Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Το γοργόν και χάρη έχει…


Κάθε στήλη συμβουλών περί σεξ τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να βάλει στο μυαλό των ανδρών ότι το Νο 1 πράγμα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι είναι τα προκαταρκτικά. 

Αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα θέλει να πάει κατευθείαν στο... ψητό.

Ποιες είναι αυτές;

Μετά από έξοδο
Οι βγήκατε έξω οι δυο σας και περάσατε καταπληκτικά. Απολαύσατε μερικά κοκτέιλ και χορέψατε μαζί στην πίστα. Το περιβάλλον ήταν όμορφο και σέξι με τον τρόπο που μόνο ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μπορεί να είναι. Σε μια τέτοια νύχτα, προκαταρτικά δεν είναι απαραίτητα.

Πίσω στο σπίτι
Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, μια επίσκεψη της οικογένειας ή διακοπές που σας έχουν χωρίσει, η επιστροφή στην... πατρίδα θα είναι γλυκιά. Ο χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο έχει κάνει όχι μόνο την καρδιά αλλά και τη λίμπιντο να αυξάνονται. Να είστε βέβαιοι ότι όταν γυρίσετε στο σπίτι το σεξ θα είναι γρήγορο και παθιασμένο.

Σε δημόσιο χώρο
Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε για ποιό λόγο δεν είναι απαραίτητα τα προκαταρτικά σε αυτήν την περίπτωση!

Μετά από γάμο
Αυτό συμβαίνει κυρίως για δύο λόγους: 1) Οι γυναίκες που δεν έχουν σχέδια για γάμο θα θέλουν να κάνουν παθιασμένο έρωτα για να γιορτάσουν το γεγονός ότι δεν είναι επιβαρυμένες με σύζυγο και παιδιά και 2) οι γυναίκες που θέλουν πολύ το γάμο θα θέλει να αποδείξει ότι το αχαλίνωτο πάθος δε θα χαθεί μέσα σε αυτόν.
newsbomb.gr
sourta-ferta

Τα παραμύθια θεραπεύουν


Πώς προσεγγίζουμε τα νοσηλευόμενα παιδιά; Τι λέμε και τι όχι; Τι κάνουμε και τι αποφεύγουμε; Πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους και με ποιόν τρόπο τα καλούμε να συμμετάσχουν στην αφήγηση;

Σ’ αυτά και άλλα ερωτήματα απαντά ο Δημήτρης Αβούρης, στα εργαστήρια γραφής και αφήγησης παραμυθιών που διοργανώνει. Αφηγητής παραμυθιών και συγγραφέας ο ίδιος, έχει εμπειρία από παραστάσεις σε σχολεία αλλά και καθημερινή εθελοντική δράση στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εδώ και δέκα χρόνια.

Ο παραμυθάς πηγαίνει στα άρρωστα παιδιά και τους λέει τα παραμύθια του (επιλέγει πάντα παραδοσιακά ελληνικά παραμύθια και μύθους του Αισώπου). Εκείνα τον ακούν με προσοχή, παίρνουν θάρρος και με τη φαντασία τους "πλάθουν" κι αυτά τα δικά τους παραμύθια, ξεχνώντας προς στιγμή την αρρώστια τους. Άλλα γίνονται καλά και αλλά νιώθουν ανακουφισμένα…

Η τέχνη της αφήγησης των παραμυθιών έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει στην εκτόνωση και ανακούφιση του αφηγητή και του ακροατή. Η συμμετοχή στη ροή του μύθου και η ταύτιση με τους ήρωες επιτρέπουν στο παιδί να αντλήσει κουράγιο, δύναμη και γνώση.

Ο Δημήτρης Αβούρης είναι "συλλέκτης" παραδοσιακών ελληνικών παραμυθιών και συνιδρυτής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΟΝΑΡ- μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί», που αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί ένα εργαστήριο αφήγησης και γραφής παραμυθιών στη Ζάκυνθο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου.
Real.gr
sourta-ferta

Πόλη μέσα στην πόλη : για να καλύψετε τα κουτιά της ΔΕΗ .

Χρωματικό «χάσμα» ανάμεσα στα δύο φύλα


Καθόλου τυχαία δεν είναι τα διαφορετικά χρώματα που, από τη νηπιακή ηλικία, προτιμούν οι άνθρωποι, ανάλογα με το φύλο τους. Οι γυναίκες έλκονται ενστικτωδώς από το ροζ και το κόκκινο, ενώ οι άνδρες από το μπλε και το πράσινο, σύμφωνα με μια νέα κινεζική επιστημονική έρευνα, που αναζητά εξελικτικές ερμηνείες στο απώτατο παρελθόν των ανθρώπων και έρχεται να επιβεβαιώσει ουσιαστικά αυτό που έχουν δείξει προηγούμενες μελέτες.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι ερευνητές του πανεπιστημίου Ζεγιάνγκ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό ψυχολογίας «Personality and Individual Differences» (Προσωπικότητα και Ατομικές Διαφορές), σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», εκτιμούν ότι επειδή οι γυναίκες ήσαν κυρίως συλλέκτριες ώριμων καρπών και φρούτων, εθίστηκαν από παλιά στα έντονα ροζ και κόκκινα χρώματα. Αντίθετα, οι άνδρες, οι οποίοι πρωτίστως ήσαν κυνηγοί, ανέπτυξαν προτίμηση για τον καθαρό μπλε ουρανό που σήμαινε κατάλληλο καιρό για κυνήγι, καθώς και για την πράσινη βλάστηση, που αποτελούσε το προνομιακό πεδίο της δράσης τους.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 350 εθελοντές να μελετήσουν 11 χρώματα επί τρία λεπτά και, στη συνέχεια, να τα ταξινομήσουν κατά σειρά προτίμησης, ενώ παράλληλα τους υπέβαλαν σε τεστ αξιολόγησης της προσωπικότητάς τους. Το πείραμα έδειξε ότι συστηματικά οι γυναίκες προτιμούσαν το ροζ, το κόκκινο, το μωβ και το άσπρο, ενώ οι άνδρες το μπλε και το πράσινο. Αποκαλύφθηκε ακόμα ότι οι εσωστρεφείς άνδρες προτιμούν το κίτρινο, ενώ οι νευρωτικές γυναίκες το γκρι. Το πορτοκαλί προτιμάται κυρίως από τις αισιόδοξες γυναίκες, ενώ το καφέ δεν αρέσει σε κανένα από τα δύο φύλα.

Οι Κινέζοι επιστήμονες εκτιμούν ότι το διαφορετικό εξελικτικό παρελθόν διαμόρφωσε διαφορετικές χρωματικές προτιμήσεις στον ανδρικό και στο γυναικείο εγκέφαλο. Από την άλλη, όπως αναφέρουν, υπάρχει η σταθερή κοινωνική επίδραση, καθώς η μόνιμη προτίμηση σε διαφορετικού χρώματος ρούχα, παιγνίδια κλπ. από τους γονείς για τα παιδιά τους (ροζ για τα κοριτσάκια, μπλε για τα αγοράκια) ενισχύει τις ήδη ενσωματωμένες προτιμήσεις και το χρωματικό «χάσμα» μεταξύ των δύο φύλων. Μάλιστα, ερευνητές του βρετανικού πανεπιστημίου του Νιούκασλ έχουν ισχυριστεί ότι μπορούν να μαντέψουν "στα τυφλά" το φύλο κάποιου αγνώστου ατόμου, απλώς αναλύοντας τις γραπτές απαντήσεις του σε ένα τεστ προτίμησης χρωμάτων.
Real.gr
sourta-ferta

Εντυπωσιακά μέρη στην γή .

Mυθικοί θησαυροί στον Αγιο Δομήνικο

Μυθικοί θησαυροί κονκισταδόρων στον Αγιο Δομήνικο
Τεράστιας αξίας νομίσματα και αγαλματίδια ανασύρθηκαν από ναυάγιο του 1500
Μυθικοί θησαυροί κονκισταδόρων στον Αγιο Δομήνικο
Μερικά απο τα ευρήματα του ναυαγίου που ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Δομηνικανής Δημοκρατίας

Το παλαιότερο ναυάγιο στην περιοχή της Καραϊβικής πιστεύεται ότι ανακαλύφθηκε στα ανοιχτά της Δομηνικανής Δημοκρατίας. Η ανακάλυψη έγινε τυχαία από δύτες της ομάδας Deep Blue Marine οι οποίοι ανέσυραν θησαυρούς τεράστιας αξίας.

Στην τελευταία καταμέτρηση που πραγματοποίησαν ο καπετάνιος Μπίλι Ρόσον και τα πλήρωμά του διαπιστώθηκε ότι είχαν ανακαλύψει 700 ασημένια νομίσματα σημερινής αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αγαλματίδια από νεφρίτη ηλικίας 1.000 ετών και μια πέτρα γυαλισμένη σαν καθρέφτη η οποία πιθανότατα χρησιμοποιούνταν σε σαμανιστικές τελετές.

Ολα τα κτερίσματα βρέθηκαν σε αρκετά καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι χρονολογούνται γύρω στο 1500.
«Ξεκινήσαμε τις καταδύσεις στο συγκεκριμένο σημείο μόλις το περασμένο φθινόπωρο και μέσα στον χειμώνα σημειώσαμε ελάχιστη πρόοδο. Μόλις που έχουμε ξύσει την επιφάνεια. Ο, τι έχουμε βρει μέχρι στιγμής προέρχεται από πρόχειρο ψάξιμο γύρω από το ναυάγιο» είπε ο Ράντι Τσάμπιον, αντιπρόεδρος της εταιρείας καταδύσεων.

Αν και η ομάδα καταδύσεων ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως σε ποιο πλοίο ανήκει το ναυάγιο, ο Τσάμπιον υπονοεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εύρημα.

«Αν το πλοίο είναι αυτό που νομίζουμε, τότε βούλιαξε εν μέσω τυφώνα. Εχουμε ελέγξει τα θαλάσσια ρεύματα και τις διευθύνσεις του ανέμου που επικρατούν στην περιοχή» ανέφερε ο ίδιος.

Η καταδυτική ομάδα πιστεύει ότι το πλοίο επέστρεφε στην Ισπανία από τον Νέο Κόσμο φορτωμένο με φρεσκοκομμένα νομίσματα. Θα πρέπει να ήταν σχετικά μικρό, μήκους περίπου 17-20 μέτρων, με 25 ως 45 άτομα πλήρωμα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μεταξύ αυτών υπήρχαν ανώτεροι αξιωματούχοι όπως και ότι μετέφεραν χιλιάδες νομίσματα.

Πιγκουίνος με σκάφανδρο .

Περίεργες αιτίες πονοκεφάλου


Υπάρχουν αρκετές αιτίες πονοκεφάλου που πιθανόν να μη γνωρίζετε. Ποιες είναι αυτές και πώς μπορείτε να προλάβετε και να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο που σας τυραννά;

Ο ζεστός καιρός: Όταν αυξάνεται η θερμοκρασία αυξάνει και η πιθανότητα εμφάνισης ημικρανίας ή σοβαρού πονοκεφάλου. Σε πρόσφατη έρευνα, επιστήμονες ανακάλυψαν αύξηση 7,5% του κινδύνου εμφάνισης πονοκεφάλου για κάθε 9 βαθμούς F. Η χαμηλή βαρομετρική πίεση που συχνά προϋπάρχει της βροχής, συνδέεται με μικρή αύξηση των πονοκεφάλων, που δεν είναι τύπου ημικρανίας

Δυνατές μυρωδιές: Οι δυνατές μυρωδιές, ακόμα και οι ωραίες, προκαλούν πονοκέφαλο σε πολλούς ανθρώπους. Δεν είναι σαφής η αιτία, αλλά ενδεχομένως οι μυρωδιές ενεργοποιούν το νευρικό σύστημα. Οι περισσότερο συνήθεις ύποπτοι είναι η μπογιά, η σκόνη, τα αρώματα και ορισμένα είδη λουλουδιών.

Αξεσουάρ μαλλιών: Ο τρόπος που φέρεστε στα μαλλιά σας μπορεί να επηρεάζει το κεφάλι σας. Μια στενή αλογοουρά μπορεί να πιέσει τον συνδετικό ιστό στο κεφάλι σας οδηγώντας σε πονοκέφαλο. Οι μπαντάνες, οι κοτσίδες και τα στενά καπέλα μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο. Αν ανήκετε σε αυτή την περίπτωση το να αφήσετε ελεύθερα τα μαλλιά σας μπορεί να σας ανακουφίσει.

Κακή στάση σώματος: Δεν χρειάζεται να δουλέψετε έντονα για να συσσωρευτεί πίεση στους μυς του λαιμού και του κεφαλιού. Το σκύψιμο πάνω από το γραφείο σας μπορεί να προκαλέσει την ίδια ζημιά. Συνήθεις μορφές κακής στάσης σώματος περιλαμβάνουν κύρτωμα των ώμων, χρήση καρέκλας χωρίς στήριξη μέσης, το να κοιτά κάποιος σε οθόνη που είναι πολύ ψηλά ή χαμηλά και να στηρίζει το ακουστικό ανάμεσα στο αυτί και τον ώμο του. Αν κάποιος εμφανίζει συχνά πονοκέφαλο τάσης πρέπει να ελέγξει τον χώρο που εργάζεται.

Κάπνισμα: Το κάπνισμα είναι γνωστό πως προκαλεί πονοκεφάλους και όχι μόνο στον άνθρωπο που κρατά το τσιγάρο. Ο καπνός που εισπνέει ο παθητικός καπνιστής περιέχει νικοτίνη, που οδηγεί στη στένωση των αγγείων του εγκέφαλου. Η διακοπή του καπνίσματος ή η μείωση της έκθεσης σε παθητικό κάπνισμα φαίνονται ιδιαίτερα βοηθητικά σε ασθενείς με πονοκέφαλο. Πρόκειται για ιδιαίτερα έντονους πονοκεφάλους στη μια πλευρά του κεφαλιού, που εμφανίζονται κατά ομάδες.

ΠΗΓΗ: iatronet.gr
sourta-ferta

Η Πρωτομαγιά των λουλουδιών και το πρωτομαγιάτικο στεφάνιSummer_Flowers.jpg
Γνωστός στους διάφορους πολιτισμούς με διαφορετικά ονόματα, ο Μάιος ονομάστηκε έτσι από τη ρωμαϊκή θεότητα Maja (Μάγια) της οποίας το όνομα προήλθε με τη σειρά του από την ελληνική λέξη Μαία, τροφός και μητέρα. Η Μάγια ταυτίστηκε και με την Ατλαντίδα νύμφη Μαία, μητέρα του Ερμή στον οποίο και αφιερώθηκε ο μήνας. Σύμφωνα με τον τρόπο διαίρεσης του χρόνου των αρχαίων Ελλήνων, ο Μάιος αντιστοιχούσε σε μέρος του Μουνιχιώνα και του Θαργηλιώνα που σημαίνει το μήνα που ο ήλιος καίει, θερμαίνει τη γη. Ήδη από τους Ρωμαίους, η αρχή του μήνα σηματοδοτούνταν από τον εορτασμό της Αγαθής Θεάς ενώ σε όλη τη διάρκειά του τελούνταν γιορτές συνδεδεμένες με την ευφορία των αγρών.

Η φυσιογνωμία του Μαΐου στη λαϊκή αντίληψη είναι δίσημη: συνυπάρχει σ αυτήν το καλό και το κακό, η αναγέννηση και ο θάνατος. Όλες αυτές οι ιδιότητες συγκλίνουν και συγκεντρώνονται στην πρώτη του μέρα, την Πρωτομαγιά. Ο εθιμικός εορτασμός της ως της τελικής νίκης του καλοκαιριού κατά του χειμώνα και της κατίσχυσης της ζωής επί του θανάτου έχει μακρότατη παράδοση με ρίζες που ανάγονται σε προχριστιανικές αγροτικές λατρευτικές τελετές που αποσκοπούσαν στη γονιμότητα των αγρών και, κατ επέκταση, και των ζώων και των ανθρώπων.
Οι αρχαίοι Έλληνες, ως φλογεροί φυσιολάτρες, γιόρταζαν το άνοιγμα των λουλουδιών και το φτάσιμο της άνοιξης. Aπό τα αρχαιότερα χρόνια του πολιτισμού τους, που έφθασε στην Eλλάδα από τη Θράκη το ρόδο, μαζί με τις Oρφικές διδασκαλίες, το άνθος αυτό έγινε σύμβολο και υμνήθηκε ως η νύμφη των ανθέων. Ο Aνακρέων ύμνησε έτσι το άνθος αυτό του Mαγιού:

Η ΕΡΤ απαντά στην Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας,


Σε απάντηση προς την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Σ.Ε) που με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για "προκλητική καταστρατήγηση του νομικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία της τηλεοπτικής αγοράς", η ΕΡΤ Α.Ε. με ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει πως είναι απολύτως σύννομη και εφαρμόζει κατά γράμμα την κείμενη νομοθεσία, από την οποία δεν προκύπτει πως η ΕΡΤ επιβάλλεται να διακόψει την αναλογική μετάδοση στα σημεία που αρχίζει η ψηφιακή εκπομπή, πέραν αυτών που ρητά ορίζει ο νόμος.
Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας κατηγορεί την Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Σ.Ε πως παραποιεί τις ανακοινώσεις της ΕΡΤ, καθώς η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση αναφέρθηκε μόνο στην εκπομπή συγκεκριμένων πιλοτικών προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας, τα οποία μάλιστα προσδιόρισε.

Όπως επισημαίνει αναλυτικά στην ανακοίνωσή της:«Η ΕΡΤ, όπως επανειλημμένα έχει καταστήσει γνωστό, δεν καταστρατηγεί κανένα νομικό πλαίσιο της Πολιτείας για τη λειτουργία της τηλεοπτικής αγοράς. Τουναντίον, είναι απολύτως σύννομη και εφαρμόζει κατά γράμμα την κείμενη νομοθεσία. Τα αρμόδια δικαστήρια θα μπορούσαν να κρίνουν τη νομιμότητα και τη βασιμότητα όσων υποστηρίζει η Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Σ.Ε., αν βεβαίως προσέφευγε σε αυτά και δεν επέλεγε να καταφύγει σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Η Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. παραποιεί, ως μη όφειλε, τις ανακοινώσεις της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ αναφέρθηκε μόνο στην εκπομπή συγκεκριμένων πιλοτικών προγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας, τα οποία μάλιστα προσδιόρισε.
Ας σημειωθεί ότι η πιλοτική αυτή μετάδοση γεγονότων μείζονος ενδιαφέροντος, γίνεται χωρίς το παραμικρό κόστος για την ΕΡΤ, πράγμα που τεχνηέντως αποκρύπτεται από την πολυσέλιδη ανακοίνωση της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Σ.Ε.
Από την κείμενη νομοθεσία δεν προκύπτει πως η ΕΡΤ επιβάλλεται να διακόψει την αναλογική μετάδοση στα σημεία που αρχίζει η ψηφιακή εκπομπή, πέραν αυτών που ρητά ορίζει ο νόμος. Στα υπόλοιπα σημεία, εναπόκειται στην ΕΡΤ να αποφασίσει, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, το χρόνο διακοπής της αναλογικής μετάδοσης.
Έκπληξη προκαλεί εξάλλου, σε ειδικούς και μη, η αναφορά σε προδιαγραφές υψηλής ευκρίνειας για ελεύθερη λήψη, που αν δεν προσδιοριστούν, θα κινδυνεύσουν δήθεν οι τηλεθεατές "να μην είναι σε θέση να δουν τις συγκεκριμένες εκπομπές και να δημιουργηθεί χάος".
Αυτονόητο είναι πως η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ εργάζεται για το καλό και μόνον της Δημόσιας Τηλεόρασης και θα προστατεύει πάντα τα νόμιμα δικαιώματά της. Δεν παρέχει δωρεάν διαφήμιση σε οιονδήποτε, πολλώ μάλλον στην ιδιωτική δορυφορική πλατφόρμα, όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Σ.Ε., που, ας σημειωθεί, ότι με τις εκπομπές της ΕΡΤ σε HD ακυρώνεται το συγκριτικό διαφημιστικό της πλεονέκτημα πως "μόνο αυτή εκπέμπει ΗD στην χώρα" και δεν χρησιμοποιείται ο ίδιος δέκτης, δεδομένου πως για τη λήψη δορυφορικού συνδρομητικού σήματος απαιτείται δορυφορικός δέκτης με δυνατότητα αποκρυπτογράφησης, ενώ στην περίπτωση της μετάδοσης που επιχειρεί η ΕΡΤ απαιτείται μόνο ένας απλός δέκτης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης».

Αναδημοσιευση Απο TV Νεα

Greecelands

Παναγιώτης Λαιμός: «Είμαι Έλληνας και θα πάω μόνο στον γάμο του William και της Kate»,


O Παναγιώτης Λαιμός είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που θα παραβρεθεί στον γάμο του αιώνα. Ο εφοπλιστής μίλησε στην εκπομπή "Κους κους το μεσημέρι" και υποστήριξε πως καλεσμένος δεν είναι ο ίδιος, αλλά η σύζυγος του και εκείνος θα πάει μόνο στην εκκλησία , αλλά επειδή είναι 'Ελληνας Έλληνας, δεν θα πάει σε όλες τις άλλες διοργανώσεις και στα parties.

Αναδημοσιευση Απο gossip-tv.gr

Greecelands

Το ελληνικό Πάσχα του Τομ Χάνκς,

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, ο Τόμ Χάνκς νιώθει περισσότερο Έλληνας, παρά Αμερικανός.
Ο διάσημος βραβευμένος με Oscar ηθοποιός, για ακόμα μία φορά πέρασε το Πάσχα του στο Λος Άντζελες μεν, αλλά με ένα άκρως ελληνικό γλέντι δε.
Χόρεψε καλαματιανό, τραγούδησε ελληνικά τραγούδια, έψησε αρνί, τσούγκρισε αυγά και διασκέδασε με την ψυχή του.

Η Καμεράτα συναντά τον Αρτούρο Σαντοβάλ,

Ο Αρτούρο Σαντοβάλ

Ενας από τους ζωντανούς θρύλους της λάτιν τζαζ σκηνής, ο διάσημος κουβανός τρομπετίστας Αρτούρο Σαντοβάλ κάτοχος, μεταξύ πολλών άλλων, πέντε βραβείων Grammy, έρχεται στην Αθήνα για μια συναυλία στο Μέγαρο στις 7 Μαϊου (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στις 20.30). Θα εμφανιστεί από κοινού μ΄έναν επίσης κορυφαίο εκπρόσωπο της σύγχρονης τζαζ, τον αμερικανό σαξοφωνίστα Τσίκο Φρίμαν- ο οποίος, ας σημειωθεί, τα τελευταία τρία χρόνια ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη- και με τη συνοδεία της «δικής μας» Καμεράτα υπό τον Αλέξανδρο Μυράτ.

Το νέο πρόσωπο του θεάτρου Μπαλσόι,

Το νέο πρόσωπο του φημισμένου θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας αναμένεται ν΄ανατείλει τον προσεχή Οκτώβριο

Υστερα από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκάνδαλα οικονομικού αλλά και σεξουαλικού χαρακτήρα και κατηγορίες επί κατηγοριών, το νέο πρόσωπο του φημισμένου θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας αναμένεται ν΄ανατείλει τον προσεχή Οκτώβριο. Το όλο project της ανακαίνισης - της μεγαλύτερης στην ιστορία του - έχει κοστίσει μέχρι σήμερα 580 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζεται ότι ξεπέρασε κατά 16 φορές τον αρχικό προϋπολογισμό.

Είναι έγκυος η Κάρλα Μπρούνι;


Έντονη είναι η φημολογία για την εγκυμοσύνη της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας

Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο του γαλλικού περιοδικού «Closer» με τον τίτλο «Εγκυμοσύνη επιτέλους!»

Αν και η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει το γεγονός τα δημοσιεύματα είναι ιδιαίτερα έντονα και πολλοί θεωρούν ότι είναι βάσιμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer» που κυκλοφόρησε πρώτο την είδηση, αλλά και τον δημοσιογράφο Λόρενς Πιού που υπογράφει το σχετικό δημοσίευμα, η είδηση για την εγκυμοσύνη της Κάρλα είναι αληθινή. «Εμείς δεν αποκαλύπτουμε πληροφορίες αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι» δήλωσε ο δημοσιογράφος εκ μέρους του περιοδικού.

Ωστόσο από την πλευρά του ζευγαριού, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Μεγάρου των Ηλυσίων όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη απάντησε ότι αυτό είναι ένα θέμα που αγγίζει την ιδιωτική ζωή του προέδρου.

Μην αρχίζεις,


Το διάσημο ντουέτο Αμποτ και Κοστέλο σε έναν ξεκαρδιστικό διάλογο

Ο Γουίλιαμ Αλεξάντερ Αμποτ και ο Λούις Φράνσις Κριστίλο, γνωστοί ως Αμποτ και Κοστέλο, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή κωμικά ντουέτα στην ιστορία του αμερικανικού θεάματος, οι οποίοι μεσουράνησαν τη δεκαετία 1942-1952. Η κοινή τους επαγγελματική πορεία ξεκίνησε το 1935 σε ένα θέατρο της Νέας Υόρκης. Στη συνέχεια γύρισαν πολλές ταινίες, έκαναν ραδιοφωνικές εκπομπές, ώσπου το 1952 απέκτησαν και δικό τους πρόγραμμα στο CBS, το Abbott & Costello Show, «ένα από τα 100 καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα όλων των εποχών» σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ.

- Γειά σου, Αμποτ.
- Γεια σου, Λου.
- Μόλις αγόρασα το πρώτο μου κομπιούτερ.
- Υπέροχα, τι πήρες;
- Ενα Pentium II-266, με 40Megs RAM, έναν σκληρό 2.1Gig και ένα 24Χ CD-ROM.
- Εξαιρετικό.
- Ναι, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν όλα αυτά που μόλις είπα.
- Θα τα μάθεις στην πορεία.
- Ακριβώς γι' αυτό ήρθα σ' εσένα.
- Δηλαδή;
- Ακουσα ότι είσαι εξπέρ.
- Μμμμ, δεν ξέρω...
- Ναι, είσαι. Και θα με εκπαιδεύσεις.
- Αλήθεια;
- Ω, ναι. Και είμαι εδώ για το πρώτο μου μάθημα.
- Εντάξει, λοιπόν. Τι θέλεις να μάθεις;
- Δεν έχω πρόβλημα στο να το ανοίγω, αλλά ξέρω ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν το κλείνεις.
- Πράγματι.
- Ας πούμε, λοιπόν, ότι τελειώνω τη δουλειά μου και θέλω να το κλείσω, τι θα κάνω;
- Λοιπόν, πρώτα θα πατήσεις το κουμπί «Εναρξη» και μετά...

Βρεκεκέξ, κουάξ κουάξ,


Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ Εδώ

Greecelands
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory