Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

5 βήματα για οικονομική ανεξαρτησία .


Το χρέος είναι ο Διάβολος 

O μεγαλύτερος εχθρός της οικονομικής ανεξαρτησίας είναι το «αχαλίνωτο» χρέος. Αν ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε, τότε χρεώνεστε και αρχίζετε να δουλεύετε για τις τράπεζες. Αν και είναι προφανές, πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν πώς να αποφύγουν αυτή την παγίδα. Όπως και ο σατανάς, έτσι και το χρέος χρειάζεται… εξορκισμό. Είναι σημαντικό να μην δημιουργείτε χρέη στην πιστωτική κάρτα σας. Αξιοποιήστε κάθε προσφορά που συνοδεύει τη χρήση της, ενώ φροντίστε να δίνετε πίσω εγκαίρως όσα «δανειστήκατε» μέσω της πιστωτικής. Αν δεν σας φτάνουν τα χρήματα για κάτι, μην το αγοράσετε. Μην παίρνετε καταναλωτικά δάνεια. Δεν το αξίζουν! 

Με ή χωρίς; 

Οι περισσότερες καταναλωτικές κοινωνίες στηρίζονται στην πίστωση για να τα θέλουν (και να τα αποκτούν) όλα εδώ και τώρα. Αποταμιεύστε για να πληρώσετε με μετρητά αυτά που πραγματικά θέλετε. Ξεφορτωθείτε τα περιττά. Χρειάζεστε δεύτερη τηλεόραση; Πρέπει να πηγαίνετε οπωσδήποτε στο ακριβό γυμναστήριο; Στη δουλειά αγοράζετε καθημερινά καφέ και φαγητό απ’ έξω; Βάλτε στην άκρη τα χρήματα που γλιτώνετε κόβοντας τις ψεύτικες ανάγκες. Συμπληρώστε τον τραπεζικό λογαριασμό σας με αποταμιεύσεις που θα σας φανούν χρήσιμες για τις «γκρίζες» μέρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα να καλύψετε απροσδόκητα έξοδα που τυχόν προκύψουν (π.χ., βλάβη αυτοκινήτου). 

Αποταμίευση: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι 

Ανήκετε σε αυτούς που πρόλαβαν τις σχολικές εκθέσεις με θέμα «Τα οφέλη της αποταμίευσης»; Όποια κι αν είναι η απάντηση, με τους χαλεπούς καιρούς προ των πυλών (αν όχι ήδη εντός των τειχών), η αποταμίευση είναι απαραίτητη μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον. Και θυμηθείτε: κανένα ποσό δεν είναι υπερβολικά μικρό. 

Προμήθεια; Όχι, ευχαριστώ 

Μικρές επιβαρύνσεις και προμήθειες που πληρώνετε με… ελαφριά καρδιά (π.χ., κάνοντας διατραπεζική συναλλαγή) αποδεικνύονται «σαράκι» για τα εισοδήματά σας. Αποφύγετε τους μεσάζοντες και αγοράστε απευθείας αυτό που θέλετε, γλιτώνοντας τα χρήματα του «ενδιάμεσου». 

Δεν είναι αριθμοί, είναι η ζωή σας 

Οργανωθείτε και φτιάξτε ένα δυναμικό οικονομικό πλάνο που διαφοροποιείται σε κάθε φάση της ζωής σας. Υπολογίστε πόσα χρειάζεστε για να ζείτε άνετα και ξεκινήστε την εφαρμογή του σχεδίου για την κατάκτηση του στόχου σας. 

Πηγή: Reuters 

Κηδείες στο Βιετνάμ .Τι είναι περιοδοντίτιδα!


Η περιοδοντική νόσος αποτελεί το υπ' αριθμόν ένα αίτιο απώλειας δοντιών σε ηλικίες άνω των 35. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να έχει περιοδοντίτιδα και να μην το γνωρίζει. Ωστόσο εάν διαγνωσθεί στα πρώιμα στάδια , μπορεί να αναστραφεί με κατάλληλη φροντίδα.
Τι ακριβώς είναι η περιοδοντίτιδα? Ουσιαστικά είναι η εξέλιξη της ουλίτιδας. Αν τα δόντια και τα ούλα δεν καθαρίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα το κόκαλο κάτω από τα ούλα (το οποίο συγκρατεί τη ρίζα του δοντιού στη θέση του) αρχίζει να μειώνεται. Η πλάκα καταστρέφει το κόκαλο γύρω από το δόντι, δημιουργώντας κενό μεταξύ δοντιού και ούλου, το οποίο ονομάζεται θύλακας. Ο οδοντίατρος μπορεί να μετρήσει το βάθος του θύλακα με ένα ειδικό εργαλείο που ονομάζεται «ανιχνευτήρας». Καθώς το κόκαλο εξαφανίζεται, τα ούλα πάνω από αυτό αρχίζουν να συρρικνώνονται. Με την πάροδο του χρόνου, όλο το κόκαλο που συγκρατεί τη ρίζα του δοντιού καταστρέφεται, το δόντι αρχίζει να κουνιέται και τελικά πέφτει.

ΑΙΤΙΑ
1) Σωματικές και χημικές ερεθιστικές ουσίες- προϊόντα καπνού, αλκοόλ, λανθασμένη χρήση οδοντικού νήματος ή οδοντογλυφίδων
2)Μη φυσιολογικές συνθήκες στόματος- γέφυρες η μερικές οδοντοστοιχίες που δεν εφαρμόζουν σωστά, άσχημα ευθυγραμμισμένα δόντια, προβληματικά σφραγίσματα.
3)Εγκυμοσύνη
4)Φάρμακα όπως αντισυλληπτικά , αντικαρκινικά κ.α..
5)Ασθένειες όπως διαβήτης , κίρρωση του ήπατος , λευχαιμία κ.α..
6)Γενετικά- η κληρονομικότητα παίζει σημαντικό ρόλο

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Κόκκινα, διογκωμένα και ευαίσθητα ούλα που αιμορραγούν όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας
Συσσώρευση πέτρας
Δύσοσμη αναπνοή
Άσχημη γεύση
Ούλα που "τραβιούνται" μακριά από τα δόντια


Επιθετική οδήγηση .

13η Επέτειος της Google


Mας έχει συνηθίσει σε ποιο εντυπωσιακά doodle σε οτι όμως την αφορά είναι λιτή .
Ο λόγος για το σημερινό επετειακό doodle της google ...
Σήμερα η Goodle γιορτάζει την 13η επέτειο της και όπως είναι φυσικό άλλαξε το doodle με μια τουρτα γιορτάζοντας την επέτειό της η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης...

Η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών. Η λειτουργία του ξεκίνησε στης 27 Σεπτεμβρίου του 1998. Ο στόχος της είναι να οργανώσει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να τις κάνει παγκόσμια διαθέσιμες. Το Google ξεκίνησε σαν μια κολεγιακή εργασία από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1996 για μια μηχανή αναζήτησης. Σήμερα η μηχανή αναζήτησης google είναι μια από τις δημοφιλέστερες, και οι φράσεις «κάνω google», «γκουγκλάρω», «γκουγκλίζω» ή «μπαίνω στον γκούγκλη» είναι συνώνυμες με το «ψάχνω για πληροφορίες στο Διαδίκτυο». Αντίστοιχα, στην αγγλική γλώσσα το ρήμα "to google" έχει αποκτήσει πλέον ταυτόσημη έννοια με το ρήμα «αναζητώ», και, πρόσφατα, το ίδιο ρήμα προστέθηκε στο αγγλικό λεξικό Merriam-Webster με όλα τα παράγωγά του (to google > googling > googled) [1].
Ο λογότυπος(Logo) του Google 
Το Google στον Παγκόσμιο ΙστόΗ λέξη "Google" προήλθε από αναγραμματισμό της λέξης Googol, η οποία εκφράζει μαθηματικό όρο (τον οποίο εισήγαγε ο Milton Sirotta) και σημαίνει το «1 ακολουθούμενο από 100 μηδενικά». Με τον όρο αυτόν η Google επιθυμεί να υποδηλώσει την αποστολή της εταιρίας να οργανώσει το τεράστιο πλήθος πληροφοριών του Ίντερνετ.

Έρευνες αγοράς έδειξαν ότι τον Απρίλιο του 2007, η Google Inc. ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία ως η διασημότερη εταιρία παγκοσμίως, εκτοπίζοντας έτσι τη Microsoft Corp.[2]

Η λιτή εμφάνιση του Google είναι αυτή που οδήγησε τη μηχανή αναζήτησης σε τεράστια δημοτικότητα


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz1Z41pLmQp

Ξενώνας για φοιτητές στην Κίνα .Αυθεντική μπλούζα puma .

Η αυθεντική μπλούζα puma

Η φαντασίωση κάθε άντρα .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory