Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Πωλείται Rolls-Royce με μόλις 8.990 ευρώ!Λακαφώσης Κώστας

Η κρίση έχει ρίξει στα αζήτητα τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού,

Με τη µείωση της φορολογίας στην εισαγωγή των αυτοκινήτων στα µέσα της δεκαετίας του ‘90 άρχισε να γίνεται οικονοµικά ελκυστική η λύση της εισαγωγής ελαφρώς µεταχειρισµένων αυτοκινήτων από τη Γερµανία, ειδικά µάλιστα σε ακριβά αυτοκίνητα µεγάλου κυβισµού που πωλούνταν αρκετά ακριβότερα στη χώρα µας. Σήµερα, σε εποχή κρίσης και υπό την απειλή των τεκµηρίων και των υψηλών τελών κυκλοφορίας, τα πολυτελή αυτοκίνητα πωλούνται στην Ελλάδα σε τιµές που έχουν φτάσει να είναι συµφέρουσες για επανεξαγωγή σε χώρες όπως η Γερµανία και η Γαλλία!Στις µικρές αγγελίες, κάποτε µόνο για «φτωχούς», σήµερα βρίσκει κανείς τα πάντα: 19 Rolls-Royce, 19 Bentley, 22 Aston Martin, 89 Ferrari και 866 Porsche σε µία µόνο ελληνική ιστοσελίδα αγγελιών!

Το αυτοκίνητο ήταν πάντοτε το όνειρο του Νεοέλληνα _ όνειρο απατηλό κάποτε, την εποχή που οι δασµοί εισαγωγής και η φορολογία ήταν σε τόσο υψηλά επίπεδα που τα αυτοκίνητα µεγάλου κυβισµού ήταν πολύ σπάνια και ξεχώριζαν στους δρόµους της Αθήνας. Τη δεκαετία του ’80 οι µεγάλες Mercedes ήταν για τους υπουργούς, οι σειράς 7 BMW ήταν για τους βιοµηχάνους και τους λίγους «έχοντες», ενώ οι Ferrari µε ελληνικές πινακίδες συναγωνίζονταν σε σπανιότητα τα γνήσια (και όχι εκ µετατροπής) Peugeot 205 GTi. Για Aston Martin, Lamborghini και λοιπά υπερπολυτελή, φυσικά ούτε λόγος… Το πραγµατικό πρόβληµα, βέβαια, δεν είναι τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα αλλά το ότι ο µέσος οικογενειάρχης αναγκαζόταν να στριµώξει την οικογένειά του σε ένα αυτοκίνητο µε κινητήρα µόλις 1.100 κ.εκ., να αγκοµαχά σε κάθε ανηφόρα και να κινδυνεύει σε κάθε προσπέρασµα. Η πρώτη σηµαντική αλλαγή στην κατάσταση αυτή, και µαζί και στη νοοτροπία των κυβερνήσεων ως προς τη φορολογία του αυτοκινήτου, ήλθε στη δεκαετία του ’90 µε την απόσυρση και στη συνέχεια µε τη σηµαντική µείωση στους δασµούς και στη φορολογία των αυτοκινήτων. Οι οικογένειες άρχισαν πλέον να µετακινούνται µε 1.400άρια ως 1.600άρια αυτοκίνητα που προσέφεραν σηµαντική αναβάθµιση στην άνεση και στην ασφάλεια των µετακινήσεων, µε κόστος που πλέον δεν ήταν τόσο παράλογα υψηλό όπως στο παρελθόν.

Ηλιοβασιλέμματα .

Waking Of The Sun φοβερό 2
Waking Of The Sun φοβερό 2
Waking Of The Sun φοβερό 2
Waking Of The Sun φοβερό 2
Waking Of The Sun φοβερό 2
Waking Of The Sun φοβερό 2

Τεράστια μέδουσα .

Τεράστια Μέδουσα στην παραλία της Ουάσινγκτον ζώα μέλους 2
Τεράστια Μέδουσα στην παραλία της Ουάσινγκτον ζώα μέλους 2
Τεράστια Μέδουσα στην παραλία της Ουάσινγκτον ζώα μέλους 2
Τεράστια Μέδουσα στην παραλία της Ουάσινγκτον ζώα μέλους 2
Τεράστια Μέδουσα στην παραλία της Ουάσινγκτον ζώα μέλους 2

Οι δυτικοευρωπαίοι είναι απόγονοι του ΤουταγχαμώνΣχεδόν οι μισοί άνδρες της Δυτικής Ευρώπης έχουν κοινό DNA με τον φαραώ της Αρχαίας Αιγύπτου Τουταγχαμών και είναι μακρινοί συγγενείς του.
 Σε τέτοιο συμπέρασμα κατέληξαν οι επιστήμονες της Ελβετίας.
Οι ειδικοί του Κέντρου Γενεολογικών Ερευνών της Ζυρίχης σύγκριναν το δείγμα του DNA από τα μουμιοποιημένα λείψανα του φαραώ, που βασίλευε πριν 3000 και πάνω χρόνια, με το γενετικό υλικό των σύγχρονων Ευρωπαίων. Όπως προκύπτει από τα συμπεράσματά τους, από την ίδια με τον Τουταγχαμών γενετική ομάδα προέρχονται σχεδόν το 70% των Ισπανών και  το 60% των Γάλλων. Το αίμα του φαραώ ρέει και στις φλέβες των μισών ανδρών της Ελβετίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου, ανάμεσα στους σύγχρονους Αιγύπτιους, οι εκπρόσωποι αυτής της ομάδας δεν ξεπερνούν ούτε και το 1%.

Η τέχνη διαμέσου των αιώνων .

Τέχνης μέσω των ηλικιών τέχνες
Τέχνης μέσω των ηλικιών τέχνες
Τέχνης μέσω των ηλικιών τέχνες
Τέχνης μέσω των ηλικιών τέχνες
Τέχνης μέσω των ηλικιών τέχνες

..Ναυτία στο ταξίδι..

To ρόφημα κανέλας εχθρός της ναυτίας

Είστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά αντί να πετάτε από τη χαρά σας είστε προβληματισμένοι με το ταξίδι. Αιτία η ναυτία που σας κάνει να υποφέρετε σε όλη τη διάρκεια της διαδροομής.

Η ταξιδιωτική ναυτία δεν γιατρεύεται μόνον με χάπια από το φαρμακείο, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα ρόφημα κανέλας, γαρύφαλλου ξερής μέντας μία μέρα προτού ξεκινήσετε για το ταξίδι.

Υπολογίστε μία πρέζα για κάθε φλιτζάνι. Αφήστε τα μπαχαρικά και το βότανο στο βραστό νερό για 10-15 λεπτά. Φτιάξτε μια ποσότητα 2-3 φλιτζανιών, και πίνετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας μερικές γουλιές. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν κουνιέται γύρω σας, θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε τη συνέχεια

http://molemou1.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html?zx=403d3f374238de50

Το παράδειγμα της Αρμενίας στο σκάκι.


 Το παράδειγμα της Αρμενίας στο σκάκι.
Ποιος ξέρει για τις ικανότητες της Αρμενίας; Κι όμως θέλουμε δεν θέλουμε ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ομαδικό σκάκι. Οι ειδικοί γνωρίζουν εδώ και χρόνια τον παγκόσμιο πρωταθλητή Tigran Vartanovich Petrosian (1929 -1984) από το 1963 έως το 1969, αλλά και πιο πρόσφατα τον Levon Grigor Aronian (1982 – ), ο οποίος είναι ήδη ανάμεσα στους 6 παίκτες, οι οποίοι έχουν ELO από 2800 και πάνω. Μόνο που ο πρώτος ανήκει στη Σοβιετική περίοδο της Αρμενίας κι ο δεύτερος έχει ακόμα μέλλον, κι έτσι αντιμετωπίζονται ως εξαιρέσεις. Τώρα όμως που πρόκειται για ομαδικό σκάκι, κανείς πια δεν μπορεί να βρει οποιαδήποτε δικαιολογία.
Αυτός ο μικρός λαός, ο οποίος επέζησε από μία γενοκτονία εκ μέρους του κεμαλικού καθεστώτος της Τουρκίας, εκατό χρόνια μετά είναι ακόμα εδώ μαζί μας για να μας διδάξει τι μπορεί να κάνει μία χούφτα ανθρώπων, όταν είναι μία ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο αντιπροσωπεύει στον σκακιστικό τομέα ό,τι καλύτερο έχει η ανθρωπότητα, ενώ αν είχε πετύχει η γενοκτονία, η οποία δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα από την Τουρκία, δεν θα υπήρχε κανένας Αρμένιος μεταξύ των υπηρετών της ανθρωπότητας. Γι’ αυτό το λόγο, η ύπαρξή τους είναι διπλά συμβολική. Δεν πέθαναν και δεν είναι μίζεροι. Η ύπαρξή τους είναι και αντίσταση και δώρο, αλήθεια και ομορφιά.
Για να συνειδητοποιήσουμε την συμβολική αξία αυτής της παγκόσμιας νίκης, αρκεί να προσέξουμε τη δήλωση του Προέδρου της Αρμενίας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το σκάκι θα εισαχθεί σε κάθε σχολείο της Αρμενίας. Με άλλα λόγια, αυτή η χούφτα ανθρώπων κατάφερε να υλοποιήσει μια αλλαγή φάσης για ένα έθνος. Το σκάκι δεν είναι μόνο πρωταθλητισμός. Είναι ένας τρόπος για να αναπτυχθεί η δομή της σκέψης, μελετώντας μη αναστρέψιμες κινήσεις που καθορίζουν το μέλλον. Συνδυάζεται με τη μαθηματική, αλλά και τη μουσική σκέψη. Έτσι ενισχύει στρατηγικά τις αποφάσεις των νέων, πράγμα που δεν γίνεται με την απλοϊκή προσέγγιση που έχουν παίγνια, τα οποία ενσωματώνουν στοιχεία του τυχαίου. Επιπλέον, στο σκάκι όλα τα δεδομένα είναι εμφανή ακόμα κι αν η στρατηγική παραμένει αόρατη. Κατά συνέπεια, τα παιδιά μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά προβλήματα ακόμα κι αν είναι σε φάση κρίσης. Μέσω του σκάκι στην αρχή και γενικότερα της θεωρίας παιγνίων, ο νέος εισάγεται σιγά σιγά στη στρατηγική διαχείριση των κρίσεων. Με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνει αναγκαστικά η απόδοσή του στο νοητικό τομέα, αλλά και στις πρακτικές εφαρμογές. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι δεν είναι οι μεταρρυθμίσεις που παράγουν το έργο, αλλά οι αλλαγές φάσης που δημιουργούν οι άνθρωποι, ακόμα κι αν είναι μια χούφτα.

Παγκόσμια ημέρα ..οργασμού!


]Η 8η Αυγούστου καθιερώθηκε από το 1998 ως ηΠαγκόσμια Ημέρα Οργασμού με πρωτοβουλία του αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, Αλεξ Χίρκα.
Ο αμφίφυλος Χίρκα πιστεύει ότι ήταν αναγκαία η καθιέρωση μιας τέτοιας μέρας, όπου θα αποθεώνονται ο οργασμός που αποτελεί το ανώτατο στάδιο της σεξουαλικότητας, αλλά και οι χαρές του σώματος.
Ο οργασμός είναι μια απαράμιλλη εμπειρία για τον άνθρωπο. Στους άνδρες προκαλείται σχεδόν αποκλειστικά από τον ερεθισμό του πέους είτε με το χέρι είτε με το στόμα είτε στα κολπικά τοιχώματα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Στις γυναίκες, τη σαρκική απόλαυση προκαλούν ο ερεθισμός της κλειτορίδας και οι ρυθμικές κινήσεις του πέους μέσα στον κόλπο. Ωστόσο, στον οργασμό οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν και με άλλους τρόπους, όπως όταν ο ερωτικός τους σύντροφος τους διεγείρει την κλειτορίδα, τον κόλπο ή το σημείο "G" με τη γλώσσα ή τα δάκτυλά του.
Πόσα είδη υπάρχουν;
Αρχίζουμε μόλις τώρα να ανακαλύπτουμε ότι όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες είναι δυνατόν να έχουν ποικίλους οργασμούς. Οι διαφορές τους συνδέονται με τον τρόπο εκσπερμάτωσης. Η κυριότερη πηγή ηδονής είναι συχνά η εκσπερμάτωση. Ωστόσο, πολλοί άνδρες αισθάνονται την υπέρτατη ηδονή του οργασμού πολλή ώρα, ενώ την εκσπερμάτωση ως μια εκτόνωση. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις κάποιος είναι δυνατόν να νιώθει απανωτά ρίγη ηδονής αρκετή ώρα μετά την εκσπερμάτωση ή να έχει, όπως και η γυναίκα, πολλαπλούς οργασμούς, μια σειρά από συχνούς χαμηλής έντασης οργασμούς που σταματούν με την εκσπερμάτωση.
Δέκα συμβουλές από μια γυναίκα προς τις γυναίκες (καλό είναι να τις διαβάσουν και οι άντρες)
1. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για ηδονή και ευχαρίστηση. Πολλές γυναίκες δεν

Η φαραωνική καταγωγή των Ευρωπαίων,

Περισσότεροι από τους μισούς άνδρες στην Ευρώπη μποορύν να δηλώσουν συγγενείς με τον Τουταγχαμών..

Θ. ΛΑΪΝΑΣ

Το 50%-70% των ανδρών στην Ευρώπη έχει πρόγονο τον βασιλιά Τουταγχαμών!

Ερευνητές στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες στην Δυτική Ευρώπη είναι μακρινοί συγγενείς του Τουταγχαμών. Μάλιστα σύμφωνα με τους ερευνητές το ποσοστό αυτό σε ορισμένες χώρες όπως την Ισπανία και την Μ.Βρετανία αγγίζει το 70%!

Γενετιστές στο ερευνητικό κέντρο γενεαλογίας iGENEA της Ζυρίχης μελέτησαν το Υ χρωμόσωμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μεγάλο ποσοστό ανδρών στην Ευρώπη συνδέεται τόσο με τον νεαρό Αιγύπτιο Φαραώ όσο και με τον πατέρα αλλά και τον παππού του. Ταυτόχρονα οι σημερινοί Αιγύπτιοι φαίνεται ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη δυναστεία είχε ευρωπαϊκή καταγωγή...

Φαραώ από τον... Καύκασο

Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν αποτυπώματα,

Σε μια σπάνια μετάλλαξη ενός γονιδίου κρύβεται το μυστικό της παντελούς έλλειψης δακτυλικών αποτυπωμάτων που εμφανίζουν κάποια άτομα,


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗΣ

Στη μετάλλαξη ενός γονιδίου κρύβεται η απάντηση όπως έδειξε ανάλυση σε μια γυναίκα με αδερματογλυφία,

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν μια Ελβετίδα που μόλις είχε φτάσει στις ΗΠΑ άφησε άφωνους τους υπαλλήλους στον έλεγχο διαβατηρίων: τα χέρια της δεν είχαν καθόλου δακτυλικά αποτυπώματα. Τέσσερα χρόνια μετά, ισραηλινοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι μάλλον βρήκαν την απάντηση σε μια εξαιρετικά σπάνια μετάλλαξη.

Μια χελώνα 178 ετών είναι το πιο ηλικιωμένο ζώο στον πλανήτη,


Ζει στο νησί της Αγίας Ελένη στον Ατλαντικό και έχει γεννηθεί το 1882,

Το αρχαιότερο εν ζωή μέλος του ζωικού βασιλείου φαίνεται να είναι μια χελώνα, του γένους Testudinipae cytodira, ο Τζόναθαν, που ζει στο νησί του Νότιου Ατλαντικού, Αγία Ελένη από το 1882. Από τις τρεις χελώνες που έφτασαν στο νησί εκείνη τη χρονιά, ο Τζόναθαν είναι ο μοναδικός που έχει επιβιώσει. Όπως εκτιμάται, κατά την άφιξή του ήταν ήδη τουλάχιστον 50 χρόνων, έτσι προκύπτει το συμπέρασμα ότι σήμερα είναι το λιγότερο... 178 ετών!

Είναι ο αρχαιότερος κάτοικος του νησιού και πολλοί ισχυρίζονται πως είναι και η αρχαιότερη χελώνα εν ζωή στον κόσμο, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη κάτοχο του τίτλου, μια τεράστια χελώνα Γκαλαπάγκος, που πέθανε το 2005 στην Αυστραλία σε ηλικία "μόλις" 175 ετών.

Η μουσική των Ουράνιων Σφαιρών,


Πολλούς αιώνες πριν η ΝΑΣΑ αποδείξει την ύπαρξη την Μουσικής στο Σύμπαν, o Πλατων ονόμαζε την μουσική ως την ομορφιά του Σύμπαντος κι έλεγε ότι η «η Μουσική είναι η κίνηση του ήχου για να φτάσει την ψυχή και να της διδάξει την αρετή», ότι «η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα". Πιο πριν όμως ο Πυθαγόρας ο Σάμιος, αυτός ο μέγιστος των μεγίστων φιλόσοφος, μαθηματικός, γεωμέτρης και μουσικός, είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ευαισθησίας ώστε ν’ ακούει (όχι βέβαια με τα φυσικά αυτιά) τη συμφωνία του ουρανού, τη μουσική των ουράνιων σφαιρών και 6 αιώνες π.Χ. από τον Κρότωνα της Ιταλίας αυτός και οι μαθητές του “ θεμελίωναν την θεωρία τους για τους αριθμούς. «κατὰ δὴ τοὺς Πυθαγορικοὺς πρεσβευτέα τὰ τῶν ἀριθμῶν ὡς ἀρχὴ καὶ πηγὴ καὶ ῥίζα τῶν πάντων».

Κανέλα για τη ναυτία,


Πιείτε το ρόφημα μία μέρα πριν από το ταξίδι,

Υποφέρετε κάθε φορά που πατάτε το πόδι σας σε πλεούμενο; Η ταξιδιωτική ναυτία δεν γιατρεύεται μόνον με χάπια από το φαρμακείο, «παλεύεται» και με γιατροσόφια της γιαγιάς. Μία μέρα προτού ξεκινήσετε για το ταξίδι, φτιάξτε ένα έγχυμα με ίσα μέρη κανέλας, γαρίφαλου και ξερής μέντας.

Η ιστορία και οι ονομασίες των Ελληνικών φύλων,


Πελασγοί: Τό κοινό όνομα όλων τών προϊστορικών καί προκατακλυσμιαίων Ελληνικών φύλων. Σύγχρονοι ιστορικοί, αρχαιολόγοι και γλωσσολόγοι έχουν προσπαθήσει να συνδέσουν τους "Πελασγούς", έναν όρο με μάλλον ασαφές περιεχόμενο, με διάφορους υλικούς πολιτισμούς, γλωσσολογικές ομάδες κ.λ.π. αλλά πρόκειται περί άλυτου "προβλήματος". Οι συνεχείς επεξεργασίες των ελληνικών παραδόσεων και μύθων καθιστούν δύσκολο το διαχωρισμό σαφών "αναμνήσεων ιστορικών γεγονότων" και μυθοπλασίας όσον αφορά τις πληροφορίες που δίνουν οι αρχαίοι συγγραφείς για τους Πελασγούς. Περιοχές όπως η Θεσσαλία και η Αττική θεωρούνταν παραδοσιακά ως περιοχές στις οποίες κατοικούσαν Πελασγοί. Γενάρχης των Πελασγών αναφέρεται ο Πελασγός. Με τ' όνομά του συνδέθηκαν πολυάριθμοι θρύλοι και παραδόσεις.

Μωρά εν κινήσει,


Πώς θα είναι ανέφελο το ταξίδι με αυτοκίνητο, πλοίο, ή αεροπλάνο,

Ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας και ανησυχείτε ότι το ταξίδι με το μωρό θα εξελιχθεί σε ταλαιπωρία, για μικρούς και μεγάλους; Η …περιπέτεια που σας περιμένει μπορεί να είναι ευχάριστη, αν ακολουθήσετε κάποιες μικρές συμβουλές που θα λειτουργήσουν προληπτικά για τυχόν προβλήματα, με όποιο μέσο και αν έχετε επιλέξει να ταξιδέψετε.

Προγραμματίστε το ταξίδι, έτσι ώστε να συμπέσει με την ώρα που συνήθως κοιμάται το μωρό. Συνήθως, ο ήχος του αυτοκινήτου τα νανουρίζει (υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι είναι ταϊσμένα), δεν αποκλείεται μάλιστα να κοιμηθούν για κανένα δίωρο. Επιλέξτε, ωστόσο, να αναχωρήσετε είτε πολύ νωρίς το πρωί, είτε αργά το απόγευμα, αποφεύγοντας το μεσημέρι, τις ώρες δηλαδή κατά τις οποίες η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Ομορφιά και παραλία,

Πρέπει να προσφέρετε στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση πρωί και βράδυ,

Συμβουλές για να είστε περιποιημένη και στις διακοπές,

Η ανεμελιά του καλοκαιριού, η χαλάρωση σε ό,τι αφορά τις έννοιες και τις υποχρεώσεις, δεν σημαίνει απαραιτήτως και έλλειψη φροντίδας, παραμέληση του εαυτού. Κάθε άλλο! Τώρα που θα πάτε διακοπές, και θα βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό, κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας να τον δείτε περιποιημένο…

Γερή ενυδάτωση
Η σημαντικότερη συνέπεια της έκθεσης στον ήλιο είναι η ξηρότητα της επιδερμίδας. Όπερ σημαίνει ότι πρέπει να προσφέρετε στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση πρωί και βράδυ, ειδάλλως θα σας προδώσει με ρυτίδες που «τραβάνε», και, το χειρότερο, κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το ενυδατωμένο δέρμα αντιστέκεται εξάλλου καλύτερα στην ηλιακή ακτινοβολία.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory