Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Το Magic Desktop αλλάζει τα πάντα στην επιφάνεια εργασίας σας,

Κατεβάστε το και διαχειριστείτε τα θέματα σας, το οπτικό στυλ,τις εικόνες,τα wallpapers,τους δρομείς ποντικιών, κ.λπ. όλα από το ίδιο πρόγραμμα. Μπορείτε να αναμίξετε ακόμη και να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα θέματά.

Το Magic Desktop είναι δωρεάν για μη εμπορική χρήση


Γκραφιτι στο δέρμα .

Skin Graffiti  arts
Skin Graffiti  arts
Skin Graffiti  arts
Skin Graffiti  arts
Skin Graffiti  arts
Skin Graffiti  arts

Για να μην κάνεις τον Κινέζο στις διαβασεις πεζών...
Η έμπνευση που θα σώσει ζωές 


 Στην Κίνα βρήκαν τον τρόπο για να σταματήσουν τους οδηγούς που επιμένουν να αγνοούν τις διαβάσεις πεζών. Η λύση ήρθε από τον κινέζο καλλιτέχνη Χάνγιουνγκ Λιν που εμπνεύστηκε τον “εικονικό” τοίχο. Ο τοίχος αυτός, απεικονίζει με ιδιαίτερα ρεαλιστικό τρόπο πεζούς σε κόκκινο χρώμα να διασχίζουν το δρόμο προκειμένου να φρενάρει τους οδηγούς. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι ετοιμάζει και δυσάρεστες εκπλήξεις για όσους αγνοήσουν τον τοίχο του.
Αναμένουμε....

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1FJdsAhQ4

Ο άρχοντας των αυγών .


Έφτιαξε 30 μέτρων αντίγραφο του Τιτανικού!

Φανατικός λάτρης των πλοίων, ο Σκωτσέζος Stan Fraser αφιέρωσε 7 χρόνια από τη ζωή του για να χτίσει ένα 30 μέτρων αντίγραφο του Τιτανικού στην αυλή του σπιτιού του!
Ο 46χρονος μηχανικός είναι θαυμαστής της θάλασσας και έχει στο σπίτι του πλήθος σχετικών αντικειμένων. Φυσικά το καλύτερο κομμάτι της συλλογής του είναι το αντίγραφο σε κλίμακα 1:100 του διάσημου πλοίου. Τώρα σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα μικρό ναυτικό μουσείο και καφετέρια με κεντρικό θέμα ναυτικά επιτεύγματα.
Perierga.gr - Ο τιτανικός στην αυλή του
Perierga.gr - Ο τιτανικός στην αυλή του
Perierga.gr - Ο τιτανικός στην αυλή τουPerierga.gr - Ο τιτανικός στην αυλή του
http://ektiesthisi.blogspot.com/

Μια ματιά στην ηλιθιότητα .

A Glimpse Of Idiocy  fail
A Glimpse Of Idiocy  fail
A Glimpse Of Idiocy  fail
A Glimpse Of Idiocy  fail
A Glimpse Of Idiocy  fail
A Glimpse Of Idiocy  fail

'Eνα σημείωμα κρυμμένο σε όπλο...Ο Λάμπης Ν. Βολονάκης, λοχίας του Α΄ Λόχου του 17ου Συντάγματος Πεζικού υπηρετούσε στη Μικρά Ασία το 1920. Αποσυναρμολογώντας και καθαρίζοντας το όπλο του, βρήκε ένα σημείωμα και μια πεντάρα. Τα φύλαξε μέχρι την επιστροφή του στην πατρίδα και τα κατέθεσε στην Ιστορική και Εθνολογική Εταιρία της Ελλάδος. Το σημείωμα είναι ενδεικτικό του διαχρονικού πνεύματος του Έλληνα Στρατιώτη, το οποίο προσπαθούν να εξοντώσουν τα τελευταία χρόνια:


Εν Μπιζανίω, 20 Φεβρουαρίου 1913
Αγαπητέ Συνάδελφε,
Σε χαιρετώ,


Σε, που θα έχης την τύχη να ανοίξης το πέλμα του όπλου αυτού, θα εύρης την πεντάρα αυτή και να πάρης ένα τσιγάρο, να το καπνίσης στην υγεία μου. Το όπλο αυτό το έφερα επί πέντε έτη. Το δόξασα και με δόξασε και τώρα αναγκάζομαι να το εγκαταλείψω, λόγω τραυματισμού μου. Πέρασα τόσες και τόσες στιγμές και δεν το εγκατέλειψα και εάν η Πατρίς σε χρειασθή, να το τιμήσης.


Νικ. Καββαδίας
Κοθρέα - Ένωσις Κεφαλληνίας

 
Πραγματικά πολύ συγκινητικό...Σκέψεις και προβληματισμοί δικοί σας...


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1Iq6WJ1bo

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ
Τον πλέον αυστηρό αντι-καπνιστικό νόμο προωθεί η κυβέρνηση της Αυστραλίας υποχρεώνοντας, μεταξύ άλλων, τις καπνοβιομηχανίες να φτιάχνουν συγκεκριμένα πακέτα τσιγάρα με εικόνες που προκαλούν σοκ- το λιγότερο.
Ο υπουργός Υγείας της χώρας εκτιμά πως αν ο νόμος περάσει, θα περιοριστούν κατά χιλιάδες οι θάνατοι που συνδέονται με το τσιγάρο και κοστίζουν σχεδόν 33 δισ. δολάρια στο κράτος.
«Ο νόμος στέλνει ένα σαφές μήνυμα: η αίγλη πέρασε. Τα πακέτα των τσιγάρων θα δείχνουν μόνο το θάνατο και τις ασθένειες που προκαλεί το κάπνισμα», είπε.

Δείξε μου την εικόνα σου να σου πω ποιος είσαι,


Η νέα εφαρμογή της Google για ταυτοποίηση προσώπων

Φανταστείτε μία ημέρα όπου θα μπορείτε να φωτογραφίσετε κάποιον με το κινητό σας στον δρόμο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχετε πρόσβαση σε όλες τα προσωπικά του δεδομένα : ποιο είναι το όνομά του, τι μουσική του αρέσει, που διασκέδαζε χθες βράδυ κλπ.

Ακούγεται τρομακτικό; Κι όμως αυτή η ημέρα δεν είναι πολύ μακριά. Η Google ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να λανσάρει μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φωτογραφίζουν ένα πρόσωπο και να αποκτούν έτσι πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες.

Η πολύ δουλειά πράγματι.. τρώει τον αφέντη,

Όπως φαίνεται οι πολλές ώρες εργασίας συμβάλουν στην ανάπτυξη καρδιακών προβλημάτων

Μία νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την ρήση ότι η "πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη" αφού σύμφωνα με τα ευρήματα της όσοι εργάζονται πολλές ώρες έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι εκείνοι που εργάζονται περισσότερες από 11 ώρες καθημερινά έχουν 67% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιακά προβλήματα σε σχέση με εκείνους που εργάζονται 7-8 ώρες. Τονίζουν μάλιστα ότι οι γιατροί θα πρέπει πλέον μαζί με τους άλλους επιβαρυντικούς για την καρδιακή υγεία παράγοντες (κάπνισμα, διαβήτης, αρτηριακή πίεση κ.α.) να συνυπολογίζουν και τις ώρες εργασίας στην εκτίμησή τους για τις πιθανότητες εμφάνισης μελλοντικών καρδιακών προβλημάτων των ασθενών τους.

Εκτενής μελέτη
Την έρευνα πραγματοποίησαν ειδικοί του University College του Λονδίνου. Οι ερευνητές κατέληξαν στα συμπεράσματα τους μελετώντας τα στοιχεία μιας μεγάλης έρευνας που έγινε την δεκαετία του 1980 στην Μ.Βρετανία και στην οποία συμμετείχαν 7.100 δημόσιοι υπάλληλοι κανείς εκ των οποίων δεν αντιμετώπιζε κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Οι ερευνητές παρακολούθησαν την ζωή και την πορεία της υγείας των εθελοντών για 11 χρόνια. Στο διάστημα αυτό 192 εθελοντές έπαθαν έμφραγμα. Οι επιστήμονες που ανέλυσαν τα δεδομένα αναφέρουν ότι αν και δεν μπορούν ακόμη να πουν με βεβαιότητα ότι οι πολλές ώρες εργασίας από μόνες τους προκαλούν καρδιακά προβλήματα εντούτοις είναι βέβαιο ότι συμβάλουν αρνητικά στην υγεία με τρόπο ανάλογο της κακής διατροφής, της έλλειψης σωματικής άσκησης και της κατάθλιψης.

Σύγχρονο ερωτικό γουέστερν στην Κρήτη,Με τη μαγεία της μεγαλονήσου η τελευταία ταινία της Λάγιας Γιούργου


Γιάννης Ζουμπουλάκης
Κινηματογράφος: Σύγχρονο ερωτικό γουέστερν στην Κρήτη
Με τη μαγεία της μεγαλονήσου η τελευταία ταινία της Λάγιας Γιούργου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 28'
Κινηματογράφος: Σύγχρονο ερωτικό γουέστερν στην Κρήτη
0Share
emailεκτύπωσηΣύγχρονη ιστορία πάνω στον έρωτα, τη φιλία και την προδοσία αλλά και ένα γοητευτικό ταξίδι στο ελληνικό καλοκαίρι και τα ανεπανάληπτα τοπία της Κρήτης, ο «Κόκκινος ουρανός», τελευταία ταινία της Λάγιας Γιούργου, είναι μια από τις οκτώ νέες ταινίες που από την Πέμπτη 7 Απριλίου θα κάνουν την εμφάνισή τους στις αίθουσες.

«Ο κινηματογράφος χρωστάει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στην πραγμάτευση του θέματος της φιλίας ανάμεσα σε δύο άνδρες και των δοκιμασιών που αυτή περνάει ως την απόδειξη της αντοχής της ή όχι» μας είπε η σκηνοθέτιδα. «Στις καουμπόικες ταινίες ας πούμε, οι ανδρικές φιλίες είναι πολύ ισχυρές, μέχρι την στιγμή, που από την ταχυδρομική άμαξα, θα κατεβεί μια γυναίκα…Αυτό ήθελα να κάνω με τον «κόκκινο ουρανό»: ένα σύγχρονο γούεστερν».

Οι εν λόγω φίλοι στην ιστορία της Γιούργου είναι ο Ορφέας Αυγουστίδης και ο Αποστόλης Τότσικας, δύο νεαροί που θα επιχειρήσουν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους στήνοντας ένα θερμοκήπιο μπανάνας κάπου στη Νότια Κρήτη. Διαφορετικοί αλλά και συμπληρωματικοί χαρακτήρες - ο ένας φλογερός και ρωμαλέος, ο άλλος ρομαντικός και καλλιεργημένος - οι δυο νέοι κάνουν τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι και όλα κυλούν ανέμελα… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Κόρντοβα, μια γερμανίδα με ισπανικό όνομα (Πίλα Βιτάλα). Και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει…


«Οποιοδήποτε δίλημμα -που σ΄αυτή την περίπτωση είναι η γυναίκα που “μπαίνει ανάμεσα” στους δύο φίλους- οποιαδήποτε κρίσιμη επιλογή, δεν βάζει απλά σε δοκιμασία την ανθεκτικότητα της σχέσης -εδώ της σχέσης δύο ανδρών- αλλά παράλληλα και αλληλοδιαδοχικά δρα ως ο έξωθεν καταλύτης που αποκαλύπτει και κάνει αισθητά τα βαθύτερα θεμελιακά στοιχεία που συγκροτούν τον χαρακτήρα του καθενός απ΄τους δύο άνδρες δίνει το “ψυχολογικό” τους πορτραίτο και φανερώνει τα ψυχικά κίνητρα που υπαγορεύουν, εν τέλει, τη στάση ζωής του καθενός» λέει η Λάγια Γιούργου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ ΓΚΙΝΤΕΝΣ Προτάσεις πράσινης στρατηγικής,


Ο σταρ θεωρητικός της Σοσιαλδηµοκρατίας και του Τρίτου Δρόµου σε ένα ενδιαφέρον δοκίµιο για τις κλιµατικές αλλαγές δεν αρκείται σε διαπιστώσεις αλλά προτείνει λύσεις – έναν χρόνο πριν από τη Φουκουσίµα
Με νωπή την καταστροφή στη Φουκουσίµα, µε επίκαιρη τη νίκη των Πρασίνων στη Βάδη-Βυρτεµβέργη της Γερµανίας, η πολιτική των κλιµατικών αλλαγών και το οικολογικό πρόσηµο έχουν για τα καλά τεθεί στο επίκεντρο της ατζέντας σε πολιτική και καθηµερινότητα ως σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Σήµερα, λοιπόν, που τα αιτήµατα της πολιτικής οικολογίας µοιάζουν ακόµη πιο επιβεβληµένα από τη δεκαετία του ‘70, που πρωτοδιατυπώθηκαν µε συστηµατικό τρόπο, έχει αξία να δούµε τη µελέτη «Η Πολιτική των Κλιµατικών Αλλαγών» του Αντονι Γκίντενς, του διάσηµου θεωρητικού του Τρίτου ∆ρόµου (της Σοσιαλδηµοκρατίας) της δεκαετίας του ‘90, πρώην διευθυντή του London Schoolof Economics και σήµερα µέλους της Βουλής των Λόρδων.

O Γκίντενς δενσυνδέει απλώς τις κλιµατικές αλλαγέςκαι την υπερθέρµανση του πλανήτη µε την ενεργειακή ασφάλεια και την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσι µα. Προχωράει ακόµη πιο βαθιά, στην κριτική των ιδεών του πράσινου κινήµατος, ενώ αναπτύσσει τη δική του θεωρία για το διασφαλίζον κράτος που δεν είναι άλλο από τον φορέα-διευκολυντή κλιµατικών πολιτικών αλλά και µεταπράτη (αν όχι ιθύνοντα νου) ενός περιβαλλοντικού προσανατολισµού. Εδώ, βέβαια, ο Γκίντενς επιµένει πως η λογική του going green θα πριµοδοτηθεί, θα ιεραρχηθεί στο πλαίσιο µιας οικονοµίας της αγοράς και αποσπά τη νέα ατζέντα από την πολιτική βούληση αλλά και από τις δοµές του υπάρχοντος κοινωνικοοικονοµικού συστήµατος (ναι, για τον καπιταλισµό µιλώ και τη νεοφιλελεύθερη εκδοχή του).

Κλαίνε, ωρέ, οι ράπερ;


Βραδιά ραπ χωρίς πικάπ και υπολογιστές, αλλά µε «γυµνά» τραγούδια και αισθήµατα ήταν εκείνη που διοργάνωσε το MTV για τους Going Through
Συγγνώµη, αλλά τι είναι αυτό που γυαλίζει στα µάτιατουNivo;

Βούρκωσε ο Nivo;

Ε, ναι λοιπόν, και οι ράπερ κλαίνε. Και οι Going Through έχουν ψυχή, ραπάρουν και συγκινούνται. Μπορεί να µη χρειάστηκε να βγάλουµε τα χαρτοµάντιλα, αλλά µια φόρτιση στον αέρα υπήρχε. Ορατή.

MTV unpluggedµε Going Through η περίσταση. Οι φαν – οι διακόσιοιπενήντα που κέρδισαν την είσοδό τους µε διαγωνισµό – κάθησαν σε µαξιλάρια µπροστά στη σκηνή,µια ανάσα από τα παλικάρια.

Απόσταση µηδέν δηλαδή καιάλλη τόση από τα τραγούδια που ήταν «γυµνά»,δηλαδή χωρίς σκρατς, λούπες, πικάπ, κοµπιούτερ και λοιπά ηχητικά εφέ. Τα τραγούδια ενορχηστρωµένα διαφορετικά. Είχαν κάνειδουλειά τα παιδιά.

Δυνατοτητες για το UltraPlayer,


Το UltraPlayer υποστηρίζει MP3, WMA, RealAudio, WAV, MIDI, CD ήχου, ραδιόφωνο μέσω Internet, και αρχεία βίντεο (Windows Media, AVI, MPEG, REAL).
Είναι ελαφρύ και ισχυρό

Το UltraPlayer Audio είναι ελεύθερο.

* Αναπαραγωγή MP3, βίντεο, WAVs, WMAs, τα CD και CD-Audio

* Συντονιστείτε και καταγράψτε MP3 Internet Radio Streams μέχρι pukes στο σκληρό σας δίσκο.

* Κάντε Drag and drop τα αρχεία σας ή τους φακέλους με μουσική κατευθείαν στο UltraPlayer.

* Συνδέστε όλα τα τελευταία DSP και να απολαύσετε μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης.
* Αποθήκευστε τα MP3s σας και WAV αρχεία με ένα μόνο κλικ.

* Κάνετε μετονομασία στην MP3 συλλογή σας με τον ID3 tag editor.

* Επισκεφθείτε το site κάθε μέρα για να πάρετε καινούργιες εκδόσεις,skins,plugins.


SOME SKINSSystem Requirements:


* Win95/98; WinNT / 2000 (IE 4.x or higher required for WinNT)

* Pentium 90mhz +

* 32MB RAM

* 16-Bit Color or higher (recommended)

* Sound Card

Αναρτημενο Απο Αετο στο Φορουμ ΤeamGR ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τι διαβάζουν οι Ελληνες,


Το κοινό των αναγνωστών είναι τελικά γένους θηλυκού, όπως συνηθίζουµε τα τελευταία χρόνια; Η 3η Πανελλήνια Ερευνα που διενήργησε η Metron Analysis για λογαριασµό του ΕθνικούΚέντρου Βιβλίου, τους µήνες Νοέµβριο και ∆εκέµβριο του 2010, δίνει την εξής απάντηση: είναι πολύ περισσότερες οι γυναίκες που διαβάζουν, αλλά διαβάζουν σχεδόν αποκλειστικά µυθιστορήµατα – όπως επίσης βιβλία ψυχολογίας και θρησκείας. Είναι επίσης πολύ περισσότερεςοι γυναίκεςπου ανήκουνστο τµήµα του πληθυσµού, το οποίο διαβάζει απόένα έως εννέα βιβλία τον χρόνο. Από κει και πέρα τα πράγµατα περιπλέκονται: ένα 9,4% τωνγυναικών δηλώνει ότι διαβάζει πάνω από 10 βιβλία τον χρόνο, αλλά το ίδιο δηλώνει και το 6,8% των ανδρών. Οι άνδρες, επίσης, διαβάζουν περισσότερο απότις γυναίκες ιστορία, φιλοσοφία, κοινωνικές επιστήµες, αρχαίους συγγραφείς, πολιτικά βιβλία,βιβλία ταξιδιών, αποκρυφισµού, θετικών επιστηµών.

Ενας Μπάτµαν για όλες τις εποχές,


Από το Μουσείο Κινουµένων Σχεδίων του Σαν Φρανσίσκο, όπου παρουσιάστηκε πέρσι, η έκθεση «Batman: Yesterday and Tomorrow» µεταφέρεται στην Αθήνα, ελέω του φεστιβάλ Comicdom Con Athens. Μέσα από αυτήν προβάλλεται η δουλειά τεσσάρων διαφορετικών δηµιουργών, καθώς και τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις στην ιστορική και αισθητική εξέλιξη του σκοτεινού ιππότη της Γκόθαµ Σίτι.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory