Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η αγάπη είναι παντού .

love16 Love is in the Air
love15 Love is in the Air
love14 Love is in the Air
love13 Love is in the Air
love12 Love is in the Air
love06 Love is in the Air
love05 Love is in the Air

Πυρκαγιά που μαίνεται από το...1688!

Πυρκαγιά που μαίνεται από το...1688!Υπάρχει πυρκαγιά που να μαίνεται αδιαλείπτως από το 1688; Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η απάντηση είναι καταφατική.
Η φωτιά μαίνεται που προκλήθηκε από άγνωστα αίτια σε παλιό ορυχείο του κρατιδίου Ζάαρλαντ της Γερμανίας, το οποίο έχει το εύγλωττο όνομα "Brennender Berg" (Φλεγόμενο Βουνό) και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Μάλιστα, η επιμονή της υπόγειας αυτής φωτιάς, είχε προκαλέσει την έκπληξη ακόμη και του Γκαίτε, ο οποίος αδυνατώντας να πιστέψει ότι καίει ακόμη, πήγε επιτόπου το 1770, για να τη δει με τα μάτια του.
Όταν δε διαπίστωσε ότι οι φήμες ευσταθούσαν, απαθανάτισε τον θαυμασμό του στο έργο του "Dichtung und Wahrheit" (μεταφρασμένο στα ελληνικά ως "Πραγματικότητα και Φαντασία").


Υπάρχει διαφορά .

bigandbigger

To μωρό του εξωφύλλου των Nirvana μιλά 20 χρόνια μετά

Είναι ένα από τα πιο θρυλικά εξώφυλλα άλμπουμ όλων των εποχών και ίσως το αγαπημένο των φαν των εξίσου θρυλικών Nirvana. Το μωρό που κυνηγούσε το δολάριο μέσα σε μια πισίνα στο εξώφυλλο του Nevermind δεν είναι άλλο από τον 20χρονο σήμερα Spencer Elden.
O Spencer ήταν μόλις 4 μηνών όταν τον έριξαν μέσα σε μια πισίνα στην Καλιφόρνια για τις ανάγκες της φωτογράφησης του εξωφύλλου για το άλμπουμ Nevermind που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου το 1991. Σήμερα 20 χρόνια μετά ο Spencer που είναι καλλιτέχνης δίνει συνέντευξη και εξηγεί ότι πάντα θα συστήνεται ως «το μωρό των Nirvana» και εξηγεί ότι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται είναι αν άλλαξε μέγεθος το... πουλί του. Και αυτός απαντά: «Ναι θέλετε να το δείτε;». Ο ίδιος πάντως είπε ότι γιόρτασε την επέτειο της κυκλοφορίας του άλμπουμ πίνοντας μπύρες με τους φίλους του ακούγοντας κομμάτια των Nirvana ενώ παραδέχτηκε πως ούτε ο ίδιος ούτε οι γονείς του πληρώθηκαν για να συμμετάσχει στην εν λόγω φωτογράφηση.

Πτώσεις στην πασαρέλα .

πασαρέλα falls01 που πέφτει σε μια πασαρέλα
πασαρέλα falls02 που πέφτει σε μια πασαρέλα
πασαρέλα falls03 που πέφτει σε μια πασαρέλα
πασαρέλα falls04 που πέφτει σε μια πασαρέλα
πασαρέλα falls05 που πέφτει σε μια πασαρέλα
πασαρέλα falls06 που πέφτει σε μια πασαρέλα
πασαρέλα falls07 που πέφτει σε μια πασαρέλα

Ζούσε ο Νίκολας Κέιτζ το 1870 ?Η φωτογραφία που βλέπετε στα δεξιά, απεικονίζει έναν άντρα που έζησε το 1870 και η αλήθεια είνια ότι μοιάζει εκπληκτικά με τον διάσημο ηθοποιό Νίκολας Κέϊτζ. Ο κάτοχος της φωτογραφίας, όμως, δεν αρκείται μόνο στην εξωτερική ομοιότητα αλλά υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος του 1870 και ο Κέϊτζ είναι... το ίδιο πρόσωπο, αφού ο ηθοποιός είναι... αθάνατο βαμπίρ!!!!!

  "Η φωτογραφία τραβήχτηκε την εποχή του εμφυλίου πολέμου στις Η.Π.Α και δεν έχει υποστεί κάποια τεχνική επεξεργασία. Η άποψή μου είναι ότι ο άντρας αυτός δεν πέθανε ποτέ στην πραγματικότητα αλλά "ξαναγεννήθηκε", αφού ήταν αυτό που λέμε "βρικόλακας", ξεκίνησε τη ζωή του από την αρχή και έγινε ο διάσημος ηθοποιός",δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ιδιοκτήτης της φωτογραφίας! 
  Και αφού έχει στην κατοχή του αποδείξεις (!) ότι ο Νίκολας Κέϊτζ είναι... βρικόλακας, αποφάσισε να τις "μοσχοπουλήσει". Προχωρήσε λοιπόν σε δημοπράτηση του "ντοκουμέντου" μέσω ε-bay με τιμή εκκίνησης το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων παρακαλώ!!

   Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι αν βρέθηκε τελικά αγοραστής, γιατί η φωτογραφία εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Οφείλουμε πάντως να πούμε ότι ο ιδιοκτήτης της δεν στερείται ούτε φαντασίας, ούτε επιχειρηματικού πνεύματος!

Η ποδηλασία βλάπτει το σέξ .


Από τη μία θεωρείται εξαιρετική αερόβια άσκηση για την καρδιά, την έκκριση ενδορφινών και την απώλεια βάρους, ενώ από την άλλη, αν και λίγοι το γνωρίζουν, αποτελεί μια φυσική δραστηριότητα που συνδέεται με τον κίνδυνο της μόνιμης σεξουαλικής δυσλειτουργίας λόγω της συμπίεσης των δομών του περινέου, δηλαδή της περιοχής μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού. 
Το παράδοξο: Σύμφωνα με το χειρουργό ουρολόγο Χ. Αηδονόπουλο, η ποδηλασία κρύβει ακόμη ένα παράδοξο. «Οταν γίνεται περιορισμένη χρήση του ποδηλάτου, η μάλαξη που προκαλείται στον προστάτη από τη σέλα είναι ωφέλιμη και έχει ομοιότητες με τις ιατρικές μαλάξεις για τη θεραπεία της προστατίτιδας! Ωστόσο, αν ξεπεραστεί ένα χρονικό όριο, οδηγούμαστε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: ο προστάτης και οι όρχεις ερεθίζονται και η στυτική λειτουργία επιδεινώνεται», σχολιάζει ο ίδιος.

Σέξ στο διαδίκτυο .

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory