Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλα ποσά , μηδενική αξία .

Ζιμπάμπουε Αστεία Χρήματα
Ανγκόλα Αστεία Χρήματα
Λευκορωσία Αστεία Χρήματα
Βολιβία Αστεία Χρήματα
Βοσνία Αστεία Χρήματα
Βραζιλία Αστεία Χρήματα
Γεωργία Αστεία Χρήματα
Νικαράγουα Αστεία Χρήματα

Οι άνδρες που γίνονται γονείς ζουν περισσότερο


πατέρας,γονέας,υγεία,έρευναΑμερικανοί επιστήμονες λένε ότι μια δεκαετής έρευνα έδειξε πως άνδρες πάνω από 50 χωρίς παιδιά έχουν πιθανότητα κατά 17% μεγαλύτερη να πεθάνουν από αγγειοκαρδιακή ασθένεια σε σύγκριση με άνδρες που έχουν ένα, ή περισσότερα παιδιά.
Η έρευνα, που έγινε υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Ένωσης Συνταξιούχων, εξέτασε αν η αντρική γονιμότητα και αναπαραγωγική υγεία μπορεί να λειτουργήσουν σαν ενδείξεις για την μελλοντική υγεία του ατόμου, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ένα τρίτο της ανδρικής γενετικής υπόστασης συνδέεται με την αναπαραγωγή.
Η έρευνα παρακολούθησε πάνω από 135.000 παντρεμένους άνδρες στις ΗΠΑ από το 1995 μέχρι το 2005 και είναι η μεγαλύτερη του είδους της που έχει γίνει ποτέ.
Οι επιστήμονες λένε ότι τα αποτελέσματα αφήνουν να διαφανεί ότι η ανδρική στειρότητα μπορεί να αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων.


Όμως τα αποτελέσματα δεν δείχνουν καμία διαφορά στο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ ανδρών με παιδιά και ατέκνων. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης αποτελούν γνωστό παράγοντα κινδύνου για καρδιακά νοσήματα και επίσης μπορεί να συντείνουν στην ανδρική στειρότητα.

Επιστήμονες της μελέτης αναφέρουν ότι είναι επίσης πιθανό τα παιδιά να παρακινούν ορισμένους άνδρες στην υιοθέτηση πιο υγιεινής συμπεριφοράς, που μπορεί να επιμηκύνει τη ζωή τους.

Διαλέξτε τα αγαπημένα σας οπίσθια .

αυθάδης B101 Γλουτοί Sassy
αυθάδης B102 Γλουτοί Sassy
αυθάδης B103 Γλουτοί Sassy
αυθάδης b106 Γλουτοί Sassy
αυθάδης b108 Γλουτοί Sassy
αυθάδης b113 Γλουτοί Sassy
αυθάδης b115 Γλουτοί Sassy
αυθάδης b118 Γλουτοί Sassy

Ανακοινώθηκε το Νόμπελ Ιατρικής 2011

[node-title]


Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2011 κέρδισαν ο Λουξεμβούργιος Ζιλ Χόφμαν, ο Καναδός Ραλφ Στάινμαν και ο Αμερικανός Μπρους Μπέτλερ, ανακοίνωσε σήμερα η επιτροπή Νόμπελ.
Οι τρεις βραβεύονται για τις εργασίες τους πάνω στα ανοσοποιητικά συστήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής.
«Οι φετινοί Νομπελίστες προκάλεσαν μια επανάσταση στον τρόπο που κατανοούμε το ανοσοποιητικό σύστημα ανακαλύπτοντας τις αρχές που αποτελούν τα κλειδιά για την ενεργοποίησή του», σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής.
«Οι κκ. Μπέτλερ και Χόφμαν μοιράζονται το μισό βραβείο για τις εργασίες τους στο έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο κ. Στάινμαν ανταμείβεται για τις εργασίες του στο προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα», διευκρινίζει η επιτροπή.

Ο πιό ικανοποιημένος σκύλος στον κόσμο .

Οι πιο ικανοποιημένοι Dog Ever
Οι πιο ικανοποιημένοι Dog Ever
Οι πιο ικανοποιημένοι Dog Ever
Οι πιο ικανοποιημένοι Dog Ever

Ούτε ένας, ούτε δύο... 1.000 γυμνοί στη θάλασσα!!!

Νεκρά θάλασσα,γυμνοί,Mexico City's Zocalo Square,φωτογράφηση,φωτογράφος,Spencer Tunick,χιλιοι γυμνοί άνθρωποι,όπερα του σίδνεϋ,
Την επιθυμία του παγκοσμίου φήμης φωτογράφου Spencer Tunick πραγματοποίησαν 1.000 άνθρωποι, πετώντας τα ρούχα τους και μπαίνοντας γυμνοί στα νερά της Νεκράς Θάλασσας προκειμένου να τους φωτογραφήσει.
Ο λόγος της φωτογράφησης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. ωστόσο ο γνωστός φωτογράφος έχει αποδείξει πως του αρέσει να φωτογραφίζει γυμνούς ανθρώπους σε διάφορα τοπία.
Κάτι παρόμοιο είχε πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν όταν φωτογράφησε γυμνούς ανθρώπους στην Όπερα του Σίδνεϋ αλλά και στο Mexico City's Zocalo Square.Tα κακά κορίτσια – Απαγορευμένος Καρπός


Τα κακά κορίτσια – Απαγορευμένος Καρπός
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρία Κακά Κορίτσια, η Μαρία, η Ανθή και η Άντζελα, που μας έκαναν να νιώθουμε με τα τραγούδια τους ότι ο χωρισμός ξεπερνιέται με ένα απλό «Γεια σου κι εσύ και τα φιλιά σου» και να «Ξαναγεννιόμαστε» ακόμα και μετά από την επίσκεψη ενός «Δολοφόνου».
Πέρασαν 11 χρόνια από τότε, μέχρι να καταλάβουν πως «Μας λείπουν».
Γι’ αυτό αποφάσισαν να ξαναενώσουν τις φωνές τους και να μας ταξιδέψουν αυτή τη φορά στον κήπο της εδέμ ψάχνοντας τον «Απαγορευμένο Καρπό».
Οι νότες του Αντώνη Σκόκου συνδιάστηκαν για ακόμα μια φορά με τις σκέψεις της Αγγελικής Μαυρωτά και κάτω απ’ τη στέγη του Λευτέρη Νερομυλιώτη και του «Sofita Studi» μας επέδειξαν πως έχουν ακόμα να δώσουν πολλά.
Ο «απαγορευμένος καρπός» είναι το νέο τους τραγούδι και ακούγοντας το καταλαβαίνουμε πως λίγη «κακία» στη ζωή μας είναι απαραίτητη.

Αδελφός σκότωσε αδελφό σε κυνηγετικό δυστύχημα


Tραγικό κυνηγετικό δυστύχημα έγινε κοντά στην Καλή Βρύση Δράμας, όταν στο κυνήγι αγριογούρουνου, σε δύσβατο σημείο με πυκνούς θάμνους, αδελφός σκότωσε αδελφό.
Ενα τραγικό κυνηγετικό δυστύχημα έγινε κοντά στην Καλή Βρύση Δράμας, όταν στο κυνήγι αγριογούρουνου, σε δύσβατο σημείο με πυκνούς θάμνους, αδελφός σκότωσε αδελφό.Το μοιραίο συνέβη κατά τη διάρκεια του κυνηγιού όταν ο ένας αδελφός πήγε σε καρτέρι χωρίς να ειδοποιήσει τον άλλο, αφού δεν είχε μαζί του τον απαραίτητο ασύρματο, αλλά, δυστυχώς, ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο, με αποτέλεσμα όπως ήταν κρυμμένος στα πυκνά πουρνάρια και ενώ ο κυνηγετικός σκύλος είχε βρεί αγριογούρουνο, που κινούνταν δίπλα του, ο άλλος αδελφός από απόσταση να πυροβολήσει μέσα στους θάμνους βλέποντας κάτι να κινείται, χωρίς βεβαίως ποτέ να φανταστεί ότι μπορεί να ήταν άνθρωπος - ο αδελφός του- εκεί.

Μόλις πλησίασε και αντιλήφθηκε τί τραγικό παιγνίδι του έπαιξε η μοίρα έσπευσε οδυρόμενος να ειδοποιήσει για βοήθεια, όμως ήταν αργά.
Το θέμα είναι ότι το σημείο είναι τόσο δύσβατο, που, από τις 4-5 το απόγευμα που συνέβη το γεγονός, έως τις 9 το βράδυ δεν είχαν καταφέρει να ανεβάσουν το πτώμα στο κεντρικό δρόμο για το χωριό. Οι προσπάθειες συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ.
Το θύμα ήταν ελεύθερος, ενώ ο θύτης-αδελφός είναι παντρεμένος με παιδιά. Ο επιζών αδελφός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και συγχωριανοί υποστηρίζουν ότι μπορεί και να χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη, καθώς τα αδέλφια ήταν πολύ αγαπημένα, όπως λένε στην Καλή Βρύση.

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory