Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

4 τροχοί .

Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο
Auto κόσμο

Πολεμικές αεροπορίες .

Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες
Πολεμικές Αεροπορίες

Κάνουν φτερά οι καταθέσεις προς το εξωτερικό


[node-title]
Σήμα κινδύνου στέλνουν οι Έλληνες τραπεζίτες προς την κυβέρνηση, καθώς από το Eurogroup, που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία στις 16 Σεπτεμβρίου, έως και σήμερα, οι καταθέτες αποσύρουν σταδιακά, αλλά σταθερά τις καταθέσεις τους προκαλώντας ανησυχία στο τραπεζικό σύστημα για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα ως προς το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με τη Real News, οι τράπεζες απέστειλαν στο υπουργείο Οικονομικών τα πλήρη στοιχεία με τις καταθέσεις που διέφυγαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο εξωτερικό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη λίστα του υπουργείου φιγουράρουν ηχηρά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας αλλά και ιδιώτες επαγγελματίες (γιατροί, δικηγόροι κ.ά.). Όσον αφορά το ύψος των κεφαλαίων που έχουν αποσυρθεί από το τραπεζικό σύστημα το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσά της τάξης του 1 δισ. ευρώ. Επί της ουσίας η δυσάρεστη τροπή των τελευταίων εβδομάδων, από την αποχώρηση της τρόικας έως σήμερα, ροκάνισε την τάση που είχε παρατηρηθεί στη συμπεριφορά των καταθετών από την 21 η Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου, όταν είχαν επιστρέψει στις ελληνικές τράπεζες κεφάλαια ύψους 1,5 δισ. ευρώ.
Οι επιτήδειοι
Όπως αναφέρεται στη Real money, πέραν της ανησυχίας των μικροαποταμιευτών για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας οι περισσότεροι που σηκώνουν στην παρούσα φάση τα λεφτά τους από τις τράπεζες ανήκουν στην κατηγορία των φορολογούμενων που δηλώνουν μικρά εισοδήματα, αλλά διαθέτουν υψηλές καταθέσεις δηλαδή φοροδιαφεύγουν. Μετά, λοιπόν, την απόφαση του οικονομικού επιτελείου, βάσει της οποίας θα μπουν στο μικροσκόπιο και οι καταθέσεις οι γνωστοί άγνωστοι τρέχουν να καλύψουν τα ίχνη τους αποσύροντάς τις. Στο σημείο αυτό, οι τραπεζίτες τονίζουν ότι η χώρα κρέμεται από ένα σκοινί και όλοι επιχειρηματίες ιδιώτες επαγγελματίες κ.ά. πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε η Ελλάδα να διαβεί, εν τέλει, με επιτυχία την κρίσιμη αυτή καμπή . Προκειμένου να μπει φρένο στην απόσυρση των καταθέσεων από τους φοροφυγάδες και κατόπιν σχετικού αιτήματος προς την κυβέρνηση από τις τράπεζες, οι οποίες έβλεπαν τις τελευταίες ημέρες τα γκισέ να αδειάζουν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ερωτηθείς σχετικά με το πλαίσιο των ρυθμίσεων για την τεκμηρίωση του εισοδήματος δήλωσε: Δεν θα υπάρχει αναδρομικός έλεγχος των καταθέσεων. Αναδρομικός έλεγχος καταθέσεων μπορεί να γίνει μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχουν υπόνοιες εκτεταμένης φοροδιαφυγής. Ως γνωστόν, αυτή η δυνατότητα προβλέπεται ήδη από την υπάρχουσα νομοθεσία.
Οι διοικήσεις των τραπεζών, από την πλευρά τους τονίζουν ότι οι τράπεζες είναι ασφαλείς και οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν και καλούν, επί της ουσίας τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι, αλλά και την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές με αιχμή τη μείωση του δημόσιου τομέα .

Καυτά κορίτσια με γυαλιά .

Hot κορίτσια με τα γυαλιά
Hot κορίτσια με τα γυαλιά
Hot κορίτσια με τα γυαλιά
Hot κορίτσια με τα γυαλιά
Hot κορίτσια με τα γυαλιά
Hot κορίτσια με τα γυαλιά
Hot κορίτσια με τα γυαλιά

"Σήκω χόρεψε κουκλί μου" Σε..άλλη διασταση..

σήκω χόρεψε κουκλί μου,κινέζικα,μουσική,βίντεο,video,youtube
 Ποιός να φανταζόταν ότι 53 χρόνια μετά τη σύνθεση του "Σήκω χόρεψε κουκλί μου" από τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη θα το ακούγαμε και στα κινέζικα!!!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι η Κινέζα τραγουδίστρια και οι μουσικοί της έκαναν τα πάντα για να εκτελέσουν το τραγούδι και... τα κατάφεραν!

Δωρητές σπέρματος ανακαλύπτουν ότι έχουν...αρκετές δεκάδες παιδιά!

[node-title]


Ανώνυμοι άντρες, «βεντέτες» στους καταλόγους δωρητών σπέρματος ορισμένοι Αμερικανοί και Καναδοί είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψουν ότι έχουν αρκετές δεκάδες παιδιά...ένα φαινόμενο που παραπέμπει στην επιστημονική φαντασία, αλλά προκαλεί σοβαρές ανησυχίες στους ειδικούς.
Γιατί αντίθετα με το τι συμβαίνει στη Γαλλία ή στη Βρετανία, κανένας νόμος στον Καναδά και στις ΗΠΑ δεν θέτει όριο στο πόσα παιδιά μπορούν να γεννηθούν από έναν μόνο δότη, σύμφωνα με το καναδικό υπουργείο Υγείας.
Υπάρχει βέβαια ένας διεθνής κανόνας που ορίζει στις 20 τις εγκυμοσύνες από τον ίδιο δότη. Στη Δανία ο αριθμός φτάνει τις 25 και οι περισσότερες τράπεζες σπέρματος έχουν το δικό τους όριο.
Όμως, ο κανόνας αυτός δεν γίνεται πάντα σεβαστός. Τα ζευγάρια επιλέγουν από έναν κατάλογο με τα προφίλ (χρώμα ματιών, επίπεδο σπουδών κ.λ.π) των αντρών που δωρίζουν το σπέρμα τους και έτσι ορισμένοι δότες πέφτουν θύματα της...επιτυχίας τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης αυτής είναι ο σκηνοθέτης Μπάρι Στίβενς από το Τορόντο ο οποίος αναζητά τον βιολογικό του πατέρα. Γεννημένος στην Βρετανία χάρη σε κάποιον δωρητή, ο Στίβενς ανακάλυψε ότι έχει δεκάδες ετεροθαλή αδέλφια στον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Υπολογίζει μάλιστα πως η "οικογένειά" του έχει 500 ως 1.000 μέλη σε όλον τον κόσμο.
Μπορεί η περίπτωσή του να φαίνεται υπερβολική αλλά σίγουρα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εξαίρεση, ειδικά στις ΗΠΑ. Γιατί το πρόβλημα ξεπερνά τα σύνορα του Καναδά. "Η μεγάλη πλειοψηφία του σπέρματος που χρησιμοποιείται εδώ εισάγεται από τις ΗΠΑ", εξηγεί ο Σάιμον Φίλιπς, διευθυντής του εργαστηρίου της κλινικής Ovo fertility, στο Μόντρεαλ.
Από το 2004, δεν υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό δωρητών σπέρματος στον Καναδά, όπου η μείωση των...αποθεμάτων έχει αυξήσει μαζικά την εισαγωγή.
Η δημοτικότητα ορισμένων δωρητών έχει σοβαρές επιπτώσεις. Οι μαρτυρίες στην αμερικανική ιστοσελίδα "Donor sibling registry" πολλαπλασιάζονται. "Έχουμε μια ομάδα παιδιών από τον ίδιο δωρητή και ο αριθμός τους αυξάνει", επισημαίνει η Γουέντι Κράμερ που έφερε στο 2000 στον κόσμο το παιδί της με αυτόν τον τρόπο.
Η κατάσταση αυτή αυξάνει τον κίνδυνο της μετάδοσης γενετικών ασθενειών, αλλά και της δημιουργίας ερωτικών σχέσεων ανάμεσα σε ετεροθαλή αδέλφια.
Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμα πιο σοβαρές: "Ο κίνδυνος εμφάνισης γενετικών νόσων όπως η κυστική ίνωση και η αιμοχρωμάτωση είναι πολύ μεγαλύτερος ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά", προειδοποιεί ο Φρανσουά Ρουσό καθηγητής Μοριακής Βιολογίας στο πανεπιστήμιο Λαβάλ.
Για την Τζούλιετ Γκίσον, καθηγήτρια Βιοηθικής στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι, αυτό συμβαίνει συχνότερα απ'ότι φαντάζεται κανείς: "Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι στατιστικά είναι αδύνατο, όμως οι άνθρωποι που καταφεύγουν στις τράπεζες σπέρματος προέρχονται συχνά από την ίδια κοινωνική και οικονομική τάξη, ίσως να γνωρίζονται, συμβουλεύονται τους γιατρούς τους, κατοικούν στις ίδιες γειτονιές", τονίζει.
Η ίδια παραδέχεται πως "δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο" για τον αριθμό των παιδιών που γεννιούνται με δωρεά σπέρματος στον Καναδά. "Δεν γνωρίζουμε τίποτε", λέει χαρακτηριστικά και καταλήγει πως "η λύση είναι να καταργηθεί η ανωνυμία των δωρητών ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια και καλύτερος έλεγχος".

ENTEKA ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ


Πρόσωπα υπεράνω υποψίας, ακόμα και ένας ιερέας από την Κρήτη, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ 15 ατόμων, που κατηγορούνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διακίνηση ιδιαίτερα σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω ίντερνετ. 
Οι 11 απο τους 15 κατηγορούμενους συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ για τους άλλους τέσσερις σχηματίσθηκε δικογραφία. Από τους κατηγορουμένους 14 είναι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός.
Τα στοιχεία γα τους 15 κατηγορούμενους προέκυψαν απο έρευνες και επιχειρήσεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Butterfly», (Πεταλούδα), στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου, που διήρκεσαν τέσσερις μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Σε διαδοχικές αστυνομικές έρευνες, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, που διενήργησαν κλιμάκια αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στην Κρήτη, (Ηράκλειο, Αγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Μάλια), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πενήντα επτά σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέντε φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και πλήθος ψηφιακών δίσκων ( CD - DVD) με δεκάδες χιλιάδες ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας, παιδικής πορνογραφίας, συνολικής χωρητικότητας 40.000 GB.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές, ενώ για τους υπόλοιπους υποβλήθηκαν οι δικογραφίες.

Σhttp://thenewmail.blogspot.com/2011/10/blog-post_6073.html

Συμβουλές για νιόπαντρες.....

Συμβουλές για νιόπαντρες από την Μαριέττα Χρουσαλά


Βιβλίο με συμβουλές για τις φρεσκοπαντρεμένες γράφει η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία διαψεύδει μέσω ανθρώπων του κύκλου της τις φήμες που κυκλοφόρησαν για πιθανή εγκυμοσύνη της, ενώ η ίδια βρίσκονταν στην Ιταλία.
Όπως ανέφερε άνθρωπος του κύκλου της σήμερα στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη « Η Μαριέττα επέτρεψε χτες από το εξωτερικό κι έμαθε ότι κάποια blogs γράφουν ότι θα γίνει μητέρα, στεναχωρήθηκε πολύ γιατί θεωρεί πως εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουν με αυτό, καθώς θέλει κι εκείνη πολύ ένα παιδί», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο μαζί με τη μητέρα της, ώστε να βοηθήσει όλες τις φρεσκοπαντρεμένες. Πρόκειται να έχει μυστικά της καλής νοικοκυράς και συμβουλές για καλή συμπεριφορά προς την πεθερά».
Βέβαια την είδηση πως η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την μαμά της Αγλαϊα σκόπευαν να γράψουν μια «Οικιακή Βίβλο» που θα βοηθήσει την Ελληνίδα νοικοκυρά στις δουλειές του σπιτιού, την είχαμε πρωτοακούσει την περασμένη Άνοιξη, αλλά τώρα όλες οι νιόπαντρες μπορούν να χαλαρώσουν καθώς επιβεβαιώνεται πως σύντομα η Μαριέττα θα τους δώσει την λύση για ότι τις απασχολεί.
Το βιβλίο θα περιέχει όλων των ειδών τις συμβουλές για όλες τις νοικοκυρές.Οι νοικοκυρές θα μπορούν να ενημερωθούν από τον τρόπο που μπορεί να φρεσκάρει το αγαπημένο χαλί μέχρι να σβήσει μια για πάντα τις ενοχλητικές γρατζουνιές από τα έπιπλα.
Όσοι αγοράσουν το βιβλίο θα μάθουν πως να τοποθετούν σωστά τα τρόφιμα στα ράφια του ψυγείου, αλλά και πως να αρωματίζουν με φυσικό τρόπο τα ρούχα μέσα στις ντουλάπες.
Επίσης η Μαριέττα με τη μαμά της έχουν συγκεντρώσει φυσικές συνταγές για τόνωση, ευεξία και την πιο βαθιά ενυδάτωση της γυναικείας επιδερμίδας.
Αυτό θα πει νοικοκυρά... Τυχερός ο Λέων
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory