Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Κανείς (δεν ήταν) τέλειος!

Και όμως ναι! Ολοι αυτοί που βλέπουμε και θαυμάζουμε με το στόμα ανοιχτό για το πόσο τέλεια όμορφοι είναι, ε λοιπόν δεν ήταν πάντα έτσι. Και ο λόγος φυσικά για τους αγαπημένους μας σταρ του εξωτερικού. Αν και πολλοί από αυτούς έχουν μιλήσει κατά καιρούς για τα παιδικά τους χρόνια και την ζωή τους πριν γίνουν διάσημοι, σίγουρα υπάρχουν φωτογραφίες που θέλουν να ξεχάσουν...

Έκδοση φιλική για εκτύπωσηΑποστολή σε φίλοΈκδοση PDF
Δείτε κατά σειρά στις φωτογραφίες που ακολουθούν τους:Beyonce, Bruce Springsteen, Eminem, Fergie, Madonna, Steven Tyler, Victoria Beckham, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Naomi Campbell, George Clooney, Brad Pitt, Βruce Willis, Daniel Craig, Avril Lavigne.
πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.
πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.πριν και μετα,Avril Lavigne,Beyonce,Bruce Springsteen,Eminem,Fergie,Madonna,Steven Tyler,Victoria Beckham,Marilyn Monroe,Angelina Jolie,Naomi Campbell,George Clooney,Βruce Willis,Brad Pitt,Daniel Craig.

Ανατριχιαστικά δέντρα .Τεχνητά νησιά .Πιστός έβγαλε τα μάτια του την ώρα της θείας λειτουργίας!

[node-title]

Ακούγεται απίστευτο και όμως συνέβη στη γειτονική Ιταλία όπου την περασμένη Κυριακή την ώρα που ο ιερέας έκανε το κήρυγμα στην εκκλησία του Βιαρέτζιο κοντά στην Πίζα, ένας 46 χρονος πιστός σε μια έκρηξη θρησκοληψίας έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια.
Ο 46χρονος Άλντο Μπιανκίνι μεταφέρθηκε αμέσως λιπόθυμος στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν την όραση του και έμεινε τυφλός.
Ο γιατρός που τον εξέτασε ο Δρ Τζίνο Μπαρμπάτσι δήλωσε πως στα 26 χρόνια της ιατρικής του καριέρας δεν έχει ξαναδεί τέτοιο περιστατικό «Πονούσε πολύ, ήταν γεμάτος αίματα και αγωνιούσε, ενώ προσπαθούσε με τα γυμνά του χέρια να ξαναβάλει τα μάτια του στην θέση τους».
Ο ιερέας Λορέντζο Τανγκανέλι προσπάθησε να συνεχίσει την λειτουργία μετά την απομάκρυνση του Άλντο, όμως οι πιστοί έφευγαν σοκαρισμένοι ή λιποθυμούσαν

To τρίκυκλο του Τοτου.

110 Περίεργο Τρίκυκλο Totos
32 Παράξενα Τρίκυκλο Totos
52 Παράξενα Τρίκυκλο Totos

Ταινία με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζουν οι Τούρκοι

[node-title]


Φαίνεται πως τη μεγάλη απήχηση των τουρκικών σήριαλ έρχεται να συμπληρώσει η ταινία «Άλωση 1453» που θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2012 σε ΗΠΑ και Βρετανία.
Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας «Χουριέτ» τόσο οι πολεμικές σκηνές του «Άλωση 1453» όσο και οι ερωτικές σκηνές αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.
Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Φαρούκ Ακσόι ενώ ήδη προβάλλεται στα ΜΜΕ της Τουρκίας ως «η ταινία με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην ιστορία του τουρκικού σινεμά». Τα γυρίσματα της ταινίας κράτησαν περίπου τρία χρόνια και θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πως ο Σουλτάνος Μωάμεθ Β' ο Πορθητής κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη.
Πέρα όμως από το πολεμικό κομμάτι που αναμένεται να καθηλώσει, βασικό θέμα της ταινίας θα είναι και ο έρωτας του Ουλούμπατλί Χασάν-Ιμπραήμ Τσελικιόλ, του θρυλικού Οθωμανού στρατιώτη που ανέβηκε πρώτος στα τείχη της Πόλης, με την Ερά, την κόρη του Ουρβανού την οποία ερωτεύεται και ο Ιουστιανιάνης, αρχηγός των Γενουατών υπερασπιστών της Πόλης.
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2012 σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει ήδη προβληθεί στην Τουρκία. Αναμένουμε να δούμε αν τα εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια θα κονταροχτυπηθούν για τα δικαιώματα της ταινίας..

Παντρεύτηκαν 100 φορές .

Παντρεύτηκαν εκατό φορές
Η Lauren και David Blair από το Tennessee της Αμερικής δεν είναι σαν τα ζευγάρια που γνωρίζουμε. Έχουν ανταλλάξει γαμήλιους όρκους όχι μία ούτε δύο, αλλά εκατό φορές.

Όπως είναι φυσικό, ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τα ρεκόρ Guinness. Έτσι το αντρόγυνο κέρδισε επάξια τον τίτλο του ζευγαριού με τις "Περισσότερες ανανεώσεις γαμήλιων όρκων από το ίδιο ζευγάρι."
Ο κύριος David και η κυρία Lauren γνωρίστηκαν το 1982 και παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά. Από τότε έχουν ανανεώσει τους όρκους τους 99 φορές, όλες σε διαφορετικές περιοχές.
Όταν τους ρώτησαν γιατί ανανεώνουν συνεχώς τα γαμήλια δεσμά, η Lauren είπε: "Μου αρέσει να κοιτάζω μέσα στα μάτια του David. Ξέρω ότι θα με αγαπάει μέχρι την μέρα που θα πεθάνω... φυσικά, ο David θα σας πει ότι το κάνει για τα γαμήλια ταξίδια."
"Ήμαστε και οι δύο σε μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν που δεν κράτησαν. Ξέραμε ότι ήμαστε ο ένας για τον άλλον και θέλαμε να μοιραζόμαστε διαρκώς την εμπειρία των όρκων."
Εμείς μπορούμε να ευχηθούμε στο αγαπημένο ζευγάρι και του χρόνου!
Πηγή: news247.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory