Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Δημοπρατούνται προσωπικά αντικείμενα του Τόνι Κέρτις,

Αντικείμενα της προσωπικής συλλογής του Τόνι Κέρτις τα οποία θα δημοπρατηθούν,

Σύμφωνα με το BBC, θα δημοπρατηθούν επίσης πίνακες που ο ίδιος ο ηθοποιός φιλοτέχνησε,

Πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και άλλα προσωπικά αντικείμενα του διάσημου ηθοποιού Τόνι Κέρτις πρόκειται να δημοπρατηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, από τον οίκο «Julien's Auctions» στο Μπέβερλι Χιλς.

Ξεχωρίζουν ένας πίνακας του Άντι Γουόρχολ, ένα βάζο φιλοτεχνημένο από τον Πάμπλο Πικάσο, αλλά και το ναυτικό μπλέιζερ που φορούσε ο Κέρτις όταν φιλούσε τη Μέριλιν Μονρό στην ταινία «Μερικοί το προτιμούν καυτό».

Αυτοκίνητα από πάγο .

Η παντοδύναμη σήμερα ευρωπαία πολιτικός που νεαρή έψαχνε για φιλίες δια αλληλογραφία!


Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει


"Είμαι 15 χρονών και ψάχνω φιλίες δια αλληλογραφίας απ' όλο τον κόσμο. M'αρέσουν οι ABBA
και το διάβασμα.Αν εσείς έχετε διάθεση νέοι τότε πάρτε γρηγορα το στυλό..".στη διεύθυνση κλπ...
Αυτά περίπου έλεγε όπως τα μετέφρασα   στην αγγελία..
Τώρα εξηγούνται όλα... Από μικρή έψαχνε τη συντροφιά. Δεν βρήκε; Δεν της έκατσε; Της έκατσε άσχημα;
Όλα πάντως δείχνουν πως δεν τα πήγε καλά στον ερωτικό τομέα. Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο από τις πράξεις της ως ενήλικας. Μακάρι να είχε βρει τον άντρα που έψαχνε από τότε, για να μας αφήσει στην ησυχία μας. Όλα τελικά είναι θέμα ορμονών...

Η κυρία στη φωτογραφία, δεν είναι άλλη από την παντοδύναμη Άγκελα Μέρκελ, τότε που ως 15χρονη παιδούλα έψαχνε συντροφιά μέσω αλληλογραφίας. Κρίμα που δεν είχαμε τότε facebook. Θα είχε λήξει το ζήτημα τώρα.


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1Uoniz9X5

Φοβερά παρκαρίσματα .

parking skills 41 200x200 Improving Parking Skills
parking skills 42 200x200 Improving Parking Skills
parking skills 34 200x200 Improving Parking Skills
parking skills 31 200x200 Improving Parking Skills
parking skills 22 200x200 Improving Parking Skills
parking skills 19 200x200 Improving Parking Skills

Ο. Παπαδάκου: Βγήκε από το νοσοκομείο και μιλά για την περιπέτειά της!

papadakou 546 355 Ο. Παπαδάκου: Βγήκε από το νοσοκομείο και μιλά για την περιπέτειά της!

“‘Ενιωσα ότι θα πεθάνω… Θέλω να μπω σε κανονικούς ρυθμούς… Το μόνο που έχει σημασία είναι η υγεία!
Η Ορθούλα πήρε χθες το πρωί στα χέρια της, τ’ αποτελέσματα των εξετάσεών της, τα οποία τις τελευταίες ημέρες της είχαν δημιουργήσει έντονο άγχος, αγωνία και φόβο, με αποτέλεσμα να πάθει και δεύτερη κρίση.Όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι τα αποτελέσματα των πιο κρίσιμων εξετάσεων ήταν καλά, η Ορθούλα, που χθς το μεσημέρι πήρε και πάλι εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.
Η νύφη της, Μάντα Παπαδάκου δήλωσε, όπως διαβάσαμε στην ”Espresso”: ”Η Ορθούλα αλλά και όλοι εμείς, οικογένεια και φίλοι, που ζήσαμε μέσα στην αγωνία όλες αυτές τις ημέρες, είμαστε τώρα πολύ χαρούμενοι που η παρακέντηση βγήκε καθαρή. Παρόλα αυτά, θα εφησυχάσουμε εντελώς όταν ολοκληρωθεί και ο περαιτέρω έλεγχος.Η Ορθούλα πρέπει να συνεχίσει να κάνει εξετάσεις, προκειμένου να δούμε τι ακριβώς έχει, για να ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ακόμη και στο εξωτερικό θα πάμε αν χρειαστεί.”

Ρώσικο πλυντήριο αυτοκινήτων στην Α.Πετρούπολη .

Η εκδοτική βιομηχανία ανακάμπτει στις ΗΠΑ,Ερευνα σημειώνει αύξηση για τα e-books και τους αναγνώστες εφηβικής λογοτεχνίας,

Η εκδοτική βιομηχανία συνολικά επεκτάθηκε τα τελευταία τρία χρόνια καθώς οι Αμερικανοί στράφηκαν στο ηλεκτρονικό βιβλίο και κυρίως την παιδική και εφηβική λογοτεχνία. Αυτά υποστηρίζει μια καινούργια έρευνα ανάμεσα σε χιλιάδες εκδότες, διανομείς και εμπόρους λιανικής στον εκδοτικό τομέα, αμφισβητώντας ουσιαστικά την καταστροφολογία και την απαισιοδοξία που τείνει να επικρατήσει για τη βιωσιμότητα του κλάδου.

Μια περιεκτική έρευνα (BookStats), που διενήργησαν οι δυο μεγαλύτεροι εμπορικοί όμιλοι της χώρας και δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, αποκάλυψε ότι το 2010 το δίκτυο των εκδοτών παρουσίασε έσοδα 27,9 δις δολαρίων, μια αύξηση της τάξεως του 5,6% σε σχέση με το 2008. Οι εκδότες πούλησαν 2,57 δισεκατομμύρια βιβλία σε όλες τις μορφές μέσα στο 2010 στοιχείο που σηματοδοτεί μια συνολική άνοδο κατά 4,1% απ' το 2008.

Η Ενωση Αμερικανών Εκδοτών και η Ομάδα Μελέτης της Εκδοτικής Βιομηχανίας συνεργάστηκαν για την έρευνα και συνέλεξαν στοιχεία από 1,963 εκδότες, συμπεριλαμβανομένων των έξι μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων της αγοράς για βιβλία γενικού ενδιαφέροντος. Η έρευνα συμπεριέλαβε πέντε βασικές κατηγορίες βιβλίων: γενικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικά, εκπαιδευτικά, πανεπιστημιακά και ακαδημαϊκά.

"Παναγία η Εικοσιφοίνισσα"


Θα ήθελα να σας γνωρίσω την Μονή της παναγίας της Εικοσιφοίνισσας ,στο Πάγγαιο όρος ενα χώρο όπου έχω τις πιο ωραίες παιδικές αναμνήσεις απο τον δεκαπενταύγουστο,τις πρωτομαγιές ,το μάζεμα των κάστανων και άλλες φορές της περισυλογής,και προσευχής...αξίζει να το διαβάσετε...
    Στο δρόμο Σερρών - Καβάλας, αμέσως μετά την Κορμίστα, στα όρια των νομών Σερρών - Καβάλας, στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ., βρίσκεται η ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας. Είναι ένας από τους δυο (2) ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την "αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου" και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της.
    Το όνομα της Μονής, κατά μία από τις τρεις (3) εκδοχές, οφείλεται στο θαύμα της εικόνας της Παναγίας, η οποία έλαμπε και σκορπούσε φως "φοινικούν", δηλαδή κόκκινο, όπως η πορφυρά των Φοινίκων. Απ' αυτό προέρχεται και η ονομασία: Εικών φοινίσσουσα - Εικών - φοίνισσα -Εικοσιφοίνισσα. Η Μονή, ιδίως στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, πρόσφερε πάρα πολλά για τη διατήρηση της Ορθοδοξίας και του...

Δεύτερη ζωή για ήρωες της λογοτεχνίας,

Οι πρωταγωνιστές της πρόσφατης ταινίας με ήρωα τον Σέρλοκ Χολμς,

Λαμπρινή Κουζέλη

Ο Μποντ και άλλοι δημοφιλείς χαρακτήρες αναβιώνουν και μετά τον θάνατο των συγγραφέων τους,

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς τον Χάρι Πότερ; αναρωτιόταν ο απανταχού εκδοτικός κόσμος πριν από μερικές εβδομάδες όταν η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έβαλε την τελευταία τελεία στην εφηβική σειρά του διοπτροφόρου μάγου. Οχι αδίκως. Ηρωες όπως ο Χάρι Πότερ, ο Τζέιμς Μποντ του Ιαν Φλέμινγκ, ο Σέρλοκ Χολμς του Αρθουρ Κόναν Ντόυλ, η Σκάρλετ Ο’Χάρα και ο Ρετ Μπάτλερ της Μάργκαρετ Μίτσελ με το εύρος της δημοφιλίας τους καταφέρνουν να κινούν επί δεκαετίες την εκδοτική και κινηματογραφική βιομηχανία. Ευτυχώς, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είναι ακόμη νέα και ενεργή και ο Χάρι Πότερ δεν πρόκειται να σβήσει έτσι εύκολα, όμως τι γίνεται με τους συγγραφείς που έχουν πεθάνει; Χάνονται μαζί τους για πάντα και οι ήρωες που δημιούργησαν; Οχι, όπως δείχνουν τα πράγματα, και γι’ αυτό φροντίζουν οι δικαιούχοι των πνευματικών δικαιωμάτων τους αναθέτοντας σε άλλους συγγραφείς να επαναλάβουν επιτυχημένες συνταγές.

Αυτός, αυτή και η λεοπάρδαλη,


Γιάννης Ζουμπουλάκης

Ο Κ. Γκραντ και η Κάθριν Χέπμπορν έγραψαν ιστορία σε μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες του Χόλιγουντ,

Ξέφρενοι ρυθμοί, ασταμάτητη δράση, απίστευτα κωμικά επεισόδια που ακολουθούν σαν σφαίρες το ένα τι άλλο, λογοπαίγνια που έχουν μείνει στην Ιστορία και δυο πρωταγωνιστές σε μεγάλη φόρμα πλάθουν το σύμπαν της «Γυναίκας με την λεοπάρδαλη», μιας από τις πιο χαρακτηριστικές screwball κωμωδίες της δεκαετίας του 1930, που με χαρά μας βλέπουμε αύριο και πάλι στις αίθουσες.

Ενας αστυνομικός με μαγιό!

Ο Στέφανος Μέλτσης έμεινε στο νερό για 38 συνεχόμενες ώρες. ( Πηγή:ΦΩΤΟ: NΙΚΟΣ ΠΑΝΤΗΣ)

Γιώργος Πουλιόπουλος

Ο Στέφανος Μέλτσης έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει τον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου,

Μέχρι την ηλικία των 18 ετών ο κ. Στέφανος Μέλτσης κολυμπούσε στις πισίνες ως αθλητής της ΧΑΝΘ και του Άρη Θεσσαλονίκης. Από τότε απείχε από τα κολυμβητικά δρώμενα για πάνω από μια εικοσαετία. Πριν από πέντε χρόνια ο γιατρός τον συμβούλευσε να επιστρέψει στις πισίνες για λόγους αποθεραπείας από κάποιον τραυματισμού, επίσης αθλητικής προέλευσης. «Όταν πήγα στο κολυμβητήριο της Καλαμαριάς βρήκα παλιούς γνωστούς από την πισίνα. Επίσης γνώρισα ανθρώπους που ασχολούνται με τη μαραθώνια κολύμβηση, και σιγά σιγά επέστρεψε το πάθος μου για κολύμπι. Πήρα μέρος στον αγώνα της Λίμνης Πολυφύτου απόστασης 5.5 χλμ. και ακολούθησαν, το 2007 και 2008, ο διάπλους του Τορωναίου Κόλπου, που γίνεται κάθε χρόνο στην Χαλκιδική, συνολικής απόστασης 26 χιλιομέτρων» διηγείται.

Για ένα λιμάνι χωρίς... τετράποδους,


της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με ένα δελτίο τύπου που δεν έλεγε καν τα βασικά, ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα πως: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ενέκρινε Προγραμματική σύμβαση συνεργασίας με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) για την αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.»
Και η συνέχεια του δελτίου τύπου είχε ως εξής:

Πρέσπες 2011: Οικονομία και πρωτοτυπία,

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα είναι στον Αγιο Αχίλλειο Πρεσπών το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Λιτό, ελληνοκεντρικό αλλά και ενδιαφέρον το πρόγραμμα του εφετινού φεστιβάλ στη Φλώρινα,

«H Φλώρινα και οι Πρέσπες δικαιούνται περισσότερο από κάθε άλλο μέρος στην Ελλάδα να έρχονται εδώ οι καλλιτέχνες αφιλοκερδώς» έχει αναφέρει στο παρελθόν ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης. «Γιατί στα δύσκολα χρόνια τους καλλιτέχνες, ποτέ δεν μας ξεχάσατε. Και γιατί εδώ το μέρος πυροβολάει Ελλάδα. Πυροβολάει Βυζάντιο. Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».

Δωρεά έργων του Μάικλ Τζάκσον,
Μπορεί να έχασαν τον πατέρα τους πριν από δύο και πλέον χρόνια, ωστόσο τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς, Πάρις και Μπλάνκετ φαίνεται πως επιθυμούν να διατηρήσουν ζωντανή την μνήμη του, αλλά και να συνεχίσουν το φιλανθρωπικό του έργο.

Λαμπερές πρεμιέρες,


Η Πατρίτσια Κλάρκσον στην πρεμιέρα της ταινίας «One Day» όπου συμμετέχει

Το μοντέλο Κόκο Ρόσα στην πρεμιέρα της ταινίας «One Day»

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «One Day» Τζιμ Στρούτζες

Η γεννημένη στο Πακιστάν ηθοποιός Ντιλσάντ Βαντσάρια ποζάρει κατά την άφιξή της στην πρεμιέρα της ταινίας «30 Minutes Or Less», όπου συμμετέχει

Η ηθοποιός Mary Lynn Rajskub καλεσμένη σην πρεμιέρα της ταινίας

Οι ρώσοι θα στείλουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο... διάστημα,

Φωτογραφία από περασμένους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες,

Προετοιμάζονται για να το πράξουν στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014,

Η Ρωσία πρόκειται να μεταφέρει στο διάστημα την Ολυμπιακή φλόγα στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014, στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, ανακοίνωσε ο ρώσος πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Αλεξάντερ Ζούκοφ.

«Η Ρωσία είναι η χώρα που πρώτη έστειλε άνθρωπο στο διάστημα, πριν ακριβώς 50 χρονια. Και τώρα φιλοδοξούμε να είναι πάλι η Ρωσία η πρώτη που στέλνει την Ολυμπιακή φλόγα στο διάστημα, φέρνοντας και πέρα από τη Γη το μήνυμα της Ολυμπιακής ιδέας», δήλωσε ο κ. Ζούκοφ προσθέτοντας ότι αυτή είναι η επιθυμία του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος έχει την γενική εποπτεία των Αγώνων στο Σότσι.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory