Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Κι όμως οι άθεοι έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες!

atheoi sex Κι όμως οι άθεοι έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες!
Μια περίεργη έρευνα έγινε πριν λίγο καιρό στο πανεπιστήμιο του Κάνσας στις ΗΠΑ για την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, οι άθεοι έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από αυτούς που πιστεύουν σε μια θρησκεία, αφού οι «άπιστοι» είναι πιο πρόθυμοι να συζητήσουν για τις φαντασιώσεις τους, ενώ οι πιστοί, μετά την πράξη, νιώθουν ενοχές.
Ο επικεφαλής της έρευνα ψυχολόγος Darrel Ray είχε ως δείγμα 14.500 άτομα. Όλοι όσοι ρωτήθηκαν, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, έκανα έρωτα περίπου με την ίδια συχνότητα.
Άνθρωποι και των δύο ομάδων, άθεοι – πιστοί, παραδέχτηκαν πως αυνανίζονται, μόνο που στους δεύτερους η πράξη αυτή άφηνε πάντα ένα αίσθημα λύπης.
Όταν τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν την ερωτική τους ζωή, οι πιστοί έμειναν «μετεξεταστέοι», αντίθετα όταν ερωτήθηκαν για συναισθήματα ενοχής, πρώτοι βρέθηκαν άνθρωποι μιας αρκετά αυστηρής θρησκείας, οι Μορμόνοι. Ακολουθούν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι Πεντηκοστιανοί και οι Βαπτιστές.
Το 22,5% των πιστών δήλωσαν ντροπιασμένοι για τον αυνανισμό, σε αντίθεση με το 5,5% των άθεων. Επίσης το 80% της πρώτης ομάδας είπαν πως νοιώθουν ένοχοι για μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη στη ζωή τους.
Ένα αρκετά ανησυχητικό στοιχείο είναι πως τα παιδιά σε πιστές οικογένειες, θα λάβουν τη σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση, κατά πάσα πιθανότητα, από την πορνογραφία, μιας και δεν νιώθουν την άνεση να μιλήσουν στους γονείς τους. Ο κ. Ray, δήλωσε πως «η μεγάλη πλειοψηφία φαίνεται να έχει αποτινάξει τα αισθήματα ενοχής απέναντι στο σεξ και στο μέλλον να έχει καλύτερη τη σεξουαλική ζωή».

Οι μάσκες του αμερικάνικου συγκροτήματος " ΘΗΛΙΆ ".

Masks Of The Slipknot  awesome 2
Masks Of The Slipknot  awesome 2
Masks Of The Slipknot  awesome 2
Masks Of The Slipknot  awesome 2
Masks Of The Slipknot  awesome 2
Masks Of The Slipknot  awesome 2

Μεγαλύτερο το ενεργό πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ απο αυτό της Ρωσίας!!

h2b rocket 218x300 Μεγαλύτερο το ενεργό πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ από αυτό της ΡωσίαςΤο αμερικανικό οπλοστάσιο των βαλλιστικών πυραύλων και των ενεργών πυρηνικών κεφαλών ξεπερνά το αντίστοιχο της Ρωσίας, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με την αμερικανική διπλωματία, η Ουάσινγκτον διαθέτει 882 συστήματα εκτόξευσης: διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους (ICBM), βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύονται από υποβρύχια (SLBM) και ενεργά στρατηγικά βομβαρδιστικά, έναντι 521 για τη Ρωσία.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν 1.800 ενεργές πυρηνικές κεφαλές. Η Ρωσία διαθέτει 1.537.
Τα στοιχεία αυτά δείχνουν την κατάσταση των πυρηνικών οπλοστασίων των δύο χωρών στις 5 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία η νέα συνθήκη START για τον πυρηνικό αφοπλισμό τέθηκε σε ισχύ.
Η συνθήκη που έχει διάρκεια 10 ετών, προβλέπει μέγιστο αριθμό 1.550 ενεργών πυρηνικών κεφαλών για κάθε μια από τις δύο χώρες έναντι 2.200 σήμερα, δηλαδή μείωση κατά 30%. Επίσης η συνθήκη περιορίζει σε 700 τον αριθμό των ενεργών συστημάτων εκτόξευσης. Σύμφωνα με τους όρους της συνθήκης, η Ουάσινγκτον πρέπει ακόμη να μειώσει το οπλοστάσιό της κατά 182 τα συστήματα εκτόξευσης και κατά 250 τις πυρηνικές κεφαλές, ενώ η Μόσχα μπορεί θεωρητικά να αυξήσει το οπλοστάσιο της κατά 13 πυρηνικές κεφαλές και 179 συστήματα εκτόξευσης.
πηγη Σκαι
http://ektiesthisi.blogspot.com/

Υποθέτω οτι θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα με τις τρύπες στον δρόμο .

Creative With Road Holes  arts
Creative With Road Holes  arts
Creative With Road Holes  arts
Creative With Road Holes  arts
Creative With Road Holes  arts
Creative With Road Holes  arts

Ο γάμος-υπερπαραγωγή της Δέσποινας Μοιραράκη!!!

Το μεγάλο… προσωπικό γεγονός της πετυχημένης επιχειρηματία θα αφήσει εποχή στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.
miraraki5 gamos Ο γάμος υπερπαραγωγή της Δέσποινας Μοιραράκη
Ο λόγος είναι πως ο γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη με τον αγαπημένο της Γιάννη Κοντούλη, αρχιπλοίαρχο του πολεμικού Ναυτικού, φημολογείται πως κόστισε πάνω από 150.000 ευρώ και είχε πλήρη κάλυψη με έξι κάμερες – και γερανό- και σκηνοθέτη τον Τάσο Μπιρσίμ ο οποίος έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και είχε αναλάβει τις θρυλικές συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Ολόκληρο τελετουργικό στήθηκε για το που θα σταθεί η νύφη, που θα περάσει, ώστε να βγουν τα πλάνα που πρέπει.
Άλλα στοιχεία που σύνθεσαν αυτό τον γάμο υπερπαραγωγή ήταν τα υπέροχα -η κυρία Μοιραράκη θα τα περιέγραφε μάλλον με πιο γλαφυρό τρόπο – κόκκινα περσικά χαλιά που είχαν στρωθεί στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, οι τριάντα ανθοστήλες στο διάδρομο από όπου πέρασε και άλλες δέκα στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού με ορχιδέες, ορτανσίες, λυσίανθους, λίλιουμ οριεντάλ.
Την νύφη συνόδεψαν στην εκκλησία οι δύο γιοί της ενώ κουμπάροι της ήταν οι προσωπικοί της φίλοι και επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη κύριος Νίκος Μπακατσέλος και η κυρία Βέλα Γκόλα. Ο γάμος έγινε με τελετουργικό Ναυτικού και η γνωστή επιχειρηματίας πέρασε με τον καλό της κάτω από τα σπαθιά που ύψωσαν μπροστά στην είσοδο, οι συνάδελφοι του.
Διάσημοι καλεσμένοι βρέθηκαν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά της όπως ο Λευτέρης Πανταζής, η Βάνα Μπάρμπα, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας καθώς και φίλοι της και συνεργάτες από το εξωτερικό.
Να ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους!!

Τέχνη στον δρόμο .

Most Incredible Street Art  arts
Most Incredible Street Art  arts
Most Incredible Street Art  arts
Most Incredible Street Art  arts
Most Incredible Street Art  arts
Most Incredible Street Art  arts

Τέλος η εργένικη ζωή για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό!

Αφήνει πίσω του την εργένικη ζωή και μπαίνει σε μία νέα φάση…
Ο λόγος για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος βρήκε το… «μάστορά» του στο πρόσωπο της πανύψηλης Σαρλίν Γουίτστοκ.

alvertos sarlin Τέλος η εργένικη ζωή για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό!
Αν και η γνωριμία τους μετράει σχεδόν μια δεκαετία, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί για πρώτη φορά το 2006 στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο. Έκτοτε η ξανθιά Σαρλίν με τα παγερά γαλάζια μάτια άρχισε να εμφανίζεται στο Μονακό όλο και συχνότερα. Μετά τον τραυματισμό στον ώμο της, που σήμανε ουσιαστικά και την αφορμή για τη λήξη της κολυμβητικής καριέρας της, μετακόμισε μόνιμα στο μεσογειακό κρατίδιο χωρίς να καταφέρει να κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο σε κάποιους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ένα μήνα πριν από το γάμο τους πάντως, η Σαρλίν δηλώνει: «είναι τέλειος για μένα από κάθε άποψη», και ο Αλβέρτος απαντά: «Κοντά της βρίσκω γαλήνη και ολοκλήρωση».
Ομολογουμένως είναι ωραίο ζευγάρι!!
Αντε τέτοια να γίνονται !! με το καλό!!
http://ektiesthisi.blogspot.com/

Νίκος Ευαγγελάτος επιστροφή στα ..πάτρια εδάφη!!


Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στο Alter. Ύστερα από συνεχείς επαφές όλα είναι έτοιμα και ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά στο κανάλι του Μπουρναζίου.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Νίκος Ευαγγελάτος απουσιάζει από το τηλεοπτικό τοπίο και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, όλο αυτόν τον καιρό σε συζητήσεις με στενούς του συνεργάτες ο γνωστός δημοσιογράφος έχει πει πολλές φορές ότι δεν έχει τελειώσει από την τηλεόραση και ότι σκοπεύει να επιστρέψει.
Αυτό όμως που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναλάβει την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων, αφού, όπως χαρακτηριστικά έχει πει, «τέρμα τα δελτία για μένα». Επιθυμία του είναι να παρουσιάσει κάποια ειδησεογραφική εκπομπή όταν οι συνθήκες και ο τηλεοπτικός αέρας τού επιτρέψουν να την κάνει όπως αυτός θέλει.
Φαίνεται λοιπόν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αλλά και η κατάλληλη πρόταση από το Alter που του διασφαλίζει ότι η επιστροφή του θα είναι ανάλογη των επιθυμιών του. Άλλωστε, επί σειρά ετών ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίαζε με επιτυχία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μία εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή στο κανάλι του Μπουρναζίου. Είναι δε γνωστό πως διαθέτει άριστες σχέσεις με τους μετόχους του. Πολλές φορές μάλιστα μέχρι τώρα σε συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών η πρόταση είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά δεν δινόταν καμία συνέχεια, αφού ο Ευαγγελάτος έλεγε ότι προτεραιότητα του ήταν το Διαδίκτυο.
Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν στο Alter υπήρξε νέος κύκλος επαφών. Στελέχη του σταθμού που προσπαθούν σκληρά για την επόμενη μέρα στο κανάλι του Μπουρναζίου συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες με τον Νίκο Ευαγγελάτο και του έθεσαν εκ νέου την πρόταση. Σκοπός των υπευθύνων του σταθμού είναι η δημιουργία ενός αμιγώς ενημερωτικού σταθμού που θα καταφέρει να σταθεί έναντι του ανταγωνισμού, αλλά κυρίως να καλύψει πλήρως τον τομέα της ειδησεογραφίας. Κι όπως είναι λογικό, θέλουν να ενταχθεί στο δυναμικό του ο γνωστός δημοσιογράφος που αποτελεί και ένα από τα πιο βαριά χαρτιά της ενημέρωσης.
Η συνάντηση αυτή έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και παρών ήταν και ο μέτοχος του Alter – Γιώργος Κουρής. Στη συνάντηση τέθηκε ξανά η πρόταση στον Νίκο Ευαγγελάτο να παρουσιάσει καθημερινή ειδησεογραφική εκπομπή και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται. Ωστόσο, όπως τους εξήγησε, το βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα με τα διαδικτυακά «παιδιά» του, όπως ονομάζει τα sites, δεν επιτρέπει την καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία και γι’ αυτό η αντιπρόταση από τον δημοσιογράφο ήταν η παρουσίαση μιας ειδησεογραφικής βραδινής εκπομπής, δύο φορές την εβδομάδα, ενώ ζήτησε να του δοθεί ο κατάλληλος χρόνος προετοιμασίας. Όπως κι έγινε!
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφασίστηκε να πραγματοποιήσουν σύντομα νέα συνάντηση κατά την οποία θα οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους. Άλλωστε κοινός στόχος και σκοπός τους είναι το Alter να καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση και να συνεχίσει να δίνει δυναμικά το παρών στο τηλεοπτικό τοπίο
Πηγή: Espresso 02/06/2011

Οι Φύλακες μας,


Στις δύσκολες ημέρες που σήμερα ζούμε, λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας, όλοι μας έχουμε σκεφτεί την προμήθεια και εγκατάσταση στο σπίτι μας ενός συστήματος ασφαλείας.Για πολλούς όμως από εμάς το μεγάλο κόστος ενός σύγχρονου συστήματος μας έχει αναγκάσει να αναβάλουμε για αργότερα την προμήθειά του. Δείτε όμως ένα τελείως ανέξοδο σύστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ- ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, Δειτε με τι τροπους σας προστατευουν, ΠΑΤΩΝΑΣ ΕΔΩ,
Μια καινούργια σειρά φαντασίας βασισμένη στη νουβέλα του George R.R Martin The Song of Ice and Fire. Η συγκεκριμένη σειρά έχεις μεταφραστεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis

Το μαγευτικό Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου του George R. R. Martin εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο διαφορετικό, όσο και ίδιο με τον δικό μας, όπου οι εποχές διαρκούν χρόνια και συχνά δεκαετίες ολόκληρες. Ο ίδιος ο συγγραφέας δε δίνει κάποιο συγκεκριμένο όνομα στον κόσμο του, γνωρίζουμε όμως την ήπειρο στην οποία λαμβάνει χώρα το κυριότερο μέρος της ιστορίας: η ήπειρος του Westeros. Από τις κόκκινες αμμουδιές του Νότου στην περιοχή του Ντορν μέχρι τις χιονισμένες βουνοκορφές και τις παγωμένες πεδιάδες του Βορρά, όπου το χιόνι πέφτει πυκνό ακόμα και τα καλοκαίρια, και από το θρυλικό νησί Ντράγκονστοουν, πατρίδα των δράκων, μέχρι τα Σιδερένια Νησιά, το σύμπαν του Westeros κρύβει όντα σκοτεινά, παγωμένες σκιές που αναδεύονται από το παρελθόν - αλλά και όντα μαγικά, φωτεινά, που ξυπνούν από τη λήθη του μύθου και πετούν για άλλη μια φορά στους ουρανούς..

Ενώ το καλοκαίρι τελειώνει και ο μακρύς χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών, ο Ένταρντ Σταρκ, Aρχοντας του Γουίντερφελ, εγκαταλείπει την αρχαία έδρα του οίκου του και ταξιδεύει στο νότο για να αναλάβει το αξίωμα που θα τον αναδείξει στον δεύτερο ισχυρότερο άνθρωπο του βασιλείου. Σκοπός του είναι να εξιχνιάσει το μυστηριώδη θάνατο του φίλου και προκατόχου του και να αποκαλύψει τη συνωμοσία εναντίον του θρόνου. Αλλά στο Westeros η πολιτική είναι συχνά εξίσου θανατηφόρα με τη μαγεία... (πηγή: Anubis.gr /a>
1 εκατ. αντίτυπα πούλησε το νέο άλμπουμ της Lady Gaga,

Πηγή: REUTERS

Με το «Born this way» άγγιξε την κορυφή του αμερικανικού ποπ τσαρτ,


Η εκρηκτική ποπ σταρ Lady Gaga έφτασε στην κορυφή του αμερικανικού ποπ τσαρτ, καθώς με το καινούργιο άλμπουμ της ξεπέρασε σε πωλήσεις το 1.000.000 αντίτυπα (για την ακρίβεια, 1.110.000) μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Η επιτυχία του άλμπουμ «Born this way» της αμερικανίδας τραγουδίστριας είναι αντίστοιχη αυτής του ράπερ 50 Cent, του οποίου το άλμπουμ «The massacre» που είχε κυκλοφορήσει το 2005 είχε φτάσει σε πωλήσεις το 1.140.000 αντίτυπα.

Αναδημοσιευση Απο Εδω

Greecelands

Πώς θα γίνετε Εγγλέζοι,

Αν συνηθίζετε να αργείτε στο γραφείο, στο σχολείο, στα προσωπικά ραντεβού σας, ιδού μερικά – 7 τον αριθμό – βοηθητικά tips, που θα σας μετατρέψουν σε συνεπή όντα

7 συμβουλές για να μην αργείτε στα ραντεβού σας,

Το στρες φθείρει την υγεία όσο κανένας άλλος παράγοντας της καθημερινότητας. Η ζωή στην πόλη, με δύσκολες μετακινήσεις και απαιτητικούς ρυθμούς δεν είναι εύκολη, ιδίως για όσους δεν έχουν καλή σχέση με τον χρόνο. Αν συνηθίζετε να αργείτε στο γραφείο, στο σχολείο, στα προσωπικά ραντεβού σας, ιδού μερικά – 7 τον αριθμό – βοηθητικά tips, που θα σας μετατρέψουν σε συνεπή όντα.

Στο εξωτερικό τα σχολικά βιβλία… «νοικιάζονται»,

Την επαναχρησιμοποιήση των σχολικών βιβλίων προωθεί το ελληνικό υπουργείο Παιδείας. Την ίδια στιγμή, σε αρκετές χώρες του εξωτερικού τα βιβλία "νοικιάζονται" δωρεάν στους μαθητές, οι οποίοι οφείλουν να τα επιστρέψουν άθικτα, υπό την απειλή... προστίμου,

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί μιλούν στο «Βήμα» για το σύστημα διανομής σχολικών βιβλίων στη χώρα τους

Την επαναχρησιμοποίηση των σχολικών βιβλίων προωθεί φέτος το υπουργείο Παιδείας, καλώντας τους μαθητές να… επιστρέψουν τα βιβλία τους που βρίσκονται σε καλή κατάσταση μέχρι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, ώστε αυτά να παραδοθούν σε άλλους μαθητές κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οπως αναμενόταν, το εν λόγω «Εθελοντικό Πρόγραμμα Επαναχρησιμοποίησης των Σχολικών Βιβλίων» έχει πυροδοτήσει έντονο δημόσιο διάλογο σχετικά με τα συστήματα διανομής σχολικών βιβλίων σε διεθνές επίπεδο.

Οφείλουν τα βιβλία να παραδίδονται στο μαθητή «δια παντός» ή μήπως η προσωρινή χρήση τους, εν είδει δανεισμού για ένα έτος, αναγκάζει τους μαθητές να τα… σέβονται περισσότερο; Ποια πολιτική ακολουθούν οι χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής στον εν λόγω τομέα; Και πώς αποφεύγουν φαινόμενα όπως το κάψιμο ή τον βανδαλισμό των βιβλίων από οργισμένους μαθητές μετά τις εξετάσεις; Μία Γαλλίδα, ένας Ισπανός, μία Αμερικανίδα και ένας Βρετανός μιλούν στο «Βήμα» για το σύστημα διανομής βιβλίων που ισχύει στη χώρα τους.

Γαλλία: «Τα δανειζόμαστε για ένα έτος»
Οπως εξηγεί η κυρία Ζουλιέτ Σογιέρ, γαλλίδα αρχιτέκτων που ζει στην Αθήνα, η διανομή των βιβλίων στη Γαλλία ακολουθεί ένα σύστημα που θυμίζει… δανειστική βιβλιοθήκη σε εθνικό επίπεδο. «Μέχρι και το Γυμνάσιο το κράτος διανέμει κάθε χρόνο δωρεάν στους μαθητές τα βιβλία και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν άθικτα στο τέλος της χρονιάς. Αν μουτζουρώσουν ή καταστρέψουν το βιβλίο, είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν ανάλογο πρόστιμο. Στο Λύκειο το σύστημα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, απλώς υπάρχει αντίτιμο για τον δανεισμό, το οποίο ωστόσο κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα. Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται πολύ λιγότερο και την ίδια στιγμή οι μαθητές μαθαίνουν να σέβονται το βιβλίο, έστω και εξ ανάγκης! Θυμάμαι ότι στο σχολείο πάντοτε είχα ένα τετράδιο δίπλα στο βιβλίο μου για να σημειώνω τα πάντα, γιατί πάνω στο βιβλίο δεν επιτρεπόταν… ούτε τελεία» σχολιάζει η κυρία Σογιέρ.

Το θέατρο, ο χορός και η μουσική βρήκαν Στέγη και για του χρόνου,


Το πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για τη σεζόν 2011- 2012

Ογδόντα χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τις ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, στο πρώτο εξάμηνο της λειτουργίας της, από τον Δεκέμβριο του 2010 ως τον περασμένο Μάιο και με αυτές τις αποσκευές παρουσίασε τη Δευτέρα το μεσημέρι το πρόγραμμα της προσεχούς σεζόν 2011-2012. Εχοντας ικανοποιήσει τους βασικούς της στόχους, «ήδη από τους πρώτους μήνες», η Στέγη, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου, συνεχίζει για να «ανακαλύψει τις σύγχρονες πλευρές του πολιτισμού μας, τον πλουραλισμό του και την ελληνικότητά του». Από την πλευρά του ο διευθυντής της Στέγης Χρήστος Καρράς, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες, την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, την Κάτια Αρφαρά και τη Μαριλένα Καρρά παρουσίασαν τις ελληνικές και διεθνείς παραγωγές από όλο το φάσμα των τεχνών που θα φιλοξενηθούν στη Λεωφόρο Συγγρού (θέατρο, χορός, μουσική, εικαστικά), καθώς και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Σχινιάς: Οαση για τα μεταναστευτικά πουλιά,

Ο ψαραετός, ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος για την Αττική, έχει μόλις ψαρέψει ένα χέλι στον υγρότοπο του Σχινιά (Φωτογραφία Μιχάλης Κωτσάκης)

Με θέα τον Σχινιά (Φωτογραφία Nick Bedau)

Η φιέστα της Μπάρτσα και το... κούνημα της Σακίρα,


Η Σακίρα δίνει τον ρυθμό και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ακολουθούν


Μεθυσμένη πολιτεία η Βαρκελώνη για την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory