Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Μαργαριτάρια μαθητών .

Μαργαριτάρια

Μαθητές που έγραψαν ιστορία με τα γραπτά τους.
(από γραπτό υποψηφίου αστυνομικού, Αθήνα 1990) «Ατρόμητος ο Έλλην Στρατάρχης, κοίταξε κατάματα τον εισβολέα και με τα λίγα περσικά που ήξερε του είπε: Μολών Λαβέ».
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Κορίνθου) «Και οι Ρώσοι ανέδειξαν μεγάλους ποιητές όπως ο Πούσκας, ο Λένιν, ο Τρότσκι και ο Ιβάν ο Τρομακτικός. Από την ποίηση αυτή σώζεται σήμερα η Σιβηρία με την παγωμένη λίμνη των Κύκλων που ο Τσακ Κόφσκι την έκανε παλέτα».
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Θηβών) «Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ».
(γραπτό μαθητή σε εξετάσεις για την Ιστορία – Γυμνάσιο Κορίνθου 1989) «Η επανάσταση του ’21 έγινε πριν από 1821 χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε την τελική του πτώση».
(από Έκθεση για τη Ρωσία μαθητή του Γυμνασίου Καρδίτσας, 1991) «Η μάνα του Ρασπούτιν ήταν η Ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας».
(από την Έκθεση ιδεών υποψηφίου στη Σχολή Αστυνομίας, 1992) «Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες».
(από διαγωνισμό στα Θρησκευτικά – Λύκειο Ξάνθης 1991) «Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά».
(από Έκθεση του μαθητή του Γυμνασίου Αργοστολίου, 1992) «Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ».
(υποψήφιος στη Σχολή Αστυνομίας, 1991) «Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες αλλά Κουστωδίες».
(από Έκθεση μαθητή του Γυμνασίου Ζωγράφου, 1990) «Η επανάσταση στις Ινδίες είχε αρχηγό και σύμβολο το Γάντι του Μανχάταν».
(από διαγωνισμό στη Γεωμετρία, Γυμνάσιο Ιωαννίνων, 1982) «Το τρίγωνο που φέρει δύο γωνίες λέγεται διαγώνιον».
(μάθημα Γεωγραφίας, Λύκειο Χανίων, 1990) «Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λίπτον Τι».
(Γυμνάσιο Καβάλας) «Ο γλάρος είναι αποδημητικό πουλί. Το καλοκαίρι πάει στην παραλία, το χειμώνα στις ακτές. Ενδιαμέσως στους σκουπιδότοπους και λιμάνια».
(Γυμνάσιο Ηρακλείου, 1991) «Ο κύκλος είναι μία στρογγυλή γραμμή, χωρίς συνδέσεις, ενωμένη με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει».
(Γυμνάσιο Καρδίτσας, 1989) «Ο κύκλος δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, εκτός αν σταματήσεις το διαβήτη».
(Υποψήφια νοσοκόμα, Νοσοκομείο Αγρινίου) «Η ελονοσία καταπολεμήθηκε και εξαφανίσθηκε δια των προσπαθειών της επιστήμης. Και η γρίπη; Πέρα βρέχει».
(Γυμνάσιο Κιλκίς, 1992) «Το εκτάριον βρίσκεται ακριβώς μεταξύ πενταρίου και επταρίου».
(από γραπτό υποψηφίου υπαξιωματικού του Π.Ν., Σούδα 1986. Απάντηση σε ερώτημα για την ελληνική πανίδα και χλωρίδα) «Η μαρίς (κοινώς μαρίδα) είναι ένας απολύτως εύγευστος ιχθύς, ο οποίος τρώγεται τελείως (εν τω συνόλω του), κυρίως τηγανητός. Η μαρίς, όπως και η γαρίς (κοινώς γαρίδα) δεν εξημερούται. Ζει δε πάντοτε και αύτη εις αγέλας και εις αγρίαν κατάστασιν, πλην όμως δεν είναι ουδόλως επικίνδυνος κατά την θήρευσιν -όπως π.χ. η φάλαινα- και ούτω δια την θήραν της δεν παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως μαριδοθηρευτικών, όπως παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως φαλαινοθηρευτικών δια την θήραν της φαλαίνης. Οι μαρίδες ζουν εν γένει μίαν περιορισμένην, ήσυχον και χωρίς μεγάλας απαιτήσεις και συγκινήσεις ζωήν, τρεφόμεναι αποκλειστικώς με μικροοργανισμούς, είναι δε παντελώς άκακοι. Εφ’όσον δεν έτυχε μέχρι σήμερον να αναφερθεί ουδεμία περίπτωσις επιθέσεως ακόμη και εξαγριωμένης μαρίδος εναντίον ανθρώπου».
Πηγή: Το Βήμα
http://www.otherside.gr

Οι δυνατές γυναίκες μπορούν να είναι και όμορφες ?

Το κτίριο με τις περισσότερες σκάλες στον κόσμο είναι στην Ινδία .

Γέμισε και η Αθήνα πολυτελή αυτοκίνητα με βουλγαρικές πινακίδες


Και στην Αθήνα έχει επεκταθεί τους τελευταίους μήνες η κυκλοφορία των πολυτελών -κυρίως- αυτοκινήτων με βουλγαρικές πινακίδες κάτι το οποίο εδώ και αρκετό καιρό συνέβαινε κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα.
Πρόκειται, στην ουσία, για αυτοκίνητα εταιρειών με έδρα τη γειτονική χώρα οι οποίες ανήκουν σε Ελληνες και έχουν δημιουργηθεί σχεδόν αποκλειστικά για φορολογικούς λόγους.
Σε αυτό βοηθά το γεγονός ότι για τη δημιουργία μιας εταιρείας στη Βουλγαρία απαιτείται ελάχιστο κεφάλαιο 1 ευρώ, χρειάζονται περίπου 15 ημέρες και το συνολικό κόστος ανέρχεται σε περίπου 1.500 ευρώ.
Για τη σύσταση εταιρείας το νομικό κείμενο και η εγγραφή της χρεώνεται από 500 έως 850 ευρώ και το Πιστοποιητικό για ενδοκοινοτικές συναλλαγές υπολογίζεται σε 300 έως 450 ευρώ. Η ετήσια νομική ανανέωση της

Ασυνήθιστες επαγγελματικές κάρτες .

unusual business cards01 Unusual Business Cards
unusual business cards02 Unusual Business Cards
unusual business cards03 Unusual Business Cards
unusual business cards07 Unusual Business Cards
unusual business cards09 Unusual Business Cards
unusual business cards13 Unusual Business Cards

...Καμμένα Βούρλα και .."Μυθικοί Νονοί"Μη μου πείτε ότι ταξιδεύοντας σε κάποιο μέρος δεν έχετε κάποτε αναρωτηθεί γιατί έχει ονομαστεί έτσι?
Ταξιδεύοντας λοιπόν ,για Αθήνα αναρωτήθηκα πολλές φορές(απο παλιότερα ταξίδια) πως ονομάστηκε ετσι αυτή η πανέμορφη περιοχή  έψαξα και βρήκα αυτό το πολύ ωραίο άρθρο  και μαζί με αυτό ας μάθουμε πως πήραν τα ονόματά τους  και  άλλες περιοχές της πατρίδας μας...
Τιμής ένεκεν λοιπόν αναφορά πρωτα στα ''Καμμένα Βούρλα"
εν αναφέρομαι στην Ουάσινγκτον ή… την Ισλανδία (Iceland), που η ίδια η ετυμολογία της η συνέχεια ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/2011/10/blog-post_10.html#ixzz1aTPghkyl

Τι κοινό έχει η αρκούδα με την καμήλα ?

Και τα 2 αυτά ζώα, η αρκούδα και η καμήλα, έχουν κοινό, το χαρακτηριστικό της αποθήκευσης.

Η αρκούδα αποθηκεύει λίπος στο σώμα της, ενώ η καμήλα νερό.

Γιατί και πως το κάνουν αυτό; Ας δούμε λίγα βασικά πράγματα για το πως δουλεύει ο οργανισμός τους.

επιβίωση αρκούδαςΤόσο στον άνθρωπο, όσο και στα ζώα, ο οργανισμός στηρίζεται σε μια αρχή: την αρχή της επιβίωσης.

Είναι φτιαγμένος για να τρέφεται ανά 3 ώρες, όταν δηλαδή χωνεύει. Για το σκοπό αυτό, είναι καλό να τρώμε πολλές φορές τη μέρα. Όταν τρώμε λίγες, αφήνουμε τον οργανισμό χωρίς ενέργεια, για μεγάλα χρονικά διαστήματα και αυτός νομίζει πως αντιμετωπίζουμε μια εμπόλεμη κατάσταση, μια κατάσταση λιμού.

Τι κάνει ο κόσμος σε έναν επικείμενο πόλεμο; Αποθηκεύει τρόφιμα, για να αντιμετωπίσει μια μελλοντική, ενδεχόμενη πείνα. Το ίδιο κάνει και το σώμα! Αποθηκεύει και αυτό ενέργεια για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το σώμα δε γνωρίζει αν γύρω του υπάρχει τροφή. Αντιλαμβάνεται τα πράγματα με βάση το πως το ταΐζουμε και το ποτίζουμε.

Τρώμε τακτικά;
Όλα είναι καλά.

Δεν το κάνουμε;
Υπάρχει πρόβλημα.


λίποςΗ λογική του σώματός μας είναι πολύ απλή. Κρίνει με βάση αυτό που βλέπει. Η αρκούδα χρειάζεται λίπος πάνω της, το οποίο θα την προστατεύσει από το κρύο όταν πέσει σε χειμερία νάρκη και θα της δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να συντηρηθεί και να επιτελεί τις βασικές της λειτουργίες, όσο θα κοιμάται.

Ας μη ξεχνάμε,πως το λίπος είναι περιττές θερμίδες,που έχουν αποθηκευτεί στο σώμα, για μετέπειτα χρήση. Για το σκοπό αυτό,η αρκούδα τρώει μια ή δύο φορές μόνο,τη μέρα και καταναλώνει τεράστιες ποσότητες!

Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί στο σώμα της, την ψευδαίσθηση του λιμού και το αναγκάζει να αποθηκεύσει λίπος, ότι ακριβώς συμβαίνει και σε μας, όταν κάνουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Η αρκούδα όμως,αντίθετα με μας, έχει σημαντικό λόγο για αυτό που κάνει,γιατί απ΄αυτό εξαρτάται η επιβίωσή της.

καμήλα καμπούρεςΗ καμήλα ακολουθεί την ίδια τακτική,αλλά με το νερό. Το περιβάλλον στο οποίο ζει και κινείται, είναι ιδιόμορφο. Μπορεί να διασχίσει μεγάλες εκτάσεις ερήμου, χωρίς να βρει πηγή για να πιει νερό,επί μέρες ολόκληρες...

Για τον ίδιο λόγο που η αρκούδααποθηκεύει λίπος, το σώμα της καμήλας, αποθηκεύει νερό στις καμπούρες της. Καταναλώνει δε τεράστιες ποσότητες νερού, μόλις βρει την ευκαιρία.

καμήλα νερό

Της είναι απαραίτητο για να επιβιώσει στο δικό της περιβάλλον, όπως και το λίπος στην αρκούδα για να επιβιώσει κατά τη χειμερία νάρκη. Όπως βλέπετε λοιπόν,τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φύση!

http://coolweb.gr/

Ποιά στάση του σέξ προτιμάς ?

sex_position
Το σεξ γυρίζει συνεχώς γύρω από το μυαλό μας. Δεν έχει σημασία το πόσο συχνά κάνουμε σεξ, αλλά το πως το κάνουμε για να καθορίσουμε τι είδους άνδρες είμαστε. Κάποιοι το προτιμούν γρήγορο και σκληρό, κάποιοι άλλοι πάλι αργό και ρομαντικό. Άλλοι θέλουν να κρέμονται από τα ταβάνια , ενω άλλοι γουστάρουν να κάνουν σεξ στην θάλασσα. Για τους πιο κλασικούς το σεξ είναι τέλειο όταν το κάνεις μέσα σε αυτοκίνητο της Formula 1!

Πες μας λοιπόν ποια είναι η αγαπημένη σου στάση για να σου πούμε ποιος είσαι...

Στα τέσσερα ή και doggy style.br /> Μπορεί να είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών, αλλά αν είναι και η δική σου τότε έχεις πρόβλημα. Επιλέγοντας αυτή την στάση δείχνεις αποστροφή απέναντι στη γυναίκα και επιθυμία να την υποβιβάσεις. Οι ρίζες του κακού πρέπει να ταξιδεύουν πολύ πίσω στην εφηβεία σου, όταν τα σπυράκια σε ακολουθούσαν και εσύ δεν αισθανόσουν άνετα απέναντι στα κορίτσια της τάξης σου. Τώρα όμως που μεγάλωσες και τα σπυράκια εξαφανίστηκαν, οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου και εσύ θα είσαι εκεί να τους δείξεις ποιος είναι το αφεντικό.

Ιεραποστολική
Δεν σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και πηγαίνεις με βάση τον κανόνα. Βολεύεσαι εύκολα όπως και στην δουλειά σου. Δεν παίρνεις ρίσκα και αδυνατείς να προσφέρεις στην κοπέλα σου την αδρεναλίνη που ψάχνει στην σεξουαλική ζωή της αν είσαι συνέχεια από πάνω της! Εάν δεν άλλάξεις γρήγορα μυαλά, θα φύγει και αυτή όπως και η προηγούμενη!

Εκείνη από πάνω
Έχεις συνηθίσει μια ζωή να τα έχεις όλα στο πιάτο, και το ίδιο συμβαίνει και με το σεξ! Είσαι μοναχοπαίδι και οι γονείς σου κάνουν τα πάντα για να είσαι άνετα στη ζωή σου και να μην έχεις προβλήματα. Ε λοιπόν μάλλον θα πρέπει να ξυπνήσεις και να φερθείς σαν άντρας! Να πάρεις την ζωή (και την γκόμενά σου) στα χέρια σου και να της αλλάξεις τα "φώτα"!

Στάση κουτάλι.br /> Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για σένα από το να βρίσκεσαι σε σχέση. Έχεις μάθει να λειτουργείς μέσα από την σχέση σου και να ικανοποιείς τις ανάγκες της κοπέλας σου με το να είσαι στοργικός απέναντι της. Θα την πας για φαγητοό, θα την βοηθήσεις με το φερμουάρ του φορέματος της, και θα της δώσεις τις πρώτες βοήθειες μετα από ένα ξέφρενο βράδυ με τις κολλητές της! Μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο. Είσαι πολύ μαλακός...
http://www.menslounge.gr/

Οι πιό τσιγκούνηδες μεγιστάνες .


Ίνγκβαρ Κάμπραντ

ingvar kamprad.jpg
Την επόμενη φορά που θα κάθεσαι μέσα στο μετρό, ονειροπολώντας το αμάξι για το οποίο είσαι πρόθυμος να υποθηκεύσεις το σπίτι και τη ζωή σου, ρίξε μια ματιά στον ηλικιωμένο κύριο με το σκοροφαγωμένο σακάκι που κάθεται απέναντι. Μπορεί να είναι ο Ίνγκβαρ Κάμπραντ, ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της Ikea. Τι κι αν η προσωπική του περιουσία ανέρχεται στα 33 δις δολάρια; Ο καρμικός κλώνος του Σκρουτζ προτιμά να χρησιμοποιεί τις δημόσιες συγκοινωνίες, ενώ οδηγεί ένα Volvo δεκαπενταετίας. Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να ζει στο ταπεινό Γκέτενμποργκ, ενώ όταν χρειάζεται να ταξιδέψει αεροπορικώς επιλέγει τις φειδωλές ανέσεις της οικονομικής θέσης. Σαν να μην έφταναν αυτά, για το μεσημεριανό του φαγητό προτιμά φτηνά εστιατόρια στα οποία επιδίδεται στο λαδομπούκι μέχρι τελική ρήξη αρτηρίας, ενώ –οποία έκπληξις- το σπίτι του είναι γεμάτο με έπιπλα της IKEA τα οποία μάλιστα έχει πει πως συναρμολογεί μόνος του προκειμένου να εξοικονομήσει χρήμα, κάνοντας περικοπές από τον ίδιο του τον...εαυτό.

Γουόρεν Μπάφετ

warren buffet.jpg
Στις οδηγίες χρήσης του αμερικανικού ονείρου o κατασκευαστής κάπου ξέχασε να αναφέρει τις συνήθειες του μεγαλύτερου εν ζωή ενσαρκωτή του. Ο τζουράσικ μεγαλοεπενδυτής και φιλάνθρωπος, με προσωπική περιουσία που ανέρχεται στα 57 δις δολάρια αποτελεί την επιτομή του μεσοαστού με συνήθειες που θα ζήλευε κι ο Ινγκβαρ Κάμπραντ. Αντί να ζήσει τα στερνά του σε καμιά έπαυλη –α-λα-Χέφνερ style-, ο συντηρητικός Μπάφετ ζει στο ίδιο σπίτι που είχε αγοράσει πριν από 50 χρόνια για 31.000 δολάρια. Την ίδια στιγμή αγοράζει κοστούμια μόνο στις εκπτώσεις, συχνάζει σε οικονομικά εστιατόρια, ενώ συνεχίζει να περνάει κάθε προσωπικό του έξοδο στα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας του, Berkshire Hathaway.

Τζιμ Γουόλτ

Jim walton
Τεξανός βλάχος, λάτρης της φολκ, με χόμπι την επισκευή παλιών φορτηγών και μέλος της ιδιοκτήτριας οικογένειας της κολοσσιαίας αλυσίδας Wal Mart. Παρά την περιουσία του που ανέρχεται στα 16.4 δις δολάρια, ο Τζιμάκος μένει σε μια μικρή φάρμα στο Τέξας και επιλέγει για τα ψώνια του το μπακάλικο της γειτονιάς αντί για το οικογενειακό σούπερ μάρκετ. Τον ελεύθερο χρόνο του τον περνάει στο αποστακτήριο-καφενέ ρίχνοντας φελούς με στωικό βλέμμα pure αμερικανικής αποχαύνωσης μέσα στο βαρέλι, παρέα με άλλους ρεντνεκς.

Τζον Κόντγουελ

john caudwell.jpg
Τι κι αν κέρδισε 2,2 δις δολάρια από την πώληση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που ίδρυσε το 1987; Ο σαραντάρης επιχειρηματίας παραμένει πιστός στις συνήθειες της καθημερινότητάς του, αγοράζοντας ρούχα από τα Marks and Spencer και διανύοντας με το ποδήλατο καθημερινά 14 χιλιόμετρα προκειμένου να πάει στο γραφείο του. Η συνήθειά του να κουρεύεται μόνος του ανήκει στο hall of fame των πιο τσίπικων συνηθειών ever.

Αζίμ Πρεμχί

azim premji.jpg
Η φήμη της ιερής αγελάδας των Ινδών businessmen και ιδιοκτήτη της εταιρείας κατασκευής λογισμικού Wipro έχει ξεπεράσει τα μήκη και τα πλάτη της χώρας του. Κάθε φορά που ταξιδεύει κοιμάται σε ξενώνες της εταιρείας αντί για ξενοδοχεία (γουάου), ενώ στα πλαίσια περικοπών του ετήσιου μπάτζετ της εταιρείας, αποφάσισε να στρώσει το γαμήλιο τραπέζι του γιου του Ρισάντ με χάρτινα πιάτα (σούπεργουάου).

Μικ Τζάγκερ

mick jagger.jpg
Η οικονομική κατεύθυνση των σπουδών του δεινόσαυρου ροκ σταρ (απόφοιτος του London School of Economics) είχαν αντίκτυπο. Κάπως έτσι, η πρώην γυναίκα του έχει άπειρες ιστορίες στις οποίες διηγείται πως όταν ήταν κυρία Τζάγκερ πλήρωνε μόνη της όλα τα έξοδα των παιδιών, τη συντήρηση του σπιτιού, αλλά και το περίοπτο lifestyle του συζύγου της. Αλλά ακόμα και οι υπόλοιποι Stones είχαν να το λένε για τη τσιγκουνιά του φίλου τους lead vocalist. Βέβαια τίποτε δεν είναι τυχαίο - η περιουσία του Mick πλέον είναι όση όλων των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος μαζί. 

http://www.menslounge.gr/

Η Κάρλα Μπρούνι γεννάει!


Κάρλα, Μπρούνι, γέννα, μωρό, τοκετός, Νικολά, Σαρκοζί, νοσοκομείο Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα πρώτη κυρία της Γαλλίας, η γοητευτική Κάρλα Μπρούνι, έχει ήδη κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο του Παρισιού και περιμένει να γεννήσει από ώρα σε ώρα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κάρλα Μπρούνι μπήκε στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι. Μάλιστα φημολογείται ότι έχει κλείσει τέσσερα δωμάτια του νοσοκομείου (το κόστος του κάθε δωματίου αγγίζει τα 250 ευρώ την βραδιά) προκειμένου να στεγάσουν την ίδια, τον σύζυγό της και τους άντρες ασφαλείας του.
Ο Νικολά Σαρκοζί δέχτηκε ευχές για την έλευση του παιδιού του και από την Άνγκελα Μέρκελ, στην πρόσφατη συνάντησή των δύο ηγετών.

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory