένη... Νιώθω τόσο ένοχη, αλλά δε φταίω που νιώθω έτσι.... Απλά δεν είμαι σίγουρη...'

Ο Γιάννης συνεχίζει:
'Καλά, έτσι και μου πουν τίποτε ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση θα γίνει χαμός! Αυτό θα πουν τα καθίκια, το ξέρω!'

Και η Ελένη:
'Ίσως είμαι τελειομανής...
Να περιμένω τον ιππότη με το άσπρο άλογο,τη στιγμή που είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που με φροντίζει και νοιάζεται για μένα και που χαίρομαι κάθε στιγμή που είμαι μαζί του; Και τώρα υποφέρει επειδή είμαι εγωίστρια! Επειδή κάνω σαν κοριτσάκι που έχει διαβάσει ένα σωρό ρομάντζα..'

Ο Γιάννης:
'Εγγύηση! Θα τους πω να πάρουν την εγγύηση και να την χώσουν εκεί που ξέρουν!'

- Αγάπη μου, λέει η Ελένη
- Τι είναι; Απαντά ο Γιάννης
- Σε παρακαλώ... Μην βασανίζεις τον εαυτό σου, λέει με μάτια γεμάτα δάκρυα. Ίσως δεν θα έπρεπε... Νιώθω τόσο...' (και την παίρνουν τα κλάματα...)
- Μα τι έπαθες;
- Είμαι τόσο χαζή! Το ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε ιππότης, ούτε άλογο!
- Δεν υπάρχει άλογο;
- Νομίζεις ότι είμαι χαζή έτσι;
- Όχι βέβαια!
- Να μωρέ! Απλά... ξέρεις... χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο...
(Κατόπιν, ακολουθεί μια σιγή 15 δευτερολέπτων που ο Γιάννης προσπαθεί να βρει κάτι 'ασφαλές' να πει)
Και τελικά λέει:'...ΟΚ!'

Η γυναίκα, πολύ συγκινημένη του πιάνει το χέρι και λέει:
'Αγάπη μου... Πραγματικά νιώθεις έτσι;'
- Πώς έτσι;
- Έτσι, σχετικά με τον χρόνο.
- Μα ναι, φυσικά!

Η Ελένη γυρνά και τον κοιτά βαθιά στα μάτια, προκαλώντας την ανησυχία του Γιάννη για το τι μπορεί τώρα να ξεστομίσει,
ιδιαίτερα αν έχει σχέση με άλογο.
Στο τέλος λέει:
- Σε ευχαριστώ αγάπη μου!
- Κι εγώ σε ευχαριστώ αγάπη μου, λέει ο Γιάννης με ιδιαίτερη σιγουριά.

Στο τέλος την αφήνει στο σπίτι της και εκείνη ξαπλώνει στο κρεβάτι, αισθανόμενη σαν μια μαρτυρική φιγούρα, εντελώς μπερδεμένη, κλαίει μέχρι το πρωί.

Ο Γιάννης γυρνά σπίτι του και παίρνοντας μια πίτσα, βλέπει στην τηλεόραση μια ταινία που έτυχε να δείχνει.
Μια μικρή φωνούλα όμως μέσα του λέει ότι κάτι σημαντικό παίχτηκε στο αυτοκίνητο αλλά είναι σίγουρος ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι, οπότε και σταματά την προσπάθεια.

Την άλλη μέρα, η Ελένη βγαίνει με τις φίλες της και κουβεντιάζουν υπόθεση περίπου για έξι ώρες.
Με αφάνταστη ακρίβεια, θα αναλύσουν όλα όσα ειπώθηκαν,μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια,από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες.Θα συνεχίσουν να το συζητούν ξανά και ξανά, χωρίς ποτέ να φτάσουν σε οριστικά συμπεράσματα αλλά ταυτόχρονα και χωρίς να το βαριούνται.

Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης, καθώς την άλλη μέρα παίζει μπιλιάρδο με τον κολλητό του, μια στιγμή, πριν να κάνει το σπάσιμο,θα σταματήσει και θα του πει:
- Να σε ρωτήσω κάτι ρε μαλάκα ;
Είχε ποτέ η Ελένη άλογο;


Αυτοκίνητα μια στάλα . tiny_cars11
tiny_cars10
tiny_cars22
tiny_cars24
tiny_cars14
tiny_cars21

"Οι 11 νόμοι της.. ατυχίας!"

"1. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

2. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

3. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

4. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

5. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

6. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

7. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

8. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

9. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

10. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

11. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις
μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυ΄ωσει ο καφές..


Musicbox ,


XL Records

Το δεύτερο άλμπουμ της 21χρονης πλέον Αντέλ_αυτό σημαίνει ο τίτλος, όπως το ίδιο είχε συμβεί και με το ντεμπούτο της «19»_ είναι πολύ απλά ένα από τα καλύτερα ποπ άλμπουμ των τελευταίων ετών. Και αυτό συμβαίνει όχι γιατί χαράζει νέους δρόμους στη φόρμα, δημιουργεί ένα μοδάτο νέο κίνημα ή τέλος πάντως ένα προς ένα τα τραγούδια του είναι αριστουργήματα. Κυρίως γιατί ακούγοντας το στο σύνολό του έχεις την αίσθηση ότι έχεις ακούσει πολύ καλή μουσική και μετά από αρκετές ακροάσεις βρίσκεις τον εαυτό σου να τραγουδά τους όμορφους στίχους της. Βασικό ατού φυσικά η φωνάρα της, λίγες λευκές τραγουδούν τόσο «μαύρα» καθώς και ο προσανατολισμός στην σόουλ αντί της φολκ που χαρακτήριζε την προηγούμενη δουλειά της. Πoλύ έξυπνη και η διασκευή της στο «Lovesong» των Cure. Σε μία εποχή που τα πρότζεκτ υπερέχουν των ερμηνειών η Αντέλ καλύπτει ένα μεγάλο κενό με την εκφραστικότητα και δυναμική της. ***1/2

Radiohead «The King Of Limbs»

XL Records

Το περίμενα με λαχτάρα, το άκουσα τελικώς, και; Δεν μπορεί να είναι αυτό το όγδοο άλμπουμ ενός εκ των καλύτερων συγκροτημάτων της τελευταίας εικοσαετίας. Κάποιο λάθος έχει γίνει. Μοιάζει σαν ορεκτικό, σαν σκόρπιες ιδέες για κάτι σημαντικό που πρόκειται να ακολουθήσει. Θα ήθελα να ακούσω ένα μεγάλο έργο και όχι σκόρπιες ιδέες που τις πραγματοποιεί καλύτερα ένας πιτσιρικάς. Ακόμη και το σόλο άλμπουμ του Τομ Γιορκ είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οκτώ μόλις κομμάτια μικρής διάρκειας τα οποία πλην δύο εξαιρέσεων και αν δεν τα ακούγαμε ποτέ δεν θα μας έλλειπαν. Και μιλώ για το «Lotus Flower», ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έγραψαν ποτέ, ό,τι πιο r'n'b ηχογράφησαν, ένα αφιέρωμα στον Πρινς με το φαλσέτο του Γιορκ να εκπλήσσει καθώς επίσης και το «Little By Little» που θυμίζει παλιούς καλούς Radiohead. Tα υπόλοιπα είναι dubstep σκαριφήματα που ο Τζέιμς Μπλέικ ούτε ως b-sides δεν θα κυκλοφορούσε. Το πρώτο μεγάλο θύμα της ιντερνετικής περιόδου, όπου το άλμπουμ ως οντότητα έχει χάσει την αξία του. Κρίμα! Ισως την επόμενη φορά! **1/2

Gonjasufi - «A Sufi and a Killer»

Warp

Η αποκάλυψη! Και λυπάμαι για τους μήνες που πέρασαν και δεν είχα ακούσει αυτό το άλμπουμ. Αν θελήσετε να σας περιγράψω το στυλ αυτού του μεξικανο-αμερικανό-αιθίοπα από το Σαν Ντιέγκο πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο. Μέσα από τις 19 συνθέσεις αυτού του άλμπουμ παρελαύνουν σχεδόν όλα τα στυλ της σύγχρονης μουσικής. μέσα από το πρίσμα της ψυχεδέλειας του '60 αλλά και την αισθητική ενός dj, ράπερ, τραγουδιστή και δασκάλου της γιόγκα. Σαν να ακούς έναν Ντεβέντρα Μπάνχαρτ στο πολύ πιο ακραίο του. Η ινδική ράγκα, η Μπιορκ, ο Τομ Γουέιτς, οι Stooges, το μπουζούκι, οι κιθάρες, η flower pop είναι μόνο μερικές από τις αιχμές που λαμβάνει κανένας ακούγοντας αυτό το πολυεθνικό πανηγύρι που δεν αποζητά ταυτότητα παρά μόνο την καλή διάθεση του ακροατή και την αγάπη του. Και την έχει και με το παραπάνω. ****

Βeady Eye - «Different Gear,

Ελπίδα για αναγέννηση της ανθρώπινης καρδιάς,


Για πρώτη φορά αποδείχθηκε ότι ένα θηλαστικό, για την ακρίβεια ένα ποντίκι, μπορεί να αναγεννήσει τον καρδιακό ιστό του, μετά τη γέννησή του. Η ανακάλυψη αυτή δημιουργεί ελπίδες και για μελλοντική αναγέννηση της ανθρώπινης καρδιάς μετά από σημαντικές βλάβες, όπως πχ ένα έμφραγμα.

Οι επιστήμονες γνώριζαν ότι κάποια είδη ψαριών όπως τα ψάρια - ζέβρα ή κάποια αμφίβια μπορούν να αναγεννήσουν τμήματα της καρδιάς τους μετά από σοβαρή βλάβη, ακόμη και κατά την ενήλικη ζωή τους. Σε ό,τι αφορά τα θηλαστικά, μέχρι πρότινος οι ειδικοί είχαν δει ότι μόνο τα έμβρυα διαθέτουν αυτήν την ικανότητα, η οποία όμως πίστευαν ότι δεν διατηρείται μετά τη γέννηση.

Τώρα αμερικανοί ερευνητές έδειξαν ότι και τα ποντίκια διαθέτουν αυτό το σημαντικό «χάρισμα» της αναγέννησης του καρδιακού ιστού αφότου γεννηθούν. Οπως αναφέρουν οι επιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο Σαουθγουέστερν στο Ντάλας του Τέξας με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Science» αφαίρεσαν τμήμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, που αντιστοιχούσε σε 15% του καρδιακού ιστού, από νεογέννητα ποντίκια μίας ημέρας. Οταν τρεις εβδομάδες αργότερα οι ειδικοί προχώρησαν σε αφαίρεση ολόκληρου του οργάνου από τα ζώα, είδαν ότι το 99% της «πληγείσας» περιοχής είχε αναγεννηθεί πλήρως. Απεικονιστικές εξετάσεις έδειξαν μάλιστα ότι τα αναγεννημένα τμήματα ήταν άκρως λειτουργικά. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τα ζώα έχασαν αυτήν την αναγεννητική ικανότητά τους περίπου μια εβδομάδα μετά τη γέννησή τους, όπως έδειξαν περαιτέρω πειράματα.

Τα νέα ευρήματα δημιουργούν ελπίδες σχετικά με το ότι και η ανθρώπινη καρδιά διαθέτει μια φυσική ικανότητα σημαντικής «αυτο-επιδιόρθωσης» των προβλημάτων της. Είναι γνωστό ότι η καρδιά των ενήλικων θηλαστικών μπορεί να αποκαταστήσει βλάβες της, τουλάχιστον ως έναν βαθμό, ωστόσο δεν μπορεί να προχωρήσει σε αναγέννηση δισεκατομμυρίων κυττάρων του καρδιακού μυός, όταν αυτά χαθούν λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου.

Εξωσωματική Το στρες δεν επηρεάζει την επιτυχία της ,


Το άγχος που αισθάνονται πολλές γυναίκες οι οποίες υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση ή σε άλλες μεθόδους υποβοήθησης της αναπαραγωγής δεν επηρεάζει την επιτυχία της IVF, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προχώρησαν σε ανασκόπηση 14 προηγούμενων μελετών οι οποίες περιελάμβαναν 3.583 γυναίκες και με βάση τα ευρήματά τους, ανέφεραν ότι κατέρριψαν τον μύθο σχετικά με το ότι το στρες της γυναίκας είναι «ένοχο» για την αποτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Οι συμμετέχουσες στις 14 μελέτες πέρασαν από τεστ μέτρησης των επιπέδων του στρες πριν τη διεξαγωγή εξωσωματικής γονιμοποίησης με χρήση ειδικών ψυχολογικών κλιμάκων. Στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε έναν μόνο κύκλο θεραπείας υποβοήθησης της αναπαραγωγής.

Οι ειδικοί διερεύνησαν εάν οι γυναίκες που ήταν ιδιαιτέρως αγχωμένες πριν την έναρξη της θεραπείας τους είχαν λιγότερες πιθανότητες να μείνουν έγκυες. Οπως προέκυψε, το στρες δεν είχε καμία επίδραση σε ό,τι αφορούσε την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της μελέτης καθηγήτρια Τζάκι Μπόιβιν, είναι κοινός μύθος ότι στις γυναίκες με υψηλά επίπεδα στρες οι πιθανότητες επιτυχίας της εξωσωματικής είναι μειωμένες. Ωστόσο η καθηγήτρια τόνισε ότι είναι σημαντικό για τις γυναίκες να μην αγνοούν το στρες που αισθάνονται: «Οι θεραπείες υποβοήθησης της αναπαραγωγής είναι στρεσογόνες από μόνες τους. Οι γυναίκες δεν πρέπει να αγνοούν τα συναισθήματά τους και να φροντίζουν να μειώνουν το άγχος τους καθώς το κύριο πρόβλημα είναι ότι εάν νιώθουν στρεσαρισμένες και έχουν μια αποτυχία, δεν συνεχίζουν τη θεραπεία».

Google Νέοι αλγόριθμοι κατά των δικτυακών τόπων «χαμηλής ποιότητας» ,

Google: Στη μαύρη λίστα οι φάρμες περιεχομένου

Η Google ανακοίνωσε ότι τροποποιεί τους αλγόριθμους που παράγουν τα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησής της: Οι δικτυακοί τόποι χαμηλής ποιότητας, γνωστοί με τον όρο «φάρμες περιεχομένου», στο εξής δεν θα εμφανίζονται τόσο ψηλά στη λίστα.

«Η αναβάθμιση είναι σχεδιασμένη να υποβαθμίσει την κατάταξη για δικτυακούς τόπους χαμηλής ποιότητας -δικτυακούς τόπους που έχουν χαμηλή αξία για τους χρήστες, αντιγράφουν περιεχόμενο από άλλους δικτυακούς τόπους, ή απλά δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι» ανακοίνωσε η Google στο επίσημο εταιρικό ιστολόγιο.

Η τροποποίηση των αλγόριθμων έρχεται έπειτα από εκκλήσεις της βιομηχανίας των μίντια αλλά και πολλών χρηστών, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης οδηγούν συχνά σε «φάρμες περιεχομένου» -δικτυακούς τόπους σχεδιασμένους να παράγουν χιλιάδες άχρηστα «άρθρα» κάθε μέρα βάσει των δημοφιλέστερων όρων αναζήτησης.

Η Google εκτιμά ότι οι αλλαγές θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα στο 12% των αναζητήσεων, πρώτα στις ΗΠΑ και σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές.

Η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι οι νέοι αλγόριθμοι μπορούν να αλλάξουν άμεσα την κατάταξη με την οποία εμφανίζονται κι άλλοι δικτυακοί τόποι:

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές χωρίς να αλλάξουμε την κατάταξη για πολλούς δικτυακούς τόπους. Αναγκαστικά, ορισμένοι δικτυακοί τόποι ανεβαίνουν και άλλοι κατεβαίνουν [...] Είναι σημαντικό να ανταμείβονται οι δικτυακοί τόποι ποιότητας».

Αναδημοσιευση Απο Βημα

Greecelands

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory