Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Θυμός και σεξ


Τα αρνητικά συναισθήματα συνήθως έχουν αρνητική επίδραση στη σεξουαλική συμπεριφορά. 

Ωστόσο, πρόσφατη μελέτη ερευνά πιο ειδικά συγκεκριμένους τομείς της σεξουαλικής συμπεριφοράς που επηρεάζονται από συχνά συναισθήματα θυμού. 

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία σε 410 άτομα που βρίσκονταν σε ετεροφυλόφιλη σχέση. 

Οι ερευνητές θέλησαν να διαπιστώσουν αν τα συναισθήματα θυμού επηρεάζουν τη διάθεση για σεξ. 

Τα αποτελέσματα ήταν ανατρεπτικά!

Ο θυμός δεν είχε σημαντική σχέση με τα κίνητρα των ανθρώπων για να κάνουν σεξ. Τα συναισθήματα του θυμού δεν επηρέαζαν ούτε τη διάθεση ούτε την ανάγκη για σεξουαλική ευχαρίστηση. 

Τα αποτελέσματα αυτά ήταν τα ίδια τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Η ίδια μελέτη ανέδειξε πως ο θυμός είχε σημαντική επίδραση στον τρόπο που κάνει κάποιος σεξ. Συγκεκριμένα, ο θυμός σχετίστηκε σημαντικά με περισσότερο νευρωτικό (αγχωμένο), απρόσωπο και επιθετικό σεξ. 

Φαίνεται λοιπόν πως η σεξουαλική συμπεριφορά μοιάζει με καμβά, στον οποίο εκφράζονται η προσωπικότητα και τα συναισθήματά μας, ακόμη κι όταν αυτά είναι αρνητικά.
newsbomb.gr
sourta-ferta

Made in china .

Chinese Sneakers Fail  bizarre
Chinese Sneakers Fail  bizarre
Chinese Sneakers Fail  bizarre
Chinese Sneakers Fail  bizarre
Chinese Sneakers Fail  bizarre
Chinese Sneakers Fail  bizarre

Βάνα Μπάρμπα ...πως "πρόδωσε" την ηλικία της..

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η γνωστή ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα, παραδέχεται πως υπήρξε μέρος στο «ψευτομπουλούκι της showbiz» για πολλά χρόνια και δηλώνει ότι :«Δεν είμαι καλά όταν βρίσκομαι στο ψευτομπουλούκι της showbiz, όπου πλέον δεν αντέχω το δήθεν».
 Η ηθοποίος συνεχίζει : «Εγώ είμαι κακό παιδί της showbiz προφανώς. Το έκανα συνειδητά. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Υπήρχε πάντα συνεργασία με τα ΜΜΕ. Δεν έχω πουλήσει την ψυχή μου για να κάνω κάτι και είμαι περήφανη για αυτό».
Ενώ για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο η Βάνα Μπάρμπα απαντά :« Τι να ερωτευτώ; Ερωτεύεσαι όταν είσαι αθώος. Όταν έχεις μάθει με Κάντιλακ, δεν μπαίνεις εύκολα σε Ντεσεβό».
Αγαπητή Βάνα, στην ηλικία σου δεν πρέπει να θυμάσαι τα Ντεσεβό, αλλά τα Autobianchi, που είναι μεταγενέστερα και τα ξέρουν όσοι ήταν 20άρηδες στα 80′ς .
Τα Ντεσεβό τα γνωρίζουν οι 20άρηδες των 70′ς . Κι εσύ δεν ανήκεις σ΄αυτούς. σε ξέρουμε και είσαι πολύ μικρότερη. Όπως μας έχεις πει έχεις γεννηθεί το 1966. Είσαι δηλαδή 45 στα 46. Εκτός και αν δεν είσαι ακριβώς όσο λες.
Οπως και να έχει ακόμη και σ'αυτη την ηλικία η Βάνα παραμένει σέξυ και γοητευτική...

Με το μάτι του αετού .

In The Eye Of The Eagle  animals 2
In The Eye Of The Eagle  animals 2
In The Eye Of The Eagle  animals 2
In The Eye Of The Eagle  animals 2
In The Eye Of The Eagle  animals 2
In The Eye Of The Eagle  animals 2
In The Eye Of The Eagle  animals 2

Ηλεκτροκίνητο τρίκυκλο


Έχουμε δει και έχουμε δει οχήματα με διάφορα περίεργα και πρωτότυπα σχέδια, περισσότερα από τα οποία τα κατασκεύασαν με τα ίδια τους τα χέρια οι ίδιοι οι σχεδιαστές.


Ένα τέτοιου είδους περίεργο όχημα είναι και το «EX». Πέραν του ότι ιδιαίτερου σχεδιασμού του, πρωτότυπη είναι και η φύση της μηχανής του, μιας και αποτελείται από δύο ηλεκτρικά κατσαβίδια.


Πρόκειται λοιπόν, για ένα τρίτροχο όχημα, του οποίου η θέση του οδηγού είναι μπρούμυτα με το κεφάλι προς τα μπροστά, ενώ η επιτάχυνση γίνεται με την ανάταση των χεριών, και αγγίζει τελική ταχύτητα στα 30 χιλιομέτρων την ώρα.


Ο σχεδιασμός των χειριστηρίων των φρένων είναι όμοιος με αυτή ενός ποδηλάτου. Ιδιαίτερα ευρηματικό και πρωτόγνωρο είναι και το σύστημα διεύθυνσης του οχήματος.


Μία ειδικά σχεδιασμένη «κλείδωση» επιτρέπει στον πίσω τροχό να γέρνει και κατ’ επέκταση να γέρνει με το βάρος του, ο οδηγός, σύμφωνα με την καμπύλη της στροφής.

sourta-ferta

Το θρυλικό ΑΚ-47 .

Legendary AK 47  featured
Legendary AK 47  featured
Legendary AK 47  featured
Legendary AK 47  featured
Legendary AK 47  featured
Legendary AK 47  featured

To Facebook αποφάσισε να πληρώνει τους χρήστες του


Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κάνει τις διαφημίσεις που φιλοξενεί ελκυστικές, το Facebook σκέφτηκε να πληρώσει μερικούς από τους εκατομμύρια χρήστες του να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις.


Το Facebook θα δίνει ποσοστά στους χρήστες αν επιλέξουν να δουν μια διαφήμιση, δίνοντας τους 10 σεντς ανά κλικ.


Αρχικά, το μέτρο θα ισχύσει στα παιχνίδια, με τη Zynga, τη CrowdStar και την Digital Chocolate να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει πως δημοφιλή παιχνίδια όπως το Farmville και το Mafia Wars θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσελκύσουν ένα μεγάλο αριθμό χρηστών σε αυτό το «παιχνίδι» της πληρωμένης διαφήμισης.


Με το που κάνει κλικ ο χρήστης στη διαφήμιση, το Facebook θα τον ειδοποιεί ότι έχει μόλις βάλει στο λογαριασμό 10 σεντς και θα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν κι άλλες διαφημίσεις προκειμένου να λάβουν περισσότερα χρήματα.
sourta-ferta

...SILVER ALLERT....Τι είναι αυτό?
Mετά την ενεργοποίηση και στη χώρα μας της αναζήτησης ηλικιωμένων που εξαφανίζονται εντ'υπωση προξενεί ο αριθμός των εξαφανισθέντων ηλικιωμένων ...με αφορμή αυτό λοιπόν ας δούμε το βίντεο του Κ.Πιλάβιου που είχα αναρτήσει τον Ιανουάριο.....
Ας το ξαναθυμηθούμε , αξίζει.!!


               
Ενα video του Κωνσταντίνου Πιλάβιου γεμάτο συγκίνηση και συναίσθημα ....
Πριν ακόμα αισθανθείς οτι είσαι πλέον μόνος…χωρίς τους ανθρώπους που σε έφεραν στην ζωή να σε προστατεύουν και να πασχίζουν να σε συμβουλέψουν σε κάθε σου βήμα …είτε γνωρίζουν την λύση στα προβλήματά σου είτε όχι εμείς πρέπει να είμαστε κοντά τους...
Και να θυμόμαστε πάντοτε την άδολη αγάπη τους σε κάθε μοναδική στιγμή που απομένει μαζί τους…
Για όσους ακόμα το μπορούμε, είναι διδακτικό και μας προτρέπει!

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/05/silver-allert.html#ixzz1Lq4IZWsF

Gps teamGr ( ιστοσελίδα ),


ΑΥΤΗ η ιστοσελίδα που σας παρουσιάζουμε είναι για όσους δεν τα πάνε καλά με τα Gps
Και θέλουν να βρουν από το σημείο αφετηρίας τους έως τον προορισμό τους, την απόσταση σε χιλιόμετρα / μίλια / ακόμα και το υψόμετρο της περιοχή σας.
Ψάχνετε και θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ η ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Το «ευτυχισμένο» γονίδιο,

Ενα γονίδιο που παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο ευτυχισμένοι είμαστε ανακάλυψαν ερευνητές της London School of Economics

Πιο χαρούμενοι όσοι φέρουν δύο μακριές εκδοχές του 5-HTTLPR

Εάν πιστεύατε ότι τα χρήματα, η δόξα ή η καλή εμφάνιση φέρνουν την ευτυχία είστε (ως έναν βαθμό) γελασμένοι. Σύμφωνα με νέα μελέτη η ευτυχία και η χαρά της ζωής κρύβονται στο DNA μας και συγκεκριμένα σε ένα γονίδιο που ονομάζεται 5-ΗΤΤLPR.

Αυτό αναφέρουν ειδικοί της London School of Economics οι οποίοι μελέτησαν 2.754 εθελοντές στις ΗΠΑ οι οποίοι απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο «μέτρησης» της ευτυχίας αλλά και της δυστυχίας.

«Πρόκειται για το πρώτο επίσημο εύρημα σχετικά με ένα γονίδιο ‘’ευτυχίας’’ αν και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν και άλλα τέτοια γονίδια» ανέφερε ο Ζαν-Εμμανουέλ ντε Νεβ από τη London School of Economics που ήταν ένας εκ των δύο κύριων συγγραφέων της μελέτης η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Human Genetics».

Η …μακριά ευτυχία

Σύμφωνα με τα καινούργια στοιχεία, οι πιο ευτυχισμένοι διέθεταν μια μακρύτερη εκδοχή του γονιδίου 5-ΗΤΤLPR το οποίο παράγει ένα μόριο - «όχημα» του νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη. Η σεροτονίνη είναι ένα χημικό του εγκεφάλου το οποίο χρησιμοποιούν τα νευρικά κύτταρα προκειμένου να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οσο μακρύτερη είναι η εκδοχή του γονιδίου που είναι υπεύθυνο για τη «μεταφορά» της σεροτονίνης, τόσο γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα κυκλοφορεί ο νευροδιαβιβαστής μέσα στον εγκέφαλο.

Φόρος τιμής στον Γ. Μόραλη από την Εθνική Πινακοθήκη,


Εργα του Γ. Μόραλη στην Εθνική Πινακοθήκη από τις 11 Μαΐου έως τις 29 Αυγούστου

Παρουσιάζονται 113 έργα που καλύπτουν 6 περιόδου της διαδρομής του


Τιμή στον Γιάννη Μόραλη, μία εμβληματική μορφή δημιουργού, που προσδιόρισε με το έργο του και με τη διδασκαλία του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών την ταυτότητα της νεότερης ελληνικής τέχνης αποδίδει η Εθνική Πινακοθήκη με την έκθεση που οργανώνει στις 11 Μαΐου, ενάμισι χρόνο μετά από το θάνατό του. Τα 113 έργα που δώρισε ο ίδιος ο Μόραλης στην Πινακοθήκη αποτελούν το πολύτιμο υλικό αυτής της έκθεσης, που στοχεύει να αφηγηθεί εκ νέου τη διαδρομή του στην τέχνη. Είναι έργα ζωγραφικής, σχέδια και χαρακτικά, που καλύπτουν έξι δημιουργικές δεκαετίες της ζωής του: Από το 1930 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν έγινε η δωρεά. Αυστηρό, γοητευτικό, βαθιά ελληνικό αυτό το έργο τον έχει κατατάξει άλλωστε στους «κλασικούς» του 20ού αιώνα. «Ο Μόραλης ήταν κλασικός και όχι κλασικιστής», επισημαίνει μάλιστα η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης κυρία Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, «γιατί με το έργο του συναντά οργανικά τους νόμους της κλασικής μορφής από εσωτερική αναγκαιότητα, τους εφευρίσκει από άποψη και τους επαληθεύει πάνω στα μεγάλα πρότυπα».

Επίγονος της γενιάς του ΄30 ο Μόραλης βρέθηκε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών σε ηλικία μόλις 15 ετών (1931) σε μία εποχή που στην αθηναϊκή σκηνή δέσποζαν ο Κόντογλου, ο Πικιώνης, ο Παπαλουκάς, ο Γκίκας αλλά και ορισμένοι νεαρότεροι όπως ο Τσαρούχης, ο Διαμαντόπουλος, ο Εγγονόπουλος, ο Βασιλείου. Τα καλλιτεχνικά ρεύματα είναι έντονα, εκείνος όμως συνειδητά παραστατικός και λάτρης του μέτρου, θα αφομοιώσει με τον δικό του τρόπο το μάθημα του μοντερνισμού, συνδυάζοντάς το με μία σύγχρονη ανάγνωση της παράδοσης και ιδιαίτερα της αρχαίας τέχνης. Αλλωστε όπως ο ίδιος έλεγε: «Η ελληνικότητα; Νομίζω πως το πρόβλημα αφορά τους φιλέλληνες, όχι τους Έλληνες»...

Το 1937 θα ηρθει στο Παρίσι, μετά από μία στάση στη Ρώμη, και θα δει την «Γκερνίκα» του Πικάσο, νωπή ακόμη, στο μοντέρνο περίπτερο της Δημοκρατικής Κυβέρνησης της Ισπανίας, που φιλοξενείται στη Διεθνή Έκθεση. «Ο καλλιτέχνης εκφράζεται με τις πληγές της εποχής του», δήλωνε πολύ αργότερα ο ζωγράφος τις παραμονές των εγκαινίων της σπουδαίας αναδρομικής του έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη, την άνοιξη του 1988. Κι όπως λέει σήμερα η κυρία Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα: «Ο Γιάννης Μόραλης δημιούργησε μέσα από τις πληγές της δικής του εποχής ένα έργο σύγχρονο και κλασικό. Με τα συντρίμμια ξανάχτισε το ναό και αποκατέστησε τη λατρεία του ανθρώπου».

Η τέχνη του λοιπόν είναι ανθρωποκεντρική και με τη θεματική του, που αποκρυσταλλώνεται γύρω στο ’50 πλέκει το ερωτικό μέστωμα του κοριτσιού. Κόρες που κάθονται αντικριστά ή που αναπαύονται, αρχαίες στάσεις πλάι σε παραστάδες, μπροστά σε πόρτες. Τα σώματα, τα μέλη τους αρθρώνουν μιαν αρχιτεκτονική γνώριμη, που την είχε μελετήσει στις ναόμορφες στήλες του Κεραμεικού και του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και η χρωματική του γκάμα περιορίζεται στα γαιώδη, στις ωχρές, στις σιένες, στα μπλε, μαύρα, και κάποια ασβεστώδη λευκά. «Είναι τα χρώματα του Πολύγνωτου», όπως έλεγε ο ίδιος.

Και η αναζήτησή του κορυφώνεται στη δεκαετία του ΄60 με τα «Επιτύμβια» και τα «Επιθαλάμια», όπου έρωτας και ο θάνατος φτιάχνουν την εξίσωση της ζωής. Κατά την Μαρίνα Λαμπράκη _Πλάκα: «Το παράδοξο με τον Μόραλη είναι ότι όσο γινόταν πιο μοντέρνος, τόσο γινόταν πιο κλασικός, πιο αρχαίος. Και ακόμη, όσο γινόταν πιο αφηρημένος, τόσο γινόταν πιο αισθησιακός. Με αυτό το παντοδύναμο ξόρκι ο ζωγράφος αντιμετώπισε νικηφόρα το γήρας και τον θάνατο».

Στην έκθεση τα έργα του καλλιτέχνη παρουσιάζονται οργανωμένα σε ενότητες με βάση τις ιστορικές εκθέσεις του και πλαισιώνονται από υλικό που παρουσιάζει την ανταπόκρισή του από κοινό και κριτική.

Πού και Πότε
Εθνική Πινακοθήκη «Τιμή στο Γιάννη Μόραλη». Διάρκεια: 12 Μαΐου _ 29 Αυγούστου

Αναδημοσιευση Απο Βημα

Greecelands

Γκραβούρες με Πολιτικά Εθνικά,

Ο κύριος Facebook μένει εδώ,

Ο Mark Zuckerberg μαζί με τον νέο του σκύλο Beast και το μόνιμό δεσμό του τα τελευταία χρόνια, την Priscilla Chan

Η είσοδος από μπροστά

Αψίδα σε κάποιο σημείο του κήπου

Η βεράντα του νέου σπιτιού του

Γραφείο στο οποίο ο Mark θα μπορέσει να καταστρώσει την κατάκτηση του ηλεκτρονικού μας κόσμου

Η εξαθέσια τραπεζαρία

Το τζάκι του σπιτιού

Μέσα στην κουζίνα του σπιτιού

Ιδανικός χώρος για διάβασμα ή προγραμματισμό των επόμενων επιχειρηματικών του κινήσεων

Ενα από τα εντυπωσιακά μπάνια του σπιτιού

Ενα ακόμη από τα μπάνια του σπιτιού με 2 νιπτήρες

Μεγάλοι χώροι και ξύλινα πατώματα

Αυτό το δωμάτιο μάλλον θα το μεταμορφώσει ολοκληρωτικά ο Mark

Η μεγάλη πίσω αυλή του σπιτιού και η πισίνα

Η πίσω αυλή από άλλου σημείο

Ιδανικός χώρος για μεγάλες βραδιές με φαγητό και φίλους

Περιοχή στην πίσω πλευρά του πολυτελούς νέου σπιτιού του Mark

Το νέο σπίτι του Μαρκ Ζάκερμπεργκ αξίζει 7 εκατομμύρια δολάρια

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ απέκτησε το πρώτο του σπίτι αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων, κοντά στην περιοχή που μεταφέρθηκε η έδρα του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στη Σίλικον Βάλεϊ.

Πριν από αυτό, ο Mαρκ, έμενε στο ενοίκιο, στην περιοχή Πάλο Αλτο και πριν από αυτό, σε ένα διαμέρισμα 1 δωματίου με ένα στρώμα στο πάτωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bussiness Insider, αυτό είναι το νέο σπίτι που θα μένει ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μαζί με τον νέο του σκύλο Beast και το μόνιμό δεσμό του τα τελευταία χρόνια, την Πρισίλα Τσαν.

Η είσοδος από μπροστά
Αψίδα σε κάποιο σημείο του κήπου
Η βεράντα του νέου σπιτιού του
Γραφείο στο οποίο ο Mark θα μπορέσει να καταστρώσει την κατάκτηση του ηλεκτρονικού μας κόσμου
Η εξαθέσια τραπεζαρία
Το τζάκι του σπιτιού
Μέσα στην κουζίνα του σπιτιού
Ιδανικός χώρος για διάβασμα ή προγραμματισμό των επόμενων επιχειρηματικών του κινήσεων
Ενα από τα εντυπωσιακά μπάνια του σπιτιού
Ενα ακόμη από τα μπάνια του σπιτιού με 2 νιπτήρες
Μεγάλοι χώροι και ξύλινα πατώματα
Αυτό το δωμάτιο μάλλον θα το μεταμορφώσει ολοκληρωτικά ο Mark
Η μεγάλη πίσω αυλή του σπιτιού και η πισίνα
Η πίσω αυλή από άλλου σημείο
Ιδανικός χώρος για μεγάλες βραδιές με φαγητό και φίλους
Περιοχή στην πίσω πλευρά του πολυτελούς νέου σπιτιού του Mark

Εχει 5 υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια ενώ οι επιβλητικές τζαμαρίες του σπιτιού αφήνουν το φως να μπαίνει στο σπίτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Αναδημοσιευση Απο Βημα

Greecelands
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory