Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Πίνακες ζωγραφικής απο μυρμήγκια .

Most Unusual Painting Ever Made  animals 2
Most Unusual Painting Ever Made  animals 2
Most Unusual Painting Ever Made  animals 2
Most Unusual Painting Ever Made  animals 2

...Kεραυνός ,Μαγεία και Δέος!


 Μαζί με τα μπόρες της ..οικονομίας άρχισαν και τα μπουρίνια  του καλοκαιριού και συμβαίνει να  ακούμε   συχνά  για  θανάτους απο κευραυνό. 
Ποιός αλήθεια δεν θυμάται την πιο ...θανατηφόρα πρόταση γάμου ενός ερωτευμένου νεαρού άντρα στην αγαπημένη του?
Πόσο  τραγικό  στην πιο όμορφη στιγμή κάθε γυναίκας  να χτυπηθείς από κεραυνό και να χάσεις τη ζωή σου?!!!
Με αφορμή  λοιπόν , αυτό έβγαλα απο το "σεντούκι" μου την περσινη ανάρτηση  και μαζί να ενημερωθούμε πάλι  πως μπορουμε να προφυλαχτούμε  απο το κατά άλλα εντυπωσιακό  φαινόμενο  !!! 
 Βρήκα ενα καταπληκτικό βιντεο από  την εκπαιδευτική  τηλεόραση  έχω βάλει  το λινκ λόγω του ότι δεν μπόρεσα να το μεταφορτώσω και σας προτείνω να το παρακολουθήσετε!!  

Όλοι οι λαοί της γης έχουν ένα μύθο για τον κεραυνό αποδίδοντάς τον κατά κύριο λόγο σε θεό. 

Θεϊκό σημάδι ή φυσικό ηλεκτρικό φαινόμενο; 
Η ταινία μας οδηγεί να κατανοήσουμε το φυσικό αυτό φαινόμενο, μας ενημερώνει για τα ωφέλιμα αποτελέσματά του στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και για τις καταστροφικές συνέπειές του κεραυνού...
 http://www.edutv.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=888&Itemid=154

Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/05/blog-post_31.html#ixzz1O08UJwLb

Πολύχρωμες γέφυρες του κόσμου .

Colorful Bridges Of The World  arts
Colorful Bridges Of The World  arts
Colorful Bridges Of The World  arts
Colorful Bridges Of The World  arts
Colorful Bridges Of The World  arts
Colorful Bridges Of The World  arts
Colorful Bridges Of The World  arts

Αρση της ανωνυμίας των bloggers αποφάσισε ο Αρειος ΠάγοςΥπέρ της άρσης της ανωνυμίας των ιστολογίων σε περίπτωση που εμπλέκονται σε υποθέσεις πλημμελημάτων και κακουργημάτων αποφάνθηκε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά γνωμοδότηση, καθώς μεσολάβησε αλλαγή της νομοθεσίας από τις προηγούμενες δύο.
Το τέλος της ανωνυμίας των bloggers που είχε βάλει το 2009 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και επικύρωσε εν συνεχεία ο σημερινός εισαγγελέας Ιωάννης Τέντες επαναλαμβάνει σήμερα με νέα γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αθανάσιος Κατσιρώδης.
Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του κ. Σανιδά, το απόρρητο αίρεται " όσων μέσα από τα blogs αναρτούν υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα ή φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας ή διαπράττουν εν γένει εγκλήματα".
Ο κ. Κατσιρώδης επανέρχεται στο θέμα αυτό ύστερα από νέο ερώτημα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Ειδικότερα, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέβαλε στην Ανώτατη Εισαγγελία το ερώτημα εάν ισχύουν οι δύο γνωμοδοτήσεις (9 και 12/2009) των κ.κ. Σανιδά και Τέντε μετά την επικύρωση της οδηγίας 2008/24/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το νόμο 3917/2011 για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας και τη χορήγηση δεδομένων επικοινωνιών στις αρμόδιες αρχές.
Συγκεκριμένα, το ερώτημα είναι εάν μετά το Ν. 3917/2011 «οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης ή προανάκρισης ύστερα από παραγγελία εισαγγελέα που διενεργούνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποχρεούται να σας γνωστοποιούν τα στοιχεία του προσώπου στα οποία αντιστοιχούν ηλεκτρονικά ίχνη ή τηλεφωνικοί αριθμοί κλήσεως εγκληματικής πράξεως, συγκεκριμένης ημεροχρονολογίας, χωρίς την τήρηση της διαδικασίας άρσεως του απορρήτου».
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πάπιες με τσουλούφι .

Ducks With Hairdos  animals 2
Ducks With Hairdos  animals 2
Ducks With Hairdos  animals 2
Ducks With Hairdos  animals 2
Ducks With Hairdos  animals 2
Ducks With Hairdos  animals 2

Φθηνότερα απο 1 ιουνίου τα ακτοπλοικά εισιτήρια


πλοία,εισιτήρια,τιμές,ακτοπλοια,φθηνότερα τα εισιτήρια πλοίωνΦθηνότερα κατά περίπου 8% με 10% θα είναι από ΄σήμερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετά και την ψήφιση τροπολογίας που καταργεί φόρους και δικαιώματα υπέρ τρίτων.
Ήδη οι εταιρείες Attica Group, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways ανακοίνωσαν ότι προχωρούν από την Τετάρτη σε μείωση των τιμών στα εισιτήρια.
Με την ψήφιση της τροπολογίας καταργείται το τέλος του ΚΑΕΟ (σ.σ. ασφάλιση επιβατών και οχημάτων), που αποδιδόταν στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, προκειμένου να καλυφθούν κίνδυνοι από ναυτικά ατυχήματα και ανέρχοταν στο 6,5% χωρίς ΦΠΑ.
Επίσης, καταργούνται τα αχθοφορικά δικαιώματα (0,55-1,09 ευρώ ανάλογα με το λιμάνι) καθώς και το τέλος για διαφυγούσα εργασία φορτοεκφόρτωσης, που αφορά στα εισιτήρια για τα φορτηγά που πραγματοποιούν το ταξίδι Πειραιά - Κρήτη - Πειραιάς και ανέρχεται σε 4%-8%, ανάλογα το λιμάνι.

Μία τεράστια σαλάτα 500 κιλών θα φτιαχτεί στην Πλατεία Κλαυθµώνος ,


Αρχίζουν σήµερα στην Πλατεία Κλαυθµώνος – και όχι στο Σύνταγµα – οι διήµερες εκδηλώσεις «Ελληνικές Γευστικές ∆ιαδροµές». Ελληνες παραγωγοί, συνεταιρισµοί και επιχειρήσεις παρουσιάζουν προϊόντα της ελληνικής γης απ’ όλη τη χώρα

Τα πιο σούπερ χτενίσματα του καλοκαιριού,


Τα πιο σούπερ χτενίσματα,

Το καλοκαιράκι έφτασε και εσύ δεν ξέρεις τι θα κάνεις με την κόμη σου; Πιασμένα ή ανάλαφρα στους ώμους , ίσια ή σγουρά όποιο στιλ και αν διαλέξεις το θέμα είναι να νιώθεις σέξι και αέρινη, γιατί όπως και να έχει είναι καλοκαίρι! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χτενίσματα που θα σε συγκλονίσουν το καλοκαιράκι!

Η γυαλισμένη χαμηλή αλογοουρά:
την είδαμε στις κολεξιόν της Chanel και μας ενθουσίασε! Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις λίγο αφρό στις ρίζες σου και να τραβήξεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω και κάτω σε μια χαμηλή αλογοουρά αφού πρώτα έχεις περάσει τα μαλλάκια σου από το ..σίδερο! Ίσιωσε τέλεια και πιάσε σε χαμηλή αλογοουρά και είσαι έτοιμη!


Η Jlo λέει ναι στην αλογοουρά και κερδίζει τις εντυπώσεις!

Μισή-μισή αλογοουρά: ένα ακόμη τρεντ που θα σε συγκλονίσει αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τη 'μισή' αλογοουρά! Εδώ δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά από το επάνω μέρος του κεφαλιού επάνω και να αφήσεις τα υπόλοιπα να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους.
Βρεγμένη αλογοουρά: το wet look επιστρέφει με τιμές και δόξες και έτσι επηρεάζει και την αλογοουρά σου. Στην ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Lanvin είδαμε λοιπόν την βρεγμένη αλογοουρά να θριαμβεύει αφού είναι και σέξι και πολύ natural. Για να πετύχεις το λουκ δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλάκια σου σε χαμηλή αλογοουρά και να ψεκάσεις με λίγο νεράκι κγια να δώσεις wet στιλ στην αλογοουρά σου. Το ζελέ είναι με το μέρος σου και ενισχύει το λουκ.
Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα: σίγουρα κάτι ήξερε η Donna Karan που λάνσαρε στις κολεξιόν τις το messy look! Πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλή αλογοουρά ή κότσο και άφησε τα μπροστινά τσουλούφια ανέμελα να πλαισιώνουν το προσωπάκι σου! Στερέωσε με τσιμπιδάκι ή κοκαλάκι και φρόντισε να αφήσεις τα μπροστινά τσουλούφια να πάρουν το δρόμο τους! Το λουκ αυτό σε συντροφεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το ποτό αλλά και την παραλία και μαγνητίζει τα βλέμματα.


Ανάλαφρες μπούκλες για την Μπρίτζετ Μέντλερ για χαλαρό και ανέμελο καλοκαιρινό λουκ το καλοκαίρι!

Χαλαρά και σέξι κύματα: οι ανάλαφρες μπούκλες ή αλλιώς τα χαλαρά κύματα είναι από τα απόλυτα στιλ του καλοκαιριού που θα σε κερδίσουν αφού θα λανσάρεις

Με στυλ στις συναυλίες,


* Το φεστιβάλ θεατρικής περφόρµανς νέων οµάδων Off-Off Athens ανοίγει τις πόρτες του απόψε µε την παράσταση «∆ωµάτιο 32» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Παπανικολάου - Γκιωνάκη. Οι ήρωες της παράστασης, που βασίζεται στο θεατρικό έργο «Tape» του Στέφεν Μπέλµπερ, εµπλέκονται σε µια ιστορία πάθους που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Παίζουν οι Βασίλης Μπατσακούτσας,Λευτέρης Ντρούβας, Κατερίνα ∆ηµητρόγλου. Στο Θέατρο Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12 και Λένορµαν 94, Κολωνός, τηλ. 210-5138.067) στις 21.30. * Με τον έρωτα καταπιάνεται ο Ακης ∆ήµου στο νέο έργο του«Αν αργήσω κοιµήσου...», που ανεβαίνει σε µια παράσταση της οµάδας «∆έκα» των φοιτητών του Τµήµατος Θεατρικών Σπουδών και της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου. Πρόκειται για έναν έρωτα πραγµατικό, αγοραίο, ανεκπλήρωτο,

Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» ο Γιάννης Κότσιρας,


Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» τάσσεται ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο καλλιτέχνης επικροτώντας τον αγώνα των ανώνυμων πολιτών κάνει έκκληση στους συναδέρφους του να δίνουν όσο μπορούν περισσότερο το παρόν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενώ τους ζητά να εκμεταλλεύονται το βήμα που τους δίδεται από τα ΜΜΕ ώστε να αφυπνίσουν όλο και περισσότερους Έλληνες.

Μέσω επιστολής του μάλιστα επισημαίνει:

«Η πρωτοβουλία που αναλήφθηκε για αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας είναι ιστορική.
Το ποιος είχε την ιδέα και με ποιο σκοπό δεν με αφορά και δεν πρέπει κανείς μας να πέσει σε συνωμοσιολογίες και φαντάσματα του παρελθόντος. Πάντα έτσι κατάφερναν να διασπάσουν τη λαϊκή φωνή. Αυτή που δεν έχει χρώμα, κόμμα και υστεροβουλία.
Στο χέρι μας είναι αυτή τη φορά να καταλάβουν πως από τον τόπο που ξεκίνησε η δημοκρατία δεν θα επιτρέψουμε ούτε να πεθάνει αλλά ούτε και να διαστρεβλωθεί όπως ελπίζουν. Το αν οι πολιτικοί μας είναι τσιράκια αυτών που καταστρέφουν εθνικές οικονομίες για να κατακτούν τις χώρες, θα το έχουν ως βάρος στη συνείδησή τους όταν θα εξοστρακιστούν από την χώρα όπως συνέβαινε στην αρχαιότητα.

Ας τους αποδείξουμε πως η Ελλάδα δεν θα εξαφανιστεί από το χάρτη.
Ας τους αποδείξουμε πως και η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα και όχι μόνο η Ελλάδα την Ευρώπη. Ας μην φοβόμαστε την έξοδό μας από την Γερμανική συνομοσπονδία αποκαλούμενη ως Ευρωπαϊκή ένωση. Οι Γερμανοί δεν ήταν ποτέ φίλοι μας. Απλά βρήκαν ένα πιο έξυπνο και πιο ύπουλο τρόπο να κερδίσουν τον χαμένο πόλεμο.

Πρέπει να φύγουν όλοι όσοι ευελπιστούν στην υποδούλωσή μας. Έλληνες και ξένοι. Πολιτικοί και τρόικες. Κόμματα και συνδικαλιστικοί άρχοντες. Μπορεί να είμαστε Έθνος ανάδελφο αλλά όχι Έθνος ηλίθιο...

Κρήτη, το μεγάλο νησί,


Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και τόπος διακοπών για περίπου τρία εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Το νούμερο αυτό θα είχε πολύ μικρότερη αξία αν όλοι αυτοί έρχονταν, περνούσαν τις διακοπές τους και δεν ξαναγύριζαν ποτέ.


Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί η Κρήτη μπαίνει στην καρδιά χιλιάδων επισκεπτών, που επιστρέφουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να απολαύσουν την ομορφιά του νησιού, την φιλοξενία των κατοίκων του, τον καλό καιρό και τις καθαρές θάλασσες.

Η Κρήτη από άκρη σε άκρη έχει 250 χιλιόμετρα μήκος και πλάτος που ποικίλλει από 15 χιλιόμετρα στο πιο στενό σημείο, μέχρι 65 χιλιόμετρα στο πιο φαρδύ. Το μέγεθος της Κρήτης και η ποικιλία των τοπίων της ξεγελάει τον επισκέπτη που συχνά χάνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ένα νησί.

Η Κρήτη βρίσκεται στη Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειο. Εχει μήκος 260 χμ και πλάτος 60 χμ, και είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις.

Στα βόρεια υπάρχουν αναρίθμητα θέρετρα και μεγάλες πόλεις:

- το Ηράκλειο με 200.000 κατοίκους,

- τα Χανιά με 100.000,

- το Ρέθυμνο με 30.000 περίπου

καθως και οι πολύ μικρότερες Αγιος Νικόλαος και Σητεία.

Στα Νότια υπάρχουν μονάχα κωμοπόλεις με μεγαλύτερες την Ιεράπετρα, το Τυμπάκι, τις Μοίρες και την Παλαιόχωρα.

Τα νότια παράλια είναι ιδανικά για τον περιηγητή που ψάχνει ήσυχες, απομονωμένες παραλίες, αν κι αυτό γίνεται δυσκολότερο χρόνο με το χρόνο. Τα νότια επίσης είναι το ιδανικό μέρος αν θέλετε να εξασκηθείτε στην οδήγηση σε στενούς, γεμάτους στροφές δρόμους.

Το εσωτερικό του νησιού είναι το λιγότερο γνωστό κομμάτι της Κρήτης. Αποτελεί το κεντρικό, ορεινό τμήμα του νησιού. Οι δρόμοι είναι άσχημοι (αν κι οι περισσότεροι ασφαλτοστρωμένοι) και η οδική σήμανση δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Αν αναζητάτε μικρά παραδοσιακά χωριά χωρίς τουριστικές επιγραφές, τότε αυτό είναι το μέρος που θα τα ψάξετε.

Εδώ επίσης θα συναντήσετε τους αληθινούς Κρητικούς: συνήθως ηλικιωμένους ανθρώπους, περήφανους και φιλικούς, με αίσθηση του χιούμορ, πρόθυμους να σας βοηθήσουν όπου μπορούν και να σας κεράσουν μια "ρακή" (το γνωστό τοπικό ποτό). Οταν τους συναντήσετε στο δρόμο μην παραλείψετε να τους καλημερίσετε, γρήγορα θα καταλάβετε πόσο επιζητούν την επαφή με τους "ξένους".

Κρήτη, παραλίες και ψηλά βουνάΠοιο άλλο νησί της Ελλάδας, εκτός από την Κρήτη, προσφέρει περισσότερες από 100 παραλίες για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα; Είτε ψάχνετε όμορφες μεγάλες αμμουδιές, μικρά κολπάκια, παραλίες με ρηχά νερά κατάλληλα για μικρά παιδιά ή απομονωμένες παραλίες για γυμνισμό, θα τις βρείτε όλες στην Κρήτη.

Ποιο νησί προσφέρει χιονοσκέπαστες βουνοκορφές που αγγίζουν τα 2,5 χιλιόμετρα σε ύψος, που στην αγκαλιά τους κρύβουν όμορφα οροπέδια, άλλα κατοικημένα κι άλλα όχι; Η Κρήτη είναι ορεινό νησί και αυτό σημαίνει χιλιάδες μονοπάτια για όσους ζητάνε την επαφή με τη φύση μέσα από την πεζοπορία, την ορειβασία και την αναρρίχηση.

Η Κρητική ΦύσηΣε ποιο άλλο μέρος της Ελλάδας θα βρείτε τη τεράστια ποικιλία τοπίων που προσφέρει η Κρήτη, όπως δάση από καστανιές και βελανιδιές, εξωτικά φοινικοδάση δίπλα σε όμορφες παραλίες, εύφορες πεδιάδες που ευωδιάζουν οι πορτοκαλιές και οι λεμονιές κάθε Ανοιξη ή χρυσίζουν τα ώριμα τσαμπιά από τα σταφύλια κάθε καλοκαίρι, λόφους καλυμμένους με χιλιάδες ελαιόδεντρα που τα φύλλα τους ασημίζουν με το φύσημα του ανέμου, αλλά και λόφους γυμνούς, που πάνω στις κοφτερές πέτρες και τα βράχια η ζωή με πείσμα βρίσκει τον τρόπο να βλαστήσει και να προσφέρει καταφύγιο σε δεκάδες μικρά πουλιά και ζώα;
Κρήτη, ιστορία και σύγχρονες υποδομές

Τελική ευθεία για τον "Psiloritis Race",


Στην τελική ευθεία φτάνουμε για την διοργάνωση του 2ου Διεθνή ορεινού αγώνα Ψηλορείτη "Psiloritis Race". Ο φετινός αγώνας στον επιβλητικό, περήφανο και φιλόξενο Ψηλορείτη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαΐου 2011.
Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, για να είναι τα πάντα στην εντέλεια, στον αγώνα "Psiloritis Race", που και φέτος θα προσελκύσει πολλούς φίλους του αθλήματος. Για φέτος, έχει οριστεί ως σημείο εκκίνησης το οροπέδιο της Νίδας των μύθων...στα Ανώγεια. Η διαδρομή περνάει δίπλα από τη Σπηλιά του Δία το Ιδαίον Άνδρο τρέχοντας στα βήματα του Δία ανεβαίνει στη κορυφή με θέα όλη τη Κρήτη κατηφορίζει ατενίζοντας τη Γαύδο και τα Παξιμάδια διασχίζει το Πρινοδάσος και τερματίζει στο χωριό Κουρούτες του Αμαρίου μιας διαδρομής 30,5 χλμ.

Μαργαρινι ή Βουτηρο;;;;(Ποιά είναι η αλήθεια δεν ξέρω.)

Βουτυράκι, λοιπόν.- Ελληνικό, όχι Δανίας.
Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.

Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

Γνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης;

Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον

Full Dvd Ripper 9 Free, βίντεο ή audio-επιλογές επεξεργασίας,FULL DVD RIPPER 9 FREE ( Πολύ καλό ελεύθερο πρόγραμμα )

Full DVD Ripper 9 Free = DVD Decrypter + DVD Ripper + DVD Converter + Video Editor + Video Clipper + Video Joiner + iPod/iPhone/PSP Transfer + DVD Audio Ripper + Picture Extractor

Full DVD Ripper 9 Free είναι ένα ισχυρό DVD ripping λογισμικό μιά περίφημη εφαρμογή για να ριπάρετε και να μετατρέψετε ταινίες DVD σε σχεδόν όλα τα φορμά ήχου και βίντεο (rip DVD σε AVI, DVD σε MP4, DVD σε MPEG, DVD σε WMV, DVD σε DivX. Να μετατρέψετε DVD σε MP3, DVD σε WMA) με υψηλή ταχύτητα DVD ripping και εξαιρετική ποιότητα. Μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη συλλογή σας DVD σε multimedia players όπως το iPod, iPad, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, BlackBerry, PMP iRiver, Windows Mobile τηλέφωνο, Xbox και τα κινητά τηλέφωνα όλα είναι δυνατά με το Full DVD Ripper 9 Free!

To Full DVD Ripper 9 Free διαθέτει επίσης βίντεο ή audio-επιλογές επεξεργασίας για την αντιγραφή - περικοπή ορισμένων κλιπ, η συγχώνευση πολλών κλιπ σε ένα με εφέ μετάβασης μπορείτε να προσθέσετε επιλεγμένες σκηνές,να προσθέσετε υπότιτλους και soundtracks και να επισυνάψετε υδατογραφήματα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τον καθορισμό του μεγέθους του αρχείου πριν από τη μετατροπή.To Full DVD Ripper 9 Free τρέχει στο παρασκήνιο για την εξοικονόμηση πόρων


DVD rip είναι η διαδικασία με την οποία μιά ταινία DVD μεταφέρεται στον ΗΥ.

Κάνετε DVD Rip για οποιαδήποτε συσκευή πολυμέσων.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory