Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Γοτθικές εμφανίσεις .

Goth Chicks
Goth Chicks
Goth Chicks
Goth Chicks
Goth Chicks
Goth Chicks
Goth Chicks

Χαμογελάστε 2 .

Συγκλονιστική μαρτυρία της Ειρήνης Λάσπα, συντρόφου του Νίκου Γιγουρτάκη

Νίκος Γιγουρτάκης, Ειρήνη Λάσπα, κηδεία, νεκροταφείο, 30χρονος, ΕΚΑΒ , σπασμοί,H Ειρήνη Λάσπα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Νίκο Γιγουρτάκη. Σε συνέντευξή της περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που πέρασε, τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο σύντροφος της άφησε την τελευταία του πνοή. «Παραπονιόταν συχνά το τελευταίο διάστημα ότι δεν αισθάνεται καλά. Εκείνη την ημέρα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπε τρεις φορές να πάω στο σπίτι του γιατί δεν αισθανόταν καλά», δήλωσε στο Star.
Σοκαρισμένη ακόμα από την απώλεια του αγαπημένου της περιέγραψε τι συνέβη το βράδυ της Τετάρτης. «Ξαπλώσαμε και μου είπε σ' αγαπώ. Είσαι η γυναίκα μου, μόνο εσένα αγαπάω. Μου είπε καληνύχτα καρδιά μου και με φίλησε. Κοιμόμασταν αγκαλιά. Μετά από τέσσερις ώρες ξύπνησα από κάτι θορύβους και τον είδα ανάποδα στο κρεβάτι να έχει σπασμούς και να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια του. Πήρα το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έρχονται. Ο Νίκος συνέχισε να έχει σπασμούς, όμως μετά από δέκα λεπτά ηρέμησε. Νόμισα λοιπόν ότι απλά τον είχε πιάσει μια κρίση και ηρέμησε. Ξαναπαίρνω το ΕΚΑΒ και μου λένε «το ασθενοφόρο έχει ξεκινήσει ήδη από το Ασκληπιείο της Βούλας». Με συνέδεσαν με μία γιατρό που μου έλεγε τι να κάνω όμως αυτός δεν είχε αισθήσεις. Δεν ανέπνεε καν και το ασθενοφόρο ήλθε μετά από άλλα δέκα λεπτά. Ουσιαστικά δηλαδή έκανε γύρω στα 20 λεπτά».
Στην προσωπική της σελίδα της στο facebook οι φίλοι του ζευγαριού έχουν γράψει μηνύματα συμπαράστασης. Η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση, αλλά σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ όλο αυτό, προς σεβασμό στο πρόσωπό του. Καλό ταξίδι, αγάπη της ζωής μου... Σ' ευχαριστώ πολύ που ήμουν δίπλα σου την τελευταία στιγμή της ζωής μας. Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μου, την καρδιά μου και το μυαλό μου... Θα σ' αγαπάω ως το τέλος "μπουφ" μου... όπως μου έλεγες...».
Στις 17:30 οι τίτλοι τέλους για τον Νίκο Γιγουρτάκη
Στις 17:30 στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον Νίκο Γιγουρτάκη. Η οικογένεια και οι φίλοι κάνουν έκκληση σε όσους παρευρεθούν να μην φοράνε μαύρα ρούχα. «Ο Νίκος αγαπούσε τα χρώματα», λένε όσοι τον γνώριζαν, ενώ δεν θέλουν λουλούδια και στεφάνια στην κηδεία του. Ζητούν μόνο να δοθούν τα χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Χαμογελάστε 1.

Εβερεστ: Βουνά σκουπιδιών, κυκλώνουν την κορυφή του κόσμου

Έβερεστ, σκουπίδια, περιττώματα, αποστολές, πτώματα, ορειβάτες, οργάνωση, κορυφή

Το Εβερεστ είναι γεμάτο με τα απομεινάρια παλιότερων αποστολών, τα οποία εκτός από κοινά σκουπίδια και ανθρώπινα περιττώματα, περιλαμβάνουν και τα πτώματα ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους στο βουνό πριν από καιρό, αλλά χρειάζονται πολύ καιρό να αποσυντεθούν εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.
Αυτό υποστηρίζει περιβαλλοντική οργάνωση που ζητά από την κυβέρνηση του Νεπάλ να εξετάσει την εγκατάσταση φορητών τουαλετών στο Εβερεστ, κα για τους ορειβάτες που θέλουν «ξαλαφρώσουν» στην κορυφή του κόσμου.

Όπως επισημαίνει η Eco Himal, χιλιάδες πεζοπόροι που ξεκινούν από την κατασκήνωση ορειβατών που βρίσκεται στο Νεπάλ κάθε χρόνο, θα κρατούσαν την περιοχή πολύ πιο καθαρή, αν αυτοί και οι αχθοφόροι τους είχαν έναν πολιτισμένο μέρος να πάνε όταν τους καλεί η φύση.

Όπως δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ο διευθυντής της οργάνωσης, Πίνχο Σέπρα, «τα περιττώματα είναι πρόβλημα και δεν είναι το μόνο». Ο Σέπρα υποστηρίζει ότι η εγκατάσταση των τουαλετών θα πρέπει να συζητηθεί ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διαχείρισης των αποβλήτων του Εβερεστ και των γύρω κορυφών, από την κυβέρνηση του Νεπάλ, καθώς πολλοί κατασκηνωτές και ορειβάτες πετάνε τα σκουπίδια τους δεξιά κι αριστερά, χωρίς να υπολογίζουν ότι δεν υπάρχει κάποιος να τα μαζέψει. Οπως λέει χαρακτηριστικά, «υπάρχουν σκουπίδια 50 ετών εκεί πάνω».
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory