Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Αστεία ατυχήματα στο νερό .

Τα κορίτσια και οι μίνι φούστες .

girls-tight-dresses-12
girls-tight-dresses-3
girls-tight-dresses-7
girls-tight-dresses-9
girls-tight-dresses-10
girls-tight-dresses-11

Φοιτήτριες έτοιμες για όλα .

Φοβερός τρόπος για να παρκάρεις .

1311681149 1311289310 mastera PARKOVKI 62 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας
1311681172 1311289317 mastera PARKOVKI 46 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας
1311681184 1311289340 mastera PARKOVKI 44 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας
1311681189 1311289306 mastera PARKOVKI 79 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας
1311681192 1311289316 mastera PARKOVKI 63 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας
1311681196 1311289309 mastera PARKOVKI 55 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας
1311681260 1311289326 mastera PARKOVKI 67 Φοβερός τρόπος για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας

Εφεύρεση του Αρχιμήδη θα χρησιμοποιήσει η Βασίλισσα Ελισάβετ


Εφεύρεση του Αρχιμήδη θα χρησιμοποιήσει η Βασίλισσα Ελισάβετ

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να χρησιμοποιήσει μια εφεύρεση ενός αρχαίου Έλληνα για να ηλεκτροδοτήσει το κάστρο του Γουίντσορ. Και όταν λέμε αρχαίο Έλληνα, εννοούμε τον Αρχιμήδη και όχι τον 90χρονο σύζυγό της, Φίλλιπο της Ελλάδας».
Με αυτόν τον τίτλο πληροφορεί το βρετανικό κοινό η εφημερίδα "Daily Mail" για την απόφαση της Αυτής Μεγαλειότητας να χρησιμοποιήσει μια εφεύρεση του αρχαίου Έλληνα εφευρέτη Αρχιμήδη από τις Συρακούσες για να ηλεκτροδοτήσει το κάστρο του Γουίντσορ. Πρόκειται για τη σύγχρονη εκδοχή του ατέρμονα κοχλία, της έλικος του Αρχιμήδους, όπως έμεινε γνωστή η εφεύρεση και είναι ένας σωληνοειδής κοχλίας που χρησίμευε για την άντληση νερού και την άρδευση καλλιεργημένων εκτάσεων.
Η σύγχρονη εκδοχή της εφεύρεσης θα χρησιμοποιεί το νερό που μεταφέρεται από ένα τεχνητό φράγμα για να παράγει υδροηλεκτρική ενέργεια. Ο μηχανισμός έχει ήδη μεταφερθεί μέσω του Τάμεση στο Romney Weir στα ανάκτορα του Γουίντσορ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα οι έλικες θα είναι έτοιμες για την παραγωγή ενέργειας τον προσεχή Νοέμβριο, ενώ θα μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του κάστρου σε ενέργεια μέσα στον επόμενο χρόνο.
Εκτός αυτού οι τουρμπίνες είναι σχεδιασμένες ώστε να μην εμποδίζουν την ασφαλή διέλευση σολομού και χελιού μέσα στον ποταμό Τάμεση.
Οι «έλικες του Αρχιμήδη», βάρους 40 τόνων, κατασκευάστηκαν από ένα εργοστάσιο στην Ολλανδία και στοίχησαν 700.000 λίρες Αγγλίας, ενώ το κόστος εγκατάστασής τους θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο λίρες

Η παλιά Ν.Υόρκη .
Ελληνίδα σοκάρει την Αυστραλία σε υπόθεση δολοφονίας


Ελληνίδα σοκάρει την Αυστραλία  σε υπόθεση δολοφονίας

Η καταδίκη μιας Ελληνίδας της Μελβούρνης, μητέρας τριών παιδιών, που συνωμότησε με τον εραστή της για να δολοφονήσει τον σύζυγό της κυριαρχεί στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.
«Διαβολική» και «πανούργα» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που της δόθηκαν από τον γραπτό Τύπο και τα κανάλια.
Η ποινή της 44χρονης Βίκυς Σωτηρίου θα ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου.
Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι μόνο ότι συνωμότησε με τον εραστή της για τη δολοφονία του συζύγου της Χρήστου -με στόχο να αποζημιωθούν από την ασφάλεια υγείας του τελευταίου και «να ζήσουν για πάντα μαζί»- αλλά και η ψυχραιμία που επέδειξε κατά την εκτέλεση του σατανικού σχεδίου, ορκιζόμενη μάλιστα στον σύζυγό της «αιώνια αγάπη». Επιπλέον, η αποκάλυψη ότι ο σχεδιασμός της δολοφονίας του ανυποψίαστου συζύγου λειτουργούσε και σαν «αφροδισιακό» στο παράνομο ζευγάρι όταν έκανε έρωτα.
«Είμαι τυχερός που ζω. Μου συμπαραστάθηκαν και οι δικοί μου. Τώρα έχω να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν ξέρω όμως τι να τους πω.. Πώς να τους πω ότι η μάνα τους είναι στη φυλακή;»ανέφερε ο κ. Σωτηρίου.
Στη Βίκυ Σωτηρίου, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, της άρεσε να συζητά με τον εραστή της 'Αρη Δημητράκη, 49 ετών, το σχεδιασμό της δολοφονίας του συζύγου της «γιατί η συζήτηση αυτή λειτουργούσε σαν αφροδισιακό» και βελτίωνε την σεξουαλική ζωή του παράνομου ζευγαριού.
Ο Δημητράκης, επίσης έγγαμος, σε δίκη που είχε προηγηθεί, καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών, με την υποχρέωση να παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.
Στο δικαστήριο είχε ειπωθεί ότι το παράνομο ζευγάρι σκόπευε να καρπωθεί την ασφάλεια ζωής του κ. Σωτηρίου, άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων (730.000 ευρώ).
Η Σωτηρίου και ο Δημητράκης είχαν τατουάζ για να υπογραμμίζει τη σχέση τους και είχαν αγοράσει κοινό τάφο στο κοιμητήριο του Κίλορ «για να ταφούν μαζί».-

Σκαρφάλωσε 21 μέτρα για να μην πληρώσει είσοδο

Σκαρφάλωσε 21 μέτρα για να μην πληρώσει είσοδο
Είναι τρελλοί αυτοί οι Κινέζοι!!
Απολαυστικό θέαμα προσέφερε στους επισκέπτες του κάστρου Χονγκάου στην επαρχία Νανζιν μια γυναίκα, η οποία προκειμένου να μην πληρώσει την είσοδο που κόστιζε μόλις 3 ευρώ, σκαρφάλωσε στον τοίχο του κάστρου, ύψους 21 μέτρων.

Η Νιμπλ Μα Χέι, η οποία δεν είχε σκοινί και προστατευτικό εξοπλισμό, είπε στους επισκέπτες που βρίσκονταν στην κορυφή του κάστρου και την κοίταζαν έκπληκτοι, ότι το κάνει αυτό από όταν ήταν μικρή και ενώ έχει μπει εκατοντάδες φορές στο κάστρο, δεν έχει πληρώσει ποτέ.

Πάντως δύο τουρίστες που επιχείρησαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, κατέληξαν στο νοσοκομείο με κατάγματα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory