Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Τα πιο σημαντικά αφροδίσια νοσήματα


Τα αφροδίσια νοσήματα μεταδίδονται κυρίως μέσω της σεξουαλικής επαφής. Τρόποι μετάδοσης εκτός της σεξουαλικής επαφής έχουν περιγραφεί (π.χ. μολυσμένες βελόνες, μετάδοση από τη μητέρα στο νεογνό), αλλά ο ρόλος τους είναι δευτερεύων, στην παγκόσμια εξάπλωση των αφροδίσιων νοσημάτων.

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα είναι, παγκοσμίως, τα συνηθέστερα λοιμώδη νοσήματα, που προκαλούν επικίνδυνες επιπλοκές. Σήμερα οι λοιμώξεις από τον απλό έρπητα προκαλούν τα περισσότερα έλκη γεννητικών οργάνων σε όλο τον κόσμο, ο ιός του AIDS έχει γίνει η κύρια αιτία θανάτου σε αρκετές αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ ο ογκογόνος ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων και ο ιός της ηπατίτιδας Β αποτελούν σημαντικές αιτίες αντίστοιχα του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ήπατος.

Τα πιο σημαντικά αφροδίσια νοσήματα είναι:

H βλεννόρροια: Η βλεννόρροια οφείλεται στη neisseria gonorrhoeae, που είναι gram αρνητικός μη σπορογόνος μικροοργανισμός. Η υψηλή επίπτωση της βλεννόρροιας σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, η αύξηση των κρουσμάτων σε νεαρές ηλικίες σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, η αύξηση της ανθεκτικότητας του γονόκοκκου σε αντιβιοτικά και η έλλειψη συμπτωμάτων σε αρκετούς ασθενείς, οι οποίοι δρουν ως δεξαμενή της νόσου, έχει καταστήσει την βλεννόρροια σημαντικό πρόβλημα της δημόσιας υγείας, παρά τον έλεγχο της νόσου σε πολλές αναπτυγμένες χώρες κατά τον εικοστό πρώτο αιώνα.

Σήμερα υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία, που περιλαμβάνει την χορήγηση ειδικής αντιβιοτικής αγωγής, η διάρκεια και το είδος της οποίας καθορίζονται από το είδος του γονόκοκκου (αντοχή σε αντιβιοτικά), την θέση της προσβολής και την αντίσταση του οργανισμού. Οι σεξουαλικοί σύντροφοι πρέπει επίσης να θεραπεύονται.

Η σύφιλη: Η σύφιλη είναι χρόνια συστηματική λοίμωξη που προκαλείται από το treponema pallidum, μία σπειραχαίτη που μεταδίδεται κυρίως σεξουαλικώς και έχει περίοδο επώασης κατά μέσο όρο τρεις εβδομάδες. Η σύφιλη είναι σημαντικό πρόβλημα παγκοσμίως, με υψηλό αριθμό κρουσμάτων κατά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Σήμερα υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία, που περιλαμβάνει την χορήγηση ειδικής αντιβιοτικής αγωγής, η διάρκεια και το είδος της οποίας καθορίζονται από το είδος του γονόκοκκου (αντοχή σε αντιβιοτικά), την θέση της προσβολής και την αντίσταση του οργανισμού.

Η ηπατίτιδα Β: Η ηπατίτιδα Β οφείλεται στον ιό της ηπατίτιδας β, ο οποίος είναι ένας DNA ιός με οκτώ διαφορετικούς γονότυπους. Μετά από χρόνο επώασης, που κυμαίνεται από έξι εβδομάδες έως έξι μήνες, αρχίζει η έναρξη της ΗΒV λοίμωξης.

Σήμερα υπάρχει αποτελεσματικό προληπτικό εμβόλιο. Η θεραπεία αποσκοπεί στην αποφυγή της ηπατικής ανεπάρκειας και στον έλεγχο του ιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μεταμόσχευση ήπατος είναι επιβαλλόμενη.

Το AIDS: To AIDS αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 90, σε ομοφυλόφιλους άνδρες και αυξάνει ανησυχητικά σήμερα. Ο HIV ανήκει στην οικογένεια των ρετροιών του ανθρώπου και προκαλεί σοβαρή ανεπάρκεια ανοσοποιητικού, η οποία προέρχεται κυρίως από την προοδευτική ποιοτική και ποσοτική ανεπάρκεια της υποομάδας των Τ λεμφοκυττάρων, που είναι γνωστά ως βοηθητικά Τ λεμφοκύτταρα και καθορίζονται φαινοτυπικά από την παρουσία στην επιφάνειά τους του μορίου CD4. Μετά την αρχική προσβολή, ο ιός εισέρχεται στην κυκλοφορία, όπου αναπαράγεται μέσω των Τ λεμφοκυττάρων, χωρίς εμφανή συμπτώματα (κατάσταση φορείας).

Σήμερα η μοντέρνα θεραπεία που εξατομικεύεται με βάση τα επίπεδα του ιού στον οργανισμό και τον αριθμό των CD4 λεμφοκυττάρων, καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού και παρατείνει το μεσοδιάστημα της φορείας έως την ανάπτυξη του AIDS.
ΠΗΓΗ: iatronet.gr
sourta-ferta

Δέκα κανόνες για υγιές σπέρμα


Αμέτρητους εχθρούς κρύβει ο μοντέρνος τρόπος ζωής για το ανδρικό σπέρμα. Οι κακές συνήθειες αλλά και το περιβάλλον προσβάλλουν το σπερματικό υγρό, προκαλώντας προβλήματα υπογονιμότητας. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να αποφύγετε την ανδρική στειρότητα; Οι ειδικοί δημιούργησαν τον δεκάλογο της σεξουαλικής υγείας των ανδρών.

1. Αποφύγετε το τσιγάρο, καθώς το κάπνισμα προσβάλλει το καρδιαγγειακό σύστημα, επομένως μειώνει τη ροή του αίματος στο ανδρικό μόριο, δημιουργώντας στυτική δυσλειτουργία και προβλήματα στη γονιμότητα.

2. Καταναλώνετε αλκοόλ με μέτρο. Η κατάχρηση επηρεάζει άμεσα το πέος, μειώνοντας την παραγωγή της τεστοστορόνης και των σπερματοζωαρίων.

3. Να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή και να ασκείστε. Η παχυσαρκία προκαλεί ορμονική διαταραχή, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγή τεστοστερόνης και να αυξάνεται η παραγωγή θηλυκών ορμονών, όπως τα οιστρογόνα.

4. Χρησιμοποιείτε πάντα προφυλάξεις. Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ευθύνονται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, για την ανδρική στειρότητα.

5. Φροντίστε επιμελώς την προσωπική σας υγιεινή ώστε να αποφύγετε μολύνσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρότερα προβλήματα.

6. Μην αγχώνεστε! Οι ειδικοί λένε ότι το στρες είναι εχθρός της σεξουαλικότητας, καθώς η αδρεναλίνη αυξάνεται προκαλώντας έτσι προβλήματα στη στύση.

7. Διαλέξτε με προσοχή τα ρούχα σας και φυσικά τα εσώρουχα. Καλό είναι τα ευαίσθητα σημεία να μην "ασφυκτιούν".

8. Μην βάζετε ποτέ το κινητό σας τηλέφωνο στην τσέπη του παντελονιού. Η ακτινοβολία που εκπέμπει, σύμφωνα με τους ερευνητές, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.

9. Να κάνετε συχνά αυτοέλεγχο στους όρχεις σας ώστε να προλάβετε το ενδεχόμενο ανάπτυξης καρκίνου.

10. Μετά τα δεκαοχτώ φρόνιμο είναι να επισκέπτεστε τακτικά έναν ανδρολόγο.
ΠΗΓΗ: ESPRESSO
sourta-ferta

Θα κάνει τη Νεκρά θάλασσα.."γυμνή"...Ο Σπένσερ Τιούνικ, αμερικανός φωτογράφος διάσημος για τις συνθέσεις του με γυμνά πλήθη, επιθυμεί να διοργανώσει την επόμενη φωτογράφησή του στην ισραηλινή πλευρά της Νεκράς Θάλασσας.
Ο Τιούνικ, 44 ετών, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε χθες Τετάρτη στο Τελ Αβίβ για τη συγκέντρωση πόρων προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει τη φωτογράφηση.
Η Νεκρά Θάλασσα, που είναι η πιο χαμηλή της γης, 417 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, κινδυνεύει να ξεραθεί. Σύμφωνα με τους ειδικούς ενδέχεται να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 αν δεν ληφθούν έκτακτα μέτρα.νΚάθε χρόνο το επίπεδο της θάλασσας πέφτει κατά ένα μέτρο και σε κάποια σημεία το νερό υποχωρεί περισσότερο από ένα χιλιόμετρο.
Από πολιτική άποψη, ο αμερικανός καλλιτέχνης γνωρίζει ότι η φωτογράφηση, στην οποία έχει δώσει το όνομα “Γυμνή Θάλασσα”, δεν θα αρέσει σε όλους, ειδικά σε μία περιοχή που παραδοσιακά συγκλονίζεται από πολιτικοθρησκευτικές συγκρούσεις.
“Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αυτού του είδους τη δουλειά σε αυτή την περιοχή. Το Ισραήλ δεν είναι μία θεοκρατία, αλλά μία δημοκρατία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα έργο που θα είναι ίσως δυνατό να αναπαραχθεί και αλλού στη Μέση Ανατολή”, υπογράμμισε ο Τιούνικ.
Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 46.000 δολάρια από τα 60.000 που χρειάζεται. Έχει στη διάθεσή του το διάστημα μέχρι τις 6 Ιουνίου, διαφορετικά θα πρέπει να εγκαταλείψει τα σχέδιά του.
Ο φωτογράφος ελπίζει να ξεκινήσει τις φωτογραφήσεις τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και χρειάζεται να συγκεντρώσει τουλάχιστον 500 εθελοντές. Μέχρι στιγμής πάντως περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν.
Ο Τιούνικ έχει κάνει ανάλογες φωτογραφήσεις στην Όπερα του Σίδνεϊ, στον παγετώνα Άλετς στην Ελβετία και σε πολλές μεγαλουπόλεις, όπως το Μεξικό, η Βαρκελόνη, η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και η Βιένη.

Τέχνη στον δρόμο .

Positive Street Art  arts
Positive Street Art  arts
Positive Street Art  arts
Positive Street Art  arts
Positive Street Art  arts
Positive Street Art  arts

Κάννες: σάλος από το ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα


Σάλος έχει προκληθεί στις Κάννες από το ντοκιμαντέρ του Βρετανού ηθοποιού Κιθ Άλεν για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο ονομάζεται Unlawful Killing, παρουσιάζεται μία επιστολή που έγραψε η Νταϊάνα τον Οκτώβριο του 1996 στο οποίο ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια σχεδίαζε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να παντρευτεί ξανά ο Κάρολος.

Η Νταϊάνα σκοτώθηκε ένα χρόνο μετά σε τροχαίο.

«Το ντοκιμαντέρ είναι φτιαγμένη με τη δική μου ‘ματιά’», τόνισε ο Κιθ Άλεν, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.
Η προβολή του ντοκιμαντέρ έχει απαγορευθεί στη Μεγάλη Βρετανία.

Μπορεί να βρείς ( συνέχεια απο την προηγούμενη ανάρτηση )

Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2

Ο Strauss-Kahn Συνελήφθη για Σεξουαλική Παρενόχληση..Δεν συνηθίζω να αναδημοσιεύω τέτοιες ειδήσεις αλλά φαντάζεσθαι την εκπληξή μου ακούγοντας μια τέτοια είδηση...
Είναι απίστευτο πραγματικά αλλά ο ανθρωπος που έκανε σε μας και  ΄στην Ελλάδα το βίο ..αβίωτο συνελφήθη κα μάλιστα εχει  φυλακισθεί.
Οι πληροφορίες είναι απο πηγές τις αστυνομίες και είναι επίσημες...
Αίσθηση προκαλεί η είδηση που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (15/05) από αμερικάνικά μέσα (αρχικά από τη New York Post), ότι ο ισχυρός άντρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη από τις αστυνομικές αρχές, κατηγορούμενος για σοδομαζοχιστική επίθεση σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις αστυνομικοί, δύο λεπτά προτού... ...αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του 
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το αεροδρόμιο Κένεντι, τον έθεσαν υπό κράτηση. 

Ο 62χρονος πολιτικός, όπως επισημαίνει σε αποκλειστικό άρθρο της new york post, φέρεται να επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου, να την πέταξε στο κρεβάτι και να την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. 

Την είδηση επιβεβαιώσαν και οι New York Times μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Twitter. 
Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. 
Ο Ντομινίκ Στρος Καν ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (15/05) να συναντηθεί στην Ευρώπη με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, για να συζητήσουν το ελληνικό χρέος. 

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/05/stros-kan.html#ixzz1MPAtGZ2i

Τι περιμένεις στις διακοπές και τι ..... ( η συνεχεια αργότερα ) .

Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2
Vacation  What You Expect And What Really Is  awesome 2

Όσοι ξενυχτούν καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες


Όσοι ξενυχτούν μπορεί ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες πιθανότητες για αύξηση του βάρους τους, αναφέρει νέα έρευνα.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Northwestern στο Σικάγο, ανακάλυψαν ότι άνθρωποι που ξενυχτούσαν συνήθως κατανάλωναν περισσότερες θερμίδες το βράδυ και περισσότερες έτοιμες τροφές σε σχέση με όσους ξάπλωναν και ξυπνούσαν νωρίς.

Η έρευνα, που δημοσιεύεται στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού ‘Obesity’, εξέτασε 51 ανθρώπους μέσης ηλικίας 30 ετών. 23 ξάπλωναν στις 3:45 π.μ και ξυπνούσαν στις 10:45 . Οι υπόλοιποι θεωρούνταν ότι κοιμόνταν φυσιολογικά και ξάπλωναν στις 12.30 π.μ μέχρι τις 8 πμ.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι άνθρωποι που ξενυχτούσαν κατανάλωναν κατά μέσον όρο 248 περισσότερες θερμίδες καθημερινά. Η διατροφή τους επίσης περιείχε διπλάσιες έτοιμες τροφές, περισσότερα αναψυκτικά και μισά φρούτα και λαχανικά σε σχέση με όσους ξάπλωναν νωρίς. Οι επιπλέον θερμίδες συνήθως καταναλώνονταν στο δείπνο και αργότερα το βράδυ. Η έρευνα ανακάλυψε επίσης ότι όσοι ξενυχτούσαν τακτικά είχαν μεγαλύτερο Δείκτη Μάζας Σώματος σε σχέση με όσους κοιμόνταν νωρίς.

Η ερευνήτρια Kelly Glazer Baron, του Northwestern University Feinberg School of Medicine, δήλωσε ότι οι επιπλέον θερμίδες σε καθημερινή βάση μπορεί να σημαίνουν σημαντική αύξηση βάρους-1 κιλό το μήνα αν δεν ισοφαριστούν από περισσότερη άσκηση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η αιτία πίσω από την αύξηση βάρους μπορεί ενδεχομένως να είναι ότι οι πιο υγιεινές τροφές δεν είναι άμεσα διαθέσιμες τη νύχτα ή ότι όσοι κοιμούνται αργά τείνουν να προτιμούν τροφές με περισσότερες θερμίδες. Η έρευνα καταλήγει ότι οι διατροφικές συνήθειες συνδέονται με τις συνήθειες ύπνου και ότι η ώρα του φαγητού μπορεί ενδεχομένως να είναι το ίδιο σημαντική με το είδος της τροφής.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Phyllis Zee, δήλωσε ότι όταν ο ύπνος και το φαγητό δεν ευθυγραμμίζονται με το εσωτερικό ρολόι του οργανισμού μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε αλλαγές στην όρεξη και το μεταβολισμό και πιθανόν σε αύξηση του βάρους.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι άνθρωποι που καταναλώνουν ανθυγιεινές τροφές τη λάθος ώρα της ημέρας μπορεί ενδεχομένως να αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής νόσου και παθήσεων στο γαστρεντερικό σύστημα.
ΠΗΓΗ: iatronet.gr
sourta-ferta

...ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...


Το οικογενειακό γεύμα, μπορεί να πει κανείς, αποτελεί τον "θεματοφύλακα" της οικογενειακής παράδοσης. Μελέτες μεγάλων πανεπιστημίων αποδεικνύουν ότι παίζει μεγάλο ρόλο στην νοημοσύνη, στην επίδοση στο σχολείο, στην αποφυγή ανθυγιεινής διατροφής, ακόμα και στο να μένουν oι νέοι μακριά από βλαβερές συνήθειες.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, τα μωρά που άκουγαν συζητήσεις κατά την διάρκεια του οικογενειακού γεύματος, είχαν πολύ καλύτερη γλωσσική ανάπτύξη από τα υπόλοιπα. Ενώ, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, είχαν επίσης πολύ λιγότερες πιθανότητες στο μέλλον να καπνίσουν, να καταναλώσουν αλκοόλ, ή να στραφούν στα ναρκωτικά.

Το οικογενειακό τραπέζι έχει οφέλη στην φυσική, πνευματική και ψυχική υγεία του παιδιού και γενικότερα όλων των μελών της οικογενείας. Μελέτες και του Πανεπιστημίου του Ιλινόις αποδεικνύουν τα οφέλη που έχει το οικογενειακό τραπέζι στις σχολικές επιδόσεις, καθώς και στην φυσική κατάσταση των παιδιών. Είναι το γεύμα όπου συνήθως καταναλώνοται τα περισσότερα λαχανικά και φρούτα. Τα παιδιά μαθαίνουν για την σωστή διατροφή, αποφεύγουν το γρήγορο φαγητό και τα ταχυφαγεία. Μειώνονται έτσι οι πιθανότητες να καταλήξουν υπέρβαρα ή να...
 αποκτήσουν διατροφικές διαταραχές.

Ξεχάστε λοιπόν την τηλεόραση, κλείστε τα κινητά, ξεχάστε για εκείνη την μισή ώρα τα προβλήματα και συζητήστε με την οικογένειά σας. Εκείνη η ώρα μπορεί να ενισχύσει τους συναισθηματικούς δεσμούς της οικογενείας, να φέρει τα μέλη της πιο κοντά το ένα με το άλλον. Τα παιδιά έχουν ανάγκη να νοιώθουν ασφάλεια και σταθερότητα και ότι ανήκουν σε μία στενή και δεμένη ομάδα με την οποία μπορούν να μοιραστούν τόσο τις επιτυχίες, όσο και τις ανησυχίες τους. Κατά την διάρκεια του γεύματος μπορούν να ανταλλάσσουν τα νέα τους, να μιλούν για τις ανάγκες τους. Οι γονείς από την μεριά τους, καλό είναι να μην κάνουν ερωτήσεις για την πρόοδο τους ή για τα μαθήματα τους, αλλά να προσπαθήσουν να μάθουν καλύτερα τα παιδιά τους την ώρα του φαγητού, και εκείνα με την σειρά τους να μην δυσανασχετούν όταν φθάνει εκείνη η ώρα που θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια μαζί.

Ακόμη και η ίδια η διαδικασία του σερβιρίσματος μπορεί να αποβεί χρήσιμη, καθώς μοιράζονται ευθύνες και αναπτύσσει το κάθε μέλος τις δεξιότητές του, όσον αφορά το πρακτικό μέρος του οικογενειακού τραπεζιού (π.χ. στρώσιμο του τραπεζιού, πλύσιμο πιάτων κλπ).

Το οικογενειακό τραπέζι ενισχύει τους δεσμούς αίματος. Οι γονείς κατά την διάρκεια του οικογενειακού γεύματος μπορούν να αδράξουν την ευκαιρία και να διοχετεύσουν στα παιδιά τους τις αξίες και τα ιδανικά της Φυλής μας.

Αν σκεφτεί κανείς πως δυστυχώς πια οι νέοι δεν έχουν άλλο μέσον να αποκτήσουν τα παραπάνω, και ότι βομβαρδίζονται συνεχώς από παντού με σάπια πρότυπα, δεν είναι να απορεί που φτάνουν να απαξιώσουν μέσα τους τα πάντα, και να οδηγούνται έτσι στην υπαρξιακή αβεβαιότητα. Αναζητούν το είναι τους στα ναρκωτικά και σε άναρχες κοινωνικές ομάδες. Αντίπαλο δέος σε αυτή την παθογένεια αποτελούν οι αξίες της Φυλής, του αίματος, της οικογενείας. Χρέος μας να περάσουμε στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον της πατρίδας, όλες τις οικογενειακές παραδόσεις, να μην αφήσουμε καμία να λησμονηθεί από την εισβολή της παρακμιακής δυτικής κουλτούρας.

Μια παράδοση που δεν πρέπει να λησμονηθεί

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/05/eneiako-ta.html#ixzz1MPA3qIQd

Γκραβούρες χάρτες Ευρώπης Ελλάδος απο το 362 Π.Χ,

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory