Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Domino,


Αν είστε σαν εμένα και να βρείτε το ντόμινο ένα εντελώς βαρετό παιχνίδι, τότε θα έχουμε καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα για την χρήση του εδώ και πολύ καιρό.
Αλλά αυτό ντόμινο είναι animation και η δουλειά του είναι δύσκολη αλλα και φανταστική.
Ναι είναι ένα πολύ καλό animation domino και μια καλή δουλειά με πολύ διασκεδαστικό τρόπο.Οποιος αγαπάει πονάει... λιγότερο,

Δεν ισχύει το ''όποιος αγαπάει πονάει'' σύμφωνα με αμερικανική έρευνα,

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας τα καλά αισθήματα μπορούν να μειώσουν το άλγος,

Η αληθινή αγάπη λειτουργεί ως παυσίπονο περιορίζοντας την αίσθηση του πόνου, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες. Για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, η επικεφαλής της έρευνας και καθηγήτρια ψυχολογίας Ναόμι Άιζενμπεργκερ εξέτασε 17 γυναίκες που διατηρούσαν μακροχρόνια σχέση. Διαπιστώθηκε πως το αίσθημα του πόνου που ένιωθαν οι συμμετέχουσες μειωνόταν όταν κοιτούσαν φωτογραφίες των αγαπημένων τους, ενώ το άλγος αυξανόταν όταν κοιτούσαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν αράχνες ή άγνωστα πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της έρευνας χρησιμοποιήθηκαν αξονικοί τομογράφοι για την αναγνώριση των αντιδράσεων του εγκεφάλου με την ταυτόχρονη πρόκληση αισθημάτων πόνου στις συμμετέχουσες. Οι γυναίκες κοιτούσαν φωτογραφίες αγαπημένων και ξένων προσώπων ή διαφόρων αντικειμένων. Έπειτα αξιολογούσαν το μέγεθος του πόνου που αισθάνθηκαν σε μία κλίμακα από το 1 ως το 20, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο πόνος ήταν μικρότερος όταν κοιτούσαν εικόνες των αγαπημένων τους.

Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι υπεύθυνο για την ανακούφιση του πόνου είναι το αίσθημα ασφάλειας που σχετίζεται με το πρόσθιο τμήμα του μετωπιαίου λοβού του εγκεφάλου. Μάλιστα όσο μεγαλύτερη και στενότερη ήταν η σχέση που διατηρούσαν οι γυναίκες με τα πρόσωπα που κοιτούσαν στις φωτογραφίες τόσο περισσότερο μειωνόταν το αίσθημα του πόνου αλλά και το στρες, καθώς και η δραστηριότητα στον μεσοκοιλιακό προμετωπιαίο φλοιό (VMPC).

Οι «ευεργετικές ιδιότητες» των συντρόφων έχουν ήδη αποδειχτεί σε παλαιότερες μελέτες, όμως για πρώτη φορά τα ευρήματα μπορούν να συμβάλλουν στον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα συναισθήματα δρουν σε διάφορα τμήματα του εγκεφάλου, αλλά και στην αντιμετώπιση της αίσθησης δυσφορίας.

Μαγιό για σκύλους .

Ζώα Περίοδος Dog μαγιό 2
Ζώα Περίοδος Dog μαγιό 2
Ζώα Περίοδος Dog μαγιό 2
Ζώα Περίοδος Dog μαγιό 2
Ζώα Περίοδος Dog μαγιό 2
Ζώα Περίοδος Dog μαγιό 2

5 συμβουλές προς το γυναικείο φύλο...Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο,

Για να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου...
...παντρέψου τον.

Για να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη...
...γίνε η γραμματέας του.

Για να τον ξεφορτωθείς...
...κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας.

Αν θέλεις να του αλλάξεις αντίληψη περί προγαμιαίων σχέσεων...
...κάν' του μια κόρη.

Αν δεν τον θέλεις συνέχεια μέσα στα πόδια σου...
...γίνε φανατική νοικοκυρά.

http://www.teamgr.gr/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=104&id=4454&Itemid=282

Παράξενες σκακιέρες .

Δαιμόνιος σκακιέρες τέχνες
Δαιμόνιος σκακιέρες τέχνες
Δαιμόνιος σκακιέρες τέχνες
Δαιμόνιος σκακιέρες τέχνες

Εκτυπωτής πραγματικής σοκολάτας !!

Εκτυπωτής πραγματικής σοκολάτας,εκτυπωτης σοκολατας,σοκολατα,3D ετκυπωτης σοκολοταςΌχι πως έχουμε πρόβλημα στην κατανάλωση σοκολάτας συνηθισμένου σχήματος, όμως δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσες να παραγγείλεις σοκολάτα σε οποιοδήποτε σχήμα μπορείς να φανταστείς;
  • Ο νέος «εκτυπωτής» που αναπτύσσεται στη Μεγάλη Βρετανία από το Engineering and Physical Sciences Research Council και δοκιμάζεται πειραματικά στο University of Exeter έχει στόχο να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο παρασκευής σοκολάτας.
Ο Δρ. Liang Hao που ηγείται της ερευνητικής ομάδας, δήλωσε ότι επέλεξαν το συγκεκριμένο υλικό γιατί είναι αρκετά οικονομικό και δεν αφήνει απόβλητα. Αυτό που τους δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η θέρμανση και η ψύξη του υλικού, μιας και πρέπει να γίνεται με μεγάλη ακρίβεια. Στόχος τους είναι να αναπτυχθεί το ηλεκτρονικό εμπόριο σοκολάτας, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παραγγείλουν σοκολάτες σε όποιο σχήμα θέλουν –ακόμα και σε σχέδια που έχουν δημιουργήσει μόνοι τους.
Μετά την τελειοποίηση του 3D εκτυπωτή σοκολάτας, ο Δρ. Liang Hao ευελπιστεί η τεχνολογία να μπορεί να αξιοποιηθεί και για τη δημιουργία άλλων προϊόντων, όπως για παράδειγμα κοσμημάτων.

Σκαλιτό περίβλημα αυγών .

Σκαλιστή κοχύλια αυγών τέχνες
Σκαλιστή κοχύλια αυγών τέχνες
Σκαλιστή κοχύλια αυγών τέχνες
Σκαλιστή κοχύλια αυγών τέχνες
Σκαλιστή κοχύλια αυγών τέχνες

6χρονος έχει μνήμες απο προηγούμενη ζωή του!

Κάμερον Μακόλεϊ,καρμα,προηγουμενες ζωες,μετενσαρκωσηΠολλές απορίες προκαλεί η περίπτωση του εξάχρονου Κάμερον Μακόλεϊ από την Σκωτία, καθώς από το 2003 και ενώ ήταν τριών ετών άρχισε να μιλάει στους γονείς του, για μια οικογένεια, στιγμές από την καθημερινότητα του με την οικογένεια αυτή, και ένα άσπρο σπίτι που δεν είχε δει ποτέ.
Ο μικρός περιέγραφε στους γονείς του για μία άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, τα αδέλφια του, ένα λευκό σπίτι δίπλα στη θάλασσα, ένα μαύρο αυτοκίνητο, έναν σκύλο με βούλες κι έναν πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
«Ο καιρός περνούσε και ο Κάμερον μας περιέγραφε συνεχώς περιστατικά με λεπτομέρειες με την άλλη οικογένεια και υποστήριζε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλης» Δήλωσε η 42χρονη μητέρα του μικρού αγοριού.
«Άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία, ενώ μας έλεγε συνεχώς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε κάποια στιγμή, λέγοντας μας πως και πριν Κάμερον με έλεγαν»!
Η επιμονή του μικρού για να δει την πρώτη του οικογένεια και τα κλάματα του, ανάγκασε τη μητέρα του να βρει και να ενημερώσει τον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις να τους συνοδεύσει μαζί με μία κάμερα στο νησί Μπάρα.
Με το ταξίδι τους στο νησί Μπάρα, πράγματι βρήκαν το άσπρο σπίτι με τα τρία μπάνια ακριβώς έτσι όπως το περιέγραφε ο Κάμερον. Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί και μετά από έρευνα στο ληξιαρχείο βρήκαν πως η οικογένεια που περιέγραφε ο μικρός είχε ζήσει στο άσπρο σπίτι πριν πολλά χρόνια.
Ο 6χρονος είδε τις φωτογραφίες της οικογένειας και αναγνώρισε τα πάντα μέχρι το μαύρο αυτοκίνητο και αυτό για το οποίο μιλούσε συνέχεια, το σκυλί με τις βούλες.
Η μητέρα του είπε πως «ο Κάμερον έλαμπε από χαρά» και μετά όταν πια γύρισαν στο σπίτι τους, ο μικρός ησύχασε κι έγινε πια πολύ ήρεμος».

Σταμάτης Μαλέλης"Ήταν λάθος του Alpha να ανανεώσει το συμβόλαιο της Ε. Μενεγάκη”

malelis h 633 451 Σ. Μαλέλης: “Ήταν λάθος του Alpha να ανανεώσει το συμβόλαιο της Ε. Μενεγάκη”

Αρχικά, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star αποκάλυψε ότι είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον γενικό διευθυντή του καναλιού Κάρολο Αλκαλάι για να συζητήσουν τα θέματα της επόμενης χρονιάς αναφέροντας ότι “όλα είναι ανοιχτά” και ότι “όλοι οι καλοί συνεργάτες μας θα είναι δίπλα μας”.
Επιπλέον απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών και χαρακτήρισε λάθος τη συμφωνία των Γερμανών του Alpha να ανανεώσουν από πριν το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, με τα χαμηλά της νούμερα. “Θεωρώ ότι είναι υπερβολικά τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό το deal, αλλά ήταν λάθος των Γερμανών και του Alpha”, είπε. Επίσης, τόνισε ότι “όλες οι πρωινές εκπομπές μπαίνουν μέσα, αυτές που τα φέρνουν είναι τα μεσημεριανά”.
Παράλληλα, ανέφερε την πρόθεση του να ανανεώσει το Δελτίο ενσωματώνοντας θέματα για την “φτώχεια στην Ελλάδα” χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απαρνηθεί το Lifestyle το οποίο και χαρακτήρισε “αντίδοτο στην κατάθλιψη”. Επέμεινε πολύ στους νέους και στο στόχο του να παραμείνει το κανάλι κοντά δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “Το Star θα γίνει το αποκούμπι των νέων”.
Τέλος, ο κ. Μαλέλης ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα. Όπως είπε στόχος είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης, ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος.

Εξαιρετικά ευάλωτη η Ελλάδα στην κλιματική αλλαγή,


Σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία των κατοίκων της χώρας μας και την οικονομία, επιφέρουν οι κλιματικές αλλαγές που επέρχονται σταδιακά, σύμφωνα με την Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τις «περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα», η οποία παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, από τον επικεφαλής της Επιτροπής Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής καθηγητή Χρ. Ζερεφό.

Τα στοιχεία που περιέχει η Έκθεση, έκαναν τον πρόεδρο της Επιτροπής Κώστα Καρτάλη να μιλήσει για την ανάγκη άμεσων αλλαγών στον τρόπο που κτίζουμε τις πόλεις, στον τρόπο που χωροθετούμε αλλά και στις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση των υδατικών πόρων. «Η Ελλάδα δεν συνεισφέρει ιδιαίτερα στην κλιματική αλλαγή, αλλά είναι εξαιρετικά ευάλωτη από αυτή, ιδίως στις παράκτιες ζώνες», είπε κι εξήγησε πως είναι απολύτως αναγκαίο να εντάξουμε τα ευρήματα της έκθεσης στο νέο χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας, ακόμα και στο επίπεδο των ρυθμιστικών σχεδίων των πόλεων. Μάλιστα, επιχειρώντας να προκαταλάβει φωνές που θα υποστήριζαν ότι το 2050 ή το 2100, δηλαδή, τα έτη αναφοράς της μελέτης, είναι μακριά, ο κ. Καρτάλης τόνισε πως πρέπει να σκεφτούμε, ότι το 2100 θα ζουν τα εγγόνια μας και πρόσθεσε: «η πρόληψη είναι προτιμότερη της εκ των υστέρων αντιμετώπισης των προβλημάτων».

Πώς σώθηκε η Επίδαυρος,

Την τελευταία, κατά κυριολεξία, στιγμή σώθηκαν τα εφετεινά Επιδαύρεια,

MΥΡΤΩ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Σε μια κλωστή κρέμονταν οι εκδηλώσεις μετά το εξώδικο των εργαζομένων στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας,

«Αδειάστε τις βαλίτσες σας. Δεν θα πάμε στην Επίδαυρο».... Η φράση που κυκλοφόρησε ήδη από την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώθηκε μια ημέρα μετά. Την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011, με το εξώδικο των εργαζομένων στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, οι φήμες των τελευταίων ημερών έγιναν πραγματικότητα: Τα Επιδαύρια κινδυνεύουν....

Η καθοριστική, για τις εξελίξεις, στάση εργασίας αποφασίστηκε να γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο, 8 και 9 Ιουλίου, από τις οκτώ ως τις έντεκα το βράδυ: Τις ημέρες και τις ώρες δηλαδή που θα δινόταν η πρεμιέρα και η δεύτερη παράσταση της παραγωγής του ΚΘΒΕ «Μικρά Διονύσια» στο αρχαίο θέατρο της Αργολίδας. Ηταν όμως ήδη σαφές ότι τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους, αφού ο θίασος του Κρατικού, θα έπρεπε να έχει κατέβει στην Επίδαυρο από την 3η Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, ώστε να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για στήσιμο, πρόβες και τη γενική δοκιμή... Αιτία η μείωση των εκτός έδρας και η ένταξη των κρατικών σκηνών στις ΔΕΚΟ.

Τσουνάμι κατέστρεψε την αρχαία Ολυμπία!


Μαρία Θερμού
Μελέτη γερμανού επιστήμονα ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για την καταστροφή της από σεισμό,

Ε, όχι και τσουνάμι στην Ολυμπία! Κι όμως ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάιντς της Γερμανίας δρ Αντρέας Βετ, ο οποίος έχει διενεργήσει γεωμορφολογικές και γεωαρχαιολογικές έρευνες στην περιοχή της Ολυμπίας ισχυρίζεται τώρα, ότι η καταστροφή της δεν ήρθε από σεισμό, όπως πιστεύαμε αλλά από τσουνάμι - και ίσως όχι ένα αλλά πολλά - που κατόρθωσε να φθάσει από τη θάλασσα ως το ιερό!

Σύμφωνα με τον Βετ το τσουνάμι έγινε τον 6ο μ. Χ. αιώνα, πλημμύρισε την κοιλάδα του Αλφειού και στη συνέχεια «ανέβηκε» στην Ολυμπία παρά το γεγονός, ότι βρίσκεται 33 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Σημαντικό όμως είναι, ότι στην αρχαιότητα η Ολυμπία απείχε 14 χιλιόμετρα - ίσως και λιγότερα - από τη θάλασσα και όχι 22 που είναι σήμερα. Τα αποτέλεσμα των ερευνών του μάλιστα θα παρουσιάσει ο ίδιος σε διεθνές συνέδριο, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Κόρινθο σχετικά με τις ενεργές τεκτονικές πλάκες, τους σεισμούς και τη γεωλογία, την αρχαιολογία και τη μηχανική.

Συνελήφθη ο κλέφτης έργου του Πικάσο,

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Γκρεγκ Σουρ, στη συνέντευξη τύπου, στις 7/7/2011, για την κλοπή του έργου του Πάμπλο Πικάσο «Tete de femme», που η γκαλερί δήλωσε ότι το αγόρασε πρόσφατα σε δημοπρασία, αντί 122.500 δολαρίων [AP Photo/Jeff Chiu],

ΗΠΑ: Το «Κεφάλι γυναίκας» κλάπηκε πριν από λίγες μέρες,

Βρέθηκε από την αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο κλεμμένο σχέδιο του Πικάσο, με τον τίτλο «Κεφάλι γυναίκας», το οποίο, ο σπουδαίος καλλιτέχνης, είχε ζωγραφίσει το 1965.

Το έργο είχε κλαπεί από γκαλερί του Σαν Φρανσίσκο και η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, που είναι ο 30χρονος Μαρκ Λούγκο. Πριν από λίγες ημέρες ο κλέφτης, φορώντας σκούρα γυαλιά έκλεψε το έργο από την γκαλερί και εξαφανίστηκε ανενόχλητος παίρνοντας ταξί.

Εικονες με Χιουμορ, Καλοκαιρινο!
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Ανοιγμα στην Αθήνα, την Ελλάδα, τον κόσμο,


IΣΜΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,

Ο Πίτερ Μπρουκ σκηνοθετεί μια μινιμαλιστική θεατρική εκδοχή του «Μαγικού Αυλού» του Μότσαρτ. Η περίφημη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης εμφανίζεται υπό τη διεύθυνση δύο διάσημων αρχιμουσικών: του Αντόνιο Παπάνο (υπό τον οποίο δίνει, μάλιστα, και μια εκπαιδευτική συναυλία) και του Κρίστιαν Τίλεμαν. Ο διεθνούς φήμης «δικός μας» Λεωνίδας Καβάκος ερμηνεύει όλες τις Σονάτες για βιολί του Μπετόβεν. Η όπερα των Μπρεχτ - Βάιλ «Ανοδος και πτώση της πόλης του Μαχαγκόνι» παρουσιάζεται στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Teatro Real της Μαδρίτης, σε σκηνοθεσία των πολυσυζητημένων Fura dels Baus. Η θρυλική πιανίστρια Μάρτα Αργκεριχ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τίτλο «Martha Argerich & friends» με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών όπως ο βιολιστής Γιούρι Μπασμέτ, ο βιολοντσελίστας Μίσα Μάισκι, η πιανίστρα Ντόρα Μπακοπούλου κ. α

Τα παραπάνω, είναι μερικά μόνο από όσα περιλαμβάνει η καλλιτεχνική περίοδος 2011-2012 του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Το πλήρες πρόγραμμα παρουσιάστηκε νωρίτερα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου κ. Νίκο Τσούχλο παρουσία αρκετών εκ των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις, του προέδρου του ΟΜΜΑ κ. Ιωάννη Μάνου, και άλλων ακόμη εκπροσώπων μέσα από τον χώρο του πολιτισμού.

Ταξίδι στην Αγονη Γραμμή με οδηγό τον αρχαίο πολιτισμό των νησιών της,


Μαρία Θερμού
Εκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με 390 έργα,

Τη Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο μαρμάρινο άγαλμα που κοσμούσε κάποτε το νησί τοποθετημένο πάνω σε βάση που μοιάζει με πλώρη καραβιού ζήτησε από το Λούβρο ο διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης κ. Νίκος Σταμπολίδης για την έκθεση «Αγονη Γραμμή: Καστελλόριζο, Σύμη, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος», η οποία θα εγκαινιασθεί το Νοέμβριο. Η διεύθυνσή του Λούβρου όμως, όπου βρίσκεται το μοναδικό σύμπλεγμα από το 1884 ευσχήμως το αρνήθηκε. Η πρόσφατη ανακαίνιση των αιθουσών του μουσείου ήταν η δικαιολογία που προβλήθηκε, παρ΄ όλα αυτά ο κ. Σταμπολίδης είναι αισιόδοξος: «Κάποια στιγμή θα το φέρουμε», λέει.

Και χωρίς αυτό όμως η έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές τα νησιά της άγονης γραμμής περιλαμβάνει έργα, 390 τον αριθμό, που εντυπωσιάζουν με την υψηλή τέχνη του και δείχνουν τον πολιτισμό των νησιών σε όλη την αρχαιότητα επιβεβαιώνοντας την ιστορία τους από τα Νεολιθικά χρόνια (4η χιλιετία π.Χ.)
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory